Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yaf kızlar bir şey sorcam bizim cancan2 vardı hiç ondan haber alan var mı? onun sadce hamile oldugu gün burda gördük dahada görmedim benn aradan ne kadar zaman geçti yaaainş hamileiginde bir sorun proplem yoktur

dogru walla aynendim ve genetik testte bebegim kiz cikmisti(
cancan gercekten iyi hatirlattin hic gelmedi sanirim.ne oldu acaba Insallah her sey iyidir.

temmuzcum dondurulmusuna ne zaman geciyorsun haftasonuhisteroskopin Insallah temiz cikicak:) ondan sonra direk mi? beraber donmus bebelerimizi alalim mi temmuzda?

canım cumartesi histeroskopim var bakalım ne çıkacak ne diyecekler ama galiba 2 ay dinlenme sürecine girecem bnim transfer muhtemelen bayramdan sonra olur gülüm önümüzdeki ay ramazan ama senin sonucunun pozitif olmasını okadar çok istiyorum ki benden önce senin haberini alıcaz bana öyle moral olacaksınki işte tamam şeytanın bacağını kırdık galiba diycem bunun arkası gelir sıra bende sonra zübeyde hemen arkasından panadol peşpeşe inşallah unuttuğum başka kimse varsa hepsi yani tabi aramıza yeni katılan arkadaşlarıda atlamayalım onlar inşallah ilk seferde hamiş kalacaklar.

temmuzcum ben de iki ay beklemis oldum, Insallah her sey yolunda gider bir de biliyorsun cozulme riski var, Insallah ucten ikisi saglikli cozulur, burda iki transfer yapiliyor benim ilkinde de iki konmustu.
kizlar yalniz cok sasirdim ben burda 2 yada uc kez doktora gidince doktor parasi disinda hastaneye sadece 40 euro odeyecekmisim bir de doktora normal kontrol parasini transfer parasi olarak verecekmisim.
hepiniz adina turkiyede sisteme acayip sinirlendim.
hos turkiyede olsam ancak bir kere deneyebilirdim(

soma gülüm ya bugün bende zübeydeye dert yandım dondurulmuş tedavisi için 1500 tl çok değilmi
sadece 15 dakikalık bir işlem hadi tüp bebekte ilaçlar pahalı ve benim merkezim verdi ilaçları zaten ben size 4350 tl bayılmışım bunun üzerine benden hem histeroskopi için 1250 transfer için 1500 alıcaklar
işte bir kere düşmeye gör bunun fiyatlarını biraz aşşa çekebilirler napalım başa gelen çekilir
tabiki birçok şeyden fedakarlık ederek bu işlemleri yaptırıyoruz insanın bunalıma girmesi an meselesi Allahım negatif sonuç göstermesin birdaha.

canım nasılsın bu sefer pozitif sonuç alacaksın dondurulmuşlarınla buna inanıyorum. dedigin gibi çok para indirim falan yapsalardı dondurulmuşlara ilaç falanda kullanmıyolar yuh vallahi ama ellerine düşüyoruz ticari tamamen insanın halinden anlayan yokki piskolojisi ne durumda maddiyatı ne durumda inşallah son ugraşman olur gülüm sana ameliyat için bol şans şimdiden herşey güzel olacak güzel haberler vereceksin öpüyorum...

canım orası çok iyimiş fiyat olarak dondurulmuşların inşallah saglıklı bir şekilde çözülür
tr. resmen bu işlerde soyuyolar hayat zaten zor birde bu işlerle ugraşmak dahada zor tanrım hepimize yardımcısı olsun görüşürüz...

canımcıgım inşallah birbirimizin güzel haberlerini alırız ben bu ara Tvaşancıl otu ve tohumunu arıyorum bir topikte okudum 13 yıl çocugu olmayan bir bayan kullanmış ve hamile kalmış infertilite bölümünde basit yöntemle infertiliteyi yendim diye yazıyor ama bulamadım aktarlarda bu otu araştırıyorum bakalım boş durmaktan iyidir:)))

ya kızlar bende bi lokman hekimden kür aldık eşime uyguluyor annem kullananlara şahit olmuş yani orda söylemiş yeğenin sıfırmış spermi kullanmışlar 4 ay sonra hamiş olmuş kadın allahım belki bunu vesile eder bize diye kullanmaya başladık bakalım özel bi macun ve çay verdi eşime

günaydın millet hayırlı cumalar rabbim şu güzel cumalar hürmetine herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar versin ve dualarımızı kabul etsin aminn

canım dondurulmuşları sakın kafana takma hiç düşünme Allaha emanetler ben artık iyi ve kötü düşünmeye korkar oldum hiç düşünmemek en iyisi
bolca dua edelim Allahım bebeklerine can versin kan versin sağlık versin içinde rahat rahat büyüsünler inşallah Allahım sen koru kolla.

inşallah gülüm neden olmasın derdi veren Rabbim derman verir sonuçta oraya gidip kr alman belki vesile olur inşallah neler duyuyoruz neler okuyoruz Allahın mücizesi zaten bebek bi mucize de bizim için olsun.
günaydın millet hayırlı cumalar rabbim şu güzel cumalar hürmetine herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar versin ve dualarımızı kabul etsin aminn
hayırlı cumalar canım Allahım bu mubarek günde hepimizin dualarını kabul et hepimizin arzusu bir sağlıklı bir evlat.

denemekte fayda var zübeydenin kürleri aldığı yere bakabilirsin baya donanımlı biyere benziyor senin aradığın ve daha fazlası orada vardır eminim.

canım bugün nasılsın halsizliğin ne durumda gece uyudun sanırım bugün erkencisin.

cnm benim çok saol darısı başınıza inş dün ful yattım sanırım benim asıl hamilelik yeni başlıyor bu günde uyumadım biraz takılıyım gözlerim yorulunca yatınca gider yatarım ellerim
kaldırcak kadar bile gücüm yokk havada sıcak bu daha kötü yapıyor beni dün burdan çıkınca bir duş aldım yattım eşim gelene kadar saolsun o beni doyurdu akşama kadar açtık bir şey yiyemiyorm zaten yesamde hazırlayamıyorm öyle gidiyor işte bu akşam ablam gelcek ispartadan en azından ac kalmam 20 gün burdazemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlarrrr günaydınnn hayırlı cumalarr geç geldim ama bu gun cuma ve ben yoğunum :) yazdıklarınıza cevap vermeye çalışacağım öptüm hepinizi

oh ne güzel keşke benimde bir ablam olsaydı abla gibisi yok benim de bir abim var ama erkekleri bilirsin abi abla gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…