soma gülüm ya bugün bende zübeydeye dert yandım dondurulmuş tedavisi için 1500 tl çok değilmi
sadece 15 dakikalık bir işlem hadi tüp bebekte ilaçlar pahalı ve benim merkezim verdi ilaçları zaten ben size 4350 tl bayılmışım bunun üzerine benden hem histeroskopi için 1250 transfer için 1500 alıcaklar
işte bir kere düşmeye gör bunun fiyatlarını biraz aşşa çekebilirler napalım başa gelen çekilir
tabiki birçok şeyden fedakarlık ederek bu işlemleri yaptırıyoruz insanın bunalıma girmesi an meselesi Allahım negatif sonuç göstermesin birdaha.
ya kızlar bende bi lokman hekimden kür aldık eşime uyguluyor annem kullananlara şahit olmuş yani orda söylemiş yeğenin sıfırmış spermi kullanmışlar 4 ay sonra hamiş olmuş kadın allahım belki bunu vesile eder bize diye kullanmaya başladık bakalım özel bi macun ve çay verdi eşime
kızlar nerdesiniz yaaa(((((
gunaydin yorgun hamis:))
gecer tatlim bir iki haftaya ne de olsa 12 haftayi gectin azcik daha sabir. biliyorum hicbir yorgunluga benzemiyor insan tarifini bile bulamiyor ama merak etme bir duzene girer herhalde tum hamileler 12,14den sonra rahatladiklarindan bahsediyor Insallah az kaldi
30 temmuz cnm arkadaşım nasılsın, ben de Özleme katılıyorum mutlaka pazarlık yap bu senin en doğal hakkın, en olmayacak yerlerde bile işe yarıyor inan.
Ben tedaviye başlamadan önce başka sıkıntılarımda vardı belki hatırlarsınız psikoloğa görüneyim dedim, ilk muayene ücretsizdi dr benle görüştükten sonra devam etmemiz lazım dedi, özel sağlık bile karşılamıyor psikloğu, dr yardımcı oldu, orda bile 3 gittim 4.para vermedim..
allah yardımcın olsun cnm..
oh ne güzel keşke benimde bir ablam olsaydı abla gibisi yok benim de bir abim var ama erkekleri bilirsin abi abla gibi değil.
:)))) cnm benim aynen öyle benim hiç abim yok sadece 24 yaşında erkek kardeşim var bitane biz 4 kız bir erkegiz sadece erkek evli degil kızlar hep evli ispartadaki ablamın eşi fuara gidiyormuş 35 gün evde tekim dedi sana gelcem dedi offffffff ben havalara çıktım en azından açlıktan kurtulcam yemek yapamıyorm artık dışardanda yiyemiyorm kusma yok ama yemek kokkusuna karşu çok hasssazım o yüzden hep hazır yiyordum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ŞİŞMİŞŞŞ daha dur ttalım şişmeler yeni başlıyooooo nazlı kızımız annem beni çok yorduu koşa koşa geldim ona birazda o yorulsun diyo bak uyu dinlen hayatım sonra çok ararsın bu gunleri bebek uyutmayınca seni :)
vealeyküm selam balım hoş geldin görmedim zaten önümü zor görüyorm gözler balon gibi yeni kalktım:)))))selam kızlar nasılsınız
nasılsın şeker kız
hu kızlar
vealeyküm selam balım hoş geldin görmedim zaten önümü zor görüyorm gözler balon gibi yeni kalktım:)))))
iyiyim balım hamdolsun sen nasılsın ?
bende iyiyim şeker bizim kızlar pek konuşmadı ben tülleri asarken kaçmışlar bende dedim ayşe burdadır bakım diye ayşe boyun varmı canım bari bendede boy yok hamile kalınca iyi kilo alırım
yok balım yaaa nerde delikafaduldendelikafadulden valla 1,60 boyyy:kedi::kedi:
ya canım aslında bu adetimle başlıycaktım ama eşim ayın 15 de yıllık iznine çıkıcak tatil yapalım öyle başla diyo napalım mecbur dinledik
cigdo cnm nasılsın sen keseyi gördün mü ? hamilelik nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?