Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim sen simdi histeroskopi de yapicaksin indirim konusunda cok israrli davranmak en buyuk hakkin lutfen cok ciddi pazarlik yap; ben normalde yapamam bunu da ondan yap diyorum:) ama senin su durumunda ben bile acayip inatla pazarlik ederdim. Allah yardimcimiz olsun her yonuyle zor.

kesinlikle denemek lazim burda bulamiyorum ben baharat orda olsam ben de her duydugumu denerdim ama israrli olmak lazim yani uzun sure duzenli yapmak lazim kurleri. o yuzden oranlari da iyi ogrenmek lazim. dusunun ilaclar da bu maddelerden yapiliyor zaten; Insallah sifaniz olur zubeydecim.

kızlar nerdesiniz yaaa(((((

gunaydin yorgun hamis:))
gecer tatlim bir iki haftaya ne de olsa 12 haftayi gectin azcik daha sabir. biliyorum hicbir yorgunluga benzemiyor insan tarifini bile bulamiyor ama merak etme bir duzene girer herhalde tum hamileler 12,14den sonra rahatladiklarindan bahsediyor Insallah az kaldi

30 temmuz cnm arkadaşım nasılsın, ben de Özleme katılıyorum mutlaka pazarlık yap bu senin en doğal hakkın, en olmayacak yerlerde bile işe yarıyor inan.

Ben tedaviye başlamadan önce başka sıkıntılarımda vardı belki hatırlarsınız psikoloğa görüneyim dedim, ilk muayene ücretsizdi dr benle görüştükten sonra devam etmemiz lazım dedi, özel sağlık bile karşılamıyor psikloğu, dr yardımcı oldu, orda bile 3 gittim 4.para vermedim..

allah yardımcın olsun cnm..

cnm saol inş gözlerimi acamıyorm iki gündür böyle ben böyle degildim yerinde durmayan çok enerjik hiparaktifdelikafaduldendelikafaduldendeli dolu biriydim :)))) bu zillli gücümü emiyorrr onun canı saolsun şimdi kalkktım daha ammada uyumuşum maşallah zaten uyuya uyuya şiştim delikafaduldendelikafadulden

cigdo cnm nasılsın sen keseyi gördün mü ? hamilelik nasıl gidiyor ?

ŞıŞMıŞŞŞ daha dur ttalım şişmeler yeni başlıyooooo nazlı kızımız annem beni çok yorduu koşa koşa geldim ona birazda o yorulsun diyo bak uyu dinlen hayatım sonra çok ararsın bu gunleri bebek uyutmayınca seni :)

oh ne güzel keşke benimde bir ablam olsaydı abla gibisi yok benim de bir abim var ama erkekleri bilirsin abi abla gibi değil.

:)))) cnm benim aynen öyle benim hiç abim yok sadece 24 yaşında erkek kardeşim var bitane biz 4 kız bir erkegiz sadece erkek evli degil kızlar hep evli ispartadaki ablamın eşi fuara gidiyormuş 35 gün evde tekim dedi sana gelcem dedi offffffff ben havalara çıktım en azından açlıktan kurtulcam yemek yapamıyorm artık dışardanda yiyemiyorm kusma yok ama yemek kokkusuna karşu çok hasssazım o yüzden hep hazır yiyordum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

nasılsın şeker kız

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden cnm valla çok kilo aldım 54 düm 61.bucuk olmuşum tabi bu 15 gün önceki halimdi şimdi kaç kiloyum bilmiyorm hızlı kilo aldım :) dogru diyorsun bu kız çok nazlı cnm senden kız istiyordun sanada rabbim ikitane versin inş ben seni o zaman görürüm ya rabbim zübeydeye iki tane kız ver tek yumurta ikizi hemde şişmeyi görsün delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenne güzel olur dimi inş rabbim dualarımızı kabul eder.... birde benim boyum kısa 1.60delikafaduldendelikafaduldenazacık hayal etsene beni karpuz gibi

vealeyküm selam balım hoş geldin görmedim zaten önümü zor görüyorm gözler balon gibi yeni kalktım:)))))

iyiyim balım hamdolsun sen nasılsın ?

bende iyiyim şeker bizim kızlar pek konuşmadı ben tülleri asarken kaçmışlar bende dedim ayşe burdadır bakım diye ayşe boyun varmı canım bari bendede boy yok hamile kalınca iyi kilo alırım

bende iyiyim şeker bizim kızlar pek konuşmadı ben tülleri asarken kaçmışlar bende dedim ayşe burdadır bakım diye ayşe boyun varmı canım bari bendede boy yok hamile kalınca iyi kilo alırım

yok balım yaaa nerde delikafaduldendelikafadulden valla 1,60 boyyy:kedi::kedi:

ya canım aslında bu adetimle başlıycaktım ama eşim ayın 15 de yıllık iznine çıkıcak tatil yapalım öyle başla diyo napalım mecbur dinledik

ya canım aslında bu adetimle başlıycaktım ama eşim ayın 15 de yıllık iznine çıkıcak tatil yapalım öyle başla diyo napalım mecbur dinledik

bence eşin dogru söylemiş senin içinde çok ii olur kafayı dagıtır bomba gibi gelirsin inş o hızlada melegine kavuşursun inan tatil iyi gelcek sana hayırlısı olsun cnm zemuszemuszemuszemus

cigdo cnm nasılsın sen keseyi gördün mü ? hamilelik nasıl gidiyor ?

Cnm benim dr hem keseyi hemde kalp atışını aynı anda duyalım diye 3 hafta sonra gel dedi, dolayısıyla salı gününü bekliyırum, çok heyecanlıyım allahım yardımcımız olsuneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…