Cnm benim dr hem keseyi hemde kalp atışını aynı anda duyalım diye 3 hafta sonra gel dedi, dolayısıyla salı gününü bekliyırum, çok heyecanlıyım allahım yardımcımız olsuneyvahedigeldismile
aynen bende 160 ay şeker biz boy fakiriyiz ama şükür saglıklıyız:teselli: vereliniortak kaydirigubbakcemile5
Cnm benim dr hem keseyi hemde kalp atışını aynı anda duyalım diye 3 hafta sonra gel dedi, dolayısıyla salı gününü bekliyırum, çok heyecanlıyım allahım yardımcımız olsuneyvahedigeldismile
:)))) cnm ben kilo almaktan korkmuyorm bebegime feda olsun d.r çok kızdı hızlı kilo alıyorsun ve bebege zararı olur hani 70le bitircektik bu dogumu dedi ekmek falan yeme diyor zaten yemiyordum ben önceden hiç yemek yemezdim kendimi anlatsam hayretler içinde kalırsın 48 kiloydum evlendigim günden ta bu tedavi aşamasına kadar ben sadece sıgara ve kola içerdim kola içerdim diyorm ama öyle bir bardak degil bagımlısıydım 6 yıldır düşün günde 3litre içiyorm yemin ederim bak eşimle her gün kavga ediyorduk senin bebegin olmaz kendini öldürcen mideni delcen die ben hiç kilo almıyordum hepsinin bebekten 2 ay önce bıraktım tedaviye başlamadan önce yani sıgarada yok kolada zaten yasak o yüzden ben böyle kilo aldım birde bebegim aç kalmasın die kendimi zorluyrm çok şükür o ii d.r büsürü test yaptı bana toplam hepsi 35 tane falan var bunlar sadece hamile olduktan sonra yapılan testler çok şükür knsızlık falan çıkmadı hepsi normal dedi ben dedim kola içtim o kadar bende bir şey çıkar dedim 19 yaşımdan bu tarafa sıgara içiyordum düşün daha bırakalı 5 ay oldu ama rabbime binkere şükür bir sorun çıkmadı dahada sıgara içmeyi asla düşünmüyorm çünkü bebegiim sayesinde koladan da sıgaradan da kurtuldum hamdolsun
ayşe günde kaç tane içiyodun sigara bende içiyorum bırakamıyorum bir türlükolayı sevmem içmem ama sigara vazgeçilmez benim için.
ayşe günde kaç tane içiyodun sigara bende içiyorum bırakamıyorum bir türlükolayı sevmem içmem ama sigara vazgeçilmez benim için.
canım sen kaç yaşındasın ay bende arada hergün bi tane ama tiryaki asla degilim aama arada bırakamıyom işte asitli şeyleri ben fazla degil hiöç sevmem
canım valla ben 2 kere geldim sanada yazdım cevap vermedin zeynepte haber vermeden gittti kırıldım inan bende ayşenin yanına geldimmafoldumben
cnm hoş geldin ben yeni kalkmıştım bugull beni burda yakaladıı:)))))9bugul ayşe yakaladım sizi bende bekliyorum sizi ekim ayı topiğinde gelmediniz hayinler zalimler beni yanlız bıraktınızsenağlama
cnm ben 3 ay sonra yani 1 eylülde 28 olcam rabbim izin verise inş bırak bitanem sıgaratı bebegi gercekten istiyorsan bırak benim d.r bana ne dedi biliyormusun bir tanede içsen şansını %20 azaltıyor dedi bu ne demek yaa düşünsene zaten tek embryo ve %30luk bir şansımız varr sakın diyorm bırak lütfen içme
kusura bakma canım ya benim işim çıktı acil yazmadım sonrada çıktım özür dilerim.
hadi yaaa ben napıcam şimdieyvahedigeldismile
cnm hoş geldin ben yeni kalkmıştım bugull beni burda yakaladıı:)))))9
canım bir paketi nerden baksan 5 günde içiyordum ? bırak emine bebek istiyorsan bırak şansını kaybedersin yoksa allah korkusun zaten d.r senle bunalrı konuşur
canımm azalt birazdaha yavaş yavaş hep kes
bırakcan cnm o zaman hemde hemen bak sen başlıyorsun tedavite birdehadi yaaa ben napıcam şimdieyvahedigeldismile
of ya ben doktora söylemedim sigara içtiğimi bırak diyeceğini bildiğim için herhalde oda sormadı zaten ben çok içiyorum canım günde yarım paket bırakmayı denedim olmuyo bırakamıyorummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?