kızlar
of ya ben doktora söylemedim sigara içtiğimi bırak diyeceğini bildiğim için herhalde oda sormadı zaten ben çok içiyorum canım günde yarım paket bırakmayı denedim olmuyo bırakamıyorummafoldumben
ben çıkıyorum kızlar doktora gidicem yarın görüşürüz artık kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
bırakcan cnm o zaman hemde hemen bak sen başlıyorsun tedavite birde
cnm boşuna paranı çöpe atma o zaman dost acı söylermiş ben sana ne diyor sen anne olmak istiyormusun balım bebeginin o mis kokusunu duymak istemiyormusun bende öyleydim 19 yaşımdan bu tarafa diyorm + ben kayın valdemlerdeyken çok sıkıntıdaydım günde bir paket içerdim ayrıldım eşimden gene bir paker içtim evime taşınınca 5 günde bir paket içiyordum ebbegime karak verdim her şey onuniçin sıgara bu güne kadar bana ne yapmış ne gibi bir faydası olmuş ya hem keseme zarar hemde saglıgıma o yüzden dedim içmiycem sende bırak balım eger anne olmak istiyorsan bırak derim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:kzıma bana böyle söylüyor die senin ve bebginin iyiligi için diyorm bak kolayına yapılmıyor bunlar neden şansını azaltıyorsun çöpe atacak paramız mı var bizim zaten zor geçiniyorz öyle degilmi
canım baksana ayşenin doktoru 1 tane içsen bile şansın %20 azalır demiş birdende kesemiyorummafoldumben
dedigimi unutma balım ok sıgara yokkk aeol kendine ii bak öptüm kocamannnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay bende hergün 1 tane içiyom tam kesmem lazım ay başıma buda bana:mymeka:
sen zaten az içiyorsun bugullcum hep bırak daha ii degilmi içsen ne olur içmesen ne olur günde bitane içme içme alsanaalsanasmile
canım sen yorgunsan uzan biraz bak üzme ttatlı bebşi kızar bize sence kızmı erkekmi içine ne doguyo
bugull yemin ederim ellerim titriyor neden böyle anlamıyorm çok halsizim sanırım kızzz ben erkek istiyordum ama olsun yeterki o saglıklı olsunda sorun degil kız olursa ne isim koycam die düşünüyorm rabbim izin versse:))))))
inş rabbim gönlü muradını verir cnm olcak merak etme rabbimin izniylecanım bende erkek olursa taha burak kız olursa zeynep
ooo zeynep hoş geldiin cnm aminnnn evet cnm inş rabbim yüzlerini güldürsün bizde onlara destek olcaz özlemde yakında başlıycak inş temmuzda zübeydeyi bilmiyorm inş onlarda bu topikte hamiş olcakmerhaba kızlar biraz geçmişe baktım rabbim ikinciyi deneyecek arkadaşlarımın yardımcısı olsun inşallah. rabbim bu defa yüzünüzü güldürsün
ayşecim bebek nasıl ikili test ne zaman ??? ne kadar oldu bebiş?????
canım elover yarın test yapcak dimi
ben de pazartesi sonucu alıcam inşallah canım, bişeycik çıkmayacak senin inşallah. cinsiyetle ilgili bişey demedi doktor zaten ultrasonu çok net değil acıbademdeki süperdi küçücükken bile herşeyi netti
yok bitanem onun testi 6 temmuz inş pozitif alcak oda gelmedi topige nerde bilmiyorm çok korkuyor rabbim sevindirsin inşşş
ben de pazartesi sonucu alıcam inşallah canım, bişeycik çıkmayacak senin inşallah. cinsiyetle ilgili bişey demedi doktor zaten ultrasonu çok net değil acıbademdeki süperdi küçücükken bile herşeyi netti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?