Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ben çıkıyorum kızlar doktora gidicem yarın görüşürüz artık kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

of ya ben doktora söylemedim sigara içtiğimi bırak diyeceğini bildiğim için herhalde oda sormadı zaten ben çok içiyorum canım günde yarım paket bırakmayı denedim olmuyo bırakamıyorummafoldumben

kızma bana emine ama yuhhhhhhhhhhh diyorm sana yaff sen delimisin birde günde yarım paket yani 10 taneee balım yapma aşılamada şansın hiç olmaz kızma bana bırak bende aşılamada sıgara içiyordum yemin ederim tutmadı allah korksun bitanem bırak allaha sıgın ne güzel namzını kılıyorsun dayanma güçünü ondan iste rabbim bebegim için bana güç ver nefsime yenilmeme izin verme ben bu bebegi senin de rızan ve iznin olursa çok istiyorm de rabbime sıgın eminem yaaa offff:çok üzgünüm:

ben çıkıyorum kızlar doktora gidicem yarın görüşürüz artık kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

dedigimi unutma balım ok sıgara yokkk aeol kendine ii bak öptüm kocamannnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu söylediklerinin hepsi doğru canım sana kesinlikle kızmıyorum bugün yada yarın iğneler başlıycam içmemeyi deniycem inşallah başarabilirim daha önce denedim olmadı bebeğim için herşeye katlandım bunada katlanmalıyım of çok zor bir durum ya bu kadar sıkıntının işin içinde sigara içmeyince daha kötü oluyorumkafamçokkarıştı

ay bende hergün 1 tane içiyom tam kesmem lazım ay başıma buda bana:mymeka:

sen zaten az içiyorsun bugullcum hep bırak daha ii degilmi içsen ne olur içmesen ne olur günde bitane içme içme alsanaalsanasmile

canım sen yorgunsan uzan biraz bak üzme ttatlı bebşi kızar bize sence kızmı erkekmi içine ne doguyo

bugull yemin ederim ellerim titriyor neden böyle anlamıyorm çok halsizim sanırım kızzz ben erkek istiyordum ama olsun yeterki o saglıklı olsunda sorun degil kız olursa ne isim koycam die düşünüyorm rabbim izin versse:))))))

canım bende erkek olursa taha burak kız olursa zeynep

merhaba kızlar biraz geçmişe baktım rabbim ikinciyi deneyecek arkadaşlarımın yardımcısı olsun inşallah. rabbim bu defa yüzünüzü güldürsün

canım bende erkek olursa taha burak kız olursa zeynep
inş rabbim gönlü muradını verir cnm olcak merak etme rabbimin izniyle
merhaba kızlar biraz geçmişe baktım rabbim ikinciyi deneyecek arkadaşlarımın yardımcısı olsun inşallah. rabbim bu defa yüzünüzü güldürsün
ooo zeynep hoş geldiin cnm aminnnn evet cnm inş rabbim yüzlerini güldürsün bizde onlara destek olcaz özlemde yakında başlıycak inş temmuzda zübeydeyi bilmiyorm inş onlarda bu topikte hamiş olcak
ayşecim bebek nasıl ikili test ne zaman ??? ne kadar oldu bebiş?????

cnm pazartesi benim ikili testim bebek maşallah gecen bir kaza yaptım çok kortum ama ii bebegim şükür sen nasılsın testtin oldumu senin ?

ben de pazartesi sonucu alıcam inşallah canım, bişeycik çıkmayacak senin inşallah. cinsiyetle ilgili bişey demedi doktor zaten ultrasonu çok net değil acıbademdeki süperdi küçücükken bile herşeyi netti

inş hayırlı sonuç alcaksın merak etme cnm evet katılıyorm bizde acıbademe gidiyorz yaaa her şey nettt bebegimi net bir şekilde görüyorm sen neden hastaneyi degiştirdin zeynep ?

zeynep meraba sende hamilesin sanırım ay maşallah ne güzel sen nerde yaptırdın tüp bebegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…