inş hayırlı sonuç alcaksın merak etme cnm evet katılıyorm bizde acıbademe gidiyorz yaaa her şey nettt bebegimi net bir şekilde görüyorm sen neden hastaneyi degiştirdin zeynep ?
anladım cnm rabbim melegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşcanım ben bursa acıbademde tedavi gördüm o doktora ilk zamnalr devam ettim ilk 3 ay göreyim dedi şimdi yalovadayım burdakine devam ediyorum doğumu da burda yapıcam haliyle
ayşecim sen doğumu da orda mı yapacaksın?? aslında doğum biraz daha uygun olsaydı başka il falan demeyecektim devam edecektim benim kontroller 140tı. doğum 8-9 milyar civarı o yüzden mecburen devam edemedik canım
ayşe ordamısın
bugulll kız sesin çıkmıyor nerdesin ?
anladım cnm rabbim melegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş
evet bitanem ben acıbademde dogum yapmak istiyorm özel sigortam 5 milyarını karşılıyor normal dogum zaten 6.300 dedi d.r sezaryan da senin dedigin gibi ben orda melegime kavuştum şartları biraz zorlıycam rabbim izin verise ordada dogumu bitircem inş saglılı dogumlar yaparız ve meleklerimizi kucagımıza alırız
cnm yapıyor tabi ama şuan elevit die bir hap kullanıyorm birde çok su içiyorm meyva çok yiyorm hamdolsun hiç olmadımkız ben burdayım sen nerdesin şeker canım hamilelik kabızlık yapıyomu
sigortanın olması güzelmiş canım rabbi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kız ben burdayım sen nerdesin şeker canım hamilelik kabızlık yapıyomu
ayşe ordamısın
canım herkes söylüyordu ilk başta ben de yoktu ama geçen hafta ve dün çok fenaydım kan bile geldi berbattı bugün iyiyim dün kuru kayısı şeftali yedim ii geldi
bugulcum bu avartar resimlerini nerden buluyorsunuz böyle hareketli hareketli?
karnım acıktı ama meyveyle geçiştirdim akşam arkadaşlara yemege gitcez ay nasıl acıktım
kız sus canım çekiyor zaten yemek yapanda yok bu gece beim herif mesaiye kalıyormuş ben ac kaldım sanırım((((( :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
üzüm kuru üzümmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?