Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

hayatım sen hiçmi ayakta duarmıyon yemek yapımıyon kaynanan falan kimse yokmu yakında ay canım kayamam ya:gitme:

valla ben iki gündür çok halsizim birde yemek koksuna dayanamıyorm midem bulanıyor o yüzden yapamıyorm hamile ol senide görcez zillidelikafaduldendelikafadulden yemek kokularından kacacak yer ararsın bana kaynana deme rabbim yüzünü yüzüme cevirmesin onun elinde bir şey yicegime ac kalım daha iii boş verr

a niye kız senin kaynanandamı üvey benimki üvey ve aramız yok ama gine 2 haftada bir çıkarız yanlarına sizin sorunuz neki

a niye kız senin kaynanandamı üvey benimki üvey ve aramız yok ama gine 2 haftada bir çıkarız yanlarına sizin sorunuz neki

ben hiç konuşmuyorm daha dogrusu aileler bir birine girdi onun ve aptal kızalrı yüzüne neys ededikodu yapmıyırm onlar yüzüne ben eşimden bir yıl ayrı kaldım boş ver onun yaptıgı yemegi köpekler yesin ben degil

anladım canım özlerde neler yapıyo demek vay anasını biz üveyiz normal demek

anladım canım özlerde neler yapıyo demek vay anasını biz üveyiz normal demek

aynen cnm boş ver yaptıgımz az bir ibadt var onun sevabınıda onlara yüklemeyelim balım ben çok terledim iznin olursa duşa gircem su gibi oldum yaa nie böyle((((((

bugulll sanırım çıktın ben çıkıyorm seni çok öptüm balımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kendine ii bak gene gelcem ama bir duş alım burda olursan görüşürüz ok mojjjokkk nasıl öptümmmm:))))

Hanİ bİ hamİŞ haberİ beklİyorduk ayŞeee kİmdİ o nerde hanİ

yok cnm malesef negatif zaten olsaydı eger normal olcaktı hayırlısı olsun hakkında inş tedavisinde olcaak o arkadaşımızn aleyna ismi şimdi elevor var 6 temmzda sonucu var 5.gün embryosu inş pozitif alcak

yok cnm malesef negatif zaten olsaydı eger normal olcaktı hayırlısı olsun hakkında inş tedavisinde olcaak o arkadaşımızn aleyna ismi şimdi elevor var 6 temmzda sonucu var 5.gün embryosu inş pozitif alcak

hadi inşallah güzel haberimiz ilk onunla başlar
elevor un aşılama mıydı tüp bebekmi?
Allahım dualarımızı kabul etsin.

tatlım sana msj attım temmuzcumm,,,,,,,,,,,,,,,

merhaba arkadaşlar uzun süredir pek yazmıyorum ara ara okuyordum yazdıklarınızı. dularım sizlerle rabbim yardımcınız olsun inşallah. şu mübarek aylarda rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah öpüyorum sizleri

canım inşallah iyi gelir kürler ama düzenli kullanın ben ilk hamile kalmamı bögürtlen köküne baglıyorum o ay kullandım suyunu içmiştim hamile kaldım senin lokman hekim ne tarafta canım bende tavşancıl otu ve tohumunu arıyorum varmıdır acaba teli falan varsa sorarım ben bulamadım bu otu buralarda...

hepiniz ne güzel insanlarsınız.topiği iyiki açmışım.dua edin.hepinizi seviyor keşke bie gün bir yerde buluşmak dilegiyle diyorummmmmmmmm....................

kızlar ben şuan tüp bebek merkezindeyim beklemedeyim saat 11:30 ta işleme alıcaklar bana dua edin bakalım ne çıkacak size sonucu hemen yazamayacam evdeki bilgisayar kullanımdışı pazartesi yazarım artık kendinize iyi bakın iyiki varsınız kızlar.

hepiniz ne güzel insanlarsınız.topiği iyiki açmışım.dua edin.hepinizi seviyor keşke bie gün bir yerde buluşmak dilegiyle diyorummmmmmmmm....................
cnm benim evet iyiki bu topigi açmışsın sana ve bütün arkadaşlarıma bol bol dua ediyorm tabi rabbim kabul ederse inş geri cevirmez dualarımı bu arada buluşma fikri çok güzel sel76 inş bir gün buluşuruz çok öptüm seni kendine çok ii bak allaha emanet ol cnm

temmuzcum bol şanslar cnm inş güzel sonuçlar alcaksın bütün dularımız seninle bu sefer tutacak bak gör biz bebeklerimizi hep beraber bu topikte büyütücez opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yaradana emanetsin balım

ayseuzal saol canım.hamilelerde kolay saglıklı hamilelikler geçirip muradlarına kavuşurlar.30 temmuz memorialdemi yaptırıyor bugün opu sumu var.............................sen hangi merkezde yaptırmıştın canımmmmmmmmmmmmm sevgilerrrrrrrrrrrr

benimle aynı anda tedavide olan arkadaşımız vardı.nursim miydi.ne oldu sonucu.......benim test tarihim 12 mayıstıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…