hayatım sen hiçmi ayakta duarmıyon yemek yapımıyon kaynanan falan kimse yokmu yakında ay canım kayamam ya:gitme:
valla ben iki gündür çok halsizim birde yemek koksuna dayanamıyorm midem bulanıyor o yüzden yapamıyorm hamile ol senide görcez zillidelikafaduldendelikafadulden yemek kokularından kacacak yer ararsın bana kaynana deme rabbim yüzünü yüzüme cevirmesin onun elinde bir şey yicegime ac kalım daha iii boş verr
a niye kız senin kaynanandamı üvey benimki üvey ve aramız yok ama gine 2 haftada bir çıkarız yanlarına sizin sorunuz neki
ben hiç konuşmuyorm daha dogrusu aileler bir birine girdi onun ve aptal kızalrı yüzüne neys ededikodu yapmıyırm onlar yüzüne ben eşimden bir yıl ayrı kaldım boş ver onun yaptıgı yemegi köpekler yesin ben degil
anladım canım özlerde neler yapıyo demek vay anasını biz üveyiz normal demek
bugulll sanırım çıktın ben çıkıyorm seni çok öptüm balımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kendine ii bak gene gelcem ama bir duş alım burda olursan görüşürüz okmojjjokkk nasıl öptümmmm:))))
Hanİ bİ hamİŞ haberİ beklİyorduk ayŞeee kİmdİ o nerde hanİ
yok cnm malesef negatif zaten olsaydı eger normal olcaktı hayırlısı olsun hakkında inş tedavisinde olcaak o arkadaşımızn aleyna ismi şimdi elevor var 6 temmzda sonucu var 5.gün embryosu inş pozitif alcak
hadi inşallah güzel haberimiz ilk onunla başlar
elevor un aşılama mıydı tüp bebekmi?
Allahım dualarımızı kabul etsin.
ya kızlar bende bi lokman hekimden kür aldık eşime uyguluyor annem kullananlara şahit olmuş yani orda söylemiş yeğenin sıfırmış spermi kullanmışlar 4 ay sonra hamiş olmuş kadın allahım belki bunu vesile eder bize diye kullanmaya başladık bakalım özel bi macun ve çay verdi eşime
cnm benim evet iyiki bu topigi açmışsın sana ve bütün arkadaşlarıma bol bol dua ediyorm tabi rabbim kabul ederse inş geri cevirmez dualarımı bu arada buluşma fikri çok güzel sel76 inş bir gün buluşuruz çok öptüm seni kendine çok ii bak allaha emanet ol cnmhepiniz ne güzel insanlarsınız.topiği iyiki açmışım.dua edin.hepinizi seviyor keşke bie gün bir yerde buluşmak dilegiyle diyorummmmmmmmm....................
kızlar ben şuan tüp bebek merkezindeyim beklemedeyim saat 11:30 ta işleme alıcaklar bana dua edin bakalım ne çıkacak size sonucu hemen yazamayacam evdeki bilgisayar kullanımdışı pazartesi yazarım artık kendinize iyi bakın iyiki varsınız kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?