Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cnm benim ben kadıköy acıbademde yaptırdım 8 hüçreli ve 3. Gün embryosuydu ve ilk denememdi çok şükür tuttu cnm darsıı senin ve diger arkadaşların başına inş kurban oldugum mevlam yüzünü güldürsün bu güzel günler hürmetine inş

canim ne haber gel bizi yalniz birakma burada, bebesine kocaman Masallah buyumus, saglikla huzurla gelsin vaktinde

canim ben neyi kacirdim isleme alicaklar demissin ya???????
genetik test sonucu yok muydu o mu?
herneyse hayirli haberlerle gel tatlim, hemen yaz bize guzel haberlerini.

nursinin sonucu pozitif diye hatirliyorum Insallah her sey yolundadir o da terk etti bizi :sinifsinif: nedimemiz nasil acaba kesin koydedir yoksa birakmazdi burayi.
aysecim bugun nasilsin ugurumuz nasil yoruyormu seni

cnm benim bu gün ablam geldi ispartadan o yüzden fazla giremedim ama acayip halsizim gene çok şükür rabbime bu gün düne nazaran çok daha iyiyim:))))) pazartesi randovumuz var ikili testimiz var onun heycanı varrr işte sen nasılsın cnm ? ah nedimem çok özledim vallla evet haklısın kesinlikle köyde yoksa hayatta burayı bırakmazdı oo sanırım onun hamileleigi zor geçiyor cnm o yüzden birde giremiyor belki 4 ayından sonra ii olur genelde bebek anne karnınıda hareket ettikten sonra mide bulantıları kalkıyormuş d.r öyle söylemişti hamilelerin genelde en çok 4.5.6 aylarında rahat bir hamilelik gecirirmiş inş onunda öyledir ve gelirr aramıza artık zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla iyi sonuçlansın bebeişin sıkı sıkı tutunsun inşallah

canım yaa yalnız bırakır mıyım hiç rabbim yardımcınız olsun yüzünüzü güldürsün bu sefer inşallah o kadar kalpten diliyorum ki.

ayşecimmm nasılsın tatlışkommm bebiş yoruyo mu hale seniii düzeldin mi biraz
iyiyim cnm saol şimdi biraz daha ii çok şükür bebgimiz çok nazlı sanırım onun cnı saolsun:))))))sen nasılsın cnm ?
kızlarrrr temmuzun operasyonu temiz çıktı hiç bi problem yokk merak edenlere bildirilir :)
aaa cnm haber verdigin için tşk ederim çok sevindim valla sonuçlarının temiz çıkmasına temmuzcum gözün aydın cnm :)))) hadi bakalım sıra bebişte allahın izniyle:)))
kızlar temmuz transfer falan olmadı ki histeroskopi si vardı onun karıştırdınızz :)
yok tatlım yannış anlamadım ben biliyordum bu gün histeroskpi si vardı amasonuçum temiz çıkmasına çok sevindim

yaa zeynep bu sefer olucak deyince temmuzda isleme alincam birazdan yazinca ben de genetik testti kizlar niye boyle yaziyor dedim kafam allak bullak olmustu:)) dogru ya tabii histeroskopiydi, genetik testi panadol icin bekliyorduk.
cok sevindim temmuzcum icin rahat artik oh mis gb:)))
darisi panadolcum senin sonuclarinin basina.

canım slm sen nasılsın ne zaman regl olacaksın evet temmuzun iyi çıkmış bende konuştum telde onun adına çok sevindim. inşallah benim sonuçlarda iyi çıkar beklemeye devam canım öpüyorum seni allaha emanet ol...

tatlim gecen ay yumurtalamam cok gec oldu kimyasal gebelikten dolayi sasti duzen o yuzden tam kestiremiyorum regle tarihimi tahminimce dort bes gune olurum.
korkma panadolcum Insallah yuzumuz gulucek yakinda.
bu arada panadol ben yanlis mi anladim esinle sana tedaviden once genetik kan testi yapilmis yazmistin sanki? kromozomlara bakilmis miydi? simdi bekledigin embroyoya yapilan test degil mi? eger oyleyse embro yapilan test zaten sadece bu hamileliginin kayibini aciklar sizin kromozomlarinizda sorun var demek degildir.

ben de transfer sanmıştım neyse iyi sonuçlanan bişrşey olması da güzel ama iyi dileklerimiz yine de geçerli. sırada o var çünkü :)

slm kızlar bu gün pek giremedim nete acayip mide bulantılarım var sanırım benim hamilelik yeni başlıyor sabahtan bu tarafa çok aferdersinz ne yesem çıkartıyorm resmen ölüyorm çokta ateşim varneden birden böyle oldu anlamadım rabbim izin verirse yarın sabah 10.40 randovum var inş bebegim iyidir ikili testimz var birde umarım güzel sonuçlar alırım kızlar ayakta zor duruyorm çıkıyorm bana dua edin inş sonuçlarım güzel çıkar çok öptüm allaha emanet olun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım merhaba inşallah güler yüzümüz dedigin gibi bende birde yaş sorunu var onu takıyorum (canım ilk düşük oldugu için tüpe başlamadan doktorum genetik testlere eşimle benim baktırmıştı birde kan pıhtılaşmasında sorun varmı yokmu diye bakıldı . hiç bir sorun çıkmamıştı. testlerde dedigin gibi şimdi bakılacak embrio sorun varmıydı ona bakılacak olmazsa doktorum genel başka testler yaparız demişti. tüp bebekte sonuçta kaliteli embirolar seçiliyor dölleniyor dogal kalınsa diyecegim belki kalitesiz spermle yumurta birleşti bir daha hamile kalsam sanırım sevinemiyecegim ben neden üst üste aynı haftaya kadar gidiyor ilerlemiyor doktorum senden kaynaklanan bir durum yok demişti bakalım kısmet artık diyorum ama takmadanda edemiyorum öpüyorum seni kendine iyi bak canım...

panadolcum anne olana kadar da takmadan duramayacagiz ne yazikki anliyorum demek istedigini hep ayniyiz. tibin imkanlarini ne kadar kullansak da bakma aslinda hicbiri dogal hamilelik gb degil bence. inaniyorumki sadece iki kotu sanssizlik yasadik ikimizde, yakinda yuzumuz guler Insallah. Insallah Allah daha kotusunu yasatmaz diye dua ediyorum ben artik
yasini da abartma tatlim fransada kadinlar 40a dogru karar verip anne oluyorlar o kadar cok ornegi varki burda. gonlumuzu oldugunca ferah tutmaliyiz.
aysecim gecmis olsun, atesini kontrol et tatlim neyse zaten yarin randevun varmis doktorun bakar iyice. merak etme annesi bebisin sapasaglam Allah'in izniyle

:[/QUOTE]

canım herşey yolunda gidecek inşallah. benim de sonuç bugün çıkıcak inşallah. mide bulantısı benim de ara ara daha artıyor zaten hiç çok iştahlı değilim bir çok şeyden tiksiniyorum. benim gibi obur biri nasıl bu hale geldi inanamıyorum.dün gece ben de çok ateşlendim. hava da çok sıcaktı çok çok bunaldım. bebeğin çok iyidir bugün nasıl olsa göreceksin. inşallah ben de göreceğim. çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…