Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım yaşı falan hiç önemseme ben 27 yaşındayım sadece 6 yumurtam oluştu hiç sorunum yokken.tedavide bayan 42 yaşındaydı 17 yumurtası vardı. bir de anneannem bundan yıllar önce bile 46 yaşında anne olmuş ve çok çok sağlıklı adam prof. şimdi. yani nasip. hem de bundan önce düşük oldu bu da olacak diye bişey yok. bier sürü örneğini görüyoruz. lütfen umutlu ol.iyi düşün iyi gör iyi yaşa inşallah.

kızlaaaaaaar herkeze günaydın.
ben iyiyim çok şükür narkoz altında işlem gördüğüm için hiçbirşey anlamadım ne ağrım oldu ne sızım zaten girdiler baktılar sadece herhangi bir işlem uygulanmadı yanlıııııııııız benim rahim girişi biraz labirent gibiymiş önce sol sonra sağ sonrada yukarı çıkmak gerekiyormuş rahme girmek için cd olarakta aldım kendimde izledim rahim tertemiz şükür Allah bilir spermelerde yolu şaşırdıkları için hedefe ulaşamadılar gariplerim zaten şekil ve sayı bakımından noksanlar. doktor transferden önce birkaçkez deneme yapmamız lazım dedi antreman bu cumartesi yine gidecem katetralle rahat rahme nasıl ulaşabilecek ona bakıcak neyse kızlar ya bugün doğum izninden dönen bir arkadaş noldu sen naptın varmı bişey diye sordu bende benim çocuğum olmuyo daha dedim ilk kez artık insanlara korunuyoruz şuan istemiyoruz demiycem direk olmuyo arkadaşım diyecem.
dün istanbul forum daydık herhalde 20 tane hamile 30 tanede 1 ayla 12 ay arasında bebek görmüşümdür resmen yeni doğmuş bebeklerle gezmeye gelmiş millet bizde eşimde oturduğumuz yerden bakıp bakıp iç çektik Rabbim bir tanede bize ver.

slm kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim herkes iyidir inş. herşey yolunda gidiyordur
ben berbat durumdayım midem çok rahatsız bulantı ağrı ekşime kusma birde aşırı halsizim 10dk ayakta duramıyorum eve pc yi getirdim artık evde çalışıcam bir süre birde kanımda yapılan genetik testte pıhtılaşma sorunu çıktı galiba daha önceki kürtajımda bundan dolayı idi ve hergün karnımdan iğne oluyorum ve çok yakıyo heryerim mosmor oldu ve doğuma kadar olucakmışım allah yardım etsin herşey bebişim için onun hareket ettiğini gördüğümde bütün dertlerim gitti sanki iğne olurkende hep onu aklımna getriiyorum herkese sevgiler

gülüm gözün aydın ablan gelmiş artık bakanım yok deme 20 gün rahatsın en azında ablan güzel güzel pişirir sen yersin oh,çok slm söyle ablana

30 temmuzcum geçmiş olsun çok şükür temiz çıkmış allah yolunu açık etsin arkadaşım

canım benim çok sağol çok teşekkür ederim.
sanada geçmiş olsun gülüm hamileliğin biraz nazlı geçicek gibi olsun 9 ay değilmi topu topu geçicek zor günler
yıllarca ağır tedavi gören insanlar var yeterki bebeğin sağlığı yerinde olsun sen 100 iğnede olursun 1000 iğnede hepsi biticek Allahın izniyle kucağına aldığında çektiğin acılar sıkıntılar zorluklar uçup gidicek aklına bile gelmiyecek.

ben de transfer sanmıştım neyse iyi sonuçlanan bişrşey olması da güzel ama iyi dileklerimiz yine de geçerli. sırada o var çünkü :)

canım sağolun iyiki varsınız
senin hamilelik nasıl gidiyor gülüm bebiş nasıl kıpırdamaya başladımı karnında yoksa daha varmı cinsiyeti daha belli değil sanırım sağlıklı sıhatli olsun da önemli değil.

canım hiç hamile kalamadım ama çevremden duyduğum kadarıyla yatarken başucuna çubuk kreker veya bir parça ekmek koyup yat sabah uyanır uyanmaz onu bir lokma ye biriken mide suyunu çekermiş bulantıyı önlermiş bir dene istersen arkadaşımın kardeşi 2. ye hamile ilkinde bulmuş çözümü şimdi 2. dede aynı yöntemle rahat ediyormuş hemen ekmek atıyormuş ağzına inşallah bu bulantıların çok sürmez rahat hamilelik geçirirsin.

rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah. sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım gözünaydın

canım mide bulantısı ben de hep öyleydim hala da kurtuldum sayılmaz hatta bir çok şeyden tiksiniyorum. bebeğin yeterki seninle olsun ne yapalım herşeye katlanıyoruz. nelere katlanmadık ki değil mi

canim harika haber olsun labiretnli olsun denemeyle doktorun halleder o durumu rahmimizin duzgun temiz cikmasi her seyden onemli:)) cok sevindim senin adina. hatta histeroskopi yaptirmaya cesaret geldi :)) lokal ùi genel anestezi mi tatlim.

canim bizde daha yeni senden bahsettik arada ugra lutfen kopmayalim sizi doguma gonderelim buradan bizler de hamile olalim o sirada Insallah.
12 haftayi gecince biraz rahatlarsin Insallah, sabir tatlim mutlaka duzelecektir Allah yardimcin olur. igneleri yapan cok, kadin var kk kulubunde bu kadar acimasi yapilan yerle mi ilgili acaba, Insallah acilar hafifler tatlim ama cok sukur cozumu var ve basindan biliniyor .bizi habersiz birakma.

:dance:
zeynepcigim çok sagol haklısın duyumlar ve okuduklarımız yaşın önemi yok ama bende şans yok diyorum bazen benim kayınvalidem en küçük kızını 45 yaşında dogurmuş ama eskiden daha fazlaymış sanırım dogurganlık iyiyim aslında ama zaman zaman ümitsizlige kapılıyorum sende kendine ve bebişini iyi bak güzel haberlerinizi alalım oda iyi geliyor insana...

nurrsencigim teşekkür ederim ben iyiyim canım geçmiş olsun dinlenmen gerek aslında bol bol en azından belli olmuş bir sorun oldugu ama geçici dönem iğne kullanman saglıklı kucagına alda bebişini olsun morluklar geçiyor canım kendine ve bebişini iyi bak allaha emanet ol..

canım sorun çıkmamasına çok sevindim inşallah bundan sonra iyi gider herşey yüzümüz güler

kızlarr ben geldimmmm maşallah bebegim çok ii bu arada sanırım ben ceyranda kalmışım o yüzden midem çok bulanmış d.r üşütmüşsün dedi dikkat et dedi bebegimin ense kalınlıgı 1.2 yani çok güzel5 gün sonra sonçlarım çıkacak bu arada kgördük kızlar kızmmm oluyorrrrrrr:))))))))) ziillliii kızmışş bu gün %99 kız dedii anasına sırtını döndü:)))))))darısı sizin başınıza kızlar bunu bütün kalbimle diliyorm özlem zübeyde siz ikiniz kız istiyordunuz inş ikizleriniz olur ve ikiside kız olurrr:) temmuzcumm sonuçların sonuçların ii olmasına çok sevindim balım hadi bakem sıra bebekte inş oda tutacak dularım sizinle kızlarrr rabbim yüzünüzü güldürsün

aysecim gozun aydin:)) cadi bir kizimiz olucak gb Masallah sonucu da cok guzel ikili testin
yaz deyip iki acik pencere arasinda kalma tatlim.

panadolcum yas o kadar degil de bu stres bizi cok etkiliyor ne yazikki yumurtlamamizi rahim kalinligini vs
nasil basa cikacagiz bilmiyorum ama cikmaliyiz

özlemcim nasılsın
sakın sende stres yapma reglin geçikir
bazen hemen bugünden tedaviye başlamak istiyorum ne olacaksa olsun istiyo insan sabretmek zor ama mecburuz beni daha kaç kez çağırılar kimbilir 2 ay beklemem gerek senin için de sabırsızlanıyorum senin transferin bu ay olur heralde birlikte ilerliyecez gülüm.

panadol canım sende yaşı gerçekten kafana takma
yeni haber aldım komşumuzun kızı 40 yaşında evlendi şimdi 41 içinde ve hamileymiş onun adına çok sevindim iyiki evlenmiş iyiki anne olacak diye
seni gören 32 den büyük demez insanın beden yaşı da önemli ümitsiliğe kapılmak yok inşallah hepimiz peşpeşe hamile kalıcaz.

aysecim gozun aydin:)) cadi bir kizimiz olucak gb Masallah sonucu da cok guzel ikili testin
yaz deyip iki acik pencere arasinda kalma tatlim.

cm saol evet cadımı cadı bi kız buu bize hiç yüzünü dönmedi:))))) hep arkasını döndü maşallah kocaman olmuş d.r sık ultrasyona gimenin bir alemi yok dedi ayda bir gel dedi ama ben 3 hafta da bir gidecem bir ay duramam((((( özlemcim darısı sizin başınıza inş cnm

temmuzcum stresli degilim ben ilk tedavimde de hic stresli degildim. ne zaman yumurtalar toplandi agrilarim cok oldu o zaman cok yiprandim agrilardan strese girdim olacak mi diye degil cok canim yandi onun stresi coktu(
bendeki stres hamile kalinca olabilir kalp atisi falan degil de, sonrasindaki uc dort hafta hani gecen yil yasadiklarim(
bir de burda maddi acidan kaldirabiliyorum tedavileri onun galiba rahatligi oluyor hani uc hakkim var birinde olur sabri oluyor galiba:) Insallah.
kismet walla catlasak da patlasak da kismet degilse olmuyor neyaziiki, bunu uc yilda ogrendim aci bir sekilde(

AYŞECıMM nazlı kızımız geliyormuş çok sevindimm duaların içinde teşekkür ederim özlemcim bu ay benimde reglim gecikti tatlım oluyormuş ama transferden sonra böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…