canım merhaba inşallah güler yüzümüz dedigin gibi bende birde yaş sorunu var onu takıyorum(canım ilk düşük oldugu için tüpe başlamadan doktorum genetik testlere eşimle benim baktırmıştı birde kan pıhtılaşmasında sorun varmı yokmu diye bakıldı . hiç bir sorun çıkmamıştı. testlerde dedigin gibi şimdi bakılacak embrio sorun varmıydı ona bakılacak olmazsa doktorum genel başka testler yaparız demişti. tüp bebekte sonuçta kaliteli embirolar seçiliyor dölleniyor dogal kalınsa diyecegim belki kalitesiz spermle yumurta birleşti bir daha hamile kalsam sanırım sevinemiyecegim ben neden üst üste aynı haftaya kadar gidiyor ilerlemiyor doktorum senden kaynaklanan bir durum yok demişti bakalım kısmet artık diyorum ama takmadanda edemiyorum öpüyorum seni kendine iyi bak canım...
cnm benim bu gün ablam geldi ispartadan o yüzden fazla giremedim ama acayip halsizim gene çok şükür rabbime bu gün düne nazaran çok daha iyiyim:))))) pazartesi randovumuz var ikili testimiz var onun heycanı varrr işte sen nasılsın cnm ? ah nedimem çok özledim vallla evet haklısın kesinlikle köyde yoksa hayatta burayı bırakmazdı oo sanırım onun hamileleigi zor geçiyor cnm o yüzden birde giremiyor belki 4 ayından sonra ii olur genelde bebek anne karnınıda hareket ettikten sonra mide bulantıları kalkıyormuş d.r öyle söylemişti hamilelerin genelde en çok 4.5.6 aylarında rahat bir hamilelik gecirirmiş inş onunda öyledir ve gelirr aramıza artık zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
30 temmuzcum geçmiş olsun çok şükür temiz çıkmış allah yolunu açık etsin arkadaşım
ben de transfer sanmıştım neyse iyi sonuçlanan bişrşey olması da güzel ama iyi dileklerimiz yine de geçerli. sırada o var çünkü :)
slm kızlar bu gün pek giremedim nete acayip mide bulantılarım var sanırım benim hamilelik yeni başlıyor sabahtan bu tarafa çok aferdersinz ne yesem çıkartıyorm resmen ölüyorm çokta ateşim varneden birden böyle oldu anlamadım rabbim izin verirse yarın sabah 10.40 randovum var inş bebegim iyidir ikili testimz var birde umarım güzel sonuçlar alırım kızlar ayakta zor duruyorm çıkıyorm bana dua edin inş sonuçlarım güzel çıkar çok öptüm allaha emanet olun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlaaaaaaar herkeze günaydın.
ben iyiyim çok şükür narkoz altında işlem gördüğüm için hiçbirşey anlamadım ne ağrım oldu ne sızım zaten girdiler baktılar sadece herhangi bir işlem uygulanmadı yanlıııııııııız benim rahim girişi biraz labirent gibiymiş önce sol sonra sağ sonrada yukarı çıkmak gerekiyormuş rahme girmek için cd olarakta aldım kendimde izledim rahim tertemiz şükür Allah bilir spermelerde yolu şaşırdıkları için hedefe ulaşamadılar gariplerim zaten şekil ve sayı bakımından noksanlar. doktor transferden önce birkaçkez deneme yapmamız lazım dedi antreman bu cumartesi yine gidecem katetralle rahat rahme nasıl ulaşabilecek ona bakıcak neyse kızlar ya bugün doğum izninden dönen bir arkadaş noldu sen naptın varmı bişey diye sordu bende benim çocuğum olmuyo daha dedim ilk kez artık insanlara korunuyoruz şuan istemiyoruz demiycem direk olmuyo arkadaşım diyecem.
dün istanbul forum daydık herhalde 20 tane hamile 30 tanede 1 ayla 12 ay arasında bebek görmüşümdür resmen yeni doğmuş bebeklerle gezmeye gelmiş millet bizde eşimde oturduğumuz yerden bakıp bakıp iç çektik Rabbim bir tanede bize ver.
slm kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim herkes iyidir inş. herşey yolunda gidiyordur
ben berbat durumdayım midem çok rahatsız bulantı ağrı ekşime kusma birde aşırı halsizim 10dk ayakta duramıyorum eve pc yi getirdim artık evde çalışıcam bir süre birde kanımda yapılan genetik testte pıhtılaşma sorunu çıktı galiba daha önceki kürtajımda bundan dolayı idi ve hergün karnımdan iğne oluyorum ve çok yakıyo heryerim mosmor oldu ve doğuma kadar olucakmışım allah yardım etsin herşey bebişim için onun hareket ettiğini gördüğümde bütün dertlerim gitti sanki iğne olurkende hep onu aklımna getriiyorum herkese sevgiler
kızlaaaaaaar herkeze günaydın.
ben iyiyim çok şükür narkoz altında işlem gördüğüm için hiçbirşey anlamadım ne ağrım oldu ne sızım zaten girdiler baktılar sadece herhangi bir işlem uygulanmadı yanlıııııııııız benim rahim girişi biraz labirent gibiymiş önce sol sonra sağ sonrada yukarı çıkmak gerekiyormuş rahme girmek için cd olarakta aldım kendimde izledim rahim tertemiz şükür Allah bilir spermelerde yolu şaşırdıkları için hedefe ulaşamadılar gariplerim zaten şekil ve sayı bakımından noksanlar. doktor transferden önce birkaçkez deneme yapmamız lazım dedi antreman bu cumartesi yine gidecem katetralle rahat rahme nasıl ulaşabilecek ona bakıcak neyse kızlar ya bugün doğum izninden dönen bir arkadaş noldu sen naptın varmı bişey diye sordu bende benim çocuğum olmuyo daha dedim ilk kez artık insanlara korunuyoruz şuan istemiyoruz demiycem direk olmuyo arkadaşım diyecem.
dün istanbul forum daydık herhalde 20 tane hamile 30 tanede 1 ayla 12 ay arasında bebek görmüşümdür resmen yeni doğmuş bebeklerle gezmeye gelmiş millet bizde eşimde oturduğumuz yerden bakıp bakıp iç çektik Rabbim bir tanede bize ver.
canim bizde daha yeni senden bahsettik arada ugra lutfen kopmayalim sizi doguma gonderelim buradan bizler de hamile olalim o sirada Insallah.slm kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim herkes iyidir inş. herşey yolunda gidiyordur
ben berbat durumdayım midem çok rahatsız bulantı ağrı ekşime kusma birde aşırı halsizim 10dk ayakta duramıyorum eve pc yi getirdim artık evde çalışıcam bir süre birde kanımda yapılan genetik testte pıhtılaşma sorunu çıktı galiba daha önceki kürtajımda bundan dolayı idi ve hergün karnımdan iğne oluyorum ve çok yakıyo heryerim mosmor oldu ve doğuma kadar olucakmışım allah yardım etsin herşey bebişim için onun hareket ettiğini gördüğümde bütün dertlerim gitti sanki iğne olurkende hep onu aklımna getriiyorum herkese sevgiler
canım yaşı falan hiç önemseme ben 27 yaşındayım sadece 6 yumurtam oluştu hiç sorunum yokken.tedavide bayan 42 yaşındaydı 17 yumurtası vardı. bir de anneannem bundan yıllar önce bile 46 yaşında anne olmuş ve çok çok sağlıklı adam prof. şimdi. yani nasip. hem de bundan önce düşük oldu bu da olacak diye bişey yok. bier sürü örneğini görüyoruz. lütfen umutlu ol.iyi düşün iyi gör iyi yaşa inşallah.
slm kızlar nasılsınız uzun süredir giremedim herkes iyidir inş. herşey yolunda gidiyordur
canım sağolun iyiki varsınız
senin hamilelik nasıl gidiyor gülüm bebiş nasıl kıpırdamaya başladımı karnında yoksa daha varmı cinsiyeti daha belli değil sanırım sağlıklı sıhatli olsun da önemli değil.
canım hiç hamile kalamadım ama çevremden duyduğum kadarıyla yatarken başucuna çubuk kreker veya bir parça ekmek koyup yat sabah uyanır uyanmaz onu bir lokma ye biriken mide suyunu çekermiş bulantıyı önlermiş bir dene istersen arkadaşımın kardeşi 2. ye hamile ilkinde bulmuş çözümü şimdi 2. dede aynı yöntemle rahat ediyormuş hemen ekmek atıyormuş ağzına inşallah bu bulantıların çok sürmez rahat hamilelik geçirirsin.
aysecim gozun aydin:)) cadi bir kizimiz olucak gbMasallah sonucu da cok guzel ikili testin
yaz deyip iki acik pencere arasinda kalma tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?