Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

selam canım nasılsın bizim topigede gel ya küseriz ama:sinifsinif:

AYŞECİMM nazlı kızımız geliyormuş çok sevindimm duaların içinde teşekkür ederim özlemcim bu ay benimde reglim gecikti tatlım oluyormuş ama transferden sonra böyle

cnm çok saol darısı sizin başınıza artık hadi bakalım biz sizi bekliyorz :) inş bu sefr tutacak zaten buranın yellisi kim varki bu topikte sürekli buluna ben sen zübeydecim 30temmuz panadol özlem inş seal arkadaşımızında olur birde mussetta rabbim hepinizin yüzünü güldürsün ve bebeklerimizi hep beraber büyütelim ALLAHIM AMİNNNNNNNNNN ve belki bir gün bebeklerimizide alırız buluşuruz inş rabbim bize o günüde görmeyi nasip eder

selam canım nasılsın bizim topigede gel ya küseriz ama:sinifsinif:

cnm iyiyim gelcem bitanem zaten kaç gündür yani cumadan bu tarafa topiklerde kimse yok kızlar nerde emine başladı mı tedaviye ? sen nasılsın bugull

temmuzz nasılsın fıstıgımmm gözüm aydın cnm sonuçların güzel çkmış maşallahh

özlemcim transferden sonra oluyormuş bu gecikmeler kist oluşuyormuş genellikte tek duam o oluşmasın çünkü benim gayet düzenli bi reglim vardı bakalım beklemedeyiz

özlemcim transferden sonra oluyormuş bu gecikmeler kist oluşuyormuş genellikte tek duam o oluşmasın çünkü benim gayet düzenli bi reglim vardı bakalım beklemedeyiz

canim yok kist falan olmamistir diyelimki oldu o kistleri doktorlar ciddiye bile almiyor regleyle hemen ilkinde geciyor cunku.
bende gecikince oyle sanmistim doktor bakti hayir kist falan yok tertemiz dedi ki dusun benim 7 yumurtam vardi geriden gelen.
hic takma dedigim gb olsa da sadece regleni geciktirir regle gelince aninda eriyor gidiyor ilac bile vermiyorlar.

temmuzz nasılsın fıstıgımmm gözüm aydın cnm sonuçların güzel çkmış maşallahh

iyiyim gülüm sağol biraz yoğunum bugün hafta başı yoğunluğu
ben gayet iyiyim çok basit bi işlemmiş azıcık kanamam var sadece oda bugün yarın biter diye düşünüyorum
eveeet özlem haklı hanımefendiye ismiyle hitap etsek sırt da dönermiş bıcırık.kaydirigubbakcemile3

aysecim bizim nazli cadinin ismine karar versen de hanfendiye ismiyle hitap etsek artik:)))))))))

özlemcim sana histeroskopi önerdilermi bilmiyorum ama önerirlerse gerçekten çok basit bir işlemmiş ben cd istedim çekmişler işlemi okadar garipki Allah nasıl yaratmış. ama eşimin içi kaldırmadı kapattı hemen normalde tv de görse belki izlerdi ama ben olduğumu bildiği için dayanamadı ama artık içimiz rahat rahimle alakalı bir durum yok bakalım genetik tahlilden ne çıkacak haftaya salı da o belli olacak inşallah.

gor bak genetikte temiz cikicak Insallah.
canim ya bana onermediler henuz ama donmus da tutmazsa ki icime o da olmayacak gb geliyor belki ikinci tup bebekte isterler gb geliyor. rahimin saglikli olmasi demek hamileiigin saglikli gececegi demek cok onemli.Masallah sonucuna.
lokal anestezi miydi genel miydi?

genel anestezi canım ama bayılamamla ayılmam yarım saat dürdü belki daha bile az olabilir toplamada bir saat baygın kalmıştım sanırım.
birde neden olmayacak diye düşünüyorsun ki tatlım olacak inşallah iyi düşünelim en azından kötü düşünmeyelim inşallah hiç gerek kalmayacak histeroskopiye falan
sana diyorum ama aynen bazen bende donmuş tedavisinden çok ümitli değilim nedense ama sabırasılanıyorum ne olacaksa olsun.

aysecim bizim nazli cadinin ismine karar versen de hanfendiye ismiyle hitap etsek artik:)))))))))

:)))) cnm d.r da sordu ismi ne olcak die ben erva diyorm:))) degişik bir isim dedi d.r güzel begendim ayşe dedi bende zaten bu gün den bu tarafa ervam ervam diyorm erva ismi cadımızın rabbim ismiyle güzel bir şek,lde büyümeyi nasip etsin inş eşimde hafsa diyor bakalım hangimizin dedigin olcak :)))) benim cadım size ugur getirsin teyzeleri inş birde hepiniz kız doguruyormuşsunuz:))))))) ne güzel olurduuu

iiiiiiinşaalllaaaah Y A R A B B İM keşke ayşecim ağzın bal yesin
inşallah bak bizim için hep dua et karnındaki kelebek uğurumuz olacak inşallah

canim burda lokal anesteziyle yapmak istiyorlar hatta ofis histeroskopi oneriyorlar doktorun ofsinde yaptigi bir aletle galiba lokal bile degil de rahatlatici bir igneyle emin degilim. ondan ben pek yanasmiyorum gerci bir yil onceydi doktor bakalim bir icimiz rahat eder demisti sonra da ustune dusmedi ama simdi yine diyecek gb geliyor bana.
yok tatlim donmuslara oyle cok negatif degilim ama normal tup bebekle basladigimda olacagina daha inancli gbydi o his yok nedense simdi. ama onemli degil embroyolarim bir hastanede kalmasin da, ait olduklari yere bana donsunler de:)) kismetse zaten tutar:))))))
bu arada ben ikinci fresh tup bebegi programimi ayarladim bile kizlar:)) agustos basi doktorda randevum var) taile cikicak doktor o cikmadan ilaclari ayarlayacagiz onun tatil donusu ignelere baslamis gidecegim kontrole kaydirigubbakcemile3 doktor paralari boyle arka arkaya zorlayacak bizi ama Allah yardimcimiz olur Insallah.
canim Insallah Ervamiz topigin gulu, bize de ugur getirir saglikli bebislere hamile kaliriz hepimiz bir de gonlumuzdeki cinsiyet olursa tabii harika olur:)) ben kiz delisiyim ama erkek bebek goreyim sanirsiniz ki bu kiz kesin erkek cocuk istiyor, hepsine deli oluyorum Allah yeterki saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.Amin.

iiiiiiinşaalllaaaah Y A R A B B İM keşke ayşecim ağzın bal yesin
inşallah bak bizim için hep dua et karnındaki kelebek uğurumuz olacak inşallah

iyi akşamlarrr kızlarrr öptüm hepiniziiii ayşecim seni ikikere bide ervacım için

kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin biz hepinizin duacısıyız ervamla rabbim izin verise inş namazlarıma başlıycam bu sabahtan itibaren inş kurban oldugum allahım dualrımızı kabul etsin allahım ne olur topigimizi bebek doldur inş bizlere hayırlı saglıklı evlatlar versin ve onların şanslarını bahtılarını hep acık etssin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar iyiyki varsın gene aynı şeyi söylüyorm seal arkadaşım mevlam sana nur topu gibi evlatlar versin iyiyki bu topigi açmışsın ne güzel insanlar tanıdım sayesinde allahım esmaül hüsna hürmedine hepinizin yüzünü güldürsün dualarımız beytüllahta yapılan dualarla beraber kabul etsin inş

canım orada dondurulmuş tedavisinde iğnemi kullanıyo gerçi bende kullandım düşük olmasını engelleyici prognex diye bir iğne kalçadan yaptırıyorsun yağlı ve baya yakan bir iğne benim aklım göbekten yapılan iğneye gitti.
senin ozaman transferin ağustos ayında yapılacak yani mubarek ayda inşallah ramazanlar hürmetine olucak tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…