kızlar dün yiğenim bendeydi akşama kadar beraberdik okadar tatlıki Allahım bizede nasip etsin inşallah ama yaramaz gazı var birde hiç durmuyo yanlız hiç kalmıyo uyuyor ama yanında yatıp kıpırdadıkça pişpişlemessen uyanıyor kerata ama çok tatlı maşşallah çok güzel bir bebek Allahım nazarlardan saklasın kenimizi hayal ettim akşam hayali bile çok güzeldi kızlar.
aysecim 5 yasini o topige yaziyorum o zaman son 11 kalmisti sayende nerdeyse tamamlanicak:))
kızlar ben çıkıyorum gezmeye gdicez annemde bande
kendinize iyi bakın kızlar çok öpüyorum özlemim ayşecim panadolcum.
amin canim. walla kizlar minicik bebeklerin yasam mucadelesini kazandigini ogrenmek bambaska bir duydu Rabbim saglik sorunu olan tum bebeklere guc sifa versin annelerine bagislasin.
aysecim cadimiz nasil?
temmuzcum aynen aysenin dedigi gb koynumuzdan cikarmayacagimiz gunler de gelicek Insallah.
allah ondanda razı olsun bbegını sag salım alsın kucagına ıns
aysecim bak yukarda mesaji dalin senin icin yazdi dua topigine . yasin okuyacagini yazmistim hamile oldugunu da soylemistim:)
kizlar simdilik cikiyorum aksamustu gorusuruz gelirseniz:)
aysecim sen de esin de ne kadar iyisiniz Allah kabul etsin dualarimizi.
sabah uyudum kizlar saat sekizdi yeni kalktaim sapsala dondum(
herkes iyidir umarim.
bir de arada embroyolarimdan transfer olcak kadar saglikli cozulen olucak mi sorusu gelmeye basladi 3 embroyom var biri iyi digeri 6 hucreli iyi gorunumde. biri fragmantasyonlu 7 hucre.
cnm benim öyle düşünme olcak bu sfer allahın izniyle hep beraber burda büyütücez meleklerimizi inş sen ikiz annesi olcan hehe inş rahman bak gör durup durup turnayı gözünden vurcan yani:))))))bende yalnizim aysecim bir oraya br buraya bakiniyorum:))) hic arkadasim yok burda nasip olsaydi bebegim olsaydi uc yil bitti burdayim buyutmus olurdum( tum gun yalnizim ne yapalim sabir sabir, cok sukur hamilesin sen yalniz sayilmazsin:))))))))
bir de arada embroyolarimdan transfer olcak kadar saglikli cozulen olucak mi sorusu gelmeye basladi 3 embroyom var biri iyi digeri 6 hucreli iyi gorunumde. biri fragmantasyonlu 7 hucre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?