Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

temmuzcuım bu bir hayal degil sanki hiç olmıycakmış gibi düşünüyorsun bak gün gelecek kendi bebegini seveceksin ve allahın izniyle o hep senin yanında olcak annem diycek oysss yerim ben onu gece koynunda yatacak 24 saaatini meleginle geçireceksin bitanem sen sadece olacagına inan bu sefr inş rahman rabbim saglıklı ve hayırlı bir evlat vercek bak cigdoya ben onun degeri çıktıgında ilk ben ona dedim ki senin bebekler ikiz dedim ve maşallah ikizler inş rabbim bu kadar beklemenin bu büyük sınavın karşılıgında sizede büyük mücizeler gösterir ikişer tane kız doguruyormuşsunu bizim topik kız toipigi olcak allahın izniyle:)))))))

kızlar ben çıkıyorum gezmeye gdicez annemde bande
kendinize iyi bakın kızlar çok öpüyorum özlemim ayşecim panadolcum.

tamam tatlım kendine çok cici bak aeol çok öptüm zemuszemuszemuszemuszemuszemus

amin canim. walla kizlar minicik bebeklerin yasam mucadelesini kazandigini ogrenmek bambaska bir duydu Rabbim saglik sorunu olan tum bebeklere guc sifa versin annelerine bagislasin.
aysecim cadimiz nasil?
temmuzcum aynen aysenin dedigi gb koynumuzdan cikarmayacagimiz gunler de gelicek Insallah.

allah ondanda razı olsun bbegını sag salım alsın kucagına ıns

aysecim bak yukarda mesaji dalin senin icin yazdi dua topigine . yasin okuyacagini yazmistim hamile oldugunu da soylemistim:)

cnm özür dilerim geç cvp verdim o arada duşa girdim çok terliyorm ben yaa neden böyle anlamadım cadı çok ii maşallah görmüyorm ama hissedebiliyorm daha randevumuzada çok nasıl dayanacız o kadar bilmiyorm agustosun 2de randevvumuz
evet özlem o günlerde gelcek inş o zaman sadece cadılarınızı konuşcaksını :), bug ün bebegimin canı şunu istedi yedim bunu istedi yedim die:)
inş rahman allahın izniyle o günler çok yakın

allah ondanda razı olsun bbegını sag salım alsın kucagına ıns

aysecim bak yukarda mesaji dalin senin icin yazdi dua topigine . yasin okuyacagini yazmistim hamile oldugunu da soylemistim:)

cnm benim allahım ondan da razı olsun rabbim meleklerini ona bagışlasın ben şimdi başlıyorm yasine cnm özlemcim bu okudugumuz yasini şerif hürmetine rabbim sizlerede saglıklı ve hayırlı evlatlar vesin inş

günaydın kızlar özlemcim yasinlerin okudum arkadaşına söyle 5 tane almıştım onları okudum sonradan 3tane daha aldım onlarıda saolsun eşimle okuduk rabbim dualarımızı kabul etsin inş allahım şifa versin meleklere amin

aysecim sen de esin de ne kadar iyisiniz Allah kabul etsin dualarimizi.
sabah uyudum kizlar saat sekizdi yeni kalktaim sapsala dondum(
herkes iyidir umarim.

aysecim sen de esin de ne kadar iyisiniz Allah kabul etsin dualarimizi.
sabah uyudum kizlar saat sekizdi yeni kalktaim sapsala dondum(
herkes iyidir umarim.

amin cnm o zaman sana günaydın diyelim biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın cnm ?

hala uykulu bes saat uyudum, dun aksmustu esimle 4 saat uyumusuz:)) o yuzden gece uyuyamadim tam yattim bes gb nasil simsekler cakmaya basladi geri kalktim sekize kadr:))
kizlar yok ortalikta herkes nerdeki?

:)))))))))))) sende benim gibi olmuşsun temmuzun 9zu bizim evlilik yıldönümümüzdü sözde kutlıycaktık ben akşam 8de yatagın üzerine uzanmıştım eşimde gelmiş yanıma yatmış anam bir uyandım saat gece 3.bucuk:))))) sonra bir kalktım birdaha uyuyamadım sabah ettim ama başımın agrısından öldüm resmen tabi bizim evlilik yıl dönümümüzde gümbürtüye gitti:)))))))
kızlar bende bilmiyorm valla sürekli topikleri geziyorm cnm sıkılıyor evdede kimse yok offf batlıycam valla

bende yalnizim aysecim bir oraya br buraya bakiniyorum:))) hic arkadasim yok burda nasip olsaydi bebegim olsaydi uc yil bitti burdayim buyutmus olurdum( tum gun yalnizim ne yapalim sabir sabir, cok sukur hamilesin sen yalniz sayilmazsin:))))))))

bir de arada embroyolarimdan transfer olcak kadar saglikli cozulen olucak mi sorusu gelmeye basladi 3 embroyom var biri iyi digeri 6 hucreli iyi gorunumde. biri fragmantasyonlu 7 hucre.

bir de arada embroyolarimdan transfer olcak kadar saglikli cozulen olucak mi sorusu gelmeye basladi 3 embroyom var biri iyi digeri 6 hucreli iyi gorunumde. biri fragmantasyonlu 7 hucre.

canım ben 8 hücreli fragmantasyonlu tek embriyo ile hamileyim yani gayet iyi seninkisi bence umutlu ol. inşallah bu defa olucak

bende yalnizim aysecim bir oraya br buraya bakiniyorum:))) hic arkadasim yok burda nasip olsaydi bebegim olsaydi uc yil bitti burdayim buyutmus olurdum( tum gun yalnizim ne yapalim sabir sabir, cok sukur hamilesin sen yalniz sayilmazsin:))))))))
cnm benim öyle düşünme olcak bu sfer allahın izniyle hep beraber burda büyütücez meleklerimizi inş sen ikiz annesi olcan hehe inş rahman bak gör durup durup turnayı gözünden vurcan yani:))))))

benim embryom 3. gün embryosu ve 8 hüçreliydi özlmecim bak maşallah tuttu öyle tutma diyip ümitsizlik etme sakın inş onlar güzel bir şekilde çözülcek allahın izniyle bak gör melegin seninle olcak en kısa zamanda

zeynep cnm nasılsın ne yapıyorsun melegin nasıl?

ayşecim napıyorsun
bugün pek giremedim internete pazartesi yoğunluğu
senin ablan gelmemişmiydi tatlım geldiği gibi gittimi yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…