Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yok ben dondurulmus tutmaz diye kotumser degilim kizlar ya da ucuncu gun olmasini da hic onemsemiyorum. saglikli cozulen kalir mi diye aklima takiliyor bazen biri basarir en azindan:)) analarinin donmus ebroyocuklarindan:))
sagolun kizlar insallah.
temmuzcum nasilsin

ayşecim napıyorsun
bugün pek giremedim internete pazartesi yoğunluğu
senin ablan gelmemişmiydi tatlım geldiği gibi gittimi yoksa.

hoş geldin temmuzcum evet ablam geldi çok özür dilerim bir adi kocası var burnundan getirdi 1 hafta kaldı ama her gece kavga etti buraya geldi die ablamda 2 gün önce gitti:(((( gene yannız kaldım anlıycagın cnm sen nasılsın kolay gelsin cnm allah yardımcın olsun

bir de arada embroyolarimdan transfer olcak kadar saglikli cozulen olucak mi sorusu gelmeye basladi 3 embroyom var biri iyi digeri 6 hucreli iyi gorunumde. biri fragmantasyonlu 7 hucre.

canım embriyolarını hiç düşünme ben artık düşünmeye korkar oldum iyi düşünüyorum beklediğim gibi olmuyo kötü düşünüyorum pskolojim bozuluyo Allaha emanetler 2. gün 2. kaliteli embiriyolar tununuyo da blast embiriyolar tutmuyo hiç belli olmuyorki kime göre iyi neye göre iyi sadece Allah bilir güzelim sen içini ferah tut.

zeynepcim senin bebisini hatirliyorum inan ornek gosteriyorum kkda fragmantasounlu embro diye soruldugunda biliyormusun bana doktorum da demiti fragmantasyon onemli degil diye. cok sukur tatlim Masallah bebisimiz 14 hafta olmus

allahın izniyle cnm saglıklı bir şekilde cözülcek bak gör içini ferah tutsen ne kadar insan var dondurulmuşlar cözülürpde hamile kalan inş olcak saglıklı bir şekilde cözülcek :Saruboceq::Saruboceq:

zeynepcim senin bebisini hatirliyorum inan ornek gosteriyorum kkda fragmantasounlu embro diye soruldugunda biliyormusun bana doktorum da demiti fragmantasyon onemli degil diye. cok sukur tatlim Masallah bebisimiz 14 hafta olmus

zeyneple benim aradam 1 hafta varr:)))) özlem sanırım zeynepte kız doguracak içime öyle doguyor bu sene kız senesi yaa maşallah 2010 topigi komple kız bu gün gene kız haberleri geldi hey kurban oldugum allahım herkesin yüzünü güldür rabbim bebek özlemiyle yanan herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar ver rabbim aminn

kızlar selammmm
inanın embriyo kalitesi falan boş iş nasipte varsa oluyor
bakın benimki ikinci kaliteydi
istemiyorum diye bağırdım ağladım transferde
o kadar ıkındım ağladım
1 saat zor yattım
sinirlerim boşaldı dakikalarca ağladım
doktor o kadar ağladım ki durduralım mı dedi
neymiş ikinci kalite diye istemiyordum bebeğimi
son gecede büyümüş 1. kalite olmuş
bölünmüş blast embriyo
kızlar blast embriyo 70-80 hücreli demek
blast olup tutmayan 8 hücreli ikinci kalite olup tutan var
hep dua edin hayırlısı olucaksa olsun bebeğimle imtihan olucaksam olmasın diye
aman gözünüzü seveyim hep hayırlısını isteyin

allahın izniyle donanda sağlıklı çözülücek sen merak etme
ve tutucakta allahın izniyel bak bizim topikte dondurulmuşlarla anne olanlar var
bi sor istersen
onlarda korktu ama oldu
içlerinden bi tane dahi olsa
ii olucak sen merak etme

Embriyo kalitesinin gebelik başarısı için çok kaba bir gösterge olduğunu unutmamak gerekir. İyi kaliteli embriyo, her zaman için sağlıklı bir bebek için ideal genetik ve biokimyasal içeriği göstermeyebilir. Embriyo kalitesinin saatler içinde değişiklik gösterebileceğini de unutmamak gerekir. Bu nedenle hastalarımızın embriyo kalitesi üzerinde, gereğinden fazla durmamalarını (niçin grade 1 değil ama 2; niçin 8 hücre değil de 6 hücre gibi) öneriyoruz. Unutulmaması gereken husus, embriyo kalitesinin en önemli göstergesi olan sağlıklı bir çocuk elde edilmesidir.​

bakın ne diyo kızlar bi sitede buldum

gizemlicim eline saglik cok tesekkur ederim ucunden biri kalir o zaman kalitesine de bakmam :dance:
haftaya cuma transfer gozukuyor kizlar Allah nasip eder Insallah.

iyiyim gülüm uğraşıyorum iş güç işte sen nasılsın gülüm senin tedavi ne durumda başladınız dimi dondurulmuş tedavisine.

haftaya cuma 23 temmuzda ozaman
hadi hayırsılı canım arkadandan da ben geliyorum sen bana umut olucaksın inşallah güzel rabbim.

gizemlicim eline saglik cok tesekkur ederim ucunden biri kalir o zaman kalitesine de bakmam :dance:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: özlem cnm inş bu sfer olcak hadi bakalım birde mubarek günde transferin olcak inş o güzel günün yüzü suyu hürmetine rabbim emeklerini boşa çıkarmaz bu sefer cadımız gelcek bak görrralkisalkisalkisalkisalkisalkis

hakikaten enişten biraz sorunlu heralde sanki yakın yoldan geliyor kadın napacan iyisine düşmezsen işin zor Allah sabır versin ablana.

canlarim sagolun Insallah hayirlisi olsun.
temmuzum cuma kontorulum var 9.gun rahim kalinligi bakilicak gerekiyorsa ostrojen verilicek, ovuslasyonum takip edilicek ovulasyondan iki gun sonra transfer o da bende 16.gun oluyor bir sonraki cuma diyorum ama cumartesine kalir belki de transfer

hakikaten enişten biraz sorunlu heralde sanki yakın yoldan geliyor kadın napacan iyisine düşmezsen işin zor Allah sabır versin ablana.

sorunlumu kelimesi ne cnm ben deli diyorm ona :)))) dövbe yarabbim yaf kimin kocasdı bir günde 30 kes arıyor çok merak ediyor vallahi sabah bir kalkıyor gece 4 kadar hiç durmadan her dkika telde olcak birde güzel konuşsa habire kavga ediyor ben olsam hayatta dayanmam ablamada dedik biz gitme die ama yapcak bir şey yok gitti kendi hayatı ben karışamam benim yapacagım bir şey yok garibim üzüntüden 48 kiloyo inmiş çöp gibi ne diyim alalhım yardımcisi ıolsun aminnn

amanınnn mübarek aylar mübarek gün ay bu heycanları uzun süre önce yaşamış gibi olsum inşallah allahım inşallah yüzün gülecek bu sefer

canım inşallah herşey iyi olcak embiriyon sağlıklı çözünecek sıkı sıkı tutunacak sana ve seni hiç bırakmayacak.
malesef burada doğal ovulasyonu beklemiyorlar dondurulmuş tedavisi direk östorojenle başlıyor 15 gün sonra da duvar kalınlığında bir problem olmadığı taktirde transfer ediyorlar yumurtlama durumlarına bakıldığını sanmıyorum bakalım benimde bugün arkadaşım gittiğim merkezde histeroskopi oldu şükür onda da bişey çıkmamış önümüzdeki ay çağırmış doktor benimde yarın transfer denemem var ama nasıl izin alsam onu düşünüyorum bi sigortada ilaç yazdırsam mı diyorum bir ptt de işim var desemmi diyorum yarın saat 4:30 da randevum var bakalım ne diyecek doktor.

evet canım inşallah senin de en kısa zamanda yüzün gülecek. yüzde 5 fragmantasyon vardı 3. gün 8 hücreliydi. şimdi 14 haftalık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…