ayşecim napıyorsun
bugün pek giremedim internete pazartesi yoğunluğu
senin ablan gelmemişmiydi tatlım geldiği gibi gittimi yoksa.
bir de arada embroyolarimdan transfer olcak kadar saglikli cozulen olucak mi sorusu gelmeye basladi 3 embroyom var biri iyi digeri 6 hucreli iyi gorunumde. biri fragmantasyonlu 7 hucre.
yok ben dondurulmus tutmaz diye kotumser degilim kizlar ya da ucuncu gun olmasini da hic onemsemiyorum. saglikli cozulen kalir mi diye aklima takiliyor bazen biri basarir en azindan:)) analarinin donmus ebroyocuklarindan:))
sagolun kizlar insallah.
temmuzcum nasilsin
zeynepcim senin bebisini hatirliyorum inan ornek gosteriyorum kkda fragmantasounlu embro diye soruldugunda biliyormusun bana doktorum da demiti fragmantasyon onemli degil diye. cok sukur tatlim Masallah bebisimiz 14 hafta olmus
canım embriyolarını hiç düşünme ben artık düşünmeye korkar oldum iyi düşünüyorum beklediğim gibi olmuyo kötü düşünüyorum pskolojim bozuluyo Allaha emanetler 2. gün 2. kaliteli embiriyolar tununuyo da blast embiriyolar tutmuyo hiç belli olmuyorki kime göre iyi neye göre iyi sadece Allah bilir güzelim sen içini ferah tut.
zeynepcim senin bebisini hatirliyorum inan ornek gosteriyorum kkda fragmantasounlu embro diye soruldugunda biliyormusun bana doktorum da demiti fragmantasyon onemli degil diye. cok sukur tatlim Masallah bebisimiz 14 hafta olmus
yok ben dondurulmus tutmaz diye kotumser degilim kizlar ya da ucuncu gun olmasini da hic onemsemiyorum. saglikli cozulen kalir mi diye aklima takiliyor bazen biri basarir en azindan:)) analarinin donmus ebroyocuklarindan:))
sagolun kizlar insallah.
temmuzcum nasilsin
sagolun kizlar insallah.
temmuzcum nasilsin
gizemlicim eline saglik cok tesekkur ederim ucunden biri kalir o zaman kalitesine de bakmam :dance:
haftaya cuma transfer gozukuyor kizlar Allah nasip eder Insallah.
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: özlem cnm inş bu sfer olcak hadi bakalım birde mubarek günde transferin olcak inş o güzel günün yüzü suyu hürmetine rabbim emeklerini boşa çıkarmaz bu sefer cadımız gelcek bak görrralkisalkisalkisalkisalkisalkis
hakikaten enişten biraz sorunlu heralde sanki yakın yoldan geliyor kadın napacan iyisine düşmezsen işin zor Allah sabır versin ablana.
gizemlicim eline saglik cok tesekkur ederim ucunden biri kalir o zaman kalitesine de bakmam :dance:
haftaya cuma transfer gozukuyor kizlar Allah nasip eder Insallah.
canlarim sagolun Insallah hayirlisi olsun.
temmuzum cuma kontorulum var 9.gun rahim kalinligi bakilicak gerekiyorsa ostrojen verilicek, ovuslasyonum takip edilicek ovulasyondan iki gun sonra transfer o da bende 16.gun oluyor bir sonraki cuma diyorum ama cumartesine kalir belki de transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?