sagolun arkadaslar iyiki varsiniz, Insallah bu topigi yuzde yuz anne gorecegiz sonunda
temmuzcum kan testiyle bakiyorlardir bana doktorum gel gorelim rahim kalinligini sonrz ovulasyonunu kan testleriyle takip edicegiz LH degerin ovulasyondan bir gun once cok artacak ordan anlayacagiz dedi belki de beni de transfere kadar ikinci kez gormezler. neyse biliyordur onlar islerini:))
canim ya kismetimizde varsa olucak rahat olalim benim de icim kipir kipir umutlanmak da istemiyorum ama iste sonuna kadar direnecegiz.
is icinde bosver bul bir bahane dusunme ne dusunurler ne olur bosver bir de o stresle ugrasma; pttye gitmeliyim adslde buyuk problem var de mesala.
sagolun arkadaslar iyiki varsiniz, Insallah bu topigi yuzde yuz anne gorecegiz sonunda
temmuzcum kan testiyle bakiyorlardir bana doktorum gel gorelim rahim kalinligini sonrz ovulasyonunu kan testleriyle takip edicegiz LH degerin ovulasyondan bir gun once cok artacak ordan anlayacagiz dedi belki de beni de transfere kadar ikinci kez gormezler. neyse biliyordur onlar islerini:))
canim ya kismetimizde varsa olucak rahat olalim benim de icim kipir kipir umutlanmak da istemiyorum ama iste sonuna kadar direnecegiz.
is icinde bosver bul bir bahane dusunme ne dusunurler ne olur bosver bir de o stresle ugrasma; pttye gitmeliyim adslde buyuk problem var de mesala.
kızlar böyle şeyler ebelki söylenmez ama
dün sabah namazımda hepinize ayrı ayrı dua ettim
hayırlı çözülmeler olsun hayırlı transferler olsun hayırlı tedaviler olsun
arkadaşlarıma haklarında hayırlısını ver
inşallah allah kabul eder.
canımcıgım heycanlandım senin adına içimdeki ses olacak diyor az kalmış tarsferinin olmasına saglıklı çözülür inşallah bende bugun adetimin 3 günü hastaneye gittim hormonlara baktırayım dedim ne durumdalar diye halledemedim yarına kaldı yarınada adetin 4 günü saglıklı sonuç alamam alsamda çok işime yaramaz bu ay bir sonraki ay baktırırım dedim artık sırada bekleyen bir bayan sonuç gösterecekmiş dr. baktım sonucuna hamilesin dedim kız havalara uçtu çok sevindi ne kadarlık evlisin dedim 1 ay oldu dedi içimden yuh dedim:)))doktordan çıktı abla dogru söylemişsin hamileyim dedi sana ne alayım alemdi kız güldüm olacaksa oluyor malesef bu işler
sagol canim Insallah, dordunce gunde yapiliyor sanirim ama haklisin en guzeli bir ay daha bekle emin ol sonuctan.canımcıgım heycanlandım senin adına içimdeki ses olacak diyor az kalmış tarsferinin olmasına saglıklı çözülür inşallah bende bugun adetimin 3 günü hastaneye gittim hormonlara baktırayım dedim ne durumdalar diye halledemedim yarına kaldı yarınada adetin 4 günü saglıklı sonuç alamam alsamda çok işime yaramaz bu ay bir sonraki ay baktırırım dedim artık sırada bekleyen bir bayan sonuç gösterecekmiş dr. baktım sonucuna hamilesin dedim kız havalara uçtu çok sevindi ne kadarlık evlisin dedim 1 ay oldu dedi içimden yuh dedim:)))doktordan çıktı abla dogru söylemişsin hamileyim dedi sana ne alayım alemdi kız güldüm olacaksa oluyor malesef bu işler
benim randevu ertelendi dün akşam 7 de aradılar servise binmiştim inşallah arabadakiler telefondan gelen sesi duyamışlardır dedim ben umut tüp bebek merkezinden demet diye açınca telefonu kız. benim doktor öğlenden sonra olmayacakmış acil bi durum oldu heralde yarına ertelediler acaba bende arayıp cumartesine mi ertelesem diye düşünüyorum
canim benimde Insallah donmus transferim olucak haftaya cuma gb, ayni donem bekleyecegiz demek Insallah yuzumuz guler. bana hap bile vermediler henuz:)) rahatlik otesi tedavi bile yok akannehir 9.gun bakicaklar istenilen kalinlikta degilse o zaman vericeklermis. benim hastanede cok mu rahat ne :umursamaz: neyse acikcasi hap bile gormek istemiyorum isime geliyor.kızlar biz yine başladık tedaviye, dondurulmuşlar ile bu sefer; ilaçlarımı kullanmaya başladım.
Rabbimden hayırlısı, umarım bu defa yüzümüz güler.
Bu sefer daha kolay sadece hap var. Çok heyecansızdım ama bira içim kıpırdamaya başladı.
canımcıgım heycanlandım senin adına içimdeki ses olacak diyor az kalmış tarsferinin olmasına saglıklı çözülür inşallah bende bugun adetimin 3 günü hastaneye gittim hormonlara baktırayım dedim ne durumdalar diye halledemedim yarına kaldı yarınada adetin 4 günü saglıklı sonuç alamam alsamda çok işime yaramaz bu ay bir sonraki ay baktırırım dedim artık sırada bekleyen bir bayan sonuç gösterecekmiş dr. baktım sonucuna hamilesin dedim kız havalara uçtu çok sevindi ne kadarlık evlisin dedim 1 ay oldu dedi içimden yuh dedim:)))doktordan çıktı abla dogru söylemişsin hamileyim dedi sana ne alayım alemdi kız güldüm olacaksa oluyor malesef bu işler
cnm çok geçmiş olsun rabbim arkadaşına şifa versin allahım o kadar büyük ki bitkisel hayatta bir ay yatan kadın hayata döndü o yüzden hiç bir zaman ümidini kaybetme rabbim acil şifalar versin aminnkızlar nasılsınız keyfiniz saglıgınız bu ara hep ölüm haberi duyuyorum çevremde allah gecinden versin ölüm genç yaşlı demiyor yıllarca beraber çalıştıgım arkadaşım komada dr. umut yok demiş 2 yıl olmuştu emekli olalı insanın moreli bozuluyor malesef hayat çok kısa en azından yüregimizden geçenler gerçek olsa diyorum sizleri seviyorum öpüyorum.... herşey gönlünüzce olsun...
cnm rabbim dularını kabul etsin inş aminnnnkızlar böyle şeyler ebelki söylenmez ama
dün sabah namazımda hepinize ayrı ayrı dua ettim
hayırlı çözülmeler olsun hayırlı transferler olsun hayırlı tedaviler olsun
arkadaşlarıma haklarında hayırlısını ver
inşallah allah kabul eder.
günaydın cnm nasılsınnkizlar gunaydin gozumu yeni actim konuya dalmisim hemen:)) herkes iyidir umarim. bizim tatilci neler yapti acaba?
cnm günaydın biz daha yeni kalktık kahvaltımızı yaptık teyzesi bizde seni çok öpüyorz kocaman kocamann sana kolay gelsin tatlımmkızlar sabahtan beri k.k da online görünüyorum ama tam yazıyordum müşterinin biri bir geldi 3 saattir yanımda bugün yine yoğun olacak benim için pek giremem ama sonra yazılanları okuyorum herkezi kocaman öpüyorum ayşecim senin miniği öptüm ervanur du dimi ismi yanlış hatırlamıyorum.
ayse hanim uyuyorsunuz herahlde evranur hanimla oh yarasin
kızlar biz yine başladık tedaviye, dondurulmuşlar ile bu sefer; ilaçlarımı kullanmaya başladım.
Bu sefer daha kolay sadece hap var. Çok heyecansızdım ama bira içim kıpırdamaya başladı.
canımsın saol bende hiç kaşımamaya çalışyorum benimkde sıkıntı stres kesin öle bişeyoy gizemlicim Allah razi olsun, soyle walla oyle morel oluyorki, tanidiklarim bile senin icin sunu yaptim dese ben gonlumden isterimki kimse bir sey yapmasin sadece dua etsin:)) anliyorsunuz iste nasil morel oluyor bu durumla dualar. o yuzden soyle sekerim:))
Allah dualarimizi kabul etsin, yuregine saglik, kizcene isim belli oldu mu? Insallah kasintin duzeliyordur dun gece esim kasindi aklima sen geldin dun beni sivrisinek isirdi aklima yine sen geldin, gecicek Insallah bak esim 6 ay sinirsel kasindi gecen yil ne kadar ugrastim kafasindan konuyu cikarsin diye o zamandan biliyorum cok dusunceyle ilgili bir sey. sordukca aklina getiriyorum belki ama esimden bildigim icin nasil bir sey ondan durumunu tahmin ediyorum. kasidikca kasiyasin gelir ama gozunu seveyim ne yap ne et kafani rahatlat.. bir de su donemler tirnaklarin uzunsa eger hep kisa tut her kasindiktan sonra da elllerini iyice yika. zaten surekli yikiyorsundur da demek istedigim kasidigin yeri sonra baka yeri kasirsan taiyormussun yikamassan. doktorun dediklerini yazdim:)
ay hadi inşallah ya hayırlıs sonuçlar alırsın inşallahkızlar biz yine başladık tedaviye, dondurulmuşlar ile bu sefer; ilaçlarımı kullanmaya başladım.
cnm tedavin hayırlı olsun aminn inş bu sefer rabbim yüzünü güldürür tedavi aşamasındaki bütün arkadaşlarımın sonuçları inş pozitif çıkar rabbiminde izniyle bu sefer emekleri boşa çıkmıycak bol şans cnm sana
kızlar biz yine başladık tedaviye, dondurulmuşlar ile bu sefer; ilaçlarımı kullanmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?