Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar günaydıııııııııın
bu steye bir haller oluyor dün akşam girmeye çalıştım kapalıydı sistem vede dün yazıştıklarımızın hepsi gitmiş gizemliyle sağolsun baya yazışmıştık şimdi yok bisüsürü laf attım herkeze ama sanırım kimse okuyamadı.
benim bu sabah itibariyle migrenim tutmuş durumda kafamı nerelere vursam bilemedim o dereceyim yani parol içtim ama söz konusu migren olunca banamısın demiyor malesef.
bu arada dün gittim doktora boş transfer uygulaması oldu yine çok kolay olmadı iki yerde keskin kavis var içeri ulaşmak zor oluyo dün bir ara işlem sırasında galiba bu iş olmayacak dedim bakalım bu şekilde doktorun eli alışana kadar bir kaç kez daha gidicem 40 yıl düşünsem böyle bir şeyle karşılaşacağım aklıma gelmezdi.

günaydın kızlar nasılsınız dün kk girilmiyordu o kadar ugraçtım girmedi akşam baktım çalışma var dedi ne oluyor buraya temmuzcum nasılsın cnm valla dün kime ne yazdın bilmiyorm ben hiç görmedim (( dedidgin gibi silinmiş.
özlem özledim kız senii valla 2 gündür konuşmuyorz cnm yaa biz dün hastaneye gittik bizim bebek erkek oluyormuş :)))))) d.r erkegede benziyor dedi tam bir şey söylemem içn 4. ayı geçmesi gerek dedi benim için sorun degil saglıklı olsunda rabbim size de bu güzellikten versin inş

merhaba kızlar dünden beri ağlıyorum ne zormuş özlem seni çok çok iyi anlıyorum şimdi. inanın her olumsuzlukta benim içim yanıyordu kimse üzülsün istemiyordum bak benim de başıma geldi. şu zor süreci geçirebilmek için dualarınızı bekliyorum biz yol arkadaşlarıydık ben yolda kaldım ama hayırlısı rabbimden ümit kesilmez...

cnm benim çok geçmiş olsun sana öbür topikte yazdım ama sanırım görmedim merak etme allahın izniyle inş düzelcek sen pozitif düşünmeye çalış biz sana ve melegine hep dua ediyorz dün duydum olayını mevlam şahidim böyle şeyler pek konuşulmaz ama ben her saniye her dakika sana dua ediyorm durumunu eşime anlattım cevremdekilere anlattım hepsi sana dua ediyor inş mevlam dualarımız kabede yapılan dualarlar birlikte kabul eder zeynepcim rabbim efendizmizn yüzü suuyu hürmetine yavrunu sana bagışlasın derdi veren o rabbim demanınıda versin aminnnn

saskinlik icindeyim yazdiklarin icimi oyle yakiyorki...........
bebeginin gelisimi iyiyken niye bu kadar umutsuzluk anlamiyorum.......doktorun sanki biraz negatif bir adam olmasin......
bana tum denenler gelisimi normal olsaydi amniyon sivisi artmasi cok mumkundu su icerek ve yatarak demislerdi. niye 4 doktorda boyle desinki bana.
zeynepcim oyle uzgunumki gozlerim doluyor bunlari yazarken............ama inan cok umutluyum kesinlikle gelisimi iyi olan bir bebek icin senin doktorrunun dediklerine inanmiyorum ben birebir yasadim doktorun hic kusura bakmasin seni boyle uzdugu icin cok sinirliyim!!!!!!!!!!!!
lutfen hangi sehirdesin baska bir yere daha git.

aysecim yanlis hatirlamiyorsam aslinda erkek bebis istiyordun yani farketmiyordu ama oglana megilliydin diyelim. o yuzden cok sevindim senin adina. Insallah gonlundeki neyse o olur. saglikla huzurla gelsin yavrun.
temmuzcum ee nasil olcakmis doktor ogrenicek yani deneye deneye en dogru trasnferi degil mi?
onlar islerini bilirler tatlim ne transferler yapmislardir, bence doktorun cok titiz biri burda olsa hic ugrasmazlardi oyle deneme transferiyle bunun farkedilmesi ve doktorunun denemeler yapmasi Masallah buyuk sans.

merhaba canım dedigin gibi bu siteye bir haller oldu paylaşımlarımızı istemiyor artık sanırım geçmiş olsun canım ya migren zordur hay allah ya hiç duymadıgımız şeyler kavisin olması eli umarım alışır insanın hiç aklına gelmedigi konular haklısın sonu iyi olsun canım ya kendine iyi bak..

özlem cnm valla artık kız erkek die ayırt etmiyorm yeterki aglıkla gelsin ben razıyım kız olsun erkek olsun nasılsa ikiside benim ama yeterki saglıklı olsun

canım benim ya çook üzüldüm inanki kaç gündür giremedim dogru dürüst siteyede okuyunca gözlerimden yaş geldi emin ol çok geçmiş olsun bizler tabiki yol arkadaşıyız seni çok iyi anlıyorum canım inşallah birşey olmıyacak ümidini yitirme ne olur dualarımız seninle...

kizlar sebepsiz infertelite topiginde bir arkadasimiz laproskopi olmus sebepsiz inferteliteyken laproskopide neler cikmis: tek tup tikali, yumurtaliklar rahimin arkasina saklanmis (duzeltmisler) yapisiklik (temizlemisler) ve cikolata kisti!!!
ee rahim filmi vs nasil bunlari gostermez hele cikolata kistini!!
demekki yapilan islemler de hikaye!!
iyice morelim bozuldu cunku bizde sebepsiz inferteliteyiz!!
zaten zeynebin haberi icimi nasil yakiyor anlatamam cok morelim bozuk.

canım büyük süpriz oldu senin için erkek bebek eşinde erkek agırlıklı istiyodu sanırım saglıklı olsunda hiç önemli degil bence kız erkek kendine iyi bak

canım sen nasılsın bende okudum senin okudugun yazıyı böyle okuyunca dahada moreller bozuluyor bende 6 ay öncesine kadar hiç sorun yok sebepsiz deyip durdular rahim fliminde tek tüp tıkalı çıktı vede rezervede azalma var dendi dr. güvenemiyorum bende ilk başta bilseydim farklı yol izlerdim hepimiz için umarım herşey iyi olurr..

canım tedavin hayırlı olsun bol şans inşallah bu sefer yüzün güler daha önce yazdım fakat kayıt olmamış...

panadolcum ama bana rahim filmi yapildi da sebepsiz dendi gorkemliyi de yapilmis galiba onceden. yani benim bu kismina kafam takildi. o kadar sey gorkemlinin hicbiri mi rahim filminde gorunmez nasil bir sey bu!!

canım büyük süpriz oldu senin için erkek bebek eşinde erkek agırlıklı istiyodu sanırım saglıklı olsunda hiç önemli degil bence kız erkek kendine iyi bak
cnm benim çok saol az öncede dedigim gibi benim için fark etmiyorm kız erkek ama içme kız doguyor d.r dedigi gibi%99 kız ben öyle hissediyorm olsun bebegim saglıklı olsun başka bir şey istemem

özlemcim yaa herkeste aynı olcak die bir şey yok sen moralini bozma inş sizinkiler temiz çıkacak bir sorun çıkmıycak aallahın izniyle bak gör seninki bu sefer tutacak inş opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yani bende bunu anlamıyorum yaaa
insanlar çocuk için uğraşıyor bunun işi
rahim filminde değil diğer yöntemle düzelip belli oluyorsa
onu yapın kardeşim ne uğraştırıyorsunuz ya
kızlar allah hayırlıs doktorlar nasip etsin biliyosunun iki adi benim hayatımı kararttı
yani rahim filminde nası tıkalı tüp gözükmez yaa hayret yani
zeynepten dolayı sinirlerim bozuk çatıcak yer arıyorum
buna patldı

gizemlicim merhaba kasintin azaldi mi?
aysecim dedigin gb kiz da senin erkek de ilkinde ki olsa ikincisi erkek olsun ilki erkekse ikincisi kiz olsun en guzeli bu. yalniz ben 12 haftalikken bu tatsizliklar icin cok doktora gittim bir haftada yedi kez falan ultrasona girdim teki de ayrintiliydi hepsine cinsiyet sordum ve turkiyede oldu bunlar doktorlar bana hep gulmustu bu haftalarda cinsiyeti soylemek sadece loto oynamak gb tahmin demislerdi ama simdi hepinize 12.haftaya bile gelmeden soylediler cok sanslisiniz.

ben de anlamadim dusun laproskopide bile acilmamis tup o derece yapisik ama rahim filminde temiz cikmis ya sonradan oldu ya da bize bosuna rahim filmi yapiyorlar.
yaa aynen senin gb oyle bir sinir varki ustumde bende caticak yer ariyorum zeynebin uzutusu deliye cevirdi beni de.
ama umutluyum bebegin gelisimi iyiyken niye o kadar umutsuzki doktoru hele o dangalak hemsireyi elime gecirsem neler demis kiza bogacagim walla

panadolcum ama bana rahim filmi yapildi da sebepsiz dendi gorkemliyi de yapilmis galiba onceden. yani benim bu kismina kafam takildi. o kadar sey gorkemlinin hicbiri mi rahim filminde gorunmez nasil bir sey bu!!

canım banada ilk bu işlerin içine giridigimde banada yapıldı rahim flimi net çekememişlerdi zaten flimide sorun yok demişlerdi 6 ay önce ben istedim çekilsin düşün dr. bile istememişti tek tüp tıkalı dediler durup dururken tıkanmazki tüp anlamadım hala takarım niye anlaşılmadı diye

walla kizlar Allah sonumuzu hayr etsin kismet panadolcum oyle ya da boyle gelicek bebek geliyor cok da takmamak lazim aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…