Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Canlarım selam,

Nasılsınız, geçmişi okuyamadım uzun zamandır giremşyodum, mide bulantılarım sıcaklar ve şu crinonne jel beni mahvetti, alerji ve kaşıntı yaptı, bi de uykudan gözümü açamıyorum.

Hepinizi özledim...

P.s:Son sayfada yazılanlardan okudum zeynepcim nolur moralini bozma gün doğmadan neler doğar tatlım, dua et bol bol.

Offf böyle şeyler duyunca dr. gitmeye korkuyorum, çok üzgünüzm, Allahım hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

zeynepcim nasilsin bir gelisme var mi? Allah askina salak bir hemsirenin lafina takilma ne olur o cadoluzu ele gecirsem yollarim sacini basini bir hemsirenin bunlari soylemeye yetkisi bile yok ama orda hemsireler kendini doktor dan bile ustun saniyor ne yazikki!!!

aaaaaaaaa süpriizz desene erkek oluyo sen aslında erkek istiyordun dimi gizemlinin de başta erkek demişlerdi sonra kız olduğu çıktı hayırlısı olsun kız erkek hiç farketmez ozaaman küçük beye paşam mı desem isim bulmanız gerekicek ne diycez şimdi.
sağlıklı olsunda yesin teyzeleri onu.

canım benim sağol inan bende dün onu düşündüm kendi kendime başka bir doktora gitseydim bukadar uğraşmazlardı diye düşündüm adam hakkaten elinden geleni yapıyor Allah biliyorya negatif olunca merkezle ve doktorla ilgili acaba demiştim ama şimdi içim rahat doktorum gerçekten titiz olmadı diye adamı suçlayamam. senin şu yaptığın yorumlara bayılıyorum inan canım benim.

:kedi: boshayallersmile kaydirigubbakcemile5

canım sağol şimdi iyiyim çok şükür 3 tane parol içtim bugün iyi geldi kesildi ağrım.
daha neler duycaz neler ama derlerya öldürmayan acı güçlendirir diye bizler çok güçlü kadınlarız galiba.

30temmuz cnm nasılsın, migren bende de var çok zor gerçekten, sıcaklarda dikkatli ol tatlım..geçmiş olsun..

sende benim gibi topikleri gezip gezip bunalıma girenlerdenmisin gülüm
bana çok fazla okumak hiç iyi gelmiyo bi bizim bu topiği okuyorum okadar senin moralin niye bozuluyorki gittiği merkez iyi biyer olmayabilir anlamamış olabilirler belki rahim filmi istenmedi kadından çünki tüp bebekte tüpün tıkalı olmasının bi önemi yok yeterki içinde zehirli sıvı olmasın ben rahim filmi çekilmiştim herşey temiz çıkmıştı histeroskopide filmi onaylamış oldu sen neden korkuyorsun seningibi araştırmacı gazetecinin bir sorunu olsa bulup ortaya çıkartırmazmı hiç sakın aklını acabalarla doldurma yok öyle bişeyler Allahın izniyle sen bize temmuz ayında veya ağustosun ilk haftalarında hayırlı haberi vericeksin canım.

30temmuz cnm nasılsın, migren bende de var çok zor gerçekten, sıcaklarda dikkatli ol tatlım..geçmiş olsun..

canım çok sağol sanada geçmiş olsun tatlım mide bulantıların varmış kuru ekmek yemeyi denedinmi hiç tatlım mide sıvısını alır bulantıyo keser derler az kaldı biraz daha sabret gülüm geçicek bulantılarında demekki bebiş çok sağlıklı bulantı yaptığına göre.
migreni çeken bilir 15 yıldır çekiyorum şükür son zamanlarda daha seyrek atak geçirmeye başladım ama yinede arada böyle tutuyor canım.

canim yok ayrintili bilidigim bir arkadasim ondan etkilendim zaten. bir de doktoru profosordu o cekmis rahim filmini.
yok tabiiki bizde olucak diye bir sey ama ben sebepsiz infrteliyim boyle olunca dotorlar laproskopiyi zaten istiyor. yaa hani tup bebekte hamile kalsaydim biticekti tum bunlar sadece bir an aslinda hala en basinda oldugumu animsadim da ondan.
bir de bunlari da gectim bugun asil cok uzgun olma nedenim zeynebin durumu Insallah iyi haberle gelicek.

canım benim yaa benm için mutsuz olmayın lütfenn Allah razı olsun sizden bana çok çok desteksiniz dua edin sadece kolay atlatayım o kadar sıkıntılar çektim ki anlatamam. yapayalnızız sadece kocam ve ben rabbim yardımcımız olsun inşallah

gizemlicim merhaba kasintin azaldi mi?
.
azaldı sayılır tatlım fen adeğil işte losyon sürüp duruoyorum kırk pınar pehlivanları gibi

sen ne diyosun bende teli var aricaktım neredeyse salak kadını mal yaaa
wallahi doktor konusunda allah emanetiz

kızlar merhaba ben bişey sormak istiyorum,ben lucrine başladım ilkini dün öğlene doğru hastanede vurdular kalanını evde kendin vuracaksın dediler hemşire gösterdi ve akşam 6da hergün vur dedi,benim merak ettiğim saati esnek olabilir mi illa ki 6da mı olacak bazen işim çıkıyor?

Selam Leyl;

5-10 dakika sarkabilse de saatlerinde iğnelerin vurulması çok önemli diye biliyorum. Önceliği ilaçlarına ver sen. Ben telefonun alarmı ile tüm ilaçları zamanında almaya - vurmaya çalıştım.

Hayırlı olsun tedavin.

teşekkür ederim cevap verdiğin için şimdi dışarı çıkmam gerekiyordu 6ya kadar beklemek istemedim ama emin de olamadım yarım saatten bişiy olmaz diye düşündüm ama bakalım oyalanayım biraz daha

benim için dua eden üzülen canım canım arkadaşlarım sizleri üzmeyi hiç istemem. bugün ablam geliyor artık pek giremem bir ara haber vermeye gelirim. dualarınızı bekliyorum rabbim en hayırlı olanı bilendir ona sığınıyorum. çok öpüyorum sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…