günaydın kızlar nasılsınız dün kk girilmiyordu o kadar ugraçtım girmedi akşam baktım çalışma var dedi ne oluyor buraya temmuzcum nasılsın cnm valla dün kime ne yazdın bilmiyorm ben hiç görmedim(( dedidgin gibi silinmiş.
özlem özledim kız senii valla 2 gündür konuşmuyorz cnm yaa biz dün hastaneye gittik bizim bebek erkek oluyormuş :)))))) d.r erkegede benziyor dedi tam bir şey söylemem içn 4. ayı geçmesi gerek dedi benim için sorun degil saglıklı olsunda rabbim size de bu güzellikten versin inş
aysecim yanlis hatirlamiyorsam aslinda erkek bebis istiyordun yani farketmiyordu ama oglana megilliydin diyelim. o yuzden cok sevindim senin adina. Insallah gonlundeki neyse o olur. saglikla huzurla gelsin yavrun.
temmuzcum ee nasil olcakmis doktor ogrenicek yani deneye deneye en dogru trasnferi degil mi?
onlar islerini bilirler tatlim ne transferler yapmislardir, bence doktorun cok titiz biri burda olsa hic ugrasmazlardi oyle deneme transferiyle bunun farkedilmesi ve doktorunun denemeler yapmasi Masallah buyuk sans.
canım benim sağol inan bende dün onu düşündüm kendi kendime başka bir doktora gitseydim bukadar uğraşmazlardı diye düşündüm adam hakkaten elinden geleni yapıyor Allah biliyorya negatif olunca merkezle ve doktorla ilgili acaba demiştim ama şimdi içim rahat doktorum gerçekten titiz olmadı diye adamı suçlayamam. senin şu yaptığın yorumlara bayılıyorum inan canım benim.
merhaba canım dedigin gibi bu siteye bir haller oldu paylaşımlarımızı istemiyor artık sanırım geçmiş olsun canım ya migren zordur hay allah ya hiç duymadıgımız şeyler kavisin olması eli umarım alışır insanın hiç aklına gelmedigi konular haklısın sonu iyi olsun canım ya kendine iyi bak..
kizlar sebepsiz infertelite topiginde bir arkadasimiz laproskopi olmus sebepsiz inferteliteyken laproskopide neler cikmis: tek tup tikali, yumurtaliklar rahimin arkasina saklanmis (duzeltmisler) yapisiklik (temizlemisler) ve cikolata kisti!!!
ee rahim filmi vs nasil bunlari gostermez hele cikolata kistini!!
demekki yapilan islemler de hikaye!!
iyice morelim bozuldu cunku bizde sebepsiz inferteliteyiz!!
zaten zeynebin haberi icimi nasil yakiyor anlatamam cok morelim bozuk.
30temmuz cnm nasılsın, migren bende de var çok zor gerçekten, sıcaklarda dikkatli ol tatlım..geçmiş olsun..
sende benim gibi topikleri gezip gezip bunalıma girenlerdenmisin gülüm
bana çok fazla okumak hiç iyi gelmiyo bi bizim bu topiği okuyorum okadar senin moralin niye bozuluyorki gittiği merkez iyi biyer olmayabilir anlamamış olabilirler belki rahim filmi istenmedi kadından çünki tüp bebekte tüpün tıkalı olmasının bi önemi yok yeterki içinde zehirli sıvı olmasın ben rahim filmi çekilmiştim herşey temiz çıkmıştı histeroskopide filmi onaylamış oldu sen neden korkuyorsun seningibi araştırmacı gazetecinin bir sorunu olsa bulup ortaya çıkartırmazmı hiç sakın aklını acabalarla doldurma yok öyle bişeyler Allahın izniyle sen bize temmuz ayında veya ağustosun ilk haftalarında hayırlı haberi vericeksin canım.
canim yok ayrintili bilidigim bir arkadasim ondan etkilendim zaten. bir de doktoru profosordu o cekmis rahim filmini.
yok tabiiki bizde olucak diye bir sey ama ben sebepsiz infrteliyim boyle olunca dotorlar laproskopiyi zaten istiyor. yaa hani tup bebekte hamile kalsaydim biticekti tum bunlar sadece bir an aslinda hala en basinda oldugumu animsadim da ondan.
bir de bunlari da gectim bugun asil cok uzgun olma nedenim zeynebin durumu Insallah iyi haberle gelicek.
azaldı sayılır tatlım fen adeğil işte losyon sürüp duruoyorum kırk pınar pehlivanları gibigizemlicim merhaba kasintin azaldi mi?
.
ben de anlamadim dusun laproskopide bile acilmamis tup o derece yapisik ama rahim filminde temiz cikmis ya sonradan oldu ya da bize bosuna rahim filmi yapiyorlar.
yaa aynen senin gb oyle bir sinir varki ustumde bende caticak yer ariyorum zeynebin uzutusu deliye cevirdi beni de.
ama umutluyum bebegin gelisimi iyiyken niye o kadar umutsuzki doktoru hele o dangalak hemsireyi elime gecirsem neler demis kiza bogacagim walla
haftaya cuma 23 temmuzda ozaman
hadi hayırsılı canım arkadandan da ben geliyorum sen bana umut olucaksın inşallah güzel rabbim.
kızlar merhaba ben bişey sormak istiyorum,ben lucrine başladım ilkini dün öğlene doğru hastanede vurdular kalanını evde kendin vuracaksın dediler hemşire gösterdi ve akşam 6da hergün vur dedi,benim merak ettiğim saati esnek olabilir mi illa ki 6da mı olacak bazen işim çıkıyor?
1 hafta ara lie transfer olacağız özlem.
İnşallah bu sefer mucizemize kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?