Canım malesef hafta sonu yazdıklarım yok olmuş sanırım sorun var ondan yok oldu özlemcigim okudum yazdıklarını heycanlı dönem başladı demek senin için güzel haberlerini yazarsın inşallah burdan stres sakın yapma herşey olacagına varıyor canım...kizlar son gunlerdeki yazilanlara ne oldu benim bilgisayar mi kafayi yedi yoksa kk mi?
Anaaa yazdıklarım nereye gitmiş neden silmişler ki ne oldu
Hayırlısı olsun tatlım hadi bakalım bu sefer olucak inşallah
anaa ayşe dayanamadın dimi geldin :)
aa iyi nedimecim face girdiyse yakinda gelir uzaktan bizi okuyiordur belki de nedimeeeeeee gel bak sana ihtiyacimiz varrrrrrrrrrrolumunekankayizsmilegünaydın kızlar nasılsınız nedime abla iyi sanırım dün facebook a girmiş tatil resimlerimi beğenmiş ama bişi yazmamış
canim hayirli olsun Insallah mujdenle cosariz daha cok gelkızlar herkese yeniden merhaba
dün tekrar tedaviye başladım :))))))))
canim sen nasil mutluysan biz hep seninleyiz ama madem okuyon gel tabiiiiiiiiiözlem nasılsın cnm ya sana ulaşamıyorm sana msj attım ama sanırım gelmedi 3 tane msj attım temmuzcum sanada attım sanırım sanada gelmedi mnasılsınız kızlar offf girmesemde uzaktan izliyorm gene aynı oluyor dayanamıyorm
ASL17 cnm hayırlı ugurlu olsun diyim inş rabiim yüzünü güldürür şimdiden bol şans sana cnm
aa iyi nedimecim face girdiyse yakinda gelir uzaktan bizi okuyiordur belki de nedimeeeeeee gel bak sana ihtiyacimiz varrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile
canim hayirli olsun ınsallah mujdenle cosariz daha cok gel
Canim sen nasil mutluysan biz hep seninleyiz ama madem okuyon gel tabiiiiiiiiiHem yoklugun cok belli.
Tatlim son dort gunu mesajlari formd bir sorun olmus hep silinmis ondan gelmemistir yoksa biliyorsun hemen yaziyorum bende, nasilsin tatlim soyle bir rahatla, pozitif tum enrjini topla bebisimize ver, aysemmm cinsiyete ne zaman kesinlesicek bana artik erkekmis gelior.
Canlarım selam,
Herkese sevgilerimi ve de öpücüklerimi gönderiyorumopuyorumnanaktan
Özlemmmmm cnm çok sevindim hadi hayırlısı olsun bakalım tatlım, Allahıma yürekten dularım seninle, inşşallah bu sefer olucak, Allahım her aşamasında su gibi bir tedavi nasip etsin sana...
ALS cnm seninde tedavin hayırlı olsun, Allahım yüzünü güldürsün bu sefer inşallahh cnm..
Kızlar sizlerle bi şey paylaşmak istiyorum, ben ilk tedavimden farklı olarak 2.tedavimde şunları yaptım, size de anlatayım ki belki yaparsınız, annemle kayınvalidem 4444 tefriciye okudu, bi de ya siz ya da sizin için içten dua edecek biri 3 cuma üst üste sabah namazından sonra hiç kimseyle konuşmadan yusuf ve meryem surelerinin okunması bizde bi yakınımıza okuttuk, bir de kenzül arş duası okudum ve hatta devam ediyorum, Allahım ikinizin de yardımcısı olsun..
***Zübeyde ohhh ne güzel tatilden gelmişsin dr şimdilik havuzu denizi yasakladı bana ama siz tadını çıkarın canlarım, sıra 30temmuz.cum da sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?