Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

hakkaten ya yazılanlar uçmuş
zübeyde canım hoşgeldin bronz kuşum nasıldı tatil sorulurmu desene
sıra bende inşallah gerçi daha 2 hafta var ama napalım
tatil de çok hemen bitiyo yaaaaa malesef benim tatilim de bir hafta

HARİKAAA bitanemm harikaa çok güzel geçti çok dolu dolu hiç boş an olmadı sadece 1 gün evde kaldım reglim çarşamba günü geldi çok az geldi ertesi gün mahvoldum aşırı kanamam oldu o gün dinledim sonra tatile devam :) çok ama çok iyi geldi

oh zubeydecim ne guzel eylenmissin.
kizlardoktora sordum ben tedaviden beri iki kez regle oldum hem agrili gecti hem de yumurtalarim cok cok yavas gelismeye basladi hooppp ne oluyoz die:)) dediki, ozellikle benim gb tedaviden dolayi yumurtaliklari buyumus olan durumlarda(ki artik yumurtaliklarim normal oranlarda) birkac ay bu durum gorulebilir hatta uc dort ay daha sureblilir digerin direk duzelebilir de cok normal dedi. gec yumurtaladigim icin reglelerim 10 gune yakin gec geliyor.
cok sukur kontorolumde rahim istenilen kalinligia simdiden gelmis bile:) 10mmye yakindi.walla normal tedavide bile 9 mmdi. yumurtam hala kucuk ama puregon cok ise yaramis iki kez yapmama ragmen uc gunde 5;5 mm buyumus. o da 10 mmdi, doktor carsamba gel 18 mmde de catlatma igneni olursun en gec cuma dedi. hatta persembe de olabilirmis.biliyorsaniz catlatmadan 36 saat sonra ovulasyon iki ya da uc gun sonra da transfer.
uzun uzun yazdimki donmus tedavisi olanlara bilgi olsun. eger yumurtam kendi gelisseydi normal bir aydaki gb prugeon olmadan sifir hormonla transferim olucakti ne yapalim toplamda bes gun kullanicam artik. isin ozu kizlar yumurtaniz gelistikce vucut zaten ostrojen urettigi icin rahim kalinlasiyor normal her ayda da boyle.boylelikle ovulasyon da oldugu icin progesteronu da vucudunuz kendi olusturuyor doktorum tedaviler arasinda belirgin fark olmasa da ben kadin gencse bu yontemi tercih ediyorum dedi cunku bazen bazi vucutlar baskilama lucrin decapetyl gb hormon baskilanmasindan hoslanmiyor vucut geriliyor dediki bende gercekten bu oluyordu. temmuzcum ozellikle sana bir bilgi olsun diye yaziyorum.

bu arada dusunki bu prugeon nasil etklili bir hormon iki kez 100 er vuruldum hoop yumurta iki katina cikti rahim direk kalinlasti uc gunde. keske bu hormonlara hic gerek kalmasa ama kizlar sunu da anladimki iki tup bebek arasi mutlaka 6 ay olmali bazi doktorlar der ya rezrv iyise 6 ay bekleyin haklilar bence inanin hayatimda ilk kez yumurtam yavas gelisiyor ilk kez gec regle oluyorum. demekki bu alti demelerinin bir anlami var, zubeydecim sen diyorsun ya mecbur kisi bekleyecegim hic mecbur deme, en iyisi bu zaten ben kendimden bunu anladim en azindan.

kizlar son gunlerdeki yazilanlara ne oldu benim bilgisayar mi kafayi yedi yoksa kk mi?
Canım malesef hafta sonu yazdıklarım yok olmuş sanırım sorun var ondan yok oldu özlemcigim okudum yazdıklarını heycanlı dönem başladı demek senin için güzel haberlerini yazarsın inşallah burdan stres sakın yapma herşey olacagına varıyor canım...
Anaaa yazdıklarım nereye gitmiş neden silmişler ki ne oldu

zübeyde hoşgeldin tatilin kötüsü olurmu iyi gelmiştir sanada bizler bıraktıgın gibiyiz:)))

sagol panadolcum acikcasi bgunku kontrorelle rahatladim ama biliyorsun embro saglikli cozulcek stresi var ne de olsa. Allah yardim etsin ucunden icinden en sagliklisi hangisiyse en azindan birini deneme sansim olsun Insallah.

günaydın kızlar nasılsınız nedime abla iyi sanırım dün facebook a girmiş tatil resimlerimi beğenmiş ama bişi yazmamış

özlem nasılsın cnm ya sana ulaşamıyorm sana msj attım ama sanırım gelmedi 3 tane msj attım temmuzcum sanada attım sanırım sanada gelmedi mnasılsınız kızlar offf girmesemde uzaktan izliyorm gene aynı oluyor dayanamıyorm
ASL17 cnm hayırlı ugurlu olsun diyim inş rabiim yüzünü güldürür şimdiden bol şans sana cnm

anaa ayşe dayanamadın dimi geldin :)

:kedi::kedi::kedi:evet dayanamadım zübeyde offf sizden başka arkadaşım yokki zaten burda tekim sap gibi ortada kaldım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:bende koştum geldimmmm :))))))))

günaydın kızlar nasılsınız nedime abla iyi sanırım dün facebook a girmiş tatil resimlerimi beğenmiş ama bişi yazmamış
aa iyi nedimecim face girdiyse yakinda gelir uzaktan bizi okuyiordur belki de nedimeeeeeee gel bak sana ihtiyacimiz varrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile
kızlar herkese yeniden merhaba
dün tekrar tedaviye başladım :))))))))
canim hayirli olsun Insallah mujdenle cosariz daha cok gel
canim sen nasil mutluysan biz hep seninleyiz ama madem okuyon gel tabiiiiiiiii hem yoklugun cok belli.
tatlim son dort gunu mesajlari formd bir sorun olmus hep silinmis ondan gelmemistir yoksa biliyorsun hemen yaziyorum bende, nasilsin tatlim soyle bir rahatla, pozitif tum enrjini topla bebisimize ver, aysemmm cinsiyete ne zaman kesinlesicek bana artik erkekmis gelior.

yaa kizlar aysecim morelin bozulmasin ama sormadan duramayacagim aklim fikrim zeynepte nasil haber alicagiz? bir haber alan ozelden de olsa lutfen yazsin bana surekli dualarimda zeynepcim.

aynen benimde aklımda hep zeynep var gelip gidip sayfaya bakıyorum bi haber varmı diye dualrımız senınle zeynepcimm

cnm benim tşk ederim duramıyorm zaten deli oldum girmiycem diyorm ama sizden başkada arkadaşım buraya girmesemde düşünerek moralimi bozuyorm zaten aynı şey burda en azından yazıyorm konuşuyorm :)
özlemcim bu gece karın agrımdan sabah ettim burda polikinlige gittim bebek nasıl die bir bakım dedim burdaki d.r kız dedi:)))) ervamız yolda inş
zeynebimden haber yok cnm valla o günden sonra hiç görmedim ben onu netede girmiyor sanırım ablası gelcekti pek giremem diede yazmıştı zaten inş daha ii olcak hep duacısıyız inşşşş rabbim melegini ona bagışlasın

Canlarım selam,

Herkese sevgilerimi ve de öpücüklerimi gönderiyorumopuyorumnanaktan

Özlemmmmm cnm çok sevindim hadi hayırlısı olsun bakalım tatlım, Allahıma yürekten dularım seninle, inşşallah bu sefer olucak, Allahım her aşamasında su gibi bir tedavi nasip etsin sana...

ALS cnm seninde tedavin hayırlı olsun, Allahım yüzünü güldürsün bu sefer inşallahh cnm..

Kızlar sizlerle bi şey paylaşmak istiyorum, ben ilk tedavimden farklı olarak 2.tedavimde şunları yaptım, size de anlatayım ki belki yaparsınız, annemle kayınvalidem 4444 tefriciye okudu, bi de ya siz ya da sizin için içten dua edecek biri 3 cuma üst üste sabah namazından sonra hiç kimseyle konuşmadan yusuf ve meryem surelerinin okunması bizde bi yakınımıza okuttuk, bir de kenzül arş duası okudum ve hatta devam ediyorum, Allahım ikinizin de yardımcısı olsun..

***Zübeyde ohhh ne güzel tatilden gelmişsin dr şimdilik havuzu denizi yasakladı bana ama siz tadını çıkarın canlarım, sıra 30temmuz.cum da sanırım...

allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…