canımmm yaaaa inşallah hakkında hayırlısı olucak ve minikler bozulmadan ayrılıcaklar birbirinden oyy yerim ben onları ya insan o hallerini bile seviyorr... sen endişe etme devamlı uzaktanda olsa konuş onlarla kardeşler birbirinizi incitmeden eriyin diyeeeesagol panadolcum acikcasi bgunku kontrorelle rahatladim ama biliyorsun embro saglikli cozulcek stresi var ne de olsa. Allah yardim etsin ucunden icinden en sagliklisi hangisiyse en azindan birini deneme sansim olsun Insallah.
canım hayırlı olsun inşallah bu sefer olucak içini ferah tut stres yok unutma olur mukızlar herkese yeniden merhaba
dün tekrar tedaviye başladım :))))))))
özlemcimmmm canım okudum sağol ben şuan beklemekten sıkılmış değilim :) hatta böyle iyi şuan baksana 2.adetim 10 gün gecikmeli oldu hala kendimi toplayamamışım zaten ilaçlar bi sürü yan etki yaptı bende şu ramazanı atlatayım bayramlar da geçsin biraz daha vucudum kendini toparlasın yılbaşından sonra başlarım tekrardan her şer de vardır bi hayır belki bu bekleyiş doğal hamileliği getitir bakalım hafta sonu eşim test yaptıracak sonuçlarda bi değişiklik varmı görücez
aysecim rahim genisledikce kaslari agri yapiyor sanirim doktorun ne dedi? aaa cogunluk cimcime diyor anne cimcime diye hissediyor o zaman bizim bebis Evranurrrrrrrrrrrr
cigdocum dualara ben de cok cok inaniyorum hatta inanir misiniz dun gece ben yeterince dua etmiyor muyum acaba diye dusundum( dusunsenize arkadaslar bir embroyonun donmasindan sonra cozulmesine ancak Allah'in gucu yeter akil alicak gb degil, Allah hayirlisini nasip etsin.
dun yine hastaneye gittim ben birinci kattaydim labratuvar dorduncu katta embroyolarimla oole saf saf konustum yine:))))))))) yaa orda olup onlarin da orda oldugunu bilmek cok tuhaf bir an dedimki ya benim ilerde kollarima alacagim bebegim burda labratuvardaysa simdi walla nerdeyse agliyordum zor toparladim.cok mu duygusalim acaba :sm_confused:
cigdocum neler yapiyorsun anlat biraz.
zubeydecim dun sana yazdigim 6 aylik beklemeyle ilgili kismi okudun mu? hic mecburi deme bekleyebildigimiz kadar bekleyelim. daha iyi olucak.
cnm benim sanrırım öyle ben burda bir polikinlige gittim çok agrım oldu die oda kız dedi benim d.r zaten kız diyor :))) gecin bayan d.r erkek dedi bence kızzz:CüvCüv::CüvCüv:
tatlım bua rada tedavin için bir şeyler yazmıştım tarih olmuş burda uçmuşş:)) sanırım tatlım tedavim hayırlı olsun rabbim saglıklı ve hayırlı iki tane nur topu gibi cimcimme versin zaten size taktım ben hepiniz ikiz doguracaksınız :))))) inş özlemcim yaıları geç görüyorm kusura bakma azacık evde işim var acıktım yemek yicez şimdi daha dogrusu yiyorz saonrada büsürü iş varr pöfff yaaa :Sfırsat buldukca
yazarım cnm tmm
cigdocum gelip agzina karabiber surecegim yaa kusura bakmayin ama sizler boyle seyler deyince yirtici bir kaplana donuyorum bir an:)) aslinda cok sevdigim icin sizi fikri bile cildirtiyor beni. zaten gecen yilki kayibimdan sonra paranoyak oldum simdi biriniz ufacik bir stres yapsaniz konuyu direk aklimdan reddediyorum duymak bile istemiyorum ne olur his demeyin olumsuz dusunmeyin sadece guzel seyleri cagirin Allah'a emanetsiniz iste seytanin isi gucu bu icinize vesvele vermek hemen dua edin o anlarda bakin cok ise yarayacak;
cigdo bu sopa senin ustunde direk ise yariyor :dance: canim benim her sey guzel olucak Allah'in izniyle arkanizda cok dua var.
oh zubeydecim ne guzel eylenmissin.
kizlardoktora sordum ben tedaviden beri iki kez regle oldum hem agrili gecti hem de yumurtalarim cok cok yavas gelismeye basladi hooppp ne oluyoz die:)) dediki, ozellikle benim gb tedaviden dolayi yumurtaliklari buyumus olan durumlarda(ki artik yumurtaliklarim normal oranlarda) birkac ay bu durum gorulebilir hatta uc dort ay daha sureblilir digerin direk duzelebilir de cok normal dedi. gec yumurtaladigim icin reglelerim 10 gune yakin gec geliyor.
cok sukur kontorolumde rahim istenilen kalinligia simdiden gelmis bile:) 10mmye yakindi.walla normal tedavide bile 9 mmdi. yumurtam hala kucuk ama puregon cok ise yaramis iki kez yapmama ragmen uc gunde 5;5 mm buyumus. o da 10 mmdi, doktor carsamba gel 18 mmde de catlatma igneni olursun en gec cuma dedi. hatta persembe de olabilirmis.biliyorsaniz catlatmadan 36 saat sonra ovulasyon iki ya da uc gun sonra da transfer.
uzun uzun yazdimki donmus tedavisi olanlara bilgi olsun. eger yumurtam kendi gelisseydi normal bir aydaki gb prugeon olmadan sifir hormonla transferim olucakti ne yapalim toplamda bes gun kullanicam artik. isin ozu kizlar yumurtaniz gelistikce vucut zaten ostrojen urettigi icin rahim kalinlasiyor normal her ayda da boyle.boylelikle ovulasyon da oldugu icin progesteronu da vucudunuz kendi olusturuyor doktorum tedaviler arasinda belirgin fark olmasa da ben kadin gencse bu yontemi tercih ediyorum dedi cunku bazen bazi vucutlar baskilama lucrin decapetyl gb hormon baskilanmasindan hoslanmiyor vucut geriliyor dediki bende gercekten bu oluyordu. temmuzcum ozellikle sana bir bilgi olsun diye yaziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?