Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

allah kabul etsin gülüm bende 2. tedavimde allah nasip ederse bu dediklerini uygularım herşey duaların üzerine kurulu sen neler yapıyorsun bebişle nasılsınız bakalım

kızlar ya zeynebi aradım ama
eşi çıktı bende belki bize numarasını verdiğini sölememiştir diye konuşmadım yanlış oldu dedim

acaba zeynep nerdedeydiii

aysecim rahim genisledikce kaslari agri yapiyor sanirim doktorun ne dedi? aaa cogunluk cimcime diyor anne cimcime diye hissediyor o zaman bizim bebis Evranurrrrrrrrrrrr
cigdocum dualara ben de cok cok inaniyorum hatta inanir misiniz dun gece ben yeterince dua etmiyor muyum acaba diye dusundum( dusunsenize arkadaslar bir embroyonun donmasindan sonra cozulmesine ancak Allah'in gucu yeter akil alicak gb degil, Allah hayirlisini nasip etsin.
dun yine hastaneye gittim ben birinci kattaydim labratuvar dorduncu katta embroyolarimla oole saf saf konustum yine:))))))))) yaa orda olup onlarin da orda oldugunu bilmek cok tuhaf bir an dedimki ya benim ilerde kollarima alacagim bebegim burda labratuvardaysa simdi walla nerdeyse agliyordum zor toparladim.cok mu duygusalim acaba :sm_confused:
cigdocum neler yapiyorsun anlat biraz.
zubeydecim dun sana yazdigim 6 aylik beklemeyle ilgili kismi okudun mu? hic mecburi deme bekleyebildigimiz kadar bekleyelim. daha iyi olucak.

gizemliiiiiiiii nasilsin sekerim, sopayla geldim formunuza aha da duyayim bir morel bozdugunuzu topiginizi sopayla basacagim:))))))))))
yaa keske zeynebi isteseydin ne olcak ismini verirdin bilmezdi esi hangi arkadasi hepsi bu:) yaa walla kizlar biriniz haber getirin ve guzel haber getirin lutfen zeynepten.

sagol panadolcum acikcasi bgunku kontrorelle rahatladim ama biliyorsun embro saglikli cozulcek stresi var ne de olsa. Allah yardim etsin ucunden icinden en sagliklisi hangisiyse en azindan birini deneme sansim olsun Insallah.
canımmm yaaaa inşallah hakkında hayırlısı olucak ve minikler bozulmadan ayrılıcaklar birbirinden oyy yerim ben onları ya insan o hallerini bile seviyorr... sen endişe etme devamlı uzaktanda olsa konuş onlarla kardeşler birbirinizi incitmeden eriyin diyeeee

kızlar herkese yeniden merhaba
dün tekrar tedaviye başladım :))))))))
canım hayırlı olsun inşallah bu sefer olucak içini ferah tut stres yok unutma olur mu

özlemcimmmm canım okudum sağol ben şuan beklemekten sıkılmış değilim :) hatta böyle iyi şuan baksana 2.adetim 10 gün gecikmeli oldu hala kendimi toplayamamışım zaten ilaçlar bi sürü yan etki yaptı bende şu ramazanı atlatayım bayramlar da geçsin biraz daha vucudum kendini toparlasın yılbaşından sonra başlarım tekrardan her şer de vardır bi hayır belki bu bekleyiş doğal hamileliği getitir bakalım hafta sonu eşim test yaptıracak sonuçlarda bi değişiklik varmı görücez

Kızlar valla ben hep evdeyim, havalar çok sıcak vede gğnler sıkıcı geçiyor, ben eskiden duruduğu yerde duramayan biriydim ve taa ünv yıllarından beri ilk kez çalışmıyorum ondan biraz sıkılıyorum.. Eee böle olunca da insan kafasında kuruyoda kuruyo, ya ne bilim boşverin içinde kötü hisleri size anlatıp canınızı sıkmayayım..

Biz allah izin veririse haftaya bugün yeniden gidicez bebişlerimizi görmeye, Allahıma emanetler

Bu arada bende kanaviçe başladım bebek yastığı olucak inşallah sıkıntım geçsin diye, bitince buraya fotolarını koyucam çok şeker bi şey oluyo, internetten bi ayıcık motifi buldum böle elinde balonlar falan var:hulya:

zübeyde walla okurken bende dedim he bu kız şimdi
ocakta falan nasıl olsa tüp yapıcaz diye kendini salsada bi kendiliğinden tutsa diye sende öle yazmışsın

ay inşallah yaaa eşine de keçi boynuzu falan veriyomuydun bişiler ben kaçırdım

insallah zubeydecim degerleriniz cok cok iyi cikar ve dogal hamilelik yasanir. cok cok mumkun Allah buyuk.
normalmis canim gecikme doktor birkac ay daha surebilir sonra toparlayacak dedi, okumussun zaten aynen senin gb yaklasik on gun gec oldum iki seferde de. neyse normal oldugunu ogrendik ya bosver gec olsun.
sagol gizemlicim aslinda ben de inaniyorum Insallah en azindan biri saglikli cozulur diyorum tek korkum sadece 3 tane olmasi ve onlardan da ikisinin iyi durumda olmasi.

cigdocum gelip agzina karabiber surecegim yaa kusura bakmayin ama sizler boyle seyler deyince yirtici bir kaplana donuyorum bir an:)) aslinda cok sevdigim icin sizi fikri bile cildirtiyor beni. zaten gecen yilki kayibimdan sonra paranoyak oldum simdi biriniz ufacik bir stres yapsaniz konuyu direk aklimdan reddediyorum duymak bile istemiyorum ne olur his demeyin olumsuz dusunmeyin sadece guzel seyleri cagirin Allah'a emanetsiniz iste seytanin isi gucu bu icinize vesvele vermek hemen dua edin o anlarda bakin cok ise yarayacak;

kizmami da beni anlamiyorsunuz demeyin inanin sizi benden iyi kimse anlayamaz aksine anladigim icin bunlari yaziyorum(

cnm benim sanrırım öyle ben burda bir polikinlige gittim çok agrım oldu die oda kız dedi benim d.r zaten kız diyor :))) gecin bayan d.r erkek dedi bence kızzz:CüvCüv::CüvCüv:
tatlım bua rada tedavin için bir şeyler yazmıştım tarih olmuş burda uçmuşş:)) sanırım tatlım tedavim hayırlı olsun rabbim saglıklı ve hayırlı iki tane nur topu gibi cimcimme versin zaten size taktım ben hepiniz ikiz doguracaksınız :))))) inş özlemcim yaıları geç görüyorm kusura bakma azacık evde işim var acıktım yemek yicez şimdi daha dogrusu yiyorz saonrada büsürü iş varr pöfff yaaa :Sfırsat buldukca
yazarım cnm tmm

yok sekerim sen bak isine ozellikle doyur evranurumuzun karnini kaydirigubbakcemile3
bende birazdan cikacagim kizlar opuyorum hepinizi.

Canım valla haklısın özür diliyorum....

cigdo bu sopa senin ustunde direk ise yariyor :dance: canim benim her sey guzel olucak Allah'in izniyle arkanizda cok dua var.

cigdo bu sopa senin ustunde direk ise yariyor :dance: canim benim her sey guzel olucak Allah'in izniyle arkanizda cok dua var.

Öyle valla senden korkulurvereliniortak
Canlarım hadi ben çıkıyorum biraz da annişle konuşayım msn.den, öpüldünüzopuyorumnanaktan

canım çok sağol tatlım benim ilk dedavimde dondurulmuştuya çatlatma iğnesi falan vurunmadım 2. tedavide de vurunmıyacam sanırım değişik tedavi süreçleri var inşalah hayırlı olsun gülüm cumaya bişey kalmadı maşallah dilimi ısırayım herşey yolunda gidiyo bundan sonrada herşey yolunda gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…