sagol panadolcum acikcasi bgunku kontrorelle rahatladim ama biliyorsun embro saglikli cozulcek stresi var ne de olsa. Allah yardim etsin ucunden icinden en sagliklisi hangisiyse en azindan birini deneme sansim olsun Insallah.
özlem nasılsın cnm ya sana ulaşamıyorm sana msj attım ama sanırım gelmedi 3 tane msj attım temmuzcum sanada attım sanırım sanada gelmedi mnasılsınız kızlar offf girmesemde uzaktan izliyorm gene aynı oluyor dayanamıyorm
ASL17 cnm hayırlı ugurlu olsun diyim inş rabiim yüzünü güldürür şimdiden bol şans sana cnm
evet tatlım mesajın gelmedi hatta özellikle yazdım yazdın mı diye
ste bu ara sapıttığı için yazılanlarıda siliyo mesajları topik yedi galiba.
evet canım benim sıra bende inan çok sıkıldım daha iki hafta var izin kullanmaya bunalmış durumdayımCanlarım selam,
Herkese sevgilerimi ve de öpücüklerimi gönderiyorumopuyorumnanaktan
Özlemmmmm cnm çok sevindim hadi hayırlısı olsun bakalım tatlım, Allahıma yürekten dularım seninle, inşşallah bu sefer olucak, Allahım her aşamasında su gibi bir tedavi nasip etsin sana...
ALS cnm seninde tedavin hayırlı olsun, Allahım yüzünü güldürsün bu sefer inşallahh cnm..
Kızlar sizlerle bi şey paylaşmak istiyorum, ben ilk tedavimden farklı olarak 2.tedavimde şunları yaptım, size de anlatayım ki belki yaparsınız, annemle kayınvalidem 4444 tefriciye okudu, bi de ya siz ya da sizin için içten dua edecek biri 3 cuma üst üste sabah namazından sonra hiç kimseyle konuşmadan yusuf ve meryem surelerinin okunması bizde bi yakınımıza okuttuk, bir de kenzül arş duası okudum ve hatta devam ediyorum, Allahım ikinizin de yardımcısı olsun..
***Zübeyde ohhh ne güzel tatilden gelmişsin dr şimdilik havuzu denizi yasakladı bana ama siz tadını çıkarın canlarım, sıra 30temmuz.cum da sanırım...
hadi inşallah işe yarar doğal yoldan gelsin bebiş kendikendine hiç beklemediğin bir anda inşallah yüce yaradanım.özlemcimmmm canım okudum sağol ben şuan beklemekten sıkılmış değilim :) hatta böyle iyi şuan baksana 2.adetim 10 gün gecikmeli oldu hala kendimi toplayamamışım zaten ilaçlar bi sürü yan etki yaptı bende şu ramazanı atlatayım bayramlar da geçsin biraz daha vucudum kendini toparlasın yılbaşından sonra başlarım tekrardan her şer de vardır bi hayır belki bu bekleyiş doğal hamileliği getitir bakalım hafta sonu eşim test yaptıracak sonuçlarda bi değişiklik varmı görücez
valla tebrik ederim ne güzel yapmışsın arpacık kumrusu gibi düşüneceğine bişeylerle meşgul olman trapi gibi gelir insana hatta dantel örmeyi tavsiye ederler.Kızlar valla ben hep evdeyim, havalar çok sıcak vede gğnler sıkıcı geçiyor, ben eskiden duruduğu yerde duramayan biriydim ve taa ünv yıllarından beri ilk kez çalışmıyorum ondan biraz sıkılıyorum.. Eee böle olunca da insan kafasında kuruyoda kuruyo, ya ne bilim boşverin içinde kötü hisleri size anlatıp canınızı sıkmayayım..
Biz allah izin veririse haftaya bugün yeniden gidicez bebişlerimizi görmeye, Allahıma emanetler
Bu arada bende kanaviçe başladım bebek yastığı olucak inşallah sıkıntım geçsin diye, bitince buraya fotolarını koyucam çok şeker bi şey oluyo, internetten bi ayıcık motifi buldum böle elinde balonlar falan var:hulya:
hoşbulduk bebeğim sorma balım görüşemedik ikimizde kızağa çekilince hararetli muhabbetler sukunete bıraktı yerini ama yine eski tempomuza kavuşacaz yine bebişlerimizi anlatıcaz birbirimize.temuzcummmm hoşgeldin bebeğimm görüşemedik bi yaa
kızlarrrr hepinize çok teşekkür ederim temennileriniz, dualarınız için çok sağolun
valla sana özleme büsürü msj attım :))))) o kadarda yazmıştım neyse nasılsa artık giriyorm topige 2 gün girmedim olumsuz olaylardan dolayı girmeme kararı almıştım ama duramıyorm burda sizden başka konuşcak arkadaşım yok olumsuz şeyler düşünmek ve okumak yok artık rabbim o arkadaşlarıma sabır versin inş tez zamanda tekrar saglıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarıa alırlar aminn
olucak inşallah sen merak etme yine dua ettim sizlere ben namazımda wallahi bakın.
sagol gizemlicim aslinda ben de inaniyorum Insallah en azindan biri saglikli cozulur diyorum tek korkum sadece 3 tane olmasi ve onlardan da ikisinin iyi durumda olmasi.
walla iiki aldın eline sopayı bizim topiğe kendine getirdin geçen güneli sopali ozlem oldum.klava:
inşallah bundan fayda görüceksiniz canım sen içini ferah tut olur mukeçiboynuzundan fayda göremedik tatlım şimdi başka bi macun yiyor bakalım
ayyy canım ya ne zor bir durum bak onları görünce benim halimi düşün bide bende bunları kıyısından yaşamış biri olarak bebeğimden sonra rahmim alınrıda kemoterapi görürüm diye korkuyorum bebeğimle bir başlangıca mı başlicaz yoksa onun gelişiyle benim sonum mu başlicak bilmiyorum.....allah herşeyi hayırlı zamanlarda versin inşallah banada öle olmuştur sizlerede öle olurkızlar günaydın nasılsınız güzel bir gün giliyorum morellerin yüksek oldugu saglıgın yerinde oldugu günler olsun hepimize dün hasta yanına gititm dayımın kızı rahim kanseri 1 ay önce ameliyat oldu rahmi alındı ve ilerlemiş hızlada yayılıyor demiş dr. yaşı daha 44 ikiz kızları var özürlü dayımın öbür oglunun iki böbregi yok gün aşırı diyalizde yaşı onuında 46 dayımın hanımı felçli gidip geldim okadar kötü oldumki anlatamam kendi kendime dedim çocuk diye deli oluyorum strese sıkıntıya giriyorum saglık en önemlisi bir daha anladım onları görünce umutları yok ayrıca onkolojiye gititm annemin kontrolu vardı dün testler falan yapıldı sonucu henüz almadık gencecik bayanlar baylar hastanede içim yandı kanserde doktorlada konuştum çok yayıldı dedi resmen grip gibi dedi allah hepimizin yardımcısı olsun çocuk olsada hayırlısı neyse o olsun saglıklı umutlu yarınlar bizlerin olsun...
ya ben dün aradım eşi çıktı bende yanlış oldu dedimzeynepten haber alındımı çok merak ediyorum onu umarım güzel haberlerle döner..
aminn tatlım doğru diyorsunn da yapamıyoruz işte biraz herşeyi yoluna bırakabilsek sorun kalmayacakta biz beceremiyoruz sanırım
Kızlarrrr hepinize selam ve öpücüklerimi yolluyorum...
naıslsın canım bebişler nasıl dr. ne zaman gideceksin umarım herşey yolundadır bende seni öpüyorum sevgiyle bebişlerle kal
Canım benimmmm,
Valla panadolcüm dün çok korktum aslında öyle çok belim ve karnım ağrıdı ki neyse bugün çok şükür Allahıma ağrım yok, bugün de sabahtan beri bulantı ve lavabo, allahım sizlerede yaşatsın bunları sonra da hayırlısı ile bebişleri kucakalarımıza alalım inşallah,
Dr gitmeye daha 1 hafta var, allahıma emanetler...
Sen de iyisindir inşallah tatlım?
mervecigim sagol umarım sen ve bebiş iyidir dedigin gibi çok zor işler kanser vakaları allah sana ve bebişine saglık versin sen kötü şeyleri düşünme hamilesin benim eşim biliyor k.k. girdigimi hatta çogu şeyleri anlatıyorum dedigin gibi zeynep söylemediyse eşine tepkisi ne olur konuşmadıgın iyi olmuş güzel haberle gelsinde önemlisi o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?