Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sagol panadolcum acikcasi bgunku kontrorelle rahatladim ama biliyorsun embro saglikli cozulcek stresi var ne de olsa. Allah yardim etsin ucunden icinden en sagliklisi hangisiyse en azindan birini deneme sansim olsun Insallah.

canım hiç strese girme Allahın izniyle en sağlıklı şekilde çözünecek hepimizin nefesimizi tuttuk sana dua ediyoruz canım çok fazla düşünmemeye çalış Allahım sana amanet de dua et inşallah sevindireceksin hepimizi.

evet tatlım mesajın gelmedi hatta özellikle yazdım yazdın mı diye
ste bu ara sapıttığı için yazılanlarıda siliyo mesajları topik yedi galiba.

evet tatlım mesajın gelmedi hatta özellikle yazdım yazdın mı diye
ste bu ara sapıttığı için yazılanlarıda siliyo mesajları topik yedi galiba.

valla sana özleme büsürü msj attım :))))) o kadarda yazmıştım neyse nasılsa artık giriyorm topige 2 gün girmedim olumsuz olaylardan dolayı girmeme kararı almıştım ama duramıyorm burda sizden başka konuşcak arkadaşım yok olumsuz şeyler düşünmek ve okumak yok artık rabbim o arkadaşlarıma sabır versin inş tez zamanda tekrar saglıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarıa alırlar aminn

evet canım benim sıra bende inan çok sıkıldım daha iki hafta var izin kullanmaya bunalmış durumdayım
hadi inşallah işe yarar doğal yoldan gelsin bebiş kendikendine hiç beklemediğin bir anda inşallah yüce yaradanım.
valla tebrik ederim ne güzel yapmışsın arpacık kumrusu gibi düşüneceğine bişeylerle meşgul olman trapi gibi gelir insana hatta dantel örmeyi tavsiye ederler.
temuzcummmm hoşgeldin bebeğimm görüşemedik bi yaa
hoşbulduk bebeğim sorma balım görüşemedik ikimizde kızağa çekilince hararetli muhabbetler sukunete bıraktı yerini ama yine eski tempomuza kavuşacaz yine bebişlerimizi anlatıcaz birbirimize.
kızlarrrr hepinize çok teşekkür ederim temennileriniz, dualarınız için çok sağolun

a.s.

ben sana dilimin dödüğü kadar anlatmaya çalıştım tabiki sen hamilesin ve şuan çok hassassın Türk filmi yeter senin moralini bozmaya ki senin okuduğum mevzular seni derinden etkiler canım kendi pskolojin için sadece bir süre bizim topikte takıl başka yerlere bakma bir müddet ve şuan sıkıntıda olan bütün arkadaşlarımızın iyi haberlerini alıcaz inşallah.

kızlar günaydın nasılsınız güzel bir gün giliyorum morellerin yüksek oldugu saglıgın yerinde oldugu günler olsun hepimize dün hasta yanına gititm dayımın kızı rahim kanseri 1 ay önce ameliyat oldu rahmi alındı ve ilerlemiş hızlada yayılıyor demiş dr. yaşı daha 44 ikiz kızları var özürlü dayımın öbür oglunun iki böbregi yok gün aşırı diyalizde yaşı onuında 46 dayımın hanımı felçli gidip geldim okadar kötü oldumki anlatamam kendi kendime dedim çocuk diye deli oluyorum strese sıkıntıya giriyorum saglık en önemlisi bir daha anladım onları görünce umutları yok ayrıca onkolojiye gititm annemin kontrolu vardı dün testler falan yapıldı sonucu henüz almadık gencecik bayanlar baylar hastanede içim yandı kanserde doktorlada konuştum çok yayıldı dedi resmen grip gibi dedi allah hepimizin yardımcısı olsun çocuk olsada hayırlısı neyse o olsun saglıklı umutlu yarınlar bizlerin olsun...

aminn tatlım doğru diyorsunn da yapamıyoruz işte biraz herşeyi yoluna bırakabilsek sorun kalmayacakta biz beceremiyoruz sanırım

.
sagol gizemlicim aslinda ben de inaniyorum Insallah en azindan biri saglikli cozulur diyorum tek korkum sadece 3 tane olmasi ve onlardan da ikisinin iyi durumda olmasi.
olucak inşallah sen merak etme yine dua ettim sizlere ben namazımda wallahi bakın

eli sopali ozlem oldum. klava:
walla iiki aldın eline sopayı bizim topiğe kendine getirdin geçen gün
keçiboynuzundan fayda göremedik tatlım şimdi başka bi macun yiyor bakalım
inşallah bundan fayda görüceksiniz canım sen içini ferah tut olur mu

ayyy canım ya ne zor bir durum bak onları görünce benim halimi düşün bide bende bunları kıyısından yaşamış biri olarak bebeğimden sonra rahmim alınrıda kemoterapi görürüm diye korkuyorum bebeğimle bir başlangıca mı başlicaz yoksa onun gelişiyle benim sonum mu başlicak bilmiyorum.....allah herşeyi hayırlı zamanlarda versin inşallah banada öle olmuştur sizlerede öle olur
zeynepten haber alındımı çok merak ediyorum onu umarım güzel haberlerle döner..
ya ben dün aradım eşi çıktı bende yanlış oldu dedim
çünkü belki eşine sölememiştir beni bizleri falan diye geçen bir arkadaşı aradım öle eşi kıyamet kopardı kk dan
aminn tatlım doğru diyorsunn da yapamıyoruz işte biraz herşeyi yoluna bırakabilsek sorun kalmayacakta biz beceremiyoruz sanırım

olucak olucak sn merak etme nasıl olsa ocakta başlicaz diye salıcaksın ilerde kendini

naıslsın canım bebişler nasıl dr. ne zaman gideceksin umarım herşey yolundadır bende seni öpüyorum sevgiyle bebişlerle kal

Canım benimmmm,

Valla panadolcüm dün çok korktum aslında öyle çok belim ve karnım ağrıdı ki neyse bugün çok şükür Allahıma ağrım yok, bugün de sabahtan beri bulantı ve lavabo, allahım sizlerede yaşatsın bunları sonra da hayırlısı ile bebişleri kucakalarımıza alalım inşallah,

Dr gitmeye daha 1 hafta var, allahıma emanetler...

Sen de iyisindir inşallah tatlım?

mervecigim sagol umarım sen ve bebiş iyidir dedigin gibi çok zor işler kanser vakaları allah sana ve bebişine saglık versin sen kötü şeyleri düşünme hamilesin benim eşim biliyor k.k. girdigimi hatta çogu şeyleri anlatıyorum dedigin gibi zeynep söylemediyse eşine tepkisi ne olur konuşmadıgın iyi olmuş güzel haberle gelsinde önemlisi o...

canımcıgım bazen okadar iyiyimki anlatamam diyorum ben sanki o olayları yaşamadım bazense moreller yerlerde aglamalar umutsuz olmalar vs.ne yapalım herşey bizim sen için bol bol dinlenmeye çalış canım morelini yüksek tut ikizlerde mide bulantısı çok oluyormuş kardeşimin eşide çok feciydi o dönem işe bile gitmedi bulantı yüzünden okadar kötüydü allaha emant ol..

ya onla bazı özel şeylerde paylaştık sölememe durumu olabilir diye düşünüyorum o sebeple

kizlar merhaba, kontrole gittim haftaya carsamba olucak transferim Insallah. doktor trnasfer denemesi yapti ama o katater denen cubuk resmen batti yani rahmime oyle canim yandiki ve kanamam oldu hafif hala var normal korkma falan dedi ama acidan gozlerimden yaslar geldi;normal transferimde olmamisti boyle bir sey ama biliyorsunuz o zaman gicik oldugum doktordu yani simdi doktor farkli. iki kez asilama oldum kendi asil jinekolgumda hic acitmadi, kotu bir tesaduf muydu yoksa bu doktor beceriksizde transferde de kanatir mi? yaa cok morelim bozuldu baya baya kan geldi yani transfer olsa dusunun embroyolari nasil etkiler o kadar kan(((( rahim yolu sorunsuzmus serviksi gorebilmis vs yani sanki transferlik sorunum yokmus gb konustu ee kanama nedir((((((
yaa ben mi sansizim yani gittigim doktorlarin burda nasil unlu oldugunu anltsam yuh dersiniz adam nerdeyse 60ina yakin belliki tecrubeli ama benim icime kurt dustu cuma son kontrolum var bu konuyu konusmam lazim(

temmuzcum bir deneme transferinde sen mi anlatmistin kanadi hafif diye kimdi kizlar ne dedi doktoru kanama icin ne olur ne biloyorsunuz anlatin uzmemek icin susmayin cuma adama oana gore bir seyler diyeyim.cunku cok iyi biliyorum transferde kanama olursa basari sansini cok cok dusuruyor kackez okumustum

merhaba kızlar hiç birinizi üzmek istemiyorum o yüzden kısa keseyim bir haftadır doktorlardayım suyum çok çok azaldı bu işin en iyi proflarını bulayım diye gezdim suyum tamamen bitmek üzere bebeğim hala yaşıyor ve günüyle uyumlu ancak ayrıntılı ultrasonda mesanesi görülmedi bu illa yok demek değil dedi doktor su az olduğundan dolduramıyor ve görünmüyor olabilir ya bunun olmamması ya da suyun sızmış haberin yok her iki durumda da bebeğini almalıyız dedi.biz biraz daha bekleyelim dedik bugün tekrar gidiyoruz yarın büyük ihtimal bebeğimle ayrılacağız çok çok zor sizleri üzmek istemiyorum canım yol arkadaşlarım dualarım sizlerle bebeğim erkekmiş bu arada.tek dileğim bana dua edin bu süreci kolay atlatayım ve tez zamanda tekrar bebeğime kavuşayım. sizleri çok çok seviyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…