canım benim merhaba nasılsın bu dediklerinde çok haklısın ben bazen birilerine akıl verirken yani moralini düzeltmeye çalışırken bir gidin hastaneleri görün haline 1000 şükreder dönersiniz diyorum hakikaten öyle ama zübeydenin dediği gibi malesef yine takıyoruz kafaya herşeyi Rabbim herkeze yardım etsin.kızlar günaydın nasılsınız güzel bir gün giliyorum morellerin yüksek oldugu saglıgın yerinde oldugu günler olsun hepimize dün hasta yanına gititm dayımın kızı rahim kanseri 1 ay önce ameliyat oldu rahmi alındı ve ilerlemiş hızlada yayılıyor demiş dr. yaşı daha 44 ikiz kızları var özürlü dayımın öbür oglunun iki böbregi yok gün aşırı diyalizde yaşı onuında 46 dayımın hanımı felçli gidip geldim okadar kötü oldumki anlatamam kendi kendime dedim çocuk diye deli oluyorum strese sıkıntıya giriyorum saglık en önemlisi bir daha anladım onları görünce umutları yok ayrıca onkolojiye gititm annemin kontrolu vardı dün testler falan yapıldı sonucu henüz almadık gencecik bayanlar baylar hastanede içim yandı kanserde doktorlada konuştum çok yayıldı dedi resmen grip gibi dedi allah hepimizin yardımcısı olsun çocuk olsada hayırlısı neyse o olsun saglıklı umutlu yarınlar bizlerin olsun...
canım benim ilk denemede doktor yine zorlandı tabi transfer kadar zorlanmadı çünki histeroskopide yolu öğrendiği için elinde notlar vardı hatta işlem sırasında hemşireden notu istedi tekrar okudu önce sağ sonra sol sonra yukarı bende hissettim katetrali çünkü eğiyo büküyo içimde ama dayanılmayacak bi ağrı değildi ara ara batar gibiydi sonunda rahime ulaştı çıkarttı tekrar denedi hemen daha kolay oldu ama tabi en az 10 dakka uğraşıyo giyindikten sonra bana dediki senin transferini narkozla yapmayı planlıyordum ama sen azimlisin narkoza gerek yok dedi birde çamaşırında birkaç damla kan olabilir merak etme dedi ama kan gelmedi benden birde benim rahim yolu sorunlu olduğu halde dayanılmayacak bi ağrı hissetmedim ben.kizlar merhaba, kontrole gittim haftaya carsamba olucak transferim Insallah. doktor trnasfer denemesi yapti ama o katater denen cubuk resmen batti yani rahmime oyle canim yandiki ve kanamam oldu hafif hala var normal korkma falan dedi ama acidan gozlerimden yaslar geldi;normal transferimde olmamisti boyle bir sey ama biliyorsunuz o zaman gicik oldugum doktordu yani simdi doktor farkli. iki kez asilama oldum kendi asil jinekolgumda hic acitmadi, kotu bir tesaduf muydu yoksa bu doktor beceriksizde transferde de kanatir mi? yaa cok morelim bozuldu baya baya kan geldi yani transfer olsa dusunun embroyolari nasil etkiler o kadar kan(((( rahim yolu sorunsuzmus serviksi gorebilmis vs yani sanki transferlik sorunum yokmus gb konustu ee kanama nedir ((((((
yaa ben mi sansizim yani gittigim doktorlarin burda nasil unlu oldugunu anltsam yuh dersiniz adam nerdeyse 60ina yakin belliki tecrubeli ama benim icime kurt dustu cuma son kontrolum var bu konuyu konusmam lazim(
birde gülüm beniim sorunum belli ondan deneme yapıyorlar yani boş transfer sana niye yaptılar rahim yolun normal ilk tedavilerinde de sorun yoktu sen mi istedin deneme yapılmasını yoksa doktorun prensibi falanmı bence ogün talihsizlik olmuş doktorun daha dikkatli olsun çok kanama yapmaması lazım birkaç damla dedi benim doktor nerden çıktı şimdi buya hay Allah üzüldümtemmuzcum bir deneme transferinde sen mi anlatmistin kanadi hafif diye kimdi kizlar ne dedi doktoru kanama icin ne olur ne biloyorsunuz anlatin uzmemek icin susmayin cuma adama oana gore bir seyler diyeyim.cunku cok iyi biliyorum transferde kanama olursa basari sansini cok cok dusuruyor kackez okumustum
merhaba kızlar hiç birinizi üzmek istemiyorum o yüzden kısa keseyim bir haftadır doktorlardayım suyum çok çok azaldı bu işin en iyi proflarını bulayım diye gezdim suyum tamamen bitmek üzere bebeğim hala yaşıyor ve günüyle uyumlu ancak ayrıntılı ultrasonda mesanesi görülmedi bu illa yok demek değil dedi doktor su az olduğundan dolduramıyor ve görünmüyor olabilir ya bunun olmamması ya da suyun sızmış haberin yok her iki durumda da bebeğini almalıyız dedi.biz biraz daha bekleyelim dedik bugün tekrar gidiyoruz yarın büyük ihtimal bebeğimle ayrılacağız çok çok zor sizleri üzmek istemiyorum canım yol arkadaşlarım dualarım sizlerle bebeğim erkekmiş bu arada.tek dileğim bana dua edin bu süreci kolay atlatayım ve tez zamanda tekrar bebeğime kavuşayım. sizleri çok çok seviyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun...
temmuzcum yok benim rahim yolunda falan bir problem yok cok sukur yani su an bilinen bir sorun yok. sadece hem transferimde hem asilamam da ayaklarimi kaldirinca daha fazla daha iyi gorduler galiba ters rahim diye sadece bunu dedim doktora o da aslinda titiz biri cikti istedigi testlerde cok titiz hatta Allah nasip ederse bu adamla dogurana kadar dusunuyorum, deneme transferi yapalim dedi. canimi acitmasina sadece su an tesaduf boyle oldu dedi yoksa hicbir sorun yok transfer icin idedi. ama batirdi resmen ucunu zaten gecisi acimadi hic icerde battigina eminim( walla supheye dustum direk Insallah tesadiftir dedigi gb yarin ciddi ciddi soracagim.
zubeydecimmmmmmmmmm battigi yer hala aciyorrrrrr bu aci gecmeden sinirimden suphemde gecmez sanirim. yaa bu da susuz transfer yapmak istiyor manyak bunlar su ve ultrasonlu transferi sorunlu transferlerde yapiyorlarmis idrari uzun sure tutmak iyi degil embroyoya dedi gerci bunlar bilinen bilgiler degil hepsi tahmin sanki. ama yine de aklnizda olsun tikabasa su icmeyin, sonra wcde uzun cuzun yapinca rahimde kasilmalar oluyormus. ben yine de yarin suyla yap diycem amca belki ultrasondan gorurse kanatmazklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?