Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zeynepcim söyleyecek söz bulamıyorum ama senin kadar üzgünüm inan yazdıklarını okurken inan kendim yaşamışcasına ağlıyorum bizler burdayız ve senin için sürekli dua ediyoruz herşeyde bi hayır vardır diyeceğiz yine en kısa zamanda toparlanıp tekrardan kavuşacaksın yavruna

canım benim merhaba nasılsın bu dediklerinde çok haklısın ben bazen birilerine akıl verirken yani moralini düzeltmeye çalışırken bir gidin hastaneleri görün haline 1000 şükreder dönersiniz diyorum hakikaten öyle ama zübeydenin dediği gibi malesef yine takıyoruz kafaya herşeyi Rabbim herkeze yardım etsin.
canım benim ilk denemede doktor yine zorlandı tabi transfer kadar zorlanmadı çünki histeroskopide yolu öğrendiği için elinde notlar vardı hatta işlem sırasında hemşireden notu istedi tekrar okudu önce sağ sonra sol sonra yukarı bende hissettim katetrali çünkü eğiyo büküyo içimde ama dayanılmayacak bi ağrı değildi ara ara batar gibiydi sonunda rahime ulaştı çıkarttı tekrar denedi hemen daha kolay oldu ama tabi en az 10 dakka uğraşıyo giyindikten sonra bana dediki senin transferini narkozla yapmayı planlıyordum ama sen azimlisin narkoza gerek yok dedi birde çamaşırında birkaç damla kan olabilir merak etme dedi ama kan gelmedi benden birde benim rahim yolu sorunlu olduğu halde dayanılmayacak bi ağrı hissetmedim ben.
birde gülüm beniim sorunum belli ondan deneme yapıyorlar yani boş transfer sana niye yaptılar rahim yolun normal ilk tedavilerinde de sorun yoktu sen mi istedin deneme yapılmasını yoksa doktorun prensibi falanmı bence ogün talihsizlik olmuş doktorun daha dikkatli olsun çok kanama yapmaması lazım birkaç damla dedi benim doktor nerden çıktı şimdi buya hay Allah üzüldüm

canım benim bitanem nekadar üzgünsün tahmin edebiliyorum söylenen hiçbir söz seni teselli etmez oğluşun ahirette şefaatçin olsun onun yüzüsuyu hürmetine rabbim sizi cennetle mükafatlandırsın oğlunun ömrünü diğer evladına versin sağlıklı uzun yaşasın piskoloğa falan gitmeni tavsiye ederim tatlım bu zor zamanlarını kolay atlatmana yardım eder canım bizde seni çok seviyoruz inan keşke yanında olabilsek Rabbim böyle yazmış buda bir sınav geçicek bitanem.

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................DONDURULM UŞLARLA 28/07/2010 TRANSFER
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ ( DÜŞÜK YAPTI)
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
Iyi bitanem sen nasılsın takma kafana bişi ne olur bitti mi kanaman az mı gelmişti bak temmuz 1 - 2 damla olabilir diyor tatlım

özlem canım diğer topikte okudum hafif kanamam oldu yazmışsın o normal tatlım ama neden yapıldığını merak ettim canım moralini sakın bozma aslında iyi bile olmuş en azından doktoru biliyorsun daha temkinli davranır transferde canını hiç yakmadan yapacağına eminim
peki sen adama sordun mu aşılamalarda ve ilk transferde canım hiç acımamıştı hissetmedim bile şimdi neden böyle oldu diye sordun mu tatlım.

temmuzcum yok benim rahim yolunda falan bir problem yok cok sukur yani su an bilinen bir sorun yok. sadece hem transferimde hem asilamam da ayaklarimi kaldirinca daha fazla daha iyi gorduler galiba ters rahim diye sadece bunu dedim doktora o da aslinda titiz biri cikti istedigi testlerde cok titiz hatta Allah nasip ederse bu adamla dogurana kadar dusunuyorum, deneme transferi yapalim dedi. canimi acitmasina sadece su an tesaduf boyle oldu dedi yoksa hicbir sorun yok transfer icin idedi. ama batirdi resmen ucunu zaten gecisi acimadi hic icerde battigina eminim( walla supheye dustum direk Insallah tesadiftir dedigi gb yarin ciddi ciddi soracagim.

kizlar yaa orda acidan salaga dondum dedi birseyler ama biliyorsunuz ingilizce anlasiyoruz bir de( kanama olur diye hep yaziyordu onceden de biliyorum istenmeyen bir sey ama olursa korkmayin diyorlar fakat iste egr fiziksel bir sorun yoksa ki bende yok diyorlar doktorun becerisine bagli, cebi caldi tam o an konsantresini mi kaybetti acaba:))) cunku resmen doktorun hatasi siz de anlardiniz cok rahat ucunu fazla ilerleyip resmen batirdi.

neyse oyle iste, bu adamla doguma kadar giderim diye biraz kurmustum ondan da morelim bozuldu galiba. bunda bile canimi boyle yakarsa oldum:) transferde daha dikkatli olacagi kesindir ama ben yine de yarin konuscagim ve hosnutsuzlugumu yuzumden belli etmeye calisacagim biliyorsunuz bu doktor milletine de bir sey demeye gelmez.

:) DELİ KIZ dediğin gibi konsantrasyonu bozulmuştur adamın olmaz yoksa bişi herşey yolunda gidecek bebişi alıp geliceksin eminim ben bak bu sefer her şey iyi olacak

zubeydecimmmmmmmmmm battigi yer hala aciyorrrrrr bu aci gecmeden sinirimden suphemde gecmez sanirim. yaa bu da susuz transfer yapmak istiyor manyak bunlar su ve ultrasonlu transferi sorunlu transferlerde yapiyorlarmis idrari uzun sure tutmak iyi degil embroyoya dedi gerci bunlar bilinen bilgiler degil hepsi tahmin sanki. ama yine de aklnizda olsun tikabasa su icmeyin, sonra wcde uzun cuzun yapinca rahimde kasilmalar oluyormus. ben yine de yarin suyla yap diycem amca belki ultrasondan gorurse kanatmaz klava:

ozaman için rahat olsun detaylı anlatın ca daha iyi anladım doktorun bukadar titizse şanlısın canım hiiiiiiiç kafana takma hiçbiyerde sorun yok dahada dikkat edeceğinden de edminim hiç hiç hissetmeden transferin olur her işte vardır bir hayır bunda da var bir hayır doktorun da iyiymiş en iyi doktor gittiğin doktordur kafanda karışmasın şüpheyede düşme birkere oldu diye bidaha olcak diye bi şart yok sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş doktorun kızın canı yandi bidaha yanmasın diye elinden geleni yapar eminim.

canım benim merkezde de transfer günü hemşirem çok su içmene gerek yok dedi karton bardaklar varya ufaklarından onunla iki bardak içsen yeter dedi bir litre içmene hiç gerek yok dedi tabi ben dinlemedim heralde 4 bardak içtim hatta 5 sonra sıkıştım tabi transfere başladılar doktor çok sıkışık biraz alalım dedi be bişeyle çekti idrarı bayada çekti bıraktı ekranda da mesaneyi kontrol ediyo tabi şimdi nasılsın daha rahtsın dimi dedi evet dedim transfere başladı ve baya terledi adamcağız.

özlemcim dua edelim herşey yolunda gitsin doktorun seni sevecan ılımlı ve anlayışla karşılasın ve elinden ne geliyorsa yapacağına eminim ama sakın vesvese yapma gizemlinin transferini düşün sondayla şişirmişler karnını acılar içinde tansfer etmişlerdi istemiyorum diye ağlamıştı bak kaç haftalık hamile sen içini frah tut dualarımızla Allahın izniyle herşey yolunda gidecek.

iki bardak cok iyiymis masallah ben senin doktoru cok seviyom biliyorsun genelde bir litreye kadar iciiyorlar kadinlar kkda hep nasil tuttum muhabbeti yapiyor dusunsene tabii rahat ol diyorlar biz tutma derdine dusuyoz nasil rahat olalim. iki bardagi dedin iyi oldu canim yarim amcaya diyecegim ben ultrasonlu sitiom die normalde de tutamam da ikiyse tutarim:))))))))) yaa ben hic baslamadan once tup bebege oturup kalkip bunun derdine dusuyordum zaten noramldede hic tutamam nasil olcak diye:))))))))) ilk transferde doktor susuz deyince aslinda sevinmistim:)))))))))))

temmuzcum sagol canim yazdiklariniz cok morel oldu yarin kibarca evde de kan cok geldi sorundegil ama transferde olursa gbsinden birseyler vizildayacgim. yaa ben hic ters konusamam da ama bari vizir vizir geveleyim birseyler:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…