Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

temmuzcum sagol canim yazdiklariniz cok morel oldu yarin kibarca evde de kan cok geldi sorundegil ama transferde olursa gbsinden birseyler vizildayacgim. yaa ben hic ters konusamam da ama bari vizir vizir geveleyim birseyler:)))))))))

sana bişey söyliyimmi doktorların çoğu öyle kimi hemen tersliyo kimi boşverin şimdi onu bizim sorunumuz şu diyip sallıyo kimi başını sallayıp tamam diyo oralı olmuyo benim doktorda pek soru sorulmasını sevmiyo mesela bende ki bu kavis doğuştan mı dedim doğuştan veya değil boşver sen şimdi onu dedi evet dese daha kısa olacak aslında yumurtalar büyürken kaç tane var diye sordum boşver sen şimdiden yumurta takibi yapmaya başlama dedi aslında işlerine karışmamızı hiçbiri istemiyor belki meslek kaprisidir ama şöyle düşünüyorlar ben bu işe 10 yılımı vermişim belki daha fazla dünki çocuklar akıl veriyor veya sorduğumuz soruları çok saçma buluyorlar onlarmı haklı bizmi haklıyız bilemiyorum ama önemli olan sonuç. bebeğim olsunda isterse azarlasın hiç önemli değil bidaha ne ben onu görecem ne o beni kendi doktorum için demiyorum geneli genelde böyle.

kızlar zeynep sizede yazdı mı

bizim topiğe yazmış durumu

yani allahtan umut kesilmez bakalım nolucak

Son düzenleme:

Zeynepcim,

Allahım yardımcın olsun, sana güç kuvvet sabır versin, dualarımdasın, Allahım yüzünü güldürsün..

Sevgiler..

Özlemcim,

Öncelikle dr.unun transfer denemesi yapması bile çok güzel, işinde titiz olduğunu gösteriyor ama senin kafanda soru işaretleri varsa, yarın gittiğinden içten bir konuşma yap, aklında ve kalbinde ne varsa paylaş, çünkü dr.a güven çok önemli, eminim o da hem tecrübesi ile hemde seni dinledikten sonra elinden geleni yapacaktır..

Benim transferim de çok ağrılı oldu,acı eşiğim çok yüksektir aslında ama, idrara sıkışıktım bi yandan hemşire ultrason için karnıma bastırıyo bi yandan alttan iğne falan ama çok şükür bugünlere gelebildik, Allah senin de yüzünü güldürecek gör bak tatlım:)

doktor isi sans isi. walla temmuzcum arayip tarayip en iyisini bulmak lazim bizim durumumuzda jinekolog cok onemli. esime de diyorum hayatimda sen, ailem, kadinlarkulubu ve jinekologum var sadece:))

doktor isi sans isi. walla temmuzcum arayip tarayip en iyisini bulmak lazim bizim durumumuzda jinekolog cok onemli. esime de diyorum hayatimda sen, ailem, kadinlarkulubu ve jinekologum var sadece:))

alemsin özlem güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 valla şu aralar öyle oldu dimi doktorumu yakın dostlarımdan daha fazla görür oldum.

evet gizemlicim ne yazikki guzel haberler almadik zeynepten su an hayatinin en kotu gunlerini yasiyor. Allah'im sabir versin en kisa zamanda tekrar hamile kalir Insallah cunku bu aciyi hicbir sey bitirmese de yeni bir hamilelik azalticaktir. ah zeynepcim canim benim zaman iyi geliyor tatlim ne diyeyim bilmiyorum Allah sabir versin arkadasim, acini paylasiyoruz..........

alemsin özlem güldürdün beni kaydirigubbakcemile3 valla şu aralar öyle oldu dimi doktorumu yakın dostlarımdan daha fazla görür oldum.

oyle walla sen asil esime dedigimi cekindim yazmaya dedimki ona hepinizden onemli jinekolog aa benden mi dedi ee dedim dogal bebek yapamadigimiza gore senin kadar onemli :1shok:

zeynepcigim allah yardımcın olsun çok zor biliyorum ama güçlü olmamız lazım yaşarken malesef herşeyle karşılaşıyoruz dualarım seninle canım kolay gelisin

canımcıgım doktorunun deneme bile yapması hoşuma gitti açıkçası aklına ne takılıyosa konuş paylaş dogru doktoru bulmakta çok önemli bebek ugruna ne kadar acılar çekiyoruz dedim bugun kendi kendime benimde ovalasyon günüm bu ara çalışmalar yapıyoruz kısmet artık:)))
c.tesi tatlım inşallah güzel sonuçlanır

canım umarım eşinin testleri güzel çıkar...

kizlar niye kimse yok yaa benim icim sIkIliyor, zeynep diger forma yazmis yarin ne yazikki ay elim bile varmiyor yazmaya..... alicaklarmis bebegi doktor sana zarar verir demis...........
zeyneple bir yil arayla ayni tarihlerde cok benzer nedenlerle bebeklerimizi kaybettik............ 23 temmuzda bebegimi sonkez gormustum ultrasonda kalbi atiyordu kipir kipirdi ertesi sabah gittigimde ise kalbi durmustu 23u gecesi sabaha dogru nefesim kesilmisti arka arkaya ve tuhaf ama ezan okunuyordu sabah, "Allah'im aldin bebegimi biliyorum" demistim bes saat sonra da gittigimizde atmiyordu kalbi aldilar bebegimi.............
zaten bugun o gunleri cok aniyordum ustune zeynebin haberine cok cok kotu oldum..........
zeynepcim Allah yardimcin olsun cok uzgunum cokkkkkk.................

slm kızlar ben geldim iki gündür yoktum gelemedim kusura bakmayın
ayaklarım ve yüzüm çok şişiyor ve belimde çok agrım vardı d.r yat bol bol dinlen dedi
bu gecede saat 12de afedersiniz sanki içim boşalır gibi sabsarı bir su geldi sabah ettik eşimle şimdi d.r
geldik bebekte sorun yok kültür testi yaptı 3 gün sonra test sonucum çıkacakmış umarum sorun olmaz
sürekli burnum kanıyor ve çok halsizim
ama maşallah melegime melegim çok iyiyyidi teyzeleri atmış uyuyordur d.r kaldırmak için bayag caba sarfettiı çok inatcı çıktı benim kızım babası gibi tembel olcak sanırım :roflol:banamısın demiyor ne güzel yattıyor ayak ayak üstüne atmış elleri ensesine koymuş eşimde
diyorki bir sıgarası eksin:roflol::roflol::roflol:bu arada kız olduggu kesinleşti yani ervamızzz geliyor allahım bu cumalar hürmetine herkesin bebegine saglık versin ve olmayanlarada saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş aminnnnnnnn

kızlar hayırlı cumlar hepinize rabbim dualarımı kabul etsin
zeynebim şimdi diycek kelime bulamıyorm rabbim sabır versin
sana ve eşine allahım en kısa zamanda saglıklı ve hayırlı evlat versin sana amin
şuan ne hissetigini belki tahmin edemem biliyorm ama sabırlı ol cnm inş bu günleride atlatacaksın çok zor senin için biliyorm ama insan anlına ne yazıldıysa onu yaşıyor bu da bir imtihan bunu biliyorsun demi cnm rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin inş bu imtihanının karşılıgını ahirette fazlasıyla alırsın bebegin sana şefaatcı olur inş rahman cnm benim seni çok çok öpüyorm allahıma emanetsin tekrar çok çok geçmiş olsun cnm arkadaşım

ooo maşalllah ervamıza keyifte yapıyo cadı :) sende dinlen tatlım doktorunu dinle zaten çok sıcak havalar çıkma dışarı fazla

canım ayşecigim iyi olmana sevindim ervamız kesinleşti demekki sen iyi olda girme nete dün aglama krizim tuttu rahatladım sonrada gözlerim şişti herşey zor geliyor artık bugun ünüversiteyi aradım genetikler ne zaman çıkacak diye belli degil dediler 2.3 ayı bulabilir dediler böyle olacagını bilseydim oraya vermezdim araştırma merkezi sözde şuan elim kolum baglı olumsuz haberlere alıştım nedense canım yanmıyor insan zamanla resmen pişiyor hayırlısı olsun herkes için ne diyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…