temmuzcum sagol canim yazdiklariniz cok morel oldu yarin kibarca evde de kan cok geldi sorundegil ama transferde olursa gbsinden birseyler vizildayacgim. yaa ben hic ters konusamam da ama bari vizir vizir geveleyim birseyler:)))))))))
merhaba kızlar hiç birinizi üzmek istemiyorum o yüzden kısa keseyim bir haftadır doktorlardayım suyum çok çok azaldı bu işin en iyi proflarını bulayım diye gezdim suyum tamamen bitmek üzere bebeğim hala yaşıyor ve günüyle uyumlu ancak ayrıntılı ultrasonda mesanesi görülmedi bu illa yok demek değil dedi doktor su az olduğundan dolduramıyor ve görünmüyor olabilir ya bunun olmamması ya da suyun sızmış haberin yok her iki durumda da bebeğini almalıyız dedi.biz biraz daha bekleyelim dedik bugün tekrar gidiyoruz yarın büyük ihtimal bebeğimle ayrılacağız çok çok zor sizleri üzmek istemiyorum canım yol arkadaşlarım dualarım sizlerle bebeğim erkekmiş bu arada.tek dileğim bana dua edin bu süreci kolay atlatayım ve tez zamanda tekrar bebeğime kavuşayım. sizleri çok çok seviyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun...
doktor isi sans isi. walla temmuzcum arayip tarayip en iyisini bulmak lazim bizim durumumuzda jinekolog cok onemli. esime de diyorum hayatimda sen, ailem, kadinlarkulubu ve jinekologum var sadece:))
alemsin özlem güldürdün beni kaydirigubbakcemile3valla şu aralar öyle oldu dimi doktorumu yakın dostlarımdan daha fazla görür oldum.
merhaba kızlar hiç birinizi üzmek istemiyorum o yüzden kısa keseyim bir haftadır doktorlardayım suyum çok çok azaldı bu işin en iyi proflarını bulayım diye gezdim suyum tamamen bitmek üzere bebeğim hala yaşıyor ve günüyle uyumlu ancak ayrıntılı ultrasonda mesanesi görülmedi bu illa yok demek değil dedi doktor su az olduğundan dolduramıyor ve görünmüyor olabilir ya bunun olmamması ya da suyun sızmış haberin yok her iki durumda da bebeğini almalıyız dedi.biz biraz daha bekleyelim dedik bugün tekrar gidiyoruz yarın büyük ihtimal bebeğimle ayrılacağız çok çok zor sizleri üzmek istemiyorum canım yol arkadaşlarım dualarım sizlerle bebeğim erkekmiş bu arada.tek dileğim bana dua edin bu süreci kolay atlatayım ve tez zamanda tekrar bebeğime kavuşayım. sizleri çok çok seviyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun...
canımcıgım doktorunun deneme bile yapması hoşuma gitti açıkçası aklına ne takılıyosa konuş paylaş dogru doktoru bulmakta çok önemli bebek ugruna ne kadar acılar çekiyoruz dedim bugun kendi kendime benimde ovalasyon günüm bu ara çalışmalar yapıyoruz kısmet artık:)))neyse oyle iste, bu adamla doguma kadar giderim diye biraz kurmustum ondan da morelim bozuldu galiba. bunda bile canimi boyle yakarsa oldum:) transferde daha dikkatli olacagi kesindir ama ben yine de yarin konuscagim ve hosnutsuzlugumu yuzumden belli etmeye calisacagim biliyorsunuz bu doktor milletine de bir sey demeye gelmez.
c.tesi tatlım inşallah güzel sonuçlanır
TATLIM dün temmuzda aynı şeyi söyledi ama netten araştırdım bulamadım hiç bi bilgi
kızlar hayırlı cumlar hepinize rabbim dualarımı kabul etsin
zeynebim şimdi diycek kelime bulamıyorm rabbim sabır versin
sana ve eşine allahım en kısa zamanda saglıklı ve hayırlı evlat versin sana amin
şuan ne hissetigini belki tahmin edemem biliyorm ama sabırlı ol cnm inş bu günleride atlatacaksın çok zor senin için biliyorm ama insan anlına ne yazıldıysa onu yaşıyor bu da bir imtihan bunu biliyorsun demi cnm rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin inş bu imtihanının karşılıgını ahirette fazlasıyla alırsın bebegin sana şefaatcı olur inş rahman cnm benim seni çok çok öpüyorm allahıma emanetsin tekrar çok çok geçmiş olsun cnm arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?