Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Kader arkadaşlarım,iyi yürekli temiz kalpli arkadaşlarım, ya bu kadar iyi insan nasıl bir araya gelmiş şaşırtıcı ama iyi ki gelmiş

Canlarım hepinize hayırlı cumalar diliyorum, bu mübarek cuma günü hürmetine Allahım günahlarımı affetsin ve dualarımız kabul etsin inşallah....

selam kizlar uykusuzum gece uyuyamadim bugunde doktor amcayla randevum var galiba ben bu tedavide mayistakinden daha stres oldum o zaman rahattim rahatlikla ancak kimyasali tutturdum simdi kimyasali bile goremem herhalde :roflol:
aysecim evramiz keyfine duskun olucak demekki yerim onun yatisini
cigdocum nasilsin zuneydecim burda gorunuyorsun sen nasilsin?
panadolcum acaba daha yeni verdiniz sanmis olmasin cunku universitelerde iki uc ayda cikiyor toplamda kesin ole anladi ben hem turkiyede sormustum hem burda da universitede yaptirdim iki bucuk ay surdu. canim stres yapma ayrica farkindasin degil mi bebege yapilan test ne cikarsa ciksin hem kesinligi yok hem de koromozm acisindan sorun olmasi kadar dogal birsey yok, bu sizde sorun oldgu anlamina gelmiyor sadece tesaduf. muhtemelen benim bu kaybim da kromozomdu ilk kaybimda temiz cikmisti degildi yani kromozom neden. ilk sekiz haftalik kayiplarin nerdyse yuzde 90ini kromozom zaten.

aysecim iyi bak kendine Insallah yeterince su iciyorsun sen, enfeksiyonlarda su cok onemli ayak sismesinde de su cok onemli sicakta en az 3 litre su bir litre de sut yani gunde 4 lt sivi yaz bitene kadar vereliniortak

mavi mercan nasilsin? transferin pazartesimiydi? benimde carsamba olucak.

Özlemcim heyecan var :)
Yarın sabah kontrol bakalım herşey yolunda mı ver istedikleri kadar kalın oldu mu, aksilik olmazsa perşembe cuma demişlerdi bana . Perşembe olmasını çok istiyorum umarım olur. Arda arda transferlerniriz :)

Ayşe'cim yesinler onun o bacak bacak üstüne atan ayalarını da ellerini de....
Maşallahhhh.
sen kaçıncı haftandasın şimdi?

mavi mercan evet resmen arka arkaya aslinda benim yarin olucakti ama iki aydir gec yumurtluyorum carsambaya olucak. bende heycanliyim ilkinde bile daha az heyacan vardi:)) Allah yardimcimiz olsun.

Özlemmm ve Mavimercan geri sayım başladıopuyorumnanaktan
Herşey Allahın izni ile çok güzel olucak inşallah...

sagol cigdocum ayrica sabahki iltifatlar icin topluca tesekkur ederiz. a.s.
kizlar birazdan doktora gidiyorum Insallah her sey yolundadir.

mavi mercan evet resmen arka arkaya aslinda benim yarin olucakti ama iki aydir gec yumurtluyorum carsambaya olucak. bende heycanliyim ilkinde bile daha az heyacan vardi:)) Allah yardimcimiz olsun.

ayyyyyyyyyyyyyyyy özlemmmmmm çarşamba transfer miiii varrrrrrrrrrrrrrrrrr
amanınnnn

ay tatlım meleğin göbüşe konucak ve inşallah sımsıkı tutunucak sana ay allahın nasip etsin inşallah

Canım biliyorum çok zor, her ne desek üzüntünü azaltmaz; en kısa zamanda sağlıkla al bebeğini inşallah canım. Mübarek günlerde Allah sana kolaylık versin. Çabuk geçsin. Yeni ve güzel haberlerini yaz bize.

ayyyyyyyyyyyyyyyy özlemmmmmm çarşamba transfer miiii varrrrrrrrrrrrrrrrrr
amanınnnn

ay tatlım meleğin göbüşe konucak ve inşallah sımsıkı tutunucak sana ay allahın nasip etsin inşallah
sagol gizemlicim amin. kasintin gecti mi? ya bu sefer stres yaptim kizlar ben ya boshayallersmile

ooo maşalllah ervamıza keyifte yapıyo cadı :) sende dinlen tatlım doktorunu dinle zaten çok sıcak havalar çıkma dışarı fazla
:))))))))) evet cnm keyfine çok düşkün babası gibi cadı :))ben hiç bir yere çıkamıyorm canım zaten acayip ter atıyorm o yüzden hep evdeyim
cnm neden kendini bu kadar üzüyorsun bak allahın izniyle olcak tmm beklemesi zor biliyorm ama bak sabreden derviş muradına erermiş inş seninde öyle olcak bu kadar bekleyişin sonu hayır olcak bak gör rabbimin izniyle
hiç sorma özlem babası kılıklı ne olcakk d.r o kadar sallamaya uyandıramadıı aman ii olsunda varsın uyusun kaydirigubbakcemile3demi beni çok korkuttu zilli çok şükür ii hamdolsun allaha
aysecim iyi bak kendine Insallah yeterince su iciyorsun sen, enfeksiyonlarda su cok onemli ayak sismesinde de su cok onemli sicakta en az 3 litre su bir litre de sut yani gunde 4 lt sivi yaz bitene kadar vereliniortak
tatlım 4litre su içemiyorm ama en az günde 3 litre lavaboya gitmekten içim dışım bir hal oldu(((
Ayşe'cim yesinler onun o bacak bacak üstüne atan ayalarını da ellerini de....
Maşallahhhh.
sen kaçıncı haftandasın şimdi?

cnm benim çok saol darısı sizinbaşınıza inş benim 14+4 günlük oldu daha küçük teyzesi 10 gün sonra 4 bitecek 5 başlıycaz inş rabbim izin verise

özlemcim carşamba transferin varmış çok özür dilerim tatlım ben gözden kacırmışım iki gündürde girmiyorm yaa allahımdan dilegim rabbim bu sefer emeklerini boşa çıkarmasın inş kızna en kısa zamanda kavuşmanı diliyormm bakk kız dedimm:)))))dikkatini çekerim:) bol şanslar tatlım sana rabbim yar ve yardımcın olsunn
MAVİ MERCAN cnm sanırım sende tedavi aşamasındasın inş özlemle beraber hamile haberlerinizi alcaz bol şanslar cnm sanda rabbim yüzünüzü güldürsün inş am,nnnnn

Ayşecim çok teşekkürler, yarın kontrolde aksilik çıkmazsa perşembe de bana transfer :)

kizlar cok mutlu oldum transferim pazartesi. kan sonucuna bakti lh artmis baya gitmeden kan sonucundan ovulasyon agri ve akintimdan bende anlamistim ovulasyonun basladigini, doktor cok iyi dedi kendi kendine catliyor yumurtan catlatma ignesine gerek yok dedi hatta rahim kalinligi carsamba zaten hazir oldugundan ultrasonda bile bakmadi bugun, gerek yok hem paraniza da yazik dedi para almadan yolladi beni progesteron verip:))
adam da gozume girdi cunku laf olsun diye bakip parayi alabilirdi aayy bakar misiniz neye dikkat ediyorum:))) paragozler gb ama ne biliyim insani yonu hosuma gitti tabii bir sey soramadim transfere sIkIsIk mi geleyim yoksa susuz mu olucak dedim sen nasil istersen ama bence susuz sen dha rahat edersin rahim de kasilmaz dedi bilemedim bana birakti anladi taktigimi bu konuyu:)) bu da hosuma gitti:))
sonra sekreterle hastanenin labratuvarini aradik iki trnsfer dediler en fazla yasim icin uc izin vermiyoruz bizi zrolarsan olur ama iki yapin dediler; embroyolarin ikisi bir dondurulmus bir ayri o ikisini cozecegiz iyi cikmazlarsa o teki sonra cozeriz dediler. ama teki fragmantasyonluydu hangi hangi gurpta dedim onu bilmiyoruz demeleri garibime gitti ayrica adam ucu de kaliteli embroyolar birindeki fragmantasyonda cok minik onemsencek gb degil dedi sadece bu konuda kafam karisti pazartesi sabahi tekrar konusacagim esim arasin dil sorunu olmadan.
walla morel oldu bana pzartesi olacagi haberi. Allah'im ne olur yardim et saglikla cozulsunler ve hayilisiyla hamile kalabileyim.

aysecim canim 3 litre su yeter zaten uc litre su 1 litreye yakin da sut falan yazmistim:)) walla kusura bakmayin hamileler ben bu konuda takintiliyim gecen yil suyum azalinca turkiyedeki doktor yazin 3 litre su sutle beraber 4 litreye yakin sivi dmeisti defalarca bana, ondan. kisin 2 litre de yetermis ama yazin yetmez dedi ondan israrli yaziyorum.

zubeydecim burdagprunuyorsun morelim bayaa duzeldi yarin Insallah sperm sonucuyla senin de keyfin iyice yerine gelicek. dua edelim bu gece hep berbaber sperm sonucu icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…