mavi mercan nasilsin? transferin pazartesimiydi? benimde carsamba olucak.
slm kızlar ben geldim iki gündür yoktum gelemedim kusura bakmayın
ayaklarım ve yüzüm çok şişiyor ve belimde çok agrım vardı d.r yat bol bol dinlen dedi
bu gecede saat 12de afedersiniz sanki içim boşalır gibi sabsarı bir su geldi sabah ettik eşimle şimdi d.r
geldik bebekte sorun yok kültür testi yaptı 3 gün sonra test sonucum çıkacakmış umarum sorun olmaz
sürekli burnum kanıyor ve çok halsizim
ama maşallah melegime melegim çok iyiyyidi teyzeleriatmış uyuyordur d.r kaldırmak için bayag caba sarfettiı çok inatcı çıktı benim kızım babası gibi tembel olcak sanırım :roflol:banamısın demiyor ne güzel yattıyor ayak ayak üstüne atmış elleri ensesine koymuş eşimde
diyorki bir sıgarası eksin:roflol::roflol::roflol:bu arada kız olduggu kesinleşti yani ervamızzz geliyor allahım bu cumalar hürmetine herkesin bebegine saglık versin ve olmayanlarada saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş aminnnnnnnn
mavi mercan evet resmen arka arkaya aslinda benim yarin olucakti ama iki aydir gec yumurtluyorum carsambaya olucak. bende heycanliyim ilkinde bile daha az heyacan vardi:)) Allah yardimcimiz olsun.
merhaba kızlar hiç birinizi üzmek istemiyorum o yüzden kısa keseyim bir haftadır doktorlardayım suyum çok çok azaldı bu işin en iyi proflarını bulayım diye gezdim suyum tamamen bitmek üzere bebeğim hala yaşıyor ve günüyle uyumlu ancak ayrıntılı ultrasonda mesanesi görülmedi bu illa yok demek değil dedi doktor su az olduğundan dolduramıyor ve görünmüyor olabilir ya bunun olmamması ya da suyun sızmış haberin yok her iki durumda da bebeğini almalıyız dedi.biz biraz daha bekleyelim dedik bugün tekrar gidiyoruz yarın büyük ihtimal bebeğimle ayrılacağız çok çok zor sizleri üzmek istemiyorum canım yol arkadaşlarım dualarım sizlerle bebeğim erkekmiş bu arada.tek dileğim bana dua edin bu süreci kolay atlatayım ve tez zamanda tekrar bebeğime kavuşayım. sizleri çok çok seviyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun...
sagol gizemlicim amin. kasintin gecti mi? ya bu sefer stres yaptim kizlar ben ya boshayallersmileayyyyyyyyyyyyyyyy özlemmmmmm çarşamba transfer miiii varrrrrrrrrrrrrrrrrr
amanınnnn
ay tatlım meleğin göbüşe konucak ve inşallah sımsıkı tutunucak sana ay allahın nasip etsin inşallah
:))))))))) evet cnm keyfine çok düşkün babası gibi cadı :))ben hiç bir yere çıkamıyorm canım zaten acayip ter atıyorm o yüzden hep evdeyimooo maşalllah ervamıza keyifte yapıyo cadı :) sende dinlen tatlım doktorunu dinle zaten çok sıcak havalar çıkma dışarı fazla
cnm neden kendini bu kadar üzüyorsun bak allahın izniyle olcak tmm beklemesi zor biliyorm ama bak sabreden derviş muradına erermiş inş seninde öyle olcak bu kadar bekleyişin sonu hayır olcak bak gör rabbimin izniylecanım ayşecigim iyi olmana sevindim ervamız kesinleşti demekki sen iyi olda girme nete dün aglama krizim tuttu rahatladım sonrada gözlerim şişti herşey zor geliyor artık bugun ünüversiteyi aradım genetikler ne zaman çıkacak diye belli degil dediler 2.3 ayı bulabilir dediler böyle olacagını bilseydim oraya vermezdim araştırma merkezi sözde şuan elim kolum baglı olumsuz haberlere alıştım nedense canım yanmıyor insan zamanla resmen pişiyor hayırlısı olsun herkes için ne diyelim...
hiç sorma özlem babası kılıklı ne olcakk d.r o kadar sallamaya uyandıramadıı aman ii olsunda varsın uyusun kaydirigubbakcemile3demi beni çok korkuttu zilli çok şükür ii hamdolsun allahaselam kizlar uykusuzum gece uyuyamadim bugunde doktor amcayla randevum var galiba ben bu tedavide mayistakinden daha stres oldum o zaman rahattim rahatlikla ancak kimyasali tutturdum simdi kimyasali bile goremem herhalde :roflol:
aysecim evramiz keyfine duskun olucak demekki yerim onun yatisini
cigdocum nasilsin zuneydecim burda gorunuyorsun sen nasilsin?
panadolcum acaba daha yeni verdiniz sanmis olmasin cunku universitelerde iki uc ayda cikiyor toplamda kesin ole anladi ben hem turkiyede sormustum hem burda da universitede yaptirdim iki bucuk ay surdu. canim stres yapma ayrica farkindasin degil mi bebege yapilan test ne cikarsa ciksin hem kesinligi yok hem de koromozm acisindan sorun olmasi kadar dogal birsey yok, bu sizde sorun oldgu anlamina gelmiyor sadece tesaduf. muhtemelen benim bu kaybim da kromozomdu ilk kaybimda temiz cikmisti degildi yani kromozom neden. ilk sekiz haftalik kayiplarin nerdyse yuzde 90ini kromozom zaten.
tatlım 4litre su içemiyorm ama en az günde 3 litre lavaboya gitmekten içim dışım bir hal olduaysecim iyi bak kendine Insallah yeterince su iciyorsun sen, enfeksiyonlarda su cok onemli ayak sismesinde de su cok onemli sicakta en az 3 litre su bir litre de sut yani gunde 4 lt sivi yaz bitene kadar vereliniortak
Ayşe'cim yesinler onun o bacak bacak üstüne atan ayalarını da ellerini de....
Maşallahhhh.
sen kaçıncı haftandasın şimdi?
Özlemmm ve Mavimercan geri sayım başladıopuyorumnanaktan
Herşey Allahın izni ile çok güzel olucak inşallah...
özlemcim carşamba transferin varmış çok özür dilerim tatlım ben gözden kacırmışım iki gündürde girmiyorm yaa allahımdan dilegim rabbim bu sefer emeklerini boşa çıkarmasın inş kızna en kısa zamanda kavuşmanı diliyormm bakk kız dedimm:)))))dikkatini çekerim:) bol şanslar tatlım sana rabbim yar ve yardımcın olsunn
MAVİ MERCAN cnm sanırım sende tedavi aşamasındasın inş özlemle beraber hamile haberlerinizi alcaz bol şanslar cnm sanda rabbim yüzünüzü güldürsün inş am,nnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?