kizlar cok mutlu oldum transferim pazartesi. kan sonucuna bakti lh artmis baya gitmeden kan sonucundan ovulasyon agri ve akintimdan bende anlamistim ovulasyonun basladigini, doktor cok iyi dedi kendi kendine catliyor yumurtan catlatma ignesine gerek yok dedi hatta rahim kalinligi carsamba zaten hazir oldugundan ultrasonda bile bakmadi bugun, gerek yok hem paraniza da yazik dedi para almadan yolladi beni progesteron verip:))
adam da gozume girdi cunku laf olsun diye bakip parayi alabilirdi aayy bakar misiniz neye dikkat ediyorum:))) paragozler gb ama ne biliyim insani yonu hosuma gitti tabii bir sey soramadim transfere sIkIsIk mi geleyim yoksa susuz mu olucak dedim sen nasil istersen ama bence susuz sen dha rahat edersin rahim de kasilmaz dedi bilemedim bana birakti anladi taktigimi bu konuyu:)) bu da hosuma gitti:))
sonra sekreterle hastanenin labratuvarini aradik iki trnsfer dediler en fazla yasim icin uc izin vermiyoruz bizi zrolarsan olur ama iki yapin dediler; embroyolarin ikisi bir dondurulmus bir ayri o ikisini cozecegiz iyi cikmazlarsa o teki sonra cozeriz dediler. ama teki fragmantasyonluydu hangi hangi gurpta dedim onu bilmiyoruz demeleri garibime gitti ayrica adam ucu de kaliteli embroyolar birindeki fragmantasyonda cok minik onemsencek gb degil dedi sadece bu konuda kafam karisti pazartesi sabahi tekrar konusacagim esim arasin dil sorunu olmadan.
walla morel oldu bana pzartesi olacagi haberi. Allah'im ne olur yardim et saglikla cozulsunler ve hayilisiyla hamile kalabileyim.
yaa bir de temmuzcum gecen yil kaybimin yildonumu bugunler ondan da tabii hatta asil ondan bu kdar tuhaf hissediyorum bence, neyse gecmisi kapamak sart(
sagol canim cok haklisin bugun morelim duzeldi Insallah daha da iyi olucagim pazartesine kadar dedigin gb cok sukur halimize olmazsa da olmaz aslinda inanir misin su yaziyi yazana kadar bir kez bile ya olmazsa gb bir sey bile dusunmedim yani hic sonuc hakkinda dusundugum yok ben transfer asamasina aklimda gelebildim sadece:)) hayirlisi olsun canim sagol sozlerinde iyi geldi. gidip uyuyayim biraz cok uykusuzum:) cok opuyorum seni cok sagol canim.
Özlemcim heyecan var :)
Yarın sabah kontrol bakalım herşey yolunda mı ver istedikleri kadar kalın oldu mu, aksilik olmazsa perşembe cuma demişlerdi bana . Perşembe olmasını çok istiyorum umarım olur. Arda arda transferlerniriz :)
cnm benim ne güzel rabbim yüzünü güldürsün ne diyim bol şans dualarımız seninle tatlım benim inş özlemle senin güzel haberlerini alırız topigimiz şenlenir ne güzel hamişler çogalır sonrada temmuzcum zübeyde azra azra ve müssette panadol birde tabiki sel76 arkadaşımızzz rabbimden dilegim inş hepiniz bu yıl içinde hamile kalırsınız aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAyşecim çok teşekkürler, yarın kontrolde aksilik çıkmazsa perşembe de bana transfer :)
cnm gözün aydın inan çok sevindim inş rabbimin izniyle bu sefer melegine kavuşacaksın dularım sizinle kızlarr transfer konusuna gelince özlemcim benim d.r bana özellikle demişti ayşecim sulu yapalımki bebegi tam yerine yerleştirelim demişti bence ultrasyon eşliginde ve sulu yaptır ben çok zorlandım ama bak degdi tabi genede senin kararın madem d.r sen nasıl istersen öyle yapalım dedi bence sulu yaptır normaldede benim bildigim kadarıyla hafif idrarlı ve ultrasyon eşliginde transfer oluyor hem anne görüyor o anı hemde daha rahat oluyor yani bebegin tam yerine yerleştirildiginden emin oluyorsun kurbanı oldugum mevlam hayırlı saglıklı evlatlar verşn inş rahman cnmmm çok öpüyorm seniii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnankizlar cok mutlu oldum transferim pazartesi. kan sonucuna bakti lh artmis baya gitmeden kan sonucundan ovulasyon agri ve akintimdan bende anlamistim ovulasyonun basladigini, doktor cok iyi dendi kendi kendine catliyor yumurtan catlatma ignesine gerek yok dedi hatta rahim kalinligi carsamba zaten hazir oldugundan ultrasonda bile bakmadi bugun, gerek yok hem paraniza da yazik dedi para almadan yolladi beni progesteron verip:))
adam da gozume girdi cunku laf olsun diye bakip parayi alabilirdi aayy bakar misiniz neye dikkat ediyorum:))) paragozler gb ama ne biliyim insani yonu hosuma gitti tabii bir sey soramadim transfere sIkIsIk mi geleyim yoksa susuz mu olucak dedim sen nasil istersen ama bence susuz sen dha rahat edersin rahim de kasilmaz dedi bilemedim bana birakti anladi taktigimi bu konuyu:)) bu da hosuma gitti:))
sonra sekreterle hastanenin labratuvarini aradik iki trnsfer dediler en fazla yasim icin uc izin vermiyoruz bizi zrolarsan olur ama iki yapin dediler; embroyolarin ikisi bir dondurulmus bir ayri o ikisini cozecegiz iyi cikmazlarsa o teki sonra cozeriz dediler. ama teki fragmantasyonluydu hangi hangi gurpta dedim onu bilmiyoruz demeleri garibime gitti ayrica adam ucu de kaliteli embroyolar birindeki fragmantasyonda cok minik onemsencek gb degil dedi sadece bu konuda kafam karisti pazartesi sabahi tekrar konusacagim esim arasin dil sorunu olmadan.
walla morel oldu bana pzartesi olacagi haberi. Allah'im ne olur yardim et saglikla cozulsunler ve hayilisiyla hamile kalabileyim.
:))))))) o zaman ben günde 5 litre içiyorm özlemmm cünkü 3 litre suuu sabah akşam birere koca bardak süt bir litrede onları say 4 eee ayranlarr ben çok agran içiyorm bim benimm sayemde batmaktan kurtuldu :roflol::roflol::roflol:aysecim canim 3 litre su yeter zaten uc litre su 1 litreye yakin da sut falan yazmistim:)) walla kusura bakmayin hamileler ben bu konuda takintiliyim gecen yil suyum azalinca turkiyedeki doktor yazin 3 litre su sutle beraber 4 litreye yakin sivi dmeisti defalarca bana, ondan. kisin 2 litre de yetermis ama yazin yetmez dedi ondan israrli yaziyorum.
selam kızlar uzun zamandır giremedim herkesi öyle çok merak ediyorum ki kimler ne durumda? 2.transferler varmı ?özlemcim senin transferinmi var canım çok sevindim hayırlısı olsun
ben işe yeni başladım 2-3 haftadır ağır geçiriyordum evden hiç çıkamadım hatta yataktan bile kalkamadım 3 günde bir serum alıyorum sürekli yediğimi çıkartıyordum 5 kilo verdim şimdi fena değilim hergün 1 poşet vitamin içip arada serum alıyorum bu süreç gerçekten zormuş kızlar allah sizlere kolay hamilelikler nasip etsin inş. bu arada bebişim erkekmiş dün kontrole gittik çok şükür sağlıklı bebişim karnımdan iğnelere malesef devam dedi dr um doğuma kadar napalım dedim sağlıklıl olsunda ömür boyuda devam ederim .herkese selamlar .....
kizlar demek ultrasonlu tavsiye ediyorsunuz sizi mi kiricam:)) bu seferde sulu deneyelim yalniz bir sey sorucam dalga gecmeyin gulun ama ciddi cevaplayin cok ciddi soruyorum yaa ben azicik su icsem afederseniz hemen wc ihtiyaci duyarim tamam abartmadan icicegim de adam embroyoyu koyarlen hemsire usten bastirirsa tutamama gb bir sey olmaz di mi ay rezil olurum yok ama tutulur daha neler artik di mi anammmmm bir de transfer sonrasi ben kesin onbes dakka dayanamadan wcye giderim ayy yemin ederim size yazarken bile geldi:)) jinekoliga gidince beklenir ya 15 dakkka beklerken en az iki kez gidiyorum kesin psikolojik yani hala sulu tavsiye eder misiniz naniknanik
aysecim tamam desene oyle ayran sut bol iciyorsan kasma sivinin fazlasi da bobregi etkiliyor:)) toplamda sivi diyor doktorlar genelde:))
kizlar demek ultrasonlu tavsiye ediyorsunuz sizi mi kiricam:)) bu seferde sulu deneyelim yalniz bir sey sorucam dalga gecmeyin gulun ama ciddi cevaplayin cok ciddi soruyorum yaa ben azicik su icsem afederseniz hemen wc ihtiyaci duyarim tamam abartmadan icicegim de adam embroyoyu koyarlen hemsire usten bastirirsa tutamama gb bir sey olmaz di mi ay rezil olurum yok ama tutulur daha neler artik di mi anammmmm bir de transfer sonrasi ben kesin onbes dakka dayanamadan wcye giderim ayy yemin ederim size yazarken bile geldi:)) jinekoliga gidince beklenir ya 15 dakkka beklerken en az iki kez gidiyorum kesin psikolojik yani hala sulu tavsiye eder misiniz naniknanik
aysecim tamam desene oyle ayran sut bol iciyorsan kasma sivinin fazlasi da bobregi etkiliyor:)) toplamda sivi diyor doktorlar genelde:))
selam kızlar uzun zamandır giremedim herkesi öyle çok merak ediyorum ki kimler ne durumda? 2.transferler varmı ?özlemcim senin transferinmi var canım çok sevindim hayırlısı olsun
ben işe yeni başladım 2-3 haftadır ağır geçiriyordum evden hiç çıkamadım hatta yataktan bile kalkamadım 3 günde bir serum alıyorum sürekli yediğimi çıkartıyordum 5 kilo verdim şimdi fena değilim hergün 1 poşet vitamin içip arada serum alıyorum bu süreç gerçekten zormuş kızlar allah sizlere kolay hamilelikler nasip etsin inş. bu arada bebişim erkekmiş dün kontrole gittik çok şükür sağlıklı bebişim karnımdan iğnelere malesef devam dedi dr um doğuma kadar napalım dedim sağlıklıl olsunda ömür boyuda devam ederim .herkese selamlar .....
gizem canım nasılsın nasıl sıcaklarla aran hamilesin daha fazla etkileniyorsun dikkat et güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?