Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım haberler çok iyi bu sefer gerçekten emin ellerdesin ama neden stres yapıyorsun yapmaman elinde değil ama rahat olmaya çalış bi şekilde kafanı boşalmaya çalış hafta sonu bişeyler yap bişeylerle meşgul ol eminim iyi gelicektir herşey yolunda nazar değmesin bütün bu süreç sorunsuz gitsin inşallah.

özlemcim aslında okadar strslisinki herşeyi takar oldun herşey yolundaydı zaten ama sen evhamlenıyorsun bence bu yolundalık sonuna kadar devam edicek kafanı rahatlat canım arkadaşım bizim rahat olmamız lazım kaderde olandan kaçamayız kendini telkin et sürekli bu sefer olucak inşallah. sıkışıklık konusuna gelirsek ultrason eşliğinde yapılacak transfer dimi canım ve en azında 1,5 bardak su içebilirsin ne sulu olur ne kuru olur doktorun için ideal olmuş olur.

ne dolu olruum ,ne kuru haaa ay koptum gulmekten kaydirigubbakcemile3 haklisin aslinda evet ultrason esliginde olursan sIkIsik gidiyorsun ultrasonsuz kuru:)))
canim ya yumurtlamamda sorun cikti ya iki aydir ustune bu amca gecen gun kanatinca bir de embroyolar couzlmezse stresi girince iste ne bileyimmm ya, haklisin tatlim rahatlamak sart, Allah'a emanet ilerleyecegiz kaderden oteye gecilmiyorki.

yaa bir de temmuzcum gecen yil kaybimin yildonumu bugunler ondan da tabii hatta asil ondan bu kdar tuhaf hissediyorum bence, neyse gecmisi kapamak sart(

yaa bir de temmuzcum gecen yil kaybimin yildonumu bugunler ondan da tabii hatta asil ondan bu kdar tuhaf hissediyorum bence, neyse gecmisi kapamak sart(

evet geçmişi kapatmak lazım Rabbim ozaman aldığını şimdi vericek zamanı şimdi belkide sen bugünü yarını düşün embiriyolarda sağlıklı çözülecek merak etme oku bol bol dularımız seninle inşallah gülüm ucunda ölüm yok biraz rahat ol önce sağlık sağlıktan önemli hiçbirşey yok Allahım dermansız dert vermesin herşey yolunda gidicek.

sagol canim cok haklisin bugun morelim duzeldi Insallah daha da iyi olucagim pazartesine kadar dedigin gb cok sukur halimize olmazsa da olmaz aslinda inanir misin su yaziyi yazana kadar bir kez bile ya olmazsa gb bir sey bile dusunmedim yani hic sonuc hakkinda dusundugum yok ben transfer asamasina aklimda gelebildim sadece:)) hayirlisi olsun canim sagol sozlerinde iyi geldi. gidip uyuyayim biraz cok uykusuzum:) cok opuyorum seni cok sagol canim.

canım ne güzel gelişmelerin p.teside herşey güzel olacak buna inanıyorum sakın stres yapma geçen yılı unut geçmişi biliyorum elimzide degil ama yarınlara bakalım hep olumsuzluk yaşayacak halimiz yokya bizlerde gülecegiz bu yolda hafta sonu seni ne mutlu ediyosa onu yap rahatlarsın olumlu düşünelim olumlu olsun bizede morel olsun canım hamile kalışın öpüyorum seni..

canım bool şans özlemle senin hamile haberlerini duyarız inşallah heycan yapmamaya çalış bu aşamaların her anı heycanlı sonu güzel olsun....

Ayşecim çok teşekkürler, yarın kontrolde aksilik çıkmazsa perşembe de bana transfer :)
cnm benim ne güzel rabbim yüzünü güldürsün ne diyim bol şans dualarımız seninle tatlım benim inş özlemle senin güzel haberlerini alırız topigimiz şenlenir ne güzel hamişler çogalır sonrada temmuzcum zübeyde azra azra ve müssette panadol birde tabiki sel76 arkadaşımızzz rabbimden dilegim inş hepiniz bu yıl içinde hamile kalırsınız aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm gözün aydın inan çok sevindim inş rabbimin izniyle bu sefer melegine kavuşacaksın dularım sizinle kızlarr transfer konusuna gelince özlemcim benim d.r bana özellikle demişti ayşecim sulu yapalımki bebegi tam yerine yerleştirelim demişti bence ultrasyon eşliginde ve sulu yaptır ben çok zorlandım ama bak degdi tabi genede senin kararın madem d.r sen nasıl istersen öyle yapalım dedi bence sulu yaptır normaldede benim bildigim kadarıyla hafif idrarlı ve ultrasyon eşliginde transfer oluyor hem anne görüyor o anı hemde daha rahat oluyor yani bebegin tam yerine yerleştirildiginden emin oluyorsun kurbanı oldugum mevlam hayırlı saglıklı evlatlar verşn inş rahman cnmmm çok öpüyorm seniii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnan

:))))))) o zaman ben günde 5 litre içiyorm özlemmm cünkü 3 litre suuu sabah akşam birere koca bardak süt bir litrede onları say 4 eee ayranlarr ben çok agran içiyorm bim benimm sayemde batmaktan kurtuldu :roflol::roflol::roflol:

mavi mercan

cnm inşallah hakkında hayırlısı inşallah transferin sorunsuz geçer ay demek yakın zamanda iki tane 12 gün sayıcaz

hadi hayırlısı kızlar ya umutluyum sizden inşalah yarabbim inşallahhhhh

kizlar demek ultrasonlu tavsiye ediyorsunuz sizi mi kiricam:)) bu seferde sulu deneyelim yalniz bir sey sorucam dalga gecmeyin gulun ama ciddi cevaplayin cok ciddi soruyorum yaa ben azicik su icsem afederseniz hemen wc ihtiyaci duyarim tamam abartmadan icicegim de adam embroyoyu koyarlen hemsire usten bastirirsa tutamama gb bir sey olmaz di mi ay rezil olurum yok ama tutulur daha neler artik di mi anammmmm bir de transfer sonrasi ben kesin onbes dakka dayanamadan wcye giderim ayy yemin ederim size yazarken bile geldi:)) jinekoliga gidince beklenir ya 15 dakkka beklerken en az iki kez gidiyorum kesin psikolojik yani hala sulu tavsiye eder misiniz naniknanik
aysecim tamam desene oyle ayran sut bol iciyorsan kasma sivinin fazlasi da bobregi etkiliyor:)) toplamda sivi diyor doktorlar genelde:))

selam kızlar uzun zamandır giremedim herkesi öyle çok merak ediyorum ki kimler ne durumda? 2.transferler varmı ?özlemcim senin transferinmi var canım çok sevindim hayırlısı olsun
ben işe yeni başladım 2-3 haftadır ağır geçiriyordum evden hiç çıkamadım hatta yataktan bile kalkamadım 3 günde bir serum alıyorum sürekli yediğimi çıkartıyordum 5 kilo verdim şimdi fena değilim hergün 1 poşet vitamin içip arada serum alıyorum bu süreç gerçekten zormuş kızlar allah sizlere kolay hamilelikler nasip etsin inş. bu arada bebişim erkekmiş dün kontrole gittik çok şükür sağlıklı bebişim karnımdan iğnelere malesef devam dedi dr um doğuma kadar napalım dedim sağlıklıl olsunda ömür boyuda devam ederim .herkese selamlar .....

ay canim benim cok agir geciyor demek, kiyamam. Insallah bugunlerde bulantilarin bitecektir.bazi hamilelikler niyeyse asiri bulantili geciyor canim olsun dedigin gb Allah saglik versin ikinize de bu da tuzu biberi bir sure cekilir. sonunda bir oglumuz geliyor demek
Allah cok kolay cok huzurlu gecirsin 9ayin kalan zamanini, saglikla kavusun Insallah oglunla

cnm o senin dediğin durum strestende oluyor ben transferimi beklerken bir kızcağızın eşi stresten sperm örneği verememiş o yüzden kızdan örnek alındığı için ve çiftleşme için bir süre olduğundan dolayı çocuğu apar topar tese ameliyatına almışlar ortalık karışıktı bizler biraz bekledik tabi doğal karşıladık ama bizimde başımıza gelebilirdi o yüzde ben beklediğim yarım saatlik süre içinde inan 3 kere sıkışıp 3 kere tuvalete gittim çünkü gitmesen paçamdan akıcaktı neyse tam ben 3 tuvaletime gittim beni çağırdılar o da ne e ben sıkışık değilim nasıl olucak bu

walla sondayı taktılar biri bir yandan su verdi içime biride üstten bastırdı 10 dk çok cnm yandı ama sonra bitti ne yaşayacak olursan ol hepsi 10 dk bile sürmyüyor sakın korkma sen benim gibi olmazsın benim canımın yanması sezaryenle daha önce ameliyat olmam sana aynı şey asla olmaz benim rahmim bayağı kurcalandığı için canım yandı

sendeki tek sılkıntı şu olur kaçırmamak için kendini birazcık sıkıcaksın ve suyu birden değil belirli aralıklarla yavaş yavaş içersen anında sıkışıklığın olmaz baktın azıcık sıkışıyosun son suyunu transfere girmeden hiç sakın benim gibi altına kaçırıcak raddeye gelme

güzelim niye dalga geçelim bunları düşünmen normal ama merak etme sorduğun şey olmaz çünki yatar pozisyonunda idrar yapmak kolay bişey değil sürgüye çoğu insan çok sıkışık olduğu halde zor idrar yapar sen iki bardak suyla transfere girersen mutlaka tutarsın merak etme benimde gaz problemim oluyo ödüm patlıyo transfer esnasında veya muayenede gaz çıkartmaktan yukardan ultrasonla bastırıyorlar ya ne yalan söyliim son denemede doktor sandelyeye oturmadan gaz çıkarttım Allahtan kimse farketmedi yoksa çok utanırdım ilk gerçek transferimde masaya yatarken hemşireye çok gazım var dedim oda bişey olmaz dedi öyle yani sen merak etme düşünme bunları yaaa rahat ol.

canım benim demek zor geçiyor hamileligin bebişin saglıgı iyi olsunda geçici dönem biliyosun çocuk için nelere katlanıyoruz bir yandanda sıcaklar cinsiyeti belli oldumu cimcimenin kendine iyi bak..

canım nasılsın iyimisin?
ben evdeyim hava çok sıcak yemek yapmam lazım ama hava okadar sıcakki hiç ocağın başına gitmeyi düşünmüyorum evimi süpürüp silmem lazım tembelliğin doruğundayım bugün dün yiğenim bendeydi 42 günlük çok tatlı maşallah eşimle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz bebişe Allahım bizede nasip etsin uzaktan bakıp imrendirmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…