Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

valla okadar bunaldım ki anlatamam eşimlede birkaçgündür aramız limoniydi dahada bunaldım annemde tatile gitti gerçi haftaya buluşacaz kuşadasında ama tek kaldım canım hiçbirşey yapmak ta istemiyor saçımı kestirecem hava biraz serinlesinde öyle yani halimize şükür napalım.

AAAAAAAAAA KIZLAR HEPİNİZ BURDASINIZ SLM NASILSINIZ TEMMUZCUM SEN NASILSIN PANADOL CNM NASILSIN?
NURSEN :cnm benim bebegin hayırlı olsunn erkek demek ki saglıkla kucagına al inş bu sene kız senesii pek erkek doguran yok cnm benim ya demek senin hamilelik zorlu geçiyor inş bundan sonra rahat bir hamilelik gecirirsin 4.aydan sonra rabbim izin verirse biraz rahatlarsın tatlım aeol cnm kendine çok ii bak ara ara gel cnm bebeginden güzel haberlerle tmm çok öpüyorm senin

sana yemin edebilirim 5 dakkika önce panadola ayşecim yok hiç ortalıklarda napıyo nasıl acaba yazcaktım konu okumaya daldım canım sen nasılsın kalp kalbe karşıymış.

sagolun kizlar yarin sabah uc bardak su icip dakika tutacagim kac dakikad ne asamadayim yalniz burda oyle sondayla falan transfer ancak kadinin rahim yollarinda problem varsa oluyor simdi doktor bakti susuz olmamasi icin hicbir neden yok dedi yani odaya girdigimizde ilk denemede oldu oldu yoksa tuvalete gonderip susuz yapiyorlar. hatta en bastan susuz olmasini tercih ediyorlar anladigim kadariyla cunku adam dediki bana denemede servisi cok net gozumle goruyorum ilk transferde de gicik doktorum demisti susuz yapiyoruz cunku nereye koydugumuzu goruyoruz nasil goruyorlar hicccccccccc anlamis degilim, ne goz varsa artik:))) inanin dunden beri wcye gidiyorum bes dakikada bir esim bana diyorki sana susuz olma sansi veriyorlar daha ne istiyorsun cunku sen normalde jinekologta bile defalarca acye gidiyorsun psikolojik. neyse hayirlis neyse Allah onu nasip etsin cok da takmayayim kafaya. bir de su var benim gicik olan ilk doktorum bana iyide transferden sonra embronun kondugu yerde kaldigini mi saniyorsun diye gicik gicik konusmustu, biz transferi yapariz embro uc dort gun icinde kendine en uygun yeri kendi bulur demisti ama giciga gicigim ya inanmamistim:))

sana yemin edebilirim 5 dakkika önce panadola ayşecim yok hiç ortalıklarda napıyo nasıl acaba yazcaktım konu okumaya daldım canım sen nasılsın kalp kalbe karşıymış.

:)))))))))) cnm benim ben çok iyiyim kızmla size bol bol dua ediyorz hamdolsun rabbime sıcaklarla aramız çok kötü kapı dışına çıkamıyor sen nasılsın cnm
evet dedidgin gibi kalp kalkbe karşı :))))))

aysecim bosver agustosta gecti mi iyice rahatlarsiniz hem hamileliginin de rahat zamani olur hem hava guzel olur az kaldi.

tatlım benim kendini kasma nasıl istiyorsan öyle yaptır madem öylede oluyor öyle yaptır o zaman sende benim gibisin bende normalde çişimi tutamıyorm ufacık bir şeyde hemen lavaboya gidiyorm normaldede öyleydi şimdide öyle melanam inş hayırlısıyla dualarımızı kabul eder ve en ıza zamanda melegine kavuşursun tatlım valla bak bütün dularımız sizinle her zaman hepinize bol bol dua ediyorz inş rabbim dularımız kabul ederaminnn bu arada özlem babam aradı bebegin ismini ne koydun diyor oda ümmühan koycakmış:))))) erva ümmühan olur mu sence babamı kırmıım iki ismi olsun olur mu

canim sagolun Allah razi olsun ne guzel yaninda dua eden dostlarinin oldugunu bilmek kulun kula duasina cok cok inanirim.
olur tabii canim ama asil karar annenindir bence isim konusunda heledeki bizim gb ugrasiyiorlarsa ama haklisin rahmetli babamin sevdigi isimdir mesala elif ben bile hamileyken diyordum acaba babam yasasa illa elif isterdi kiz olsa elif mi koysam diye anliyorum yani babalar kirilmaz.

canım ailem dizisini izlermiydin canım ben çok severek izlerdim seyhan la ali bebğin ismini zeynep koyacaklardı ama cabbar ağa tutturdu refika olacak diye seyhan kocasıyla babası arasında kaldı ama ali yeterki sağlıklı olsun ismi önemli değil refika annenin ismi istersen onu koyabiliriz demişti refika doğdu dizi bitti.
iki isim olur tabi niye olmasın yada ümmühan göbek adıda olabilir sizinkiler ümmühan diye
seslenirler farketmez gülüm ya yeterki sağlıklı olsun da.

cnm benim biz hep duacınızız hepinize rabbim sizide en kısa zamanda aramıza katar inş rahman
özlemcim benim babamın 2 torunu daha var ve asla onlara karışmadı yani isimlerine bana dediki kızın ismini koydun mu ervanur dedim ii oda güzel dedi neyse bende bulmuştum ama seninkide güzel dedi ne söyle baba dedim olmaz sen koymuşsun kızım dedi ayyy kıyamam ben ona onun istedigin isim olsun eşimide:))))) eşimi aradım oda diyor kırma babayıı allah razı olsunn babam ilkkez bir bebege isim koyuyor biz 5 kardeşiz ama hiç birimizin ismini babam annem koymamış hep rahmetli dedemle babaannem koymuş o yüzden babamın hevesini kırmak istemiyormmm kıyamam ben ona rabbim sana inş rahman kurban oldugum mevlammm iki tane kız versin ikizz hemde bence babanın istedigin ismi koy özlemcim bu arada başın saolsun ben bilmiyordum babanın vefat ettigini duranı mekanı cennet olsun işn cnm aminnnnnn

evet cnm izledim çokta seviyordum benim babam ısrarcı degil sen koymuşsun boş ver öyle kalsın dedi kıyamam ya ilkkez bir bebege isim koyuyor o yüzden böyle karar verdim tabiki saglıklı olsunda ne fark eder ama alalh uzun ömür versin yarın bir gün babama bir şey olsa vicdan azabı çekerim bir isimi koymayı bile ona çok gördüm die amann varsın ümmühan olsun ne fark eder eşimde diyor ümmühanda güzel erva ümmühan biraz uzun bir isim :roflol: soy ismine hiç uymadı hehe erva ümmühan üzall:roflol:

evet canım iki isim ümmühan zaten uzun bir isim ilerde resmi evraklarda ve başvuru formlarında kutu doldururken zorluk çeker bencede ümmühan güzel isim.

isim hiç önemli değil yeterki bebişim olsun anlamı güzel olması şartıyla büyüklerimin sözünü bende dinlerim yeterki bebeğim olsun.

kızlarr rabbim sizin bebeklerinizin isimlerini konuşmayıda nasip etsin inş en kıza zamanda aminn saol özlemcim dedesini kırmayalım ben öyle diyince koyarmısın kızım dedi saol dedi kıyamam ben ona :))))))) tontişim benim yaa daha ismi degişmezz efet temmuzcum uzun oldu ama ben ervyı çok seviyorm babasıda alıştıı ümmühanda güzel varsın böyle olsunnn:)))))))))
canım ailem dizisinde ki feriydenin aşkı beni çok etkiliyorduu ay kıyamam gercekten de çok güzel bir diziydi dediginiz gibi keşke bitmeseydi
kızlar bu arada ben bu gece tekim inş bir sorun olmaz eşim aradı mesaiye kalcakmış yada yanına birini cagır diyor tek kalkma korkarsan diyor ama benim yanıma cagıra bilcegim kimsem yok tek alt katta bir komşum var oda sagolsun sıgara içmekten ve net başına oturmaktan başka bir işe yaramıyor o yüzden tek yatıcam malasef rabbime emanetim

kız sakın korkma özlemin dediği gibi sen yanlız değilsinki güzeller güzeli kızın var ben hiç korkmam yanlızda kalıyorum bazen ne olcak Allaha emanetiz kilitle kapnı oku duanı vur kafayı yat uyu tedirgin olursan bebişide tedirgin edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…