Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aysecim yalniz degilsinki Evracin seninle sakin korkma ayrica burda da yazisiriz:))

canlarım tşk ederim evet erva var dogru diyorsunuz ben tek yatmaktan korkmuyorm burda çok hırsızlık oluyor ondan korkuyorm ne bilim allah korusun rabbim kötü insanlara frsat vermesinn inş bende evin bütün ışıklarını acar öyle yatarımmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hırsızda bizi yatacak die beklesinnn:roflol:evet burda yazışırızzz ben burda olurum sizde gelin kızlar yaa bir şey desem biraz böyle bebegimi yazarken çekiniyormm sanki hava atıyor bize die düşünmenizde istemiyorm bu mutlulugu sizinle paylaşmak istedim kızm bu gün öyle hareket ettiki maşallah kızıma kivi yemiştki ekşi yaa çok hoşuna gitti demek ki aklıma hemen siz geldiniz valla bak bol bol dua ettim rabbim sizde en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatdırsın inş aminnn

ayşecim seninle aramızda 2gün var bebeğin hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağına aldığın günleride göstersin rabbim gece yanlız kalmaktanda korkma benim eşimde 3 vardiya çalışıyo bende hep yanlız kalıyorum hepimiz ALLAHA emanetiz ayetel kürsi oku ve aklına kötü şeyler getirme

cnm benim saol destegin için evet öyle yapcam hepimiz allaha emanetiz rabbim senin meleginide korusun inş rabbim senide meleginide korusun evet iki gün var aramızda tatlım sen hissetiyormusun bebegin hareketlerini cinsiyeti bellimi benim kızzz:)))))))

bugün sanki bişeyler hissettim ama tam eminde değilim gaz problemim çok benim belki bağırsak hareketi diye düşündüm bu arada benimki erkek bugün kontrolümüz vardı dr herşey yolunda dedi çok şükür rabbime

maşallah melegine rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm yakında hissedersin benim kızm bu gün tam belli etti kendini maşallah teyzesi inş sende en kısa zamanda hissetmeye başlarsın cnm :))))))))) çok güzel bir duyguuu

amin canım inşallah bende bebeğimi kız gibi hissediyodum ama erkekmiş rabbim sağlıklı versinde kız erkek farketmez rabbim senide meleğinide korusun inşallah

naniknanik deliiiiiiii hava atma lafini da nerden buldun kizzzzzzzz sengözlerimebaksanab yerim seni de bebisi de havani da opuyorumnanaktan hic oyle dusunur muyuz bak bir gun gelmiyorn hemen ayse nerde diyoruz ask olsun aklina bile getirme boyle seyleri Evramiz topigimizin gulu o :teytey::teytey:
canim gercekten rahat ol hepimiz adina rahatca yazabilirimki kesinlikle aklimiza bir sey gelmiyor ayrica hamile kadinin akli fikri hep bebektedir bebegi konusmasin da neyi konussun dur daha arkandan gelicez neler konuscagiz burda Allah izin verirse. yaaa ilk hareketi demek nasil bir sey merak ettim Masallah erkenden hissettirdi kendini akilli minnos

aysecim aksam kacta yatiyorsun forma kacta gelirsin soyle ben de geleyim hiccc korkma yat isiklari kapa kapini telefonu da al yanina. gercekten hicbir sey olmaz Allah'a emanetsiniz.

:kedi::kedi::kedi::kedi: ama ama şeyyy nerden bilim insan bazen tereddüt ediyor sakın kızmayın lütfen böyle düşünüyorm die sizi üzmek gibi bir niyetim yok bazen diyorm ben böyle yazıyorm ama onlar acaba üzülürmü üzüyormuyum die düşünüyorm ne bilim belkide saçma düşünüyorm aman işte deliligime verin çok saol özlemcimmm böyle düşündügünü bilmek beni çok rahatlattı inş rahman rabbim benim melegim gibi sanada iki tane nur topu gibi evlat versinn seninde dedigin gibi burda daha neler konuşcaz rabbimin izniyle sizin bebekleri konuşcazzz inşş :)))) hayırlısıylaa bu arada cnm çok acayip bir duygu zaten hemen hemen 4 gündür rahat hissediyorm sanki içimde bir kelebek varr genelde bir şeyler yiyince çok hareket ediyorrr bu gün ilkkez bu kadar güçlü hissettim maşallah melegimee sag tarafımdaa okadar mükenmel bir duyguki inan özlemcim kelimeler bile yetmiyor anlatmaya rabbim bu güzel duyguyu her kese nasip etsin aminnn

aysecim aksam kacta yatiyorsun forma kacta gelirsin soyle ben de geleyim hiccc korkma yat isiklari kapa kapini telefonu da al yanina. gercekten hicbir sey olmaz Allah'a emanetsiniz.

cnm benim çok saoll en alt katta bir abla vardı o memleketteydi bu gün gelmiş bir kızı var tam yemelik 4 bucuk aylık sanırım akşam biraz oturmaya gelcek beni düşündügün için çok tşk ederim allah senden razı olsun ne muradın varsa mevlam en kısa zamanda versin cnmmmm ara ara gelir yazarım yada hiç çıkmam topikte kalırım ama 12 den sonra burda olurum rabbim izin verirse çok öpüyorm seneyvahedigeldismilei tatlım yaradana emanetsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aysecim ben acayip kotu oldum duramayacagim bugub doktor progesterona basla demisti vaginal.bizde ayip soylemesi ama dogal denedik yulmurtlama gunum ya dedik Allah gecen yil bugun bebegimizi yanina aldi bu yil belki ayni gun bir bebek nasip eder bize diye denedik dogal ben de sperm zarar gormesin diye bu gecelik prigesteronu agizdan aldim almaz olaydim yirmi dakika sonra bir bas donmesi basladi hayatimda boyle basim donmedi su an zor yaziyorum uzanmam lazim. yazikaru cift goruyorum sama bir sey yaziyorsam affedin ben ben degilim bayilmazsam iyidir.
kusura bakma canim senle vakit gecirmek isterdilm bu gece ama harfleri bile zor goruyorum.
korkmla sakin tamam mi canim evramiz korur seni

cnm benim çok geçmiş olsun tamam tatlım sen ii olda beni boş ver ben korkmam rabbimin izniyle sabah görüşürüz bitanem allaha emanet ol rabbim şifa versin ve inş o baş dönmen hemen gecer çok öptüm

canım bende iyiyim havalar feci sıcak nem sıkıldım bende onun dışında idare ediyorum bugun yegenlerim gelecek anneme oraya gidecegim yegenlerimi görmek bana iyi geliyor eşimlede aram limoni erkek milleti ortadada birşey yok aslında hafta içi teyzemlerin çiftilkleri ve yazlıkları var tekirdagda oraya gidecegim degişiklik olur eşimden ilk kez ayrı kalacagım arada belkide yapmak lazım kafam dagılsın biraz.kuşadası güzel yer biraz şehirleşme olmuş bekarken gitmedigim tatil yöresi kalmadı:)) iyiki gitmişim diyorum bekarlıgın tadını iyi çıkardım ama çocuk konusunda uzatmaları oynuyorum belkide öpüyorum seni...

Ayşecigim nasılsın korkuyomussun korkam sakın bebişin seni korur yakın arkadaşım var oda hamile eşi şehir dışına gidiyor 1.2 haftada geliyor allaha emanet ol şekerim bebişinide üzme oldumu:)))

özlemcigim geçmiş olsun umarım iyisin okadar ilaç vs. alıyoruzki bir yandanda yan etkileri çıkıyor tüp bebek tedavisinden sonra acayip kıllanma oldu bende özellikle vücüdumda zamanla belki geçer diyorum yarın için bol şans canım dualarım seninle emin olki i kendime dua ederken sizlerin adını sayıyorum.

panadolcum aysecim sagolun vaginal yoldan alinca progesteronu yapmadi bas donmesi doktor da zaten vaginal al demisti.
kizlar aklim dagilsin yorulup uyuyayim diye gece, temizlige giristim ama ne temizlik:)) her yeri kendimi paralayarak temizlemisim:))) cok yorgunum gece gelemem herhalde sabah hastaneden haber alirsam eger cikmadan size yazmaya calisirim, Allah yardimcim olsun Insallah saglikla cozulurler; transfer ikibucukta olucak Insallah, yarin kalkmadn yatarim artik. olur da gelemessem merak etmeyin transfer olmustur demektir:)) ay tum gun temizlikle aklimdan cikmisti simdi size yazarken heyacanlandim gideyim de bir banyo kaldi onu da halledeyim unutayim. dualariniz icin Allah razi olsun.

kizlar yatmadan bir ugrayayim dedim, yarin gece girmeye calisirim tabii Insallah transferim olur. su denemesi yaptim 3 bardagi icince 20 dakikada wc ihtiyaci geliyor yaw bu su 20 dakikad nasi o asamaya geliyor anlamis degilim. sabah bir kez daha deneyecegim baktim daha uzun tutuyorum sulu deneyecegim:)) rahatim ama denedikce daha uzun tutuyor insan:)) aman olmadi saliveririm ustume neler yasadik atlattik bir cise mi yeni dusecegiz degil mi ama :dance: bakmayin espri yaptigima icimden aglamak geliyor suyla ilgisi yok ne bileyim duygusallastim yaaa tuhafmidir bilmem hastanede donmus embro olmasi beni hep cok rahatsiz ediyordu nasil seviniyorum ait olduklari yere gelicekler diye:))) neyse civimadan yatayim cok da yorgunum, hepinizi opuyorum bana yarin ne olur dua edin sizin saatle ucbucukta olucak transferim.

Tatlım benim uykum kaçtı benimde takılayım dedim bende bu saate kimse olmaz dogal olarak:))dualarım seninle canım herşey güzel olacak morelini yüksek tut çiş konusuna gelince bencede koyverirsin herşeye katlanıyoruz bende hiç tutamam bir bardak su içsem hemen gitmem lazım wc.donmuş embrioların sana bebek olarak geri gelecek allahın izniyle bize morel olur canım olumlu olurda güzel haberlerini bekliyoruz... öpüyorum seni kolay gelsin bizi habersiz bırakma

özlemcim dualrım seninle tatlım hadi bebişini al gel bu sefer sıkı sıkı tut ellerinden bırakmayın birbirinizi

özlemcim okdar güzel ve mübarek bir günde transfere giriyorsunki ayarlamak mümkün değil Rabbim bu gece edilen dularımızı kabul etsin dualarımızdasın bitanem Allahım bu sefer güldürsün hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…