aysecim yalniz degilsinki Evracin seninle sakin korkma ayrica burda da yazisiriz:))
kız sakın korkma özlemin dediği gibi sen yanlız değilsinki güzeller güzeli kızın var ben hiç korkmam yanlızda kalıyorum bazen ne olcak Allaha emanetiz kilitle kapnı oku duanı vur kafayı yat uyu tedirgin olursan bebişide tedirgin edersin.
ayşecim seninle aramızda 2gün var bebeğin hayırlı olsun inşallah sağsalim kucağına aldığın günleride göstersin rabbim gece yanlız kalmaktanda korkma benim eşimde 3 vardiya çalışıyo bende hep yanlız kalıyorum hepimiz ALLAHA emanetiz ayetel kürsi oku ve aklına kötü şeyler getirme
bugün sanki bişeyler hissettim ama tam eminde değilim gaz problemim çok benim belki bağırsak hareketi diye düşündüm bu arada benimki erkek bugün kontrolümüz vardı dr herşey yolunda dedi çok şükür rabbime
naniknanik deliiiiiiii hava atma lafini da nerden buldun kizzzzzzzz sengözlerimebaksanab yerim seni de bebisi de havani da opuyorumnanaktan hic oyle dusunur muyuz bak bir gun gelmiyorn hemen ayse nerde diyoruz ask olsun aklina bile getirme boyle seyleri Evramiz topigimizin gulu ocanlarım tşk ederim evet erva var dogru diyorsunuz ben tek yatmaktan korkmuyorm burda çok hırsızlık oluyor ondan korkuyorm ne bilim allah korusun rabbim kötü insanlara frsat vermesinn inş bende evin bütün ışıklarını acar öyle yatarımmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hırsızda bizi yatacak die beklesinnn:roflol:evet burda yazışırızzz ben burda olurum sizde gelin kızlar yaa bir şey desem biraz böyle bebegimi yazarken çekiniyormm sanki hava atıyor bize die düşünmenizde istemiyorm bu mutlulugu sizinle paylaşmak istedim kızm bu gün öyle hareket ettiki maşallah kızıma kivi yemiştki ekşi yaa çok hoşuna gitti demek ki aklıma hemen siz geldiniz valla bak bol bol dua ettim rabbim sizde en kısa zamanda bu güzel duyguyu tatdırsın inş aminnn
:kedi::kedi::kedi::kedi: ama ama şeyyy nerden bilim insan bazen tereddüt ediyor sakın kızmayın lütfen böyle düşünüyorm die sizi üzmek gibi bir niyetim yok bazen diyorm ben böyle yazıyorm ama onlar acaba üzülürmü üzüyormuyum die düşünüyorm ne bilim belkide saçma düşünüyorm aman işte deliligime verin çok saol özlemcimmm böyle düşündügünü bilmek beni çok rahatlattı inş rahman rabbim benim melegim gibi sanada iki tane nur topu gibi evlat versinn seninde dedigin gibi burda daha neler konuşcaz rabbimin izniyle sizin bebekleri konuşcazzz inşş :)))) hayırlısıylaa bu arada cnm çok acayip bir duygu zaten hemen hemen 4 gündür rahat hissediyorm sanki içimde bir kelebek varr genelde bir şeyler yiyince çok hareket ediyorrr bu gün ilkkez bu kadar güçlü hissettim maşallah melegimee sag tarafımdaa okadar mükenmel bir duyguki inan özlemcim kelimeler bile yetmiyor anlatmaya rabbim bu güzel duyguyu her kese nasip etsin aminnnnaniknanik deliiiiiiii hava atma lafini da nerden buldun kizzzzzzzz sengözlerimebaksanab yerim seni de bebisi de havani da opuyorumnanaktan hic oyle dusunur muyuz bak bir gun gelmiyorn hemen ayse nerde diyoruz ask olsun aklina bile getirme boyle seyleri Evramiz topigimizin gulu o:teytey::teytey:
canim gercekten rahat ol hepimiz adina rahatca yazabilirimki kesinlikle aklimiza bir sey gelmiyor ayrica hamile kadinin akli fikri hep bebektedir bebegi konusmasin da neyi konussun dur daha arkandan gelicez neler konuscagiz burda Allah izin verirse. yaaa ilk hareketi demek nasil bir sey merak ettim Masallah erkenden hissettirdi kendini akilli minnos
aysecim aksam kacta yatiyorsun forma kacta gelirsin soyle ben de geleyim hiccc korkma yat isiklari kapa kapini telefonu da al yanina. gercekten hicbir sey olmaz Allah'a emanetsiniz.
canım nasılsın iyimisin?
ben evdeyim hava çok sıcak yemek yapmam lazım ama hava okadar sıcakki hiç ocağın başına gitmeyi düşünmüyorum evimi süpürüp silmem lazım tembelliğin doruğundayım bugün dün yiğenim bendeydi 42 günlük çok tatlı maşallah eşimle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz bebişe Allahım bizede nasip etsin uzaktan bakıp imrendirmesin.
kizlar yatmadan bir ugrayayim dedim, yarin gece girmeye calisirim tabii Insallah transferim olur. su denemesi yaptim 3 bardagi icince 20 dakikada wc ihtiyaci geliyor yaw bu su 20 dakikad nasi o asamaya geliyor anlamis degilim. sabah bir kez daha deneyecegim baktim daha uzun tutuyorum sulu deneyecegim:)) rahatim ama denedikce daha uzun tutuyor insan:)) aman olmadi saliveririm ustume neler yasadik atlattik bir cise mi yeni dusecegiz degil mi ama :dance: bakmayin espri yaptigima icimden aglamak geliyor suyla ilgisi yok ne bileyim duygusallastim yaaa tuhafmidir bilmem hastanede donmus embro olmasi beni hep cok rahatsiz ediyordu nasil seviniyorum ait olduklari yere gelicekler diye:))) neyse civimadan yatayim cok da yorgunum, hepinizi opuyorum bana yarin ne olur dua edin sizin saatle ucbucukta olucak transferim.
kizlar yatmadan bir ugrayayim dedim, yarin gece girmeye calisirim tabii Insallah transferim olur. su denemesi yaptim 3 bardagi icince 20 dakikada wc ihtiyaci geliyor yaw bu su 20 dakikad nasi o asamaya geliyor anlamis degilim. sabah bir kez daha deneyecegim baktim daha uzun tutuyorum sulu deneyecegim:)) rahatim ama denedikce daha uzun tutuyor insan:)) aman olmadi saliveririm ustume neler yasadik atlattik bir cise mi yeni dusecegiz degil mi ama :dance: bakmayin espri yaptigima icimden aglamak geliyor suyla ilgisi yok ne bileyim duygusallastim yaaa tuhafmidir bilmem hastanede donmus embro olmasi beni hep cok rahatsiz ediyordu nasil seviniyorum ait olduklari yere gelicekler diye:))) neyse civimadan yatayim cok da yorgunum, hepinizi opuyorum bana yarin ne olur dua edin sizin saatle ucbucukta olucak transferim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?