Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

başka ilaçlarda kullandığın için mi etkileşim oldu acaba ben seneler önce adetim geç geliyor diye doktora gitmiştim doktor bu kullandığımız progesteronu yazmıştı ve bol suyla içiyordum heralde ozaman bi 3 kutu kullandım düzene girdi ama bıraktıktan bir kaç ay sonra eskiye döndü hiçbir yan etki yapmamıştı bende tüp bebek tedavisinde aynı ilacı alttan koyacağımı duyunca baya şaşırmıştım hatta hemşireye dedim ben bundan kullandım ama içerek dedim hemşirede ilk kez duyuyo heralde şaşırdı.

cnm bende senin tam tersin
eczaneye gittim progestan fitil istiyorum dedim
ya onun kapsülü var yutuluyor dediler
bumu deyince e dedim ben bunu fitil olarak kullanıyorum günde 3 kapsül kadın allah allah dedi şaşırdı
ama hemşireme sordum hemen iki türlüde uygulanıyor dedi

sanırım özlemde başka birşey kaynaklı baş dönmesi olabilir

Kızlar günaydın herkese :)
Öncelikle mübarek kandilinizi utlarım, mübarek günde hepimizin duaları kabul olsun, hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alabilelim inşallah ...

ben cumartesi güne kontrole gittim; kendi doktorum yoktu diğer doktor baktı ve istediğimiz kalınlıkta değil dedi 7mmimiş; esterefem hap kullanıyordum günde 3 defa; 4 e çıktı. Ama şöyle hapı fitil gibi özel bölgeye koyacağım gece yatarken. Bana biraz garip geldi ama mecbur bunu da yaptım. Yarın sabah kontrolüm var. Transfer günü belli olur inşallah. Bu arada kaç mm olunca transfer yapılıyor bilen var mı?

Son düzenleme:
kizlar iyiyim sagolun ben zaten fitil olarak vaginal aliyorum ustunde oral ya da vanginal kullanim yaziyor iki turlusu de sadece cumartesi gecesi dogal denedik yani iliski oldu sperme zarar verir mi diye bir seferlik agizdan aldim acayip basim dondu. sonrakileri vaginal aldim hicbir yan etki olmadi.
kizlar cok sukur 2 emboromu cozmusler ve iyi gidiyormus simdilik. 14.30da transferim sizlere bir sorum var bana susuz yani ultrasonsuz olur dedi ya doktor transfer, internetten okuduk esimle benim ters rahim rahmim, ters rahimde daha rahat oluyormus susuz yani idrar kesesi bos olunca aranizda ters rahim olan var mi?

mavi mercancim rahat ol onlar hapla bir sekilde birkac gun daha bekleyerek hallederler kalinligi 8mm olsun isterler genelde 8_10 arasi ama 7 mmle de zaten oluyor sen rahat ol stres etkiliyor kalinligi bir de inan bir gunde cok degisiyor benim 6ydi iki gun sonra 9 olmustu dusun. icin rahat olsun kalinlasicak Insallah.

geçen sene nisan ayında tüp bebek tedavim başlamıştı. şuan 7 aylık bi kızım var topici görünce çok duygulandım bi an. allah hepinize sabır kuvvet ve sağlık versin. inşallah sizde aralık-ocak gibi kavuşursunuz bebişlerinize.. allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın.:Saruboceq:

özlem bizim topikte cvp geldi oku hemen canımın içi çabukkkkkkkkkkkkkklaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

canım gözün aydın inşallah embiriyoların durumları iyi gitmeye devam edicek stres yapma internetten araştırdıysan doğrudur bence doktorunun eline bırak onlar daha iyi bilir ve son kez eşin dili kuvvetli olduğu için söylüyorum orada doktorla veya hemşirelerle bi konuşsun senin ilk transferde susuz olduysa hiç korkma ozamanda tutundu kısmet değilmiş ilerlemedi yani tutunmasına engel değil çok güzel bir gün bugün özlem Rabbim yanında yardımcın hiç endişelenme olucak rabbim böyle bir günde geri çevirmez hiçbir kulunu.

slm allahın rahmeti ve beraketi üzerinize olsun kızlar hayırlı kandilleri
özlemcim beni merak etme gecem ii geçti tatlım:))))))
bu arada hayırlı olsun cnm ne güzel bir günde yavruna kavuşuyorsun rabbim bu güzel kandilleri hürmetine yüzünü güldürsün inş cnm ikiz olcak allahın izniyle ikizzzzz:)))))))) bak görrr inş rahmann

temmuzcum sagol canimmmmmm, evet cok guzel birgune denk geldi, Allah yardimcimiz olsun. kizlar sagolun artik yarina girerim bugun gelince yatarim surekli, hepinize cok tesekkur ediyorum.
gizemlicim okudum canim sagol.

amin cnm rabbim melegini analı babalı büyütsün inş allah bagaşlasın cnm
inş bizde meleklerimizi sag saglım kucagımıza alırız mevlanam bu güzel ve mubarek kandiller hürmetine tanıdıgım ve tanımadıgım bütün evlat hasreti ceken arkadaşlarımı bu gecenin hürmetine saglıklı ve hayırlı evlatlar versin aminnn

Son düzenleme:
kandiliniz mübartek olsun kıslar
ben bügün 4. iğnemi vurundum galiba haftaya toplanır yumurtalar
dualarınızı bekliyorum inşaallah

sagol aysecim Evramiza sevgiler selamlar:))

:)))) saol cnm ervamuz uyuyor sanırım hiç sesi yokk senin şavak azaldıı ay allahım inş özlem olcak bu sefer rabbimin izniyle içini ferah tut cnm bol bol selavat cek ben transferde bol bol selavat cekmiştim rabbim dualarımızı kabul etsin inşş

tatlım hayırlı olsun seninde kandilin mubarek olsun cnm saol
dualarımız sizinle zaten inş rabbim seni ve bütün bekleyenleri evlatlarına kavuşturur
aminn

canım benim moral verdin, teşekkürler. Çok da ince değilmiş o zaman.

Saat şuanda 14:30 senin için dua ediyorum.

Hayırlısıyla bu sefer, inşalllah....alkisalkisalkis

canım benim moral verdin, teşekkürler. Çok da ince değilmiş o zaman.

Saat şuanda 14:30 senin için dua ediyorum.

Hayırlısıyla bu sefer, inşalllah....alkisalkisalkis

canım sen hakkaten rahim kalınlığını dert etme o kolay iş bir iğneyle anında kalınlaştırıyorlar yeterki sen stres olma.

canım herşey yolunda gider inşallah Allah büyük bu hayırlı günlerin yüzüsuyu hürmetine edilen duaları rabbim kabul etsin yumurtaların yeterli sayıda ve ve kaliteli olurlar inşallah hepsi blast embiriyo olsun bol bol dua edelim ağustosun 2. haftası sana transfer görünüyor galiba hayırlısı Rabbimden.

Allah razı olsun ne güzel dua ettin bana sağol hepimize inşaallah bu yolda yürüyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…