aysecim ben acayip kotu oldum duramayacagim bugub doktor progesterona basla demisti vaginal.bizde ayip soylemesi ama dogal denedik yulmurtlama gunum ya dedik Allah gecen yil bugun bebegimizi yanina aldi bu yil belki ayni gun bir bebek nasip eder bize diye denedik dogal ben de sperm zarar gormesin diye bu gecelik prigesteronu agizdan aldim almaz olaydim yirmi dakika sonra bir bas donmesi basladi hayatimda boyle basim donmedi su an zor yaziyorum uzanmam lazim. yazikaru cift goruyorum sama bir sey yaziyorsam affedin ben ben degilim bayilmazsam iyidir.
kusura bakma canim senle vakit gecirmek isterdilm bu gece ama harfleri bile zor goruyorum.
korkmla sakin tamam mi canim evramiz korur seni
başka ilaçlarda kullandığın için mi etkileşim oldu acaba ben seneler önce adetim geç geliyor diye doktora gitmiştim doktor bu kullandığımız progesteronu yazmıştı ve bol suyla içiyordum heralde ozaman bi 3 kutu kullandım düzene girdi ama bıraktıktan bir kaç ay sonra eskiye döndü hiçbir yan etki yapmamıştı bende tüp bebek tedavisinde aynı ilacı alttan koyacağımı duyunca baya şaşırmıştım hatta hemşireye dedim ben bundan kullandım ama içerek dedim hemşirede ilk kez duyuyo heralde şaşırdı.
kizlar iyiyim sagolun ben zaten fitil olarak vaginal aliyorum ustunde oral ya da vanginal kullanim yaziyor iki turlusu de sadece cumartesi gecesi dogal denedik yani iliski oldu sperme zarar verir mi diye bir seferlik agizdan aldim acayip basim dondu. sonrakileri vaginal aldim hicbir yan etki olmadi.
kizlar cok sukur 2 emboromu cozmusler ve iyi gidiyormus simdilik. 14.30da transferim sizlere bir sorum var bana susuz yani ultrasonsuz olur dedi ya doktor transfer, internetten okuduk esimle benim ters rahim rahmim, ters rahimde daha rahat oluyormus susuz yani idrar kesesi bos olunca aranizda ters rahim olan var mi?
kizlar iyiyim sagolun ben zaten fitil olarak vaginal aliyorum ustunde oral ya da vanginal kullanim yaziyor iki turlusu de sadece cumartesi gecesi dogal denedik yani iliski oldu sperme zarar verir mi diye bir seferlik agizdan aldim acayip basim dondu. sonrakileri vaginal aldim hicbir yan etki olmadi.
kizlar cok sukur 2 emboromu cozmusler ve iyi gidiyormus simdilik. 14.30da transferim sizlere bir sorum var bana susuz yani ultrasonsuz olur dedi ya doktor transfer, internetten okuduk esimle benim ters rahim rahmim, ters rahimde daha rahat oluyormus susuz yani idrar kesesi bos olunca aranizda ters rahim olan var mi?
geçen sene nisan ayında tüp bebek tedavim başlamıştı. şuan 7 aylık bi kızım vartopici görünce çok duygulandım bi an. allah hepinize sabır kuvvet ve sağlık versin. inşallah sizde aralık-ocak gibi kavuşursunuz bebişlerinize.. allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın.:Saruboceq:
sagol aysecim Evramiza sevgiler selamlar:))
kandiliniz mübartek olsun kıslar
ben bügün 4. iğnemi vurundum galiba haftaya toplanır yumurtalar
dualarınızı bekliyorum inşaallah
mavi mercancim rahat ol onlar hapla bir sekilde birkac gun daha bekleyerek hallederler kalinligi 8mm olsun isterler genelde 8_10 arasi ama 7 mmle de zaten oluyor sen rahat ol stres etkiliyor kalinligi bir de inan bir gunde cok degisiyor benim 6ydi iki gun sonra 9 olmustu dusun. icin rahat olsun kalinlasicak Insallah.
canım benim moral verdin, teşekkürler. Çok da ince değilmiş o zaman.
Saat şuanda 14:30 senin için dua ediyorum.
Hayırlısıyla bu sefer, inşalllah....alkisalkisalkis
kandiliniz mübartek olsun kıslar
ben bügün 4. iğnemi vurundum galiba haftaya toplanır yumurtalar
dualarınızı bekliyorum inşaallah
canım herşey yolunda gider inşallah Allah büyük bu hayırlı günlerin yüzüsuyu hürmetine edilen duaları rabbim kabul etsin yumurtaların yeterli sayıda ve ve kaliteli olurlar inşallah hepsi blast embiriyo olsun bol bol dua edelim ağustosun 2. haftası sana transfer görünüyor galiba hayırlısı Rabbimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?