Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Canlarım selammm,

Hepinizin kandili mübarek olsun, Allahım tüm dualarımızı kabul etsin,

Özlemcim inan okuyunca çok heyecanlandım, allahım bu sefer yüzünü güldürüsün inşallah...

kizlar haberlerim ne yazikki iyi degil embryolarimiz couzlurken cok hucre kaybetmis, 3 er hucreli iki embro transfer edildi, dusunun dondurulduklarinda, 6,7 hucreliydiler. cozulurken bu hucreler yok olmus embroyolog aciklamasini bazen embroyolar cozulurken hucre kaybederler ama gelisimlerine devam ederer dedi. hemde ikisinde de minicik de olsa fragmantosyan varmis sans yuzde onla yuzde onbes arasi dediler ama nerdeyse yok gb bence( bir de transferden uc dort dakika sonra salonun hemen yanindaki tuvalete gittim geri geldim yattim ama kalkmis oldum bir kere(
her sey cok kotu gecti tek iyi yani transfer ani iyiydi bir tek bu kismi basariyliydi yani kanamadi acimadi, yoksa transferde de komik bir sey oldu; inanmayacaksiniz ama ultrasonu karindan calistiramadi doktor walla inanilmaz vaginal bakti idrar torbasinin dolulugu rahimi cok guzel sabitlemis deyip yine de dolu idrar torbasiyla ultrasonsuz yapti. burda zaten gormeyi onemsemiyorlar anlamis degilim.
sonuc su ki ise yaramaz 3 hucreli iki emboyoyla donduk((((((((((( sIkIstIgIm ve tranfer sonrasi hemen tuvalete gitmem de yanima kar kaldi. bir mucize olursa olur ama esim dahi bu sefer evet nerdeyse imkansiz dedi(

özlemcim sakın kafana takma allahın izniyle tutar ummadıgın taş baş yarar derler bizde
sen allahın yüceligine büyüklügüne inanıyorsun çok şükür hepimiz inanıyorz rabbim bizi yoktan varetti eger bu sefer senin kaderinde anne olmak varsa embryolar 1 hüçrelide olsa rabbim istiyorsa tutar canım sen rabbimin senin yanında oldugunu hep bil yeterki ona sıgın ve hep ondan hayırlı olanı iste biz senin duacınızız allahım bu berat kandili hürmetine inş yüzünü güldürcek cnm aminnn biz hep arkandayız merak ettme bol bol selavat cek ve hep hayırlısını iste seni çok öpüyorm cnm seni dualarla yaradana emanet ediyorm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkesin kandilini kutluyorum canım bu işler ne kadar ince işlermiş hayırlısı olsun kısmetinde varsa bu sefer olması bence 3 hücrelide olsa tutabilir sen morelini yüksek tut canım..

kandiliniz mübartek olsun kıslar
ben bügün 4. iğnemi vurundum galiba haftaya toplanır yumurtalar
dualarınızı bekliyorum inşaallah
canım hayırlı olsun tedavin allah yününü güldürsün bu yolda kimseler üzülmesin...

canım nasılsın ben progestan fitilden günde 9 adet kullanıyodum sabah ögle akşam 3 adet iğneyi bırakınca fitil olarak kullandım keşke 9 ay boyunca kullansaydım herşey iyi gitseydide razıydım yan etkilerine elimde bile 3 kutu kaldı kısmet artık bende yan etkisi olmamıştı..

sagolun kizlar ne yapalim kismetten oteye gecilmiyor Allah hayirlisi neyse onu versin.

öZLEMCİM bu arada akşam aklıma geldi evde ben transfer olurken klinikte tanıştığım bi abla vardı ona 2. gün 2 hücreli transfer edilmişti ve doktorlar çok ümitlenme demişti ve şuan hamile o tatlım kendime üzülürken onun haberini alınca çok sevinmiştim ve çatlatma iğnesi yerine başka iğne yapmıştı yumurtalar kanlı toplanmıştı yani anlıyacağın tüm olumsuzluklar gelmişti başına transfer çıktıktan sonra ağlıyordu sürekli olmadı diye ama yinede umudu vardı valla o 15 gün sonra test yaptırdı öyle dedi doktoru ve hiç kalkmadan yatmış evinde sürekli sonuç günü aradığımda 325 ti değeri düşün yani allah nasip ettiyse 2-3 hücreliye bakmaz olur sen kafana takma bebeklerini sıkı sıkı tut içinde üzme onları bak kızarız hepimiz sana

Özlemcim arkadaşlara katılıyorum. Umudunu kaybetme. Ben artık hücresine kalitesine pek inanmıyorum. Olacağı varsa oluyor. Benim transferim 8 hücreli ve birinci kalitedeydi. Tuttu ama 2 ay sonra kaybettim. Onun için bu işler kısmet. Kısmetinde varsa olur. Bol dua et. Allah hayırlısıyla verir inşallah.

özlemcim transferin ahyırı olsun rabbim yüzünü güldürsün kader arkadaşım hücre sayısına takılma rabbim dilerse oluyor. hakkımızda hayırlı olan olsun inşallah

lmaz:lmaz:lmaz: özlem siz olaya bir sıfır yenik başlamışsınız zaten e ben öleyim o zaman hem kanserim hem 9 yumurtamdan elimde bi tane kaldı
oda ikinci kalite nasıl oluyoda benim ki tutuyorda seninkinin tutması için o kadar az şans oluyor

kızıcam ama böle umutsuz olursan o bebekler seninle yola devam etmek istermi
nolur böle yapma senin o beğenmediğin 3 hücreli dediğin embriyoya kurban olanlar var bak benim yengemin o bile olmuyor

şimdi gelelim yapılacaklara
durumu benimseyip ne çok heveslenmek nede olmicak diip kendinizi bırakmayın eşine de söle bu işe inanmalısınız tamam mı talım

inan rabbimin meryem anamızı ilişkisiz çocuk sahibi yaptığı gibi 2-3-5 . kalite embriyoyla bile herşey nasip işi dua et tatlım olur mu kötüydü herşey deme dakın

özlemcim nasılsın
sakın kafana takma üzülme olacağı varsa olur olmazsada önündeki maçlara bakarsın gizemlinin dediği gibi ne çok ümit bağla nede tamamen umudunu kes olmayacak galiba dendiğinde hep tersi oluyo çok denedim ben bunu umudu olmayanlar hamile, olur gözüyle bakılanlar beklemede belli olmaz bu işler onun için olabilir olmayadabilir hazırlıklı ol arkadaşım güçlü ol sen zaten güçlü bir kadınsın beni yanlış anlama nolur.

özlemcim zübeyde de anlatmış doktoru ümitlenmeyin demiş
bizim için doktor çok ümitliydi zübeyde içinde benim içinde ne oldu bana güya blast kondu
panadolun hiç ümidi yoktu daha test yaptırmadan 2. tedaviyi nezaman yaptırırsın diye konuşuyorduk olmadı diye ağlıyordu sonra beni bi aradı nekadar sevindim
ben normalden daha etkilendim bana doktorum okadar olur gözüyle baktıki kendide şaşırdı donuca onun için varsın doktorun senden de umutlu olmasın sen kendini iyisine de hazırla kötüsünede ben inanıyorum embiriyolarına sadece Rabbim bilir.

slm kızlar nasılsınız biz geldikkkopuyorumnanaktan
özlem bitanemm allahtan umut kesilmez sen içini verah tut böyle şeyler pek anlatılmaz ama inan zor eyilip kalkıyorm bu gece hepiniz için bol bol dua ettim oturdugum yerden kıldım rabbim kabul etsin özlemcim senin için ayrı dua ettim sen sonuç bekledigin için cnm inş kurban oldugum allahım bu yakarışlarımızı geri cevirmez karnımdakinin yüzü suyu hürmetine rabbimden dilegim bu hüzünlü bekleyişin sevince dönsün üzüntüden degilde mutluluktan aglayasın cnm bak sonu güzel olcak inş olur sakın kendini sıkıntıya sokma sen bizden daha çok ii biliyorsun strestenden bebek tutumuyor kendii sakın strese sokma cnm

özlemcim transferin ahyırı olsun rabbim yüzünü güldürsün kader arkadaşım hücre sayısına takılma rabbim dilerse oluyor. hakkımızda hayırlı olan olsun inşallah

canim benim inan hep aklimdasin bilerek yazmiyorum buraya ama hep aklimdaydin, duamarimdaydin zeynepcim canim gecicek bu gunler icindeki aci bitmeyecek ama daha dayanilir bir hale gelicek, Rabbim en kisa surede yuzunu guldurecek Insallah. kopma bizden ne olur biraz daha toplaninca daha cok gel lutfen bizler hep yanindayiz.

kizlar hepinize cok cok tesekkur ederim tek tek alinti yaptim ama devasal oldu o yuzden alintisiz yaziyorum:))
canlarim dogru diyorsunuz Allah'tan umit kesilmez ben zaten olmayacaksa bastan ters gitsin diye dua etmistim yaa boyle de dua mi olur ettim iste hani 12 gun nasil beklenir diye. her sey ters gidince Allah duami kabul etti herhalde diye dusundum. kisacasi iyisi de kotusu de Allah'tan buna gonulden inaniyorum.
kizlar saka gb aksam bir de akintiyla pembe kan gelmez mi!!! transferden nerdeyse 8 saat sonraydi azdi ama pembe kandi iste. oysaki transfer aninda kesinlikle canim acimadi hatta bittigine bile sasirdim o denli anlamamistim.
bir kanim eksikti o da oldu:))))))))) esimle guluyoruz olanlara birbirimize ne olursa olsun canimiz sagolsun diyoruz. Allah guc kuvvet versin simdi olmazsa sonra olsun ne yapalim artik inanin hamile kalamamaya uzulemiyorum hayirlisi diyebiliyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…