kizlar hepinize cok cok tesekkur ederim tek tek alinti yaptim ama devasal oldu o yuzden alintisiz yaziyorum:))
canlarim dogru diyorsunuz Allah'tan umit kesilmez ben zaten olmayacaksa bastan ters gitsin diye dua etmistim yaa boyle de dua mi olur ettim iste hani 12 gun nasil beklenir diye. her sey ters gidince Allah duami kabul etti herhalde diye dusundum. kisacasi iyisi de kotusu de Allah'tan buna gonulden inaniyorum.
kizlar saka gb aksam bir de akintiyla pembe kan gelmez mi!!! transferden nerdeyse 8 saat sonraydi azdi ama pembe kandi iste. oysaki transfer aninda kesinlikle canim acimadi hatta bittigine bile sasirdim o denli anlamamistim.
bir kanim eksikti o da oldu:))))))))) esimle guluyoruz olanlara birbirimize ne olursa olsun canimiz sagolsun diyoruz. Allah guc kuvvet versin simdi olmazsa sonra olsun ne yapalim artik inanin hamile kalamamaya uzulemiyorum hayirlisi diyebiliyorum sadece.
bu gidiste duygulari alinmis terminatorlere donecegiz ya da sinege bocege aglamaya baslayacagiz:))
ay özlem stresten sapıttık derler ya
boşverin bölesi daha ii makaraya vurun belki daha az etkilenirsiniz
kanama normal cnm olabilir kurcalıyolar ya içeriyi
:sm_confused: walla oyle canim siyirdik iyice naniknanik
yaa kizlar ben biri dogum yapinca taniyayim tanimayayim ne diyorum biliyor musunuz
"hah biri daha kurtuldu".......sempatiksalakcinni artik durum vaziyet kurtuluncak bir konu halini aldi gozumde akannehir :roflol:
30temmuz nerdesin bugün hiç sesin çıkmıyor :)
bu gidiste duygulari alinmis terminatorlere donecegiz ya da sinege bocege aglamaya baslayacagiz:))
hahahah bu kadar olur bende bebek arabasında bebeği olaları görünce öle diyorum ay biri daha atlatmış en azından bi çocuğu var
canım nasılsın senin kontroller nasıl gitti tarih belli oldumu.
Zeynepcim nasılsın tatlım
aynen dün saatlerce ağladım eşimde aptallaştı napacağını bilemedi demekki kıvılcım bekliyormuşum ağlamaktan yüzüm gözüm şişti makyaj yapıp kapatmaya çalıştım ama nafile yani napalım geçicek bu günlerde.
kızlarr yarın opum var dualarınız bekliyorum :)))))
kızlar selamlar,
sabah kontrolden geç geldim ancak yazabildim
benim transfer 02 ağustos Pazartesiye kaldı. yine Esterefem hapa devam artı olarak Crinone jel başlayacağım bugün. Geçen sefer iğne vardı, her akşam iğne olmuştuk, böylesi daha iyi olcak sanırım.
Biraz gerildim aslında uzayınca ama kalınlık için beklemek gerekiyor yapacak bişi yok.
geç olsun güç olmasın hangi gün hayırlıysa o gün olsun demekki pazartesi hayırlı hiç gerilme uzadı kaç gün uzadı en fazla 5 gün bişey olmaz bu arada jel kullanıcak olman iyiymiş iğne çok fena hala kalçalarım ağrıyor valla.
kızlarr yarın opum var dualarınız bekliyorum :)))))
gizem nasılsın canım.
TEMUZUMM iyiki doğdunn balımm iyiki varsın bi burdan kutlamamıştımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?