Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bu gidiste duygulari alinmis terminatorlere donecegiz ya da sinege bocege aglamaya baslayacagiz:))

ay özlem stresten sapıttık derler ya
boşverin bölesi daha ii makaraya vurun belki daha az etkilenirsiniz
kanama normal cnm olabilir kurcalıyolar ya içeriyi

ay özlem stresten sapıttık derler ya
boşverin bölesi daha ii makaraya vurun belki daha az etkilenirsiniz
kanama normal cnm olabilir kurcalıyolar ya içeriyi

:sm_confused: walla oyle canim siyirdik iyice naniknanik
yaa kizlar ben biri dogum yapinca taniyayim tanimayayim ne diyorum biliyor musunuz
"hah biri daha kurtuldu".......sempatiksalakcinni artik durum vaziyet kurtuluncak bir konu halini aldi gozumde akannehir :roflol:

hahahah bu kadar olur bende bebek arabasında bebeği olaları görünce öle diyorum ay biri daha atlatmış en azından bi çocuğu var

bu gidiste duygulari alinmis terminatorlere donecegiz ya da sinege bocege aglamaya baslayacagiz:))

aynen dün saatlerce ağladım eşimde aptallaştı napacağını bilemedi demekki kıvılcım bekliyormuşum ağlamaktan yüzüm gözüm şişti makyaj yapıp kapatmaya çalıştım ama nafile yani napalım geçicek bu günlerde.

canım nasılsın senin kontroller nasıl gitti tarih belli oldumu.

kızlar selamlar,

sabah kontrolden geç geldim ancak yazabildim

benim transfer 02 ağustos Pazartesiye kaldı. yine Esterefem hapa devam artı olarak Crinone jel başlayacağım bugün. Geçen sefer iğne vardı, her akşam iğne olmuştuk, böylesi daha iyi olcak sanırım.

Biraz gerildim aslında uzayınca ama kalınlık için beklemek gerekiyor yapacak bişi yok.

Özlem;

Canım benim, ya dün de yazdım ben, kaçıncı denemesinde tamamen ümitsizken hamile kalıyor insanlar.

Ben ilk deneme ultra ektra 1. kalite trasnfer oldum da ne oldu olmadı işte.

Biz ne zaman anne olabileceksek onu bekleyeceğiz, zamanı gelince ancak olcak.

Dondurulmuşlarım kaç hücreli, ne aşamada bilmyiorum bile.

Ben anladım ki bu kader, en iyi merkezlere gitsen de en iyisi olsa da olmayacaksa olmuyor.

Geçen hafta ilaçları alırken ezcacı kadın şans diledi; hamileydi kaç haftalık dedim bilmiyor;İ çünkü regl olmadan hamile kalmış :)

Var mı başka mucize, kim bili belki bizim mucizemiz kaçıncı denememizde kavuşacağız.

Bizim bu yaptığımız fiili dua; Allah dualaırmızı kabul etsin inşallah.

canim olsun bazen aglamak en iyi terapi hatta ben de bir aglasam keske cok uzun zaman oldu aay lafa bak bende siyirdm iyice olmayacaksa bastan ters gitsin diye dua etmek, ne zamandir aglamadim bir aglayayim demeler amannnnnnn mafoldumben
mavimercancim olsun gec olsun guc olmasin kalinlasir rahim merak etme.
sagolun kizlar ya aslinda avuc iclerim ates gb yaniyor dun gecede yanaklarim yandi benim 3 hucreli hucre kaybetmis zavalli emoslarim gelismeye calisiyor sanirim. ilkinde de boyle yanmistim transfer gunu baslamisti gerci hos sadece kimyasal gebelikti ama akannehir

geç olsun güç olmasın hangi gün hayırlıysa o gün olsun demekki pazartesi hayırlı hiç gerilme uzadı kaç gün uzadı en fazla 5 gün bişey olmaz bu arada jel kullanıcak olman iyiymiş iğne çok fena hala kalçalarım ağrıyor valla.

benim de son iğneler geri çıkmıştı :) acısı da cabası.

Gerçi jelinde ayrı sıkıntısı var ama yapcak bişi yok :) buna şükür, parasızlıktan tedavi olamayanlar var.

Pazartesiye kadar bende ev temizliyorum, ütü, dolap içleri, vs. Hayır olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…