Allah yardimcin olsun en guzel embroyolar sizin olsun, habe rver bize bugun a.s.kızlarr yarın opum var dualarınız bekliyorum :)))))
benim de son iğneler geri çıkmıştı :) acısı da cabası.
Gerçi jelinde ayrı sıkıntısı var ama yapcak bişi yok :) buna şükür, parasızlıktan tedavi olamayanlar var.
Pazartesiye kadar bende ev temizliyorum, ütü, dolap içleri, vs. Hayır olur inşallah :)
canim sperm sonuclari ne oldu, guzel haber ver Insallah.gizemim iyi valla saldık çayıra durumu bekliyoruz öyle yıl sonuna kadar bakalım :)
gizemim iyi valla saldık çayıra durumu bekliyoruz öyle yıl sonuna kadar bakalım :)
insan farketmiyo ama günler geçtikçe çöktüğünü anlıyo polyanacılık oynuyoruz kendimizle kendi kendimizi kandırıyoruz yada kendi adıma söylim eşim üzülmesin diye takmıyomuş gibi gülücük saçıyorum aman olmazsa olmasın deyip kendimi kandırıyorum aslında :) ne kadar onun özlemini çektiğimi ya gece yatağa girince yada rüyalarda haykırıyorum allahıma
umudumu yitirmedim de allahım ol dedikten sonra olur zaten ama galiba beklemek yoruyo hamiş görmek üzüyo bebek görmek kahrediyo ne bileyim işte bunaldım galiba kızlar
Allah yardimcin olsun en guzel embroyolar sizin olsun, habe rver bize bugun a.s.
canim igneyi bilmiyorum ama jeli igne verseler de kullanin cunku bu fitil ya da jeller igneden farkli olarak rahimi yumusatiyormus ve kasilma olmamasini saglayarak tutunmaya yardimci oluyormus. igne progeteron miktarini arttirsa da rahimi yumusatmak icin direk rahime konmasi farkliymis. (tabii dogruysa bana denen buydu:)) igne istedim igne versekte hapi vaginal koyacaksin diye anlatttilar igneye gerek yok exstrdan dediler.
canım bende sevindim iğne olmadığına böyle çok daha kolay, yazdıklarına da sevindim daha iyiyse güzel. çok saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?