Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlarr yarın opum var dualarınız bekliyorum :)))))
Allah yardimcin olsun en guzel embroyolar sizin olsun, habe rver bize bugun a.s.

canim igneyi bilmiyorum ama jeli igne verseler de kullanin cunku bu fitil ya da jeller igneden farkli olarak rahimi yumusatiyormus ve kasilma olmamasini saglayarak tutunmaya yardimci oluyormus. igne progeteron miktarini arttirsa da rahimi yumusatmak icin direk rahime konmasi farkliymis. (tabii dogruysa bana denen buydu:)) igne istedim igne versekte hapi vaginal koyacaksin diye anlatttilar igneye gerek yok exstrdan dediler.

gizemim iyi valla saldık çayıra durumu bekliyoruz öyle yıl sonuna kadar bakalım :)
canim sperm sonuclari ne oldu, guzel haber ver Insallah.

TEMMUZCUM IYIKI DOGMUSSUN DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN SENEYE BEBEGIN KOLLARINDA KUTLAYIN INSALLAHHHHHHHH a.s.

Insallah onumuzdeki ay o zaman. biliyorum insanin cok moreli bozuluyor ama ya sabir diye diye devam edecegiz( bugunler bende psikolojik olarak ne kadar yorgun oldugumu farkettim(

insan farketmiyo ama günler geçtikçe çöktüğünü anlıyo polyanacılık oynuyoruz kendimizle kendi kendimizi kandırıyoruz yada kendi adıma söylim eşim üzülmesin diye takmıyomuş gibi gülücük saçıyorum aman olmazsa olmasın deyip kendimi kandırıyorum aslında :) ne kadar onun özlemini çektiğimi ya gece yatağa girince yada rüyalarda haykırıyorum allahıma

gizemim iyi valla saldık çayıra durumu bekliyoruz öyle yıl sonuna kadar bakalım :)

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kendiniz bırakmak yokkkkkkkkkkkkkkk
bak ben en son doktora gittiğimde bebeğim kız olucak diye üzüldüm doktorum neden üzülüyorsun dedi benim gibi kanser olur diye dedim
ya sen erkekler kanser olmuyormu sanıyosun dedi

ve şunu anlattı bi kadın varmış doktorum tüpe yönlendirmiş
adamda testis kanseri ve morfolojisi falan çok fena şimdi
adamdan testisleri alınmadan önce bi sperm aldılar onu dondurdular
onlar çözülücekte sağlıklı olucakta
kadına koncakta kadında tutucakta
ve tek şansları var
adamda artık olay bitti

çıkmadık candan umut kesilmez

tese yaralar çok çok bi tane bile spermler neler oluyo cnmın içi

zubeydem oyle normal bu duygular ama asacagiz bir gun iyi birgun kotu olacagiz hic garip degil bu ama gercekten gizemlinin dedigi cok dogru sperm de yumurta da olsun yeter umut hic bitmez.

umudumu yitirmedim de allahım ol dedikten sonra olur zaten ama galiba beklemek yoruyo hamiş görmek üzüyo bebek görmek kahrediyo ne bileyim işte bunaldım galiba kızlar

umudumu yitirmedim de allahım ol dedikten sonra olur zaten ama galiba beklemek yoruyo hamiş görmek üzüyo bebek görmek kahrediyo ne bileyim işte bunaldım galiba kızlar

ya kızlar ben dicem ama yanlış anlarsınız diyedemiyorum
bakın ben kk ya girerdim çocuk isterken sonra dedim ki 1 aygirmicem bakalım nasıl olcak piskolojim

sonra bir ay girmedim yani burda paylaşım çok güzel biliyorum ama farkında olmadan çok fazla etkileniyorsunuz bi süre ara verip başka meşgale bulsan

çünkü kimse kendini kandırmasın ne kadar rahatladık burda unutuyoruz desenizde bilnç altı bunları hep kaydediyor

girmesen de insanin aklinda oluyor en guzeli mesgale bulup girmemek. ben gecen yil denedim hicbir ise yaramadi girmemek eger kafami oyalayacak bir sey olsaydi dha iyi olurdu.

bence artık çok geç istediğin kadar girme kk ya neler yaşandığını neler hepimizin başına geldiğini biliyoruz yaşadık anlattık öğrendik ben opu da çok panik yapmıştım ya su toplarsa diye okuduklarımdan etkilenip bunu yaptım ve olmadı hiç bişi ama şimdi etkilenmem sadece mutluluklara sevinip acılara üzülüyorum kafama takmam gerekenleri bi önceki tedavide taktım zaten :)

Kızlarrr herkese selam,

Öncelikle Temmuzcum doğum günün yürekten kutluyorum tatlımopuyorumnanaktan

Ben de dün bebişleri görmeye gittim, çok şükür iyiler, 3cm olmuşlar maşallah

Allahım isteyen herkese yaşatsın...

Sevgiler canlarım..

günaydın kızlar bebeğim yok ama göğüslrimden çok fena süt geliyor çok canım yanıyor yatamıyorum bile ve sütler aktıkça içim akıyor. bebeğimin sütleri diye yanıyorum. ilaç kullanıyorum umarım en kısa zamanda kesilir.cumartesi doktor kontrolüm var. bir de benim rahim ağzı yaram var ya tüp bebek tedavisi yapan doktorum çocuğu olmayanlarda yakılmamalı demişti ilk çocuktan sonra tedavi edilir demişti. ama kimisi de dondurmalnın zararı yok diyor. sizce 2. bir bebek düşünmeden çözüm bulmalı mıyım yoksa beklemeli miyim

kızlarr geldim dün yumurtalarım toplandı 10 tane. tabii kaliteleri daha önemli sayısından hayırlısı bakalım bugün arayıp bilgi verecekler
zeynepela sana da çok üzüldüm canım. Rabbim hakkında hayırlısını versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…