Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zeynepcim acini haifletcek keske bir soz olsa da soyleyebilsem. sabir diliyorum canim, Allah aciarini en kisa surede hafifleticek dunya tatlisi cok cok saglikli bir bebek nasip etsin Insallah.
ben kurtaj oldugumda doktorum farkliydi ama o da minik bir yara var demisti sonra kendi jinekologum bak bak deliye dondu adam hayir kesinlikle yok dedi olsa gormemem imkansiz dedi. neyse var mi yok mu bilmiyorum. ama olsa minik yaralar dogurduktan sonra dondurulsa daha iyi demisti. ama buyuk yaralar hamile kalmadan halledilmeli demisti. ama dondurulursa 3 ay beklemek lazimmis sanirim. o yuzden yaranin durumuna gore bir daha gorus doktorunla istersen. sana simdi enfeksiyon testi yapildi mi, kultur falan yapmislar bana kurtaj sirasinda. off ya boyle seyleri de simdi seninle konusmak uzuyor beni ama zaten su an 3 ay bekle diyecekleri icin sana o sirada bu tarz islemlerin de hallolur diye.
zeynepcim azalicak acin zaman aciyi farkli bir boyuta tasiyor melegin senin hep kalbinde olucak.

canim Masallah 10 guzl rakam Insallah cok saglikli embroyolarin olsun

TEMUZUMM iyiki doğdunn balımm iyiki varsın bi burdan kutlamamıştımm :)
canııııııııım güzel arkadaşım çok sağol bebeğim inşallah bizi doğuran annelerimiz gibi bizde doğuracağız ve daha çok doğumgünleri kutlayacağız inşallah
TEMMUZCUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN:teytey:a.s.

30temmuzcum doğum günün kutlu olsun :)

kuzum madem doğum günün 28 temmuz nickname in neden 30 temmuz :)
canım çok sağolasın teşekkür ederim bitanem benim neden nikim 30 temmuz çünkü kimliğe öyle yazılmış ama doğrusu 28
canım çok sağol güzelim senin bebişlerinin doğum gününü kutlamak nasip olsun bize de gülüm maaşallah Allah nazarlardan saklasın.

canım hayırlı olsun bügün güzel haberler alırsın inşallah canım

kızlar ben izine çıkıcam ya bu hafta sonu o işte kalmasın bu işte kalmasın derken accayip yoğundum ama aklım hep sizdeydi ne oldu ne bitti birtürlü giremedim kusura bkamayın herkezin tebrikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum özlemin senin iletin uzundu ondan alıntı yapamadım çok sağol bitanem bir herkezin doğum gününü bebeişiyle birlikte kutlaması dileğiyle
sizleri çok seviyorum ayşem senide evrayıda hiçbirinizi birbirinizden ayırmadan biz kader arkadaşlarıyız çok büyük bir ortak noktamız var hüznüyle mutlulğuyla bazen gülüyoruz bazen ağlıyoruz ama ne yaşıyorsak birlikte yaşıyoruz bu çok güzel bir paylaşım birlikteliğimiz daim olsun hatta herdaim.

cnm maşallah yumoşlarına inş çok kalıteli embryoların olur güzel bir transfer olur ve pozitif sonuç alırsın inş hayırlı olsun cnmmm tedavinn
hoş geldin zeynebim cnm benim yaa ne diycegimi bilemiyorm bu günlerde gececek allahın izniyle merak etme rabbim sabır versin inş kurban oldugum sana saglıklı ve hayırlı evlatlar verir
aminnn

TEMMUZCUM NİCE YILLARA CNM KUSURA BAKMA BEN DÜN TOPİGE GİREMEDİMMM dogum günün kutlu olsun :))))

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmm kzııyorum ama bak kız öyle dua ediyorum ki o iki embriyoların ikisi birden tutsunda sen gör bakalım bir embriyomu ediyormuş yoksa iki mi allahım büyük sana inat sana iki tane sağlıklı cadılar versinde sen gör gününü bide duam kabul olursa onlara sebi şikayet edicem anneniz size böyle diyordu diycem

oy canim benim Allah razi olsun. kiz o iki yari hcurelerini kaybedip neye ugradigini sasiran embroyolardan sanirim en azindan biri hala canli:)))))))))))) walla gecenki gb atesim var ve dun disari cikinca basim dondu, psikolojik degilse saskin embroyolardan biri canli galiba:)) dogarsa dicemki neytin yari hcurelerini cozdurmede nere firlattin:))))))))))))))

kizlar uzulmuyorum kesin olmaz da demiyorum sadece ne bileyim cok umutlanamiyorum. belki de boyle yaparak kendime savunma mekanizmasi yaratiyorum kimbilir( hayirlisiysa saglikla dogurabilceksem versin Rabbim oyle dua ediyorum. gercekten hayirlisiysa olsun.artik hamile kalip kayip yasamak istemiyorum((

zubeydecim hesaplamadim galiba haftaya hafta sonu 11 ya da 12.gun oluyor. doktor 12de baktirsan da dondurulmus embroyoda 15.gun daha kesindir dedi. ee bir de benimkiler ilk ya da ikinci dollenme gunune dondugu icin zamani geri sardilar:)))))))) herhalde gec yaptirsam daha iyi.

slm kızlar nasılsını ben çok kötüyüm yaa bizim apartmanda dügün var bir hastadır bitmedi gitti artık tahamülüm yok her gün kavga var yafff her gün oturmaya gelin evine geliyorlar daha dügüne 1 hafta var gelin evini bile görmedi ama onlar maşallah evin içine ettiler kızım evinde yemek yapıp yiyorlar eşyalarını ceyizinin içine ettiler her gün on kandın geliyor arkasında 30 çoçuk fırlamalar asansörümü bozdualr 3 gündür merdivenlerden inip çıkıyorm onların yüzüne bana merdiven çıkmak yasak çarşamba gecesi kavga ettik onlarla ben sinir kirizi gecirdim resmen kanamam başladı onların yüzüne nerdeyse bebegimi kaybettiydim eşim aprtmanı ayaga kaldırdı köpekler birde bana bakmaya gelmişler hepsini kovdu kaç gündür allah rızası için kapıları çarpmayın çoçukları asansörden uzak tutun die yalvarıyorz ama kim dinler neyse fazla uzatmıyım dün d.r gittil d.r hiç kalkmamam gerektigini ve stresten uzak durmam gerektigini söyledi 7 dakiaklık yürüyüşümüde düşük tehlikem nedeniyle kaldırdı yürüyüşte yok artık taşınmam istiyorm ama imkansız zaten yerimden kalkamıyıorm nasıl taşınıyım allahım yardımcım olsun

özlemcim içini ferah tut cnm inş o embryolar seni utandırıcak bak gör tutacaklar allahın izniyle cimcimelerimiz gelcek opuyorumnanaktan yeterki sen hep pozitif düşün tatlım allahtan ümüt kesilmez o isterse olmıycak bir şeyy yokk bunu unutma tatlım o yoktan var edendir

aaaaaaaaaaaaa tatlı kız hoş geldin nerdesin kız sen bebegin nasıl sen nasılsın cimcime :)))))))))) özledim valla seni

canim benim yaa kiyamam neler olmus dur bakiim neler dion oyle sen, hemen ve hemen aninda su psikolojinden cik. canim senin kesen rahim agzina mi yakinki yuruyunce kanama oluyor? yani neden oluyormus?
canim sen milleti ne bu kadar takiyorsun askolsun ayse, senin zaten hormonal duygularin agir ufacik bir sey gozune batar simdi ama sinir kirizi gecirecek kadar onlardan cok sana kizdim( dugun degil mi nasil olsa biticek kapa kapini duyma gorme konusma. aysecim sopyle dusun bu tatsizliklar insanlarin adiligi bir hafta on gune biticek. onlar oyle insanlar laftan sozden anlamaz deyip ustunde bile durma ne olur. onlar kimki seni ve evramizi strese soksunlar sen izin verme canim bir sure yat bak goruceksin onumuzdeki aylarda geicek bu yuruyunce kanamalar. Evramiz saglikla dogucak Allah'in izniyle

canim sagol merak etme bende kesin olmadi olmaz demiyorum Allah vericekse embroyolar bahane sadece. merak etme canim iyiyim. sadece hani asiri heycanli hevesli beklemiyorum hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…