bekleme aşaması yıl sonunda ikinci deneme tatlım
günaydın kızlar bebeğim yok ama göğüslrimden çok fena süt geliyor çok canım yanıyor yatamıyorum bile ve sütler aktıkça içim akıyor. bebeğimin sütleri diye yanıyorum. ilaç kullanıyorum umarım en kısa zamanda kesilir.cumartesi doktor kontrolüm var. bir de benim rahim ağzı yaram var ya tüp bebek tedavisi yapan doktorum çocuğu olmayanlarda yakılmamalı demişti ilk çocuktan sonra tedavi edilir demişti. ama kimisi de dondurmalnın zararı yok diyor. sizce 2. bir bebek düşünmeden çözüm bulmalı mıyım yoksa beklemeli miyim
kızlarr geldim dün yumurtalarım toplandı 10 tane. tabii kaliteleri daha önemli sayısından hayırlısı bakalım bugün arayıp bilgi verecekler
zeynepela sana da çok üzüldüm canım. Rabbim hakkında hayırlısını versin inş.
benim de son iğneler geri çıkmıştı :) acısı da cabası.
Gerçi jelinde ayrı sıkıntısı var ama yapcak bişi yok :) buna şükür, parasızlıktan tedavi olamayanlar var.
Pazartesiye kadar bende ev temizliyorum, ütü, dolap içleri, vs. Hayır olur inşallah :)
canııııııııım güzel arkadaşım çok sağol bebeğim inşallah bizi doğuran annelerimiz gibi bizde doğuracağız ve daha çok doğumgünleri kutlayacağız inşallahTEMUZUMM iyiki doğdunn balımm iyiki varsın bi burdan kutlamamıştımm :)
TEMMUZCUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN:teytey:a.s.
canım çok sağolasın teşekkür ederim bitanem benim neden nikim 30 temmuz çünkü kimliğe öyle yazılmış ama doğrusu 2830temmuzcum doğum günün kutlu olsun :)
kuzum madem doğum günün 28 temmuz nickname in neden 30 temmuz :)
canım çok sağol güzelim senin bebişlerinin doğum gününü kutlamak nasip olsun bize de gülüm maaşallah Allah nazarlardan saklasın.Kızlarrr herkese selam,
Öncelikle Temmuzcum doğum günün yürekten kutluyorum tatlımopuyorumnanaktan
Ben de dün bebişleri görmeye gittim, çok şükür iyiler, 3cm olmuşlar maşallah
Allahım isteyen herkese yaşatsın...
Sevgiler canlarım..
kızlarr geldim dün yumurtalarım toplandı 10 tane. tabii kaliteleri daha önemli sayısından hayırlısı bakalım bugün arayıp bilgi verecekler
cnm maşallah yumoşlarına inş çok kalıteli embryoların olur güzel bir transfer olur ve pozitif sonuç alırsın inş hayırlı olsun cnmmm tedavinnkızlarr geldim dün yumurtalarım toplandı 10 tane. tabii kaliteleri daha önemli sayısından hayırlısı bakalım bugün arayıp bilgi verecekler
hoş geldin zeynebim cnm benim yaa ne diycegimi bilemiyorm bu günlerde gececek allahın izniyle merak etme rabbim sabır versin inş kurban oldugum sana saglıklı ve hayırlı evlatlar verirgünaydın kızlar bebeğim yok ama göğüslrimden çok fena süt geliyor çok canım yanıyor yatamıyorum bile ve sütler aktıkça içim akıyor. bebeğimin sütleri diye yanıyorum. ilaç kullanıyorum umarım en kısa zamanda kesilir.cumartesi doktor kontrolüm var. bir de benim rahim ağzı yaram var ya tüp bebek tedavisi yapan doktorum çocuğu olmayanlarda yakılmamalı demişti ilk çocuktan sonra tedavi edilir demişti. ama kimisi de dondurmalnın zararı yok diyor. sizce 2. bir bebek düşünmeden çözüm bulmalı mıyım yoksa beklemeli miyim
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmm kzııyorum ama bak kız öyle dua ediyorum ki o iki embriyoların ikisi birden tutsunda sen gör bakalım bir embriyomu ediyormuş yoksa iki mi allahım büyük sana inat sana iki tane sağlıklı cadılar versinde sen gör gününü bide duam kabul olursa onlara sebi şikayet edicem anneniz size böyle diyordu diycem
kizlar uzulmuyorum kesin olmaz da demiyorum sadece ne bileyim cok umutlanamiyorum. belki de boyle yaparak kendime savunma mekanizmasi yaratiyorum kimbilir( hayirlisiysa saglikla dogurabilceksem versin Rabbim oyle dua ediyorum. gercekten hayirlisiysa olsun.artik hamile kalip kayip yasamak istemiyorum ((
slm kızlar nasılsını ben çok kötüyüm yaa bizim apartmanda dügün var bir hastadır bitmedi gitti artık tahamülüm yok her gün kavga var yafff her gün oturmaya gelin evine geliyorlar daha dügüne 1 hafta var gelin evini bile görmedi ama onlar maşallah evin içine ettiler kızım evinde yemek yapıp yiyorlar eşyalarını ceyizinin içine ettiler her gün on kandın geliyor arkasında 30 çoçuk fırlamalar asansörümü bozdualr 3 gündür merdivenlerden inip çıkıyorm onların yüzüne bana merdiven çıkmak yasak çarşamba gecesi kavga ettik onlarla ben sinir kirizi gecirdim resmen kanamam başladı onların yüzüne nerdeyse bebegimi kaybettiydim eşim aprtmanı ayaga kaldırdı köpekler birde bana bakmaya gelmişler hepsini kovdu kaç gündür allah rızası için kapıları çarpmayın çoçukları asansörden uzak tutun die yalvarıyorz ama kim dinler neyse fazla uzatmıyım dün d.r gittil d.r hiç kalkmamam gerektigini ve stresten uzak durmam gerektigini söyledi 7 dakiaklık yürüyüşümüde düşük tehlikem nedeniyle kaldırdı yürüyüşte yok artık taşınmam istiyorm ama imkansız zaten yerimden kalkamıyıorm nasıl taşınıyım allahım yardımcım olsun
özlemcim içini ferah tut cnm inş o embryolar seni utandırıcak bak gör tutacaklar allahın izniyle cimcimelerimiz gelcek opuyorumnanaktan yeterki sen hep pozitif düşün tatlım allahtan ümüt kesilmez o isterse olmıycak bir şeyy yokk bunu unutma tatlım o yoktan var edendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?