Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlarr şimdi aradılar 10 yumurtadan 9 u döllenmiş tabiiki en önemlisi bölünmelerini bekleyeceğiz yarına inşallah hayırlısı Rabbimden:))))

oy oy maşallah cnmmm korkma hepsi çok güzel bir şekilde bölüncek inş güzel güzel yumoşların olcak bak gör tatlımm tarnferin ne zaman olcak senin sanırım 2 gün sonra cumartesi olması gerek yanılmıyorsamm

sağol canım c. tesi olabilir dedi duruma bağlı herhalde hepsinin bölünüp bölünmemesine göre değişiyor en son p.tesi de olabilirmiş arayıp söyleyecekler

temmuzcum nasılsızn cnm dogum gününü kutladım sanırım görmedin nica yıllara cnm yeni yaşın sana mutuluk bolluk bereket ve bebek getirsin inşş

ayşecim böyle insanlarla uğraşmaya gelmez seni anlayabiliyorum benimde annemin üzrinde var bi dangalak kayınvalide kayın pederle yaşıyor gelin ama çatlak devamlı halı silkeliyo gece gündüz sabahın körü çamaşırın varmış yokmuş camını yeni silmişin hatta annem bigün camdaymış halıyı bi bırakıyo annemin kafaya geliyo çocukları aşırı yaramaz gece saat 2 de evde ip atlıyorlar kız çocuğu ama yaptıkları gürültüyü anlatamam ben annemde hiç kalmıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum çünki insan çok sinir oluyor senin şurda katlanacağın bir hafta annem napsın yıllardır anlatamadı aparman kurallarını bide kayınvalide çok iyi hanım bir kadın ama gelin felaket cahil işte eğitim şart.

temmuzcum nasılsızn cnm dogum gününü kutladım sanırım görmedin nica yıllara cnm yeni yaşın sana mutuluk bolluk bereket ve bebek getirsin inşş

gülüm gördüm mas yazdım aşemle evramıda atlamayayım diye
çok sağol balım ben de az önce yazdım sana bunu okumadan önce kızdım ama sana
bir hafta 10 gündür ya sabır de sinir kırizi falan ama ben seni anlıyorum sen çok dolusun hiçirşeye tahammülün yok yaşadıklarından sonra bazşa eziyet istemiyorsun ama çift canlısın düşünmen gereken bi kızın var sakin ol tıka kulağına pamuğu duymazsın en fazla 15 gün daha tepinirler def olur giderler annemi anlattım sana napsın alıştı kadın başa çıkamayınca.

sağol canım c. tesi olabilir dedi duruma bağlı herhalde hepsinin bölünüp bölünmemesine göre değişiyor en son p.tesi de olabilirmiş arayıp söyleyecekler

hayırlısı hangi günse o gün olsun tatlım cumartesi pazartesi hiç farketmez
2. gün embiriyoları tuttu benim 5. gün embiriyom tutmadı sakın gününe takılma.

bencede öle yaptın sen özlem bu değişik bi savunma mekanizması ama ii boşver
olucak inşallah sen içini ferah tut
kızlarr şimdi aradılar 10 yumurtadan 9 u döllenmiş tabiiki en önemlisi bölünmelerini bekleyeceğiz yarına inşallah hayırlısı Rabbimden:))))

aaaaaaaaaaaaaaaa çok heycanlı yaaa cnm kendi dünlerim geldi aklıma yaa
,nşallah hayırlı şekilde bölünmeye devam ederler

valla temmuzcum ne diycegimi şaşırdım nerden bir dangalak varsa bizi buluyor tatlım allah annene sabır versin aama benim annenden bir farkım yok artık gelinin ve damadın ailesi çok kalabalık ben sanmıyorm ki dügünden sonraortalık durulsun bunlarr 15 gündür buraya gelip gidiyorlar yani anlayacagın bunlar burdan taşınana kadar böyle olur ya onlar taşınır yada bennsag saglim bir dogurayım allahın izniyle taşıncam durulmaz öyle böyle degil yaa apartmanda eşimin ayak kabıları çalındı düşün artık her türlü pislik bunlarda ben gündüz evde tekim her kes caşılıyor apartmanda bir bu köpekler hariş anam o dış kapıyı boydan boya acıyorlar burda hırsız çingene çok yagg allah korusun eve girmey kalksalar ben zaten yerimden kalkamıyorm temmuzcum uzun lafı kısası benim burdan çıkmam şart oldu sonra bir ev bulabilsem aslında komşularım yardım ederiz diyorlar ama kanam oldugu için korkuyorm bir şey olursa kızıma kendimi hiç affetmem o yüzden doguma kadar sabır s onra fın çıkarım inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öyle yap ozaman sen sık dişini biraz sen doğur biz toplanıp sana yardıma geliriz bacım taşırız seni hiç merak etme sen.

zübeydem napıyorsun gülüm
benim önümde dağ gibi iş var biraz biriken işlerde var tatile çıkmadan halletmem lazım yemin ederim gram istek yok içimde çalışmak adına ama mecburen şimdi sıkı çalışmaya başlarsam iki günde anca biter üfffffffffffffffffffffffffff sıkıldım.

kızzzzzlar herkeze günaydın...
ben dün akşam bir arkadaşımda kaldım kızlar toplandık eşimde izin verdi git bi değişiklik olsun dedi yanlız ben gece bissürü rüya gördüm gündüz niyetine biraz huzursuz oldum ya.
rüyamda doğumgünümmüş bana bissürü hediye geliyor ama hediyelerden bazıları ayakkabı en azından bi 5 çift vardı aslında okadar seviniyorum ki trüyamda ayakkbı aldığıma (ayakkabılara zafım vardır) sonra yüksek topuklu mor bir terlik giyiyorum ayağıma okadarını hatırlıyorum ayakkabı sıkıntı derler canım sıkıldı benimde zaten çok sıkıntılı bi dönemden geçtim tekrar sıkıntılar yaşamak istemiyorum ya inanın çok etkilendim şimdi kafayı takmış durumdayım.

merhaba ben aranıza yeni katıldım bende nisanda tüp bebek deneyenlerdenim malesef negatif sonuç aldım rü yanızı lütfen iyiye yorumlayınki iyi olsun belki konuşmalardan etkilenip böyle bir rüya görmüşşünüzdür sizinde cumanız mübarek olsun

temmuzum ayakkabı yolculuıktur tatile gidicen ya yavrum sıkıntı falan değil sıkı küçük gelen ayakkabı sıkıntıdır

bence ayakkabiya zaafin var diye gormussun ve sonunda da anladigim kadariyla guzel olanini giymissin bana iyi bir ruya gb geldi. hayra yoralim hayr ciksin.
ben de her sabah uyanip ne ruya gordum diye hatirlamaya calisiyorum genelde ruyalarim cikar diye 2 hamilelikte surekli kotu ruya gordu asilamalarimda da ve negatif cikti hayret verici bir sey henuz bunda gormedim burdan yola cikarak ulennnnn ne oluyorrrrrr olur da hamile kalip doguracakmiyim yoksaaaaaa demeye basladim, kisacasi evet arkadaslar topluca siyirdik ozellikle ben kesin kecileri kacirmisim:)))))
canim hosgeldin aramiza sende nisanzedelerdesin demekki akannehir; tekrar deniyecek misiniz? hangi nedenle tup bebek yaptirdin? tanisalim diye soruyorum:))
zubeydecim gunaydin nasilsin?
ayse gelmemis henuz gelsin de komsular azcik dinginlesti yazsin Insallah. kizda sinir birakmamislar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…