Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cnm bol sanş sana inş hayırlı ve güzel haberler le gelirsin tatlım bütün dularımız seninle yaradana emanet ol tatlım çok öptümmm allahım yar ve yardımsın olsunnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu arada ya bu Crinone jelin kullanımı da git gide zorlaşıyor sanki

sürekli kasık hafif bel ağrısı ve şişkinlik gibi var, sanki regl şikayetlerim gibi, sizde de oldu mu?

meldiiiiiii cnm hoş geldin sanırım yazışmalrı okuyorsun sende aramıza katılsana tatlım:))))))))))

mavi mercancim hayirlisi olsun Insallah mujdenle gelirsin cok yorma kendini haftasonu.
tamam kizlar azcik daha kokam:))

bu arada ya bu Crinone jelin kullanımı da git gide zorlaşıyor sanki

sürekli kasık hafif bel ağrısı ve şişkinlik gibi var, sanki regl şikayetlerim gibi, sizde de oldu mu?

bitanem bende crinone jel kullandım hemde 3 ayy kullandım ilk başlarda öyle oluyor ama inş bebegin tutacak ondan sonra yavaş yavaş vucüd alışıyor evet gaz yapıyor karında agrı yapıyorr ama zamanla alışıyorsun ben her sabah 8de alıyordum jeli ondan sonra üzerine uyuyordumm:)))))) uyandıgımda hiç bir şikayetim kalmıyordu sende öyle yap sabah all cnmmm

aysecim test gunumu henuz hesaplamadim galiba haftaya pazar ya da pazartesi 4 gun oldu 8 gun daha var.

anladım cnm inş hayırlı haberler alırız meleklerimiz sana tutunmuştur inşşş ayy özlemm yaa senin hamile oldugunu düşünüyorm eger bu sefer tutarsa ki inş tutacak rabbim sonuna kadar saglıklı ve hayırlı bir hamilelik gecirtsin sana ve diger arkadaşlarıma oys ben onu yerümmmmm anam yerümmm minicik ellerini ayaklarııı allahım ya büyük bir mücizee bebeklerr özlemm allahım hayırlı ve saglıklı evlatlar versin inş bu zorlu bekleyiş güzel haberlerle biter aminnn

cigdoooooooo hoş geldin cnm bebşler nasıl tatlım hayırlı cumalr olsun

cnm bol sanş sana inş hayırlı ve güzel haberler le gelirsin tatlım bütün dularımız seninle yaradana emanet ol tatlım çok öptümmm allahım yar ve yardımsın olsunnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım teşekkür ederim, saolun sizlere güzel haber verebilmek için ayrıca dua edeceğim.
Bu sefer inşallahhhh... kaydirigubbakcemile3

temmuzcum tatile nireee gideceksin oh benim icin de gez rahatla yarasin arkadasima.

canııııım benim çok sağol
kuladasına gidiyorum canım kayınvalidemin yazlığı var oraya gidicez benim annemde izmir gümüldürdeydi oda yarın geçiyor yazlığa eşimin abileri falan gelicekler hepberaber olucaz gene eğlenceli oluyor kalabalık ama zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan.
sizin izniniz yokmu gülüm gelmiyormusunuz Türkiyeye

rüyalar tersine çıkar diyelim bilinç altı bunların hepsi özlemin dediği gibi kanaman olunca korktun haliyle bi şekilde bilinçaltın yazdı bunları Allah korusun ervamız Allaha emanet.

oy birliğiyle kokmana karar verdik gülüm bak gülüm dedim gül gibi kokasın.

canım hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gitsin embiriyoların annelerini bekliyorlar şimdi
allah nasip ederse 12 gün sonra güzel haberlerini alacaz canım Rabbim yanında olsun.
Canım teşekkür ederim, saolun sizlere güzel haber verebilmek için ayrıca dua edeceğim.
Bu sefer inşallahhhh... kaydirigubbakcemile3

cigdoooooooo hoş geldin cnm bebşler nasıl tatlım hayırlı cumalr olsun

Canım benim sana da ve hepinize de hayırlı cumalar, geçmişi okuyodum tatlım sana yetişemedim, bebişlerimiz allahın izni ile iyiler inşallah, sen de ne dertler yaşamışsın ya , böle komşularada yapılcak bi şey olmuyor, insana laf anlatılır çükü böylesi anlamıyosa napıcaksın, sen boşver, bi şeylerle uğraş tatlım, kafanı başka şeylerle meşgul et..

Erva'ya da selamlarımı gönder emi?opuyorumnanaktan

30 Temmuzcum hayır olsun ama insan böyle hassas dönemlerde herşeyden bir anlam çıkarıyo, sen şimdi kendini rahatlat, ohhh şöyle güzel bi tatil yap, sonrada kolları yeniden sıva bakalım tatlımopuyorumnanaktan

Eveeeeet şimdi sıra bende, kızlar bugünlerde fena halde bulantım var ve çok afedersiniz çıkarıyorum sürekli ama dert bu değil ki, valla eşim kafayı bozdu, bana hiç bi şey yaptırmıyo, sandalye bile çekemiyorum, yok onu neden yedinde bunu yemedin, yok neden eğildin, yok niye kalktın nereye gidiyosun....

Çarşamba günü arkadaşlarımla kahvaltıya gittim, eşim götürdü, bizi bekliyolardı kahvaltı yapıcamız yerin önünde, birinin de oğlu var, eskiden çok moralim bozukken bana bile sormadan onu getirirlerdi, severdim mutlu olurdum, yavrum o da yürümeye başlamış beni görünce bana doğru kollarını açıp koşmaya başladı bende yavaşça eğilip sarıldım çocuğa kucağıma bile almadım, offff sonra surat astı hepakannehir

valla bazen çok sıkılıyorum, eskiden hiç böyle değildi tabi nerden nerelere geldik bende farkındayım, bundan sadece 1,5 sene önce eşime sen kansersin ömrün az demişlerdi allahım korusun o günlerden geldik ama bende farkındayım bunların işte o da bunu unutuyo sanırım.

Neyse asıl allahın izni ile yavrular doğunca napıcaz bilmembilmiyorumkismile

burdayım cnm uzaktan takip ediyorm uzanmıştım burnum kanıyorda birazcık yatım dedim tatlım evet cnm laf insana dır ama bunlar insan degil çok şükr artık ses yapmıyorlar eşim kavga etti şimdi ses yok umarım birdahada olmaz :)))) slm aldık tatlım melegim ii çok şükür bakalım senin meleklerin cinsiyetleri ne çok merak ediyorm :)))) cigdoo ne istiyorsan rabbim onu versinn inş

mavi mercan hadi hayırlı olsun tatlım inşallah bu sefer özlemle ikiniz bizi sevindirek bizlere yeniden umut olacaksınız dualrım sizlerle kızlar

saol temmuzcum bende öyle diyorm hayır diyim hayırl olsun belki çok zor günler geçirdim ondan da olabilir psikolejik sanırım bunlarr bir sıraları sürekli kaynanayı görürdüm cadı yaa bebegimi sürekli benden alırdı bu rüyaları aglaya aglaya uyanırdım şimdide bu rüyaları görüyorm rabbim hayırla kılsın inş
CİGDO cnm inan bana benim kide öyleee hiç bir şey yaptırmıyorm zaten d.r yürümeyi bile yasakladı düşün artık eyilmek ani hareket yok hep dik oturcakmışım oturuken yan yatmak yok daha büsürü şeylerr buz doalbından bir bidon su bile alamıyorm bir görsün sen nie bnana demiyorsun ben alırım veririm die insan sıkılıyor tamam onlar bizim iyiligimiz için diyorlar bebekleri için diyorlar ama bizimde bir sabır sınırımız var valla bazen ben haşlıyorm eşimi yani kızıyorm ne yapım her şeyde onu ye bunu yee yaff cnm istemiyor zorlamı alalah gecen gece diyor sen bu bebegi doguramıycaksın bak bebegi ne hale soktun stresten diyor bende dedim sana verim sen taşı o zaman bakalım sen nasıl bakıcan taşıycan dedim ama nasıl aglıyorm sinirden o köpek komşularla kavga ettigim zamannn anlamadıkları bir şey daha var biz hamileyiz + hamileik psikolejisi die bir şey var her bir şeye sinir oluyorm yaa millet ne yapsa gözüme gözüme batıyor yeminle o bahceye giren çoçukları dövmek istiyorm sinirden nasıl bagırıyorm iyice piskopat oldum bazen kendimden korkuyorm diyorm rabbim aklıma mükayet ol yavv bebegimi çok üzüyorm diede kafaya çok takıyorm ona dogru dürüzt bakamıyorm bilee o zamanda oturup saatlerce aglıyormm ben ii bir ann degilim diyee off yaa gene başladım aglamayaa ne olcak benim bu halim yaaasenağlamasenağlama

hayırlı cumalar kızlar uzun zamandır giremiyodum bende.her zaman aklımdasınız.ve bugün hepimiz için dua ettim.tedavide olanlara,hamişlerimize ve bebek özlemi çekenlere inş.rabbim yüzümüzü güldürür en kısa zamanda.
bu yaz düğünlerimiz çok koşturmacayla geçiyo bizim.ben de eylül gibi 3.tedaviye başlıcam bakalım hayırlısı nisan dönemimden var mı tekrar tedavi düşünenler ben gibi merak ettim?

canım hayırlı olsun inşallah bu sefer hakkında hayırlısı olur ve bebişine kavuşursun kendine dikkat et fazla yorulma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…