Kızlar bana bir müddet müsade :)
Bir aksilik çıkmazsa pazartesi günü transferimiz.
Haftasonu temizlik ev yemek stoklama var; ananaslarım kabak çekirdeklerim hazır ...
Önümüzdeki hafta işe gelemeyceğim; sonraki ikinci hafta da gelmeyebilirim :)
Öyle olursa tahlil sonrası pazartesi burdayım. Evde bilgisayarım yok, eşimin notebook olursa yazmaya çalışırım.
Dualarınızı eksik etmeyinHayırlısı ne ise o olsun, evlat ile sınanmayalım.
bu arada ya bu Crinone jelin kullanımı da git gide zorlaşıyor sanki
sürekli kasık hafif bel ağrısı ve şişkinlik gibi var, sanki regl şikayetlerim gibi, sizde de oldu mu?
aysecim test gunumu henuz hesaplamadim galiba haftaya pazar ya da pazartesi 4 gun oldu 8 gun daha var.
cnm bol sanş sana inş hayırlı ve güzel haberler le gelirsin tatlım bütün dularımız seninle yaradana emanet ol tatlım çok öptümmm allahım yar ve yardımsın olsunnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
temmuzcum tatile nireee gideceksin oh benim icin de gez rahatla yarasin arkadasima.
SLM KIZLAR NASILSINIZ HAYIRLI CUMALAR RABBİM DUALARIMIZ KABUL ETSİN HEPİMİZİN AMİNN İNŞ BU GÜN GÜZEL BİR GÜN OLUR
TEMMUZCUM RÜYANI HAYRA YOR CNM ZÜBEYDEDNİNDE DEDİGİ GİBİ AYAK KABI YOLDUR TATİLE GİDECEN YAAA ONU GÖRDÜN SANIRIM BU GECE BENDE ÇOK KÖTÜ RÜYA GÖRDÜM AMA UYANIR UYANMAZ RABBİM HAYIRA YOR DEDİM ALLAH KORUSUN BEN BEBEGİMLE İLGİLİ GÖRDÜM ANLATMAKTA İSTEMİYORM İÇİM SIKILIYORM RABBİM KORUSUN ÖYLE BİR UYANDIM Kİ KAN TER İÇİNDEYİM BİRDE BU GÜN CUMA BEN DAHA YENİ KALKTIM BELKİDE CUMA VAKTİ UYUDUGUM İÇİN GÖRDÜM BİLMİYORM AMA KORKTUM İŞTEE
ÖZLEMCİM NASUILSIN CNMMMMMMMMM
ANTALYA 2010 hoş geldin cnm aramıza :))))))inş bu topik sanada ugur getiri ve hamiş kalırsın burda :))
oy birliğiyle kokmana karar verdik gülüm bak gülüm dedim gül gibi kokasın.kizlar ya sizce ben artik yikanayim mi transferden sonra dorduncu gun dun sadece cabucak vucudumu yikadim ama artik koku salicam bu gidiste:))))))))))) yikansam mi ki bugun? aslinda tutunucaksa bugun tutunma gunu galiba derler ya 5. ya da 6 gun benim embro ikinci gun gorunumundeydi pazartesi?
canım hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gitsin embiriyoların annelerini bekliyorlar şimdiKızlar bana bir müddet müsade :)
Bir aksilik çıkmazsa pazartesi günü transferimiz.
Haftasonu temizlik ev yemek stoklama var; ananaslarım kabak çekirdeklerim hazır ...
Önümüzdeki hafta işe gelemeyceğim; sonraki ikinci hafta da gelmeyebilirim :)
Öyle olursa tahlil sonrası pazartesi burdayım. Evde bilgisayarım yok, eşimin notebook olursa yazmaya çalışırım.
Dualarınızı eksik etmeyinHayırlısı ne ise o olsun, evlat ile sınanmayalım.
Canım teşekkür ederim, saolun sizlere güzel haber verebilmek için ayrıca dua edeceğim.
Bu sefer inşallahhhh... kaydirigubbakcemile3
cigdoooooooo hoş geldin cnm bebşler nasıl tatlım hayırlı cumalr olsun
Canım benim sana da ve hepinize de hayırlı cumalar, geçmişi okuyodum tatlım sana yetişemedim, bebişlerimiz allahın izni ile iyiler inşallah, sen de ne dertler yaşamışsın ya , böle komşularada yapılcak bi şey olmuyor, insana laf anlatılır çükü böylesi anlamıyosa napıcaksın, sen boşver, bi şeylerle uğraş tatlım, kafanı başka şeylerle meşgul et..
Erva'ya da selamlarımı gönder emi?opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar kızlar uzun zamandır giremiyodum bende.her zaman aklımdasınız.ve bugün hepimiz için dua ettim.tedavide olanlara,hamişlerimize ve bebek özlemi çekenlere inş.rabbim yüzümüzü güldürür en kısa zamanda.
bu yaz düğünlerimiz çok koşturmacayla geçiyo bizim.ben de eylül gibi 3.tedaviye başlıcam bakalım hayırlısı nisan dönemimden var mı tekrar tedavi düşünenler ben gibi merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?