Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

hoşbulduk tşk ederim.ben hem nisan hemde haziran zedelerdenim nisanda negatifi alınca o gazla dondurulmuşlarıda denedik veeeeee haziran zedelerdende oldum. yeni yeni toparlandım.bayramdan sonra laporoskopi ve histeroskopi yapılacak. bir ümit işte.ondan sonra tekrar denemek istiyoruz

canim bende simdi donmus bekleyisindeyim yani transferim yapildi muhtemelen bende nisan ve temmuzzede olacagim:)) walla gulucegiz artik ne yapalim yoksa buna can dayanmiyor. laproskopiyi iyi dusunmussun ben de dusunmeye basladim. sebepsiz infertelite bizimkisi mayista kimyasal gebelik olustu tam nisazede oldum yani(

olumsuz düşünme lütfen transferin kaçıncı günündesin?ben keşke dondurulmuşlardan önce bu işlemleri yaptırsaydım dedim azda olsa bir şans verdi doktorum.inşallah pozitifi görürsün

pazartesi transferim oldu ama embroyolarim iyi cozulmedi sansim oldukca dusuk bakalim hayirlisi cikmadik candn umut kesilmez misali:)

SLM KIZLAR NASILSINIZ HAYIRLI CUMALAR RABBİM DUALARIMIZ KABUL ETSİN HEPİMİZİN AMİNN İNŞ BU GÜN GÜZEL BİR GÜN OLUR
TEMMUZCUM RÜYANI HAYRA YOR CNM ZÜBEYDEDNİNDE DEDİGİ GİBİ AYAK KABI YOLDUR TATİLE GİDECEN YAAA ONU GÖRDÜN SANIRIM BU GECE BENDE ÇOK KÖTÜ RÜYA GÖRDÜM AMA UYANIR UYANMAZ RABBİM HAYIRA YOR DEDİM ALLAH KORUSUN BEN BEBEGİMLE İLGİLİ GÖRDÜM ANLATMAKTA İSTEMİYORM İÇİM SIKILIYORM RABBİM KORUSUN ÖYLE BİR UYANDIM Kİ KAN TER İÇİNDEYİM BİRDE BU GÜN CUMA BEN DAHA YENİ KALKTIM BELKİDE CUMA VAKTİ UYUDUGUM İÇİN GÖRDÜM BİLMİYORM AMA KORKTUM İŞTEE
ÖZLEMCİM NASUILSIN CNMMMMMMMMM
ANTALYA 2010 hoş geldin cnm aramıza :))))))inş bu topik sanada ugur getiri ve hamiş kalırsın burda :))

aysecim hayra yor hani kanaman oldu ya kesin onu taktin ondan gordun canim hamileler hep gorurumus hayra ciksin tersi ciksin canim.

seninde dediğin gibi çıkmadık candan umut kesilmez.bu sitede neler görüyoruz birinci kalite konuyor tutmuyor benim gibi ama kalitesinde biraz düşüklük olanların tutabiliyor.kendini üzme allahım ol dedikten sonra gerisi boş .Hareketlerine yinede dikkat et ,bu işler hiç belli olmuyor

ayşeuzal hoşbulduk aslında ben bu siteye yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum.iyi dilegin için tşkkür ederim

aysecim hayra yor hani kanaman oldu ya kesin onu taktin ondan gordun canim hamileler hep gorurumus hayra ciksin tersi ciksin canim.
olabilir cnm ama ben 3 gecedir eşimden ayrı yatıyorm yani yere yatak atıp yatıyorm çok belim agrıyor die acaba diyorm ondan ayrı yatıyorm die mi gördüm genelde ne zaman eşimle tartışsam veyada ayrı yatsam böyle görüyorm bu gece onla yatıcam bakalım nasıl olcak garibim benim için gitti baza aldı rahat yatım die ama ne baza
yerden o kadar yüksekki benim boyum zaten kısa anam gecede 10 kez lavaboya çıkıyorm in çık bir hal oldumm rahat yatamıyorm bende 3 gecedir yerde yatıyorm çok rahat oluyor belim hiç agrımıyorrzemuszemus bu arada özlemcim eşim en son kavga etmişti yaa iki gündür çıt yok maşallahhh beni soruyorlarmış bebege bir şey olmuş mu dieee daha neler ögrendim nelerrr :))))))))))

ayşeuzal hoşbulduk aslında ben bu siteye yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum.iyi dilegin için tşkkür ederim

ii yapmışsın cnm inan burası bir başka ben ilk burda gözümü açtımm ne bilim kızların hepsini çok seviyormmm saolsunlarr hepsi mükenmel insanlar zaten benim bir şey dememe gerek yok zamanla tanırsınn çok çok sevindim aramıza katıldıgına :))))))))

aysecim neyse onlarda anlamis sonunda sevindim.

bende cnm bende çok şükür hiç ses yok dün balkondan bakıyom bahceye giren çoçuklara dayak atıyorlar buraya girenin kafasının kırarım diyor kadın özlemcim o dedigim evde tam 35 çoçuk var 5 eltinin bu çoçuklar her gün bizim apartmandaydııı çok şükür şimdi yoklar inş olmazlarda:)))))) bida

ayşeuzal hamileliğin hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin şu anda kaç aylıksın.kaçıncı denemen ve dondurulmuşlarlamı oldu ve sorun neydi.cevaplarsan sevinirim

anam ne guzel dogurganmis hatunlar hayyatta istedigim tek sey bu artik DOGURGAN OLMAK.........mafoldumben

ay sekerim kocam ceketini ustume atsa hamile kaliyorum besinci yolda dogur dogur gobegim sarkti sanki tavugum her yil bir tane dogurulmazki bu da ikizmis ustelik:)))))))))) hahahaaaaaaa nasil duygudur acaba boyle konusmak anam bizimde havamizdan gecilmezdi :))))))))))))))))))))))

kizlar ya sizce ben artik yikanayim mi transferden sonra dorduncu gun dun sadece cabucak vucudumu yikadim ama artik koku salicam bu gidiste:))))))))))) yikansam mi ki bugun? aslinda tutunucaksa bugun tutunma gunu galiba derler ya 5. ya da 6 gun benim embro ikinci gun gorunumundeydi pazartesi?

anam ne guzel dogurganmis hatunlar hayyatta istedigim tek sey bu artik DOGURGAN OLMAK.........mafoldumben

cnm sen içini ferah tutu özlemcim oda olcak inş allahım şu cumalr hürmetine dualarımız kabul etsin özlemmm cif ciff dogur emiiiiii rabbims ana iki tane kız versinnnnnnn hemde en zillilerinden:))))delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenAMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ZATEN BU SENE KIZ SENESİİİ :lepi:

ayşeuzal hamileliğin hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin şu anda kaç aylıksın.kaçıncı denemen ve dondurulmuşlarlamı oldu ve sorun neydi.cevaplarsan sevinirim

CNM BENİM tşk ederim rabbim izin verirse 4.ayımız bitecek ve 5 başlıycaz pazartesi inş ilk denemeim ve kadıköy acıbademde yaptırdım yaşım 27:)) ve rabbim izin verirse bir zillimiz olcak inş erva sultan allahım hepinize bu cumalar hürmetine hayırlı ve saglık evlatlar versin aminnn darısı senin ve diger kızların başına en kıza zamanda sırada özlem var inş o 2kiz dogurucak :)))))

özlemcim sabert bi kaç gün daha nasıl olsa evdesin tatlım ben 4. gün yapmıştım ama mecbur işe gideceğim için

Kızlar bana bir müddet müsade :)

Bir aksilik çıkmazsa pazartesi günü transferimiz.

Haftasonu temizlik ev yemek stoklama var; ananaslarım kabak çekirdeklerim hazır ...

Önümüzdeki hafta işe gelemeyceğim; sonraki ikinci hafta da gelmeyebilirim :)
Öyle olursa tahlil sonrası pazartesi burdayım. Evde bilgisayarım yok, eşimin notebook olursa yazmaya çalışırım.
Dualarınızı eksik etmeyin Hayırlısı ne ise o olsun, evlat ile sınanmayalım.

]

datlum ben 6. gün yıkandım genede sen bilirsin ama bence azacık daha bekle aman senden ne kokucan mis gibi kokarsın sen dopuyorumnanaktan inş o minikler bizim yüzümüzü güldürcek:)))) bak gör cici anne cnm senin test günün ne zaman allah izin verirse inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…