canim bende simdi donmus bekleyisindeyim yani transferim yapildi muhtemelen bende nisan ve temmuzzede olacagim:)) walla gulucegiz artik ne yapalim yoksa buna can dayanmiyor. laproskopiyi iyi dusunmussun ben de dusunmeye basladim. sebepsiz infertelite bizimkisi mayista kimyasal gebelik olustu tam nisazede oldum yani(
olabilir cnm ama ben 3 gecedir eşimden ayrı yatıyorm yani yere yatak atıp yatıyorm çok belim agrıyor die acaba diyorm ondan ayrı yatıyorm die mi gördüm genelde ne zaman eşimle tartışsam veyada ayrı yatsam böyle görüyorm bu gece onla yatıcam bakalım nasıl olcak garibim benim için gitti baza aldı rahat yatım die ama ne bazaaysecim hayra yor hani kanaman oldu ya kesin onu taktin ondan gordun canim hamileler hep gorurumus hayra ciksin tersi ciksin canim.
ayşeuzal hoşbulduk aslında ben bu siteye yeni üye oldum ama uzun süredir takip ediyordum.iyi dilegin için tşkkür ederim
aysecim neyse onlarda anlamis sonunda sevindim.
bende cnm bende çok şükür hiç ses yok dün balkondan bakıyom bahceye giren çoçuklara dayak atıyorlar buraya girenin kafasının kırarım diyor kadın özlemcim o dedigim evde tam 35 çoçuk var 5 eltinin bu çoçuklar her gün bizim apartmandaydııı çok şükür şimdi yoklar inş olmazlarda:)))))) bida
anam ne guzel dogurganmis hatunlar hayyatta istedigim tek sey bu artik DOGURGAN OLMAK.........mafoldumben
ayşeuzal hamileliğin hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin şu anda kaç aylıksın.kaçıncı denemen ve dondurulmuşlarlamı oldu ve sorun neydi.cevaplarsan sevinirim
kizlar ya sizce ben artik yikanayim mi transferden sonra dorduncu gun dun sadece cabucak vucudumu yikadim ama artik koku salicam bu gidiste:))))))))))) yikansam mi ki bugun? aslinda tutunucaksa bugun tutunma gunu galiba derler ya 5. ya da 6 gun benim embro ikinci gun gorunumundeydi pazartesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?