Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

saol cnm hoş geldin inş bu sfer güzel sonuçlar alırsın tatlımm tedavin şimdiden hayırlı olsunn:)))))))

Ayşecim benim valla cinsiyet ile ilgili pek bir şey düşünmedim kız ya da erkek olsun diye allhımdan sağlıklısı olsunda, ama herkes kız sanki diyo ama hayırlısı bakalım, biz kızımız olursa elif eylül erkek olursa da yiğit yusuf olsun demiştik ama ikiz olduğunda naparız bilemiyorum:1hug:

herkes gitmis kizlar hepinize iyi haftasonlari diliyorum.
temmuzcum sen ayin kacina kadar kusadasinda olucaksin negatif sonucu alinca ben de didime geliyorum. adaya da ugrayacagim tanismak cok cok isterim:))

herkes gitmis kizlar hepinize iyi haftasonlari diliyorum.
temmuzcum sen ayin kacina kadar kusadasinda olucaksin negatif sonucu alinca ben de didime geliyorum. adaya da ugrayacagim tanismak cok cok isterim:))

bi dakka ya ne negatif sonucu sen negatif sonuç mu alıcaksın ki

sagolun kizlar amannnn ne bileyim birakin alistirayim kendimi. merak etmeyin agustos sonu yeni tedaviyi ayarladim bile:)))))))) bomba gb geri gelicem sahalara:))) bol yumurta ve kaliteli embroyolarla:)))))))))))

yaa bir de hamile kalirsam bu embroyolarla odum patlar her an dusuk yapicam sanirim hcureleri kaybolmus embroyolar die(( walla aslinda dusununce morelim bozuluyor bir de hamile kalirsam diye toptan yedim kafayi sanirim:))

sagolun kizlar amannnn ne bileyim birakin alistirayim kendimi. merak etmeyin agustos sonu yeni tedaviyi ayarladim bile:)))))))) bomba gb geri gelicem sahalara:))) bol yumurta ve kaliteli embroyolarla:)))))))))))

inşallah o çocuk tutarda
sende bi güzel mosmor olursun özlem
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

inşallah o çocuk tutarda
sende bi güzel mosmor olursun özlem
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

kiz senin bedduani yerim ne guzel bir kizginlik belirtisi bu Insallahhhhhhhhhh kaydirigubbakcemile5
simdi cikmam lazim acil, kasinti durumunu yaz canim merak ettim. iyisinizdir Insallah.

gizemlicim kasintin gecti mi tamamen? kizcemizin ismi belli mi sen bosver beni azcik guzel seyler okuyalim yaz da

ben seni kıtır kıtır kesicem
kaşıntım geçtimi bilmiyorum losyonu sürmediğim zaman tırmalamaya başlıyorum yine
devamlı kırkpınar pehlivanları durumundayım
ya isim belli değil
ben hira diyorum
eşim dila diyo
biz iki isim koymak isitoyoruz
bu iki iisimde yanyana olmuyor

özlemcim sen tekrar tedavide misin ? ay inşallah tutunmuştur bebişin cnm :)) kaç gün kaldı teste?

sen de saol aysecim :) sen de iyisin inş.görüşmeyeli ?bebişin cinsiyet belli oldu mu cnm?

çok şükür cnm bende bebekte hamdolsun ii şimdilik bir sorun yok bayag bagdireli bir dönemler geçirdik çok şükürr pazartesi 4. ayımız bitiyor 5 başlıyorz evet cinseyeti belli kızzz erva ümmühan sultan geliryor rabbim sizde nasip etsin bu güzel duyguyu inşş

amin cnm :) çok şükür yolu yarılamışsınız maşallah diyelim.başlarda sıkıntıların vardı biliyorum neyseki herşey yolundaymış.inş.sağlıkla kavuşursun bebişine :)) bu sene kız senesi olmuş ne güzel yaa :)
darısı bize artık bende kızım olsun isterim hep ama sağlıklı olsun tabi herşeyden önemlisi o.bizler zor bulduğumuz için çok da farketmiyo aslında kız yada erkek olsunda inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…