hayırlı cumalar kızlar uzun zamandır giremiyodum bende.her zaman aklımdasınız.ve bugün hepimiz için dua ettim.tedavide olanlara,hamişlerimize ve bebek özlemi çekenlere inş.rabbim yüzümüzü güldürür en kısa zamanda.
bu yaz düğünlerimiz çok koşturmacayla geçiyo bizim.ben de eylül gibi 3.tedaviye başlıcam bakalım hayırlısı nisan dönemimden var mı tekrar tedavi düşünenler ben gibi merak ettim?
burdayım cnm uzaktan takip ediyorm uzanmıştım burnum kanıyorda birazcık yatım dedim tatlım evet cnm laf insana dır ama bunlar insan degil çok şükr artık ses yapmıyorlar eşim kavga etti şimdi ses yok umarım birdahada olmaz :)))) slm aldık tatlım melegim ii çok şükür bakalım senin meleklerin cinsiyetleri ne çok merak ediyorm :)))) cigdoo ne istiyorsan rabbim onu versinn inş
mavi mercan hadi hayırlı olsun tatlım inşallah bu sefer özlemle ikiniz bizi sevindirek bizlere yeniden umut olacaksınız dualrım sizlerle kızlar
antalya2010 aramıza hoşgeldin cnm, inşallah topiğimiz uğurlu gelir sana
herkes gitmis kizlar hepinize iyi haftasonlari diliyorum.
temmuzcum sen ayin kacina kadar kusadasinda olucaksin negatif sonucu alinca ben de didime geliyorum. adaya da ugrayacagim tanismak cok cok isterim:))
sagolun kizlar amannnn ne bileyim birakin alistirayim kendimi. merak etmeyin agustos sonu yeni tedaviyi ayarladim bile:)))))))) bomba gb geri gelicem sahalara:))) bol yumurta ve kaliteli embroyolarla:)))))))))))
inşallah o çocuk tutarda
sende bi güzel mosmor olursun özlem
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
gizemlicim kasintin gecti mi tamamen? kizcemizin ismi belli mi sen bosver beni azcik guzel seyler okuyalim yaz da
canım hayırlı olsun inşallah bu sefer hakkında hayırlısı olur ve bebişine kavuşursun kendine dikkat et fazla yorulma
saol cnm hoş geldin inş bu sfer güzel sonuçlar alırsın tatlımm tedavin şimdiden hayırlı olsunn:)))))))
evocum allah nasip ederse temmuzcumuzda eylülde başlayacak bayram ertesi bakalım hayırlısı ikizniz içinde
sen de saol aysecim :) sen de iyisin inş.görüşmeyeli ?bebişin cinsiyet belli oldu mu cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?