esinden yana oy kullaniyorum zemuszemus "dila" cok hos guzel bir kadini canlandiriyor bu isim bendeben seni kıtır kıtır kesicem
kaşıntım geçtimi bilmiyorum losyonu sürmediğim zaman tırmalamaya başlıyorum yine
devamlı kırkpınar pehlivanları durumundayım
ya isim belli değil
ben hira diyorum
eşim dila diyo
biz iki isim koymak isitoyoruz
bu iki iisimde yanyana olmuyor
özlemcim sen tekrar tedavide misin ? ay inşallah tutunmuştur bebişin cnm :)) kaç gün kaldı teste?
canim dondurulmus iki embrom vardi cok da saglikli cozulmediler ne yazikki ama umudumuzu korumaya calisiyoruz boshayallersmile daha dogrusu kizlar sayesinde arada cosuyorum sagolsunlar cok destekler opuyorumnanaktanamin cnm :) çok şükür yolu yarılamışsınız maşallah diyelim.başlarda sıkıntıların vardı biliyorum neyseki herşey yolundaymış.inş.sağlıkla kavuşursun bebişine :)) bu sene kız senesi olmuş ne güzel yaa :)
darısı bize artık bende kızım olsun isterim hep ama sağlıklı olsun tabi herşeyden önemlisi o.bizler zor bulduğumuz için çok da farketmiyo aslında kız yada erkek olsunda inşallah :)
kaydirigubbakcemile3 kiz teker teker mi dogursak acaba eyvahedigeldismile walla hayalse 3 istesem olur mu opuyorumnanaktan iki kiz bir oglan mesalahiçde aç gözlülük degil hayal kurmakdamı suç hatta bunlar ikiz olsun bir seferde iki kuş ne güzel olur.
hiçde aç gözlülük degil hayal kurmakdamı suç hatta bunlar ikiz olsun bir seferde iki kuş ne güzel olur.
kiz dur yok ucuz dilemedim en fazla ikiz hani her yil bir tane doguralim diye niyet ettim kaydirigubbakcemile5 hayir ikiz ikiz dogurcaksak gel 6ya cikalim, uc seferde ikizerden 6 cocuk hatta teki tek yumurta ikizi zemuszemus caktirmadan alti cocuga ciktim ah ah olsa tavuk ya da tavsan gb yapardim walla zemuszemusay beni gülmekten öldürdün allah iyiligini versin.hayal degilmi bu ikizde olur üçüzde ama dörde çıkmasakmı gözüm korktu ya
Kızlar nasılsınız ben 4 gündür giremedim nete tekirdagda teyzemleirn yazlıgına gititm iyi geldi degişiklik kafamı dinledim biraz sizleri özledim inanınkı hep merak içinde kaldım alışmışım farkında degilim özlemcigim göz attım yazışmalara ama göremedim test günün ne zaman hayırlı haberler olur umarım temmuzcugum sana iyi tatiller iyi dinlen canım bu konulardan uzakta ama nerde olursam olayım aklımdan çıkmıyor çocuk konusu Ayşecigim bebiş nasıl öpüyorum sizleri...
şimdi aradılar p.tesi sabahı transfer yapılacakmış. 5. gün
bi şey sorucam ya 5. gün transfer yapılınca kaçıncı gün kan testi istiyorlar arkadaşlar
ayni canim yine 12 gun sonra ama sen 10.gun yaptirsan da oluyor sanirim blastta ama doktorun yine de 12 diyecek sanirim.
aayyy ya benim kafam karıştı transferden sonra 12. gün mü?bilmiyorumkismile
transfer gununu sayma ertesinden baslayacaksin saymaya, canim 8.gunde yapan bile var blast olunca ama en guzeli 10.gunu baklemen olacaktir bir de simdiden baslarsan bunu cok takmaya inan gunler cok zor geciyor zaten sende biliyorsun. sen iznini bir 10 gunluk al bence. bosver gitmeyi ver 10 gun. Insallah arka arkaya mujdeler veririz.
bi şey sorucam ya 5. gün transfer yapılınca kaçıncı gün kan testi istiyorlar arkadaşlar
kiz dur yok ucuz dilemedim en fazla ikiz hani her yil bir tane doguralim diye niyet ettim kaydirigubbakcemile5 hayir ikiz ikiz dogurcaksak gel 6ya cikalim, uc seferde ikizerden 6 cocuk hatta teki tek yumurta ikizi zemuszemus caktirmadan alti cocuga ciktim ah ah olsa tavuk ya da tavsan gb yapardim walla zemuszemus
canim cok ozledim seni iyi yapmissin olsun aklindan cikmasa da ortam degistirmek iyi gelmistir, az kaldi canim bak yukarda hayaller kurduk iki uc bes dogurcagiz:))
canim tarih bilmiyorum pazartesi oldu transfer ama senin haberin yoktu belki 2 embromda cozulurken cok hucre kaybetti 6 7 8 hucre olarak birakmistim kendilerini ucer hucre olarak geri aldim kaydirigubbakcemile3 cok hamaratlar teyzesi zamani geri cevirdiler ucuncu gun embroyosuyken ikinci gune bile gelmeyen embroyolara dondulerInsallah biri saglikla dogucak dogunca sorucam kizzzzz ne ettin hucreleri cozulurken cadi diyecegim:)))))))
kizlar EVET BUGUN ITIBARIYLE BIR EMBROMUN EN AZINDAN YASADIGINA EMINIM IKI HAMILELIGIMDE DE VAR OLAN BAZI BELIRTILER HAFIFTEN BELIRMEYE BASLADIMasallah Rabbim Insallah yaniltmasin ama bende sonunda umutlandim gecen erkenden bunu dedigimde kimyasal gebelikti simdi belki benim iki embro birlesip voltran olusturmuslardir. yalniz yasadigini dusundugum an elim ayagim karisiyor heyacandan Rabbim yardim etsin. az belirti gerci abartmayayim yani ama hic yoktan iyidir:))
canım benim ya ben bile heycanlandım sen tahmin edersin nede olsa yaşayan anlıyor sen kendini yorma sakın elinden geleni yapta gerisi allaha kalsın ben hücre sayılarına çok takılmıyorum olacaksa tutacaksa tutuyolar pozitif sonuç alacaksın gülüm bizede morel olacaksın inşallah öpüyorum..
kiz dur yok ucuz dilemedim en fazla ikiz hani her yil bir tane doguralim diye niyet ettim kaydirigubbakcemile5 hayir ikiz ikiz dogurcaksak gel 6ya cikalim, uc seferde ikizerden 6 cocuk hatta teki tek yumurta ikizi zemuszemus caktirmadan alti cocuga ciktim ah ah olsa tavuk ya da tavsan gb yapardim walla zemuszemus
canim cok ozledim seni iyi yapmissin olsun aklindan cikmasa da ortam degistirmek iyi gelmistir, az kaldi canim bak yukarda hayaller kurduk iki uc bes dogurcagiz:))
canim tarih bilmiyorum pazartesi oldu transfer ama senin haberin yoktu belki 2 embromda cozulurken cok hucre kaybetti 6 7 8 hucre olarak birakmistim kendilerini ucer hucre olarak geri aldim kaydirigubbakcemile3 cok hamaratlar teyzesi zamani geri cevirdiler ucuncu gun embroyosuyken ikinci gune bile gelmeyen embroyolara dondulerInsallah biri saglikla dogucak dogunca sorucam kizzzzz ne ettin hucreleri cozulurken cadi diyecegim:)))))))
kizlar EVET BUGUN ITIBARIYLE BIR EMBROMUN EN AZINDAN YASADIGINA EMINIM IKI HAMILELIGIMDE DE VAR OLAN BAZI BELIRTILER HAFIFTEN BELIRMEYE BASLADIMasallah Rabbim Insallah yaniltmasin ama bende sonunda umutlandim gecen erkenden bunu dedigimde kimyasal gebelikti simdi belki benim iki embro birlesip voltran olusturmuslardir. yalniz yasadigini dusundugum an elim ayagim karisiyor heyacandan Rabbim yardim etsin. az belirti gerci abartmayayim yani ama hic yoktan iyidir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?