Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim sagol yine de benim icin fazla kaptirmayalim gercekten cunku normal hamileligimdekinden cok, kimyasal gebelikteki gb yasadigim belirtilerim. kotuyu cagirmak istemiyorum ama insan kendini bir seye inandirip ustune de pozitifi gorup kaybedince dumur oluyor. gecen sefer cok kolay atlatmistim ama inanip kimyasal gebelik yasarsam bu sefer etkilenebilirim((
sakin yanlis anlamayin belirti diyen benim zaten:)) belirtiler baslar baslamaz size yazdim sonra dusundum de kimyasal gebelikteki yasadiklarima cok benziyor(
neyse sonunda bir umit belirdi cok sukur.
aysecim canim cok sagol hepimizin duacisin guzel yurekli arkadasim, hamilelerin duasi kabul olurmus topikce sansliyiz opuyorumnanaktan

inşallah sımsıkı tutunurlar sağlıklıca canım benim :))) biz zaten yeterince özlem içindeyiz valla ne kadar çok olursa olsun razı geliriz hiç sorun değil.ben de aynı kafadanım seninle hatta bir kere doğursak gerisi gelir diyorum bence çünkü benim tedaviyle hamiş kalan arkadaşlarım şimdi 2.ye kendiliğinden hamiş kalıyolar.ayy darısı bize olsun inşallahhh çifter çifter :))))
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

saol cnm sen ne durumdasın nasıl gidiyo?rahat geçiyodur inşallah :)
walla nasıl oliim yavaş yavaş büyütüyoruz işte hayırlısı ile kucağımıza alırsak inşallah rahat edicez bi kavga bi dövüş gidiyo işte hamile kaldıktan sonra da doğduktan sonrada nedişeler bitmiyor şekerim ama allah herkese yaşatsın inşallah
esinden yana oy kullaniyorum zemuszemus "dila" cok hos guzel bir kadini canlandiriyor bu isim bende olsun losyonla iyiyse yavas yavas tamamen gecicektir Insallah bu arada pehlivaligina da cok guldum:)))
:
saol şekercim eşimde okudum sana teşekkür ediyo
baak gördünmi benim seçeneğimi beğendiler diyo hahahahaha
şimdi aradılar p.tesi sabahı transfer yapılacakmış. 5. gün
bi şey sorucam ya 5. gün transfer yapılınca kaçıncı gün kan testi istiyorlar arkadaşlar

cnm hayırlısı olsun hakkında inşallah olumlu sonuç alırsın
benimde 5. gün embriyosuydu
12 gün test istedi doktorum ben 7 gün yaptırdım çıktı 9 gün 12 gün ve 15 gün tekrar ettim
ondan 2 hafta sonrada kalp atışlarını duymak için doktora gittik
ama benim ikiz olduğu düşünüldü bu kadar erken değer verdiğindenn dolayı
beklemek en doğrusu hiç dayanamıyorsanda en az 10 gün baktırmak lazım sonra hayal kırıklıkları ve gereksiz endişeler oluyor

beni bu topikte gelbebek ve pretty gaza getirmişti yaptırsana diye

bak inşallah ı günler gelecekte sende kan testi heycanı yaşayacaksın özlemde
ve bizler burda halay çekeceğiz

ay rabbim bu mübarek günlerde hiçbirinizin kucağı boş kalmasın inşallah

gizemli sende benim gb esini kknin bir parcasi yapmissin nerdeyse hepinizin hikayesini biliyor hatta sonuclari soruyor:)))

gizemli sende benim gb esini kknin bir parcasi yapmissin nerdeyse hepinizin hikayesini biliyor hatta sonuclari soruyor:)))

napiim canım ya bişi konşuyoruz bazen topikte biriene bişey oluyo ben kafaya takıp ağlama krizine giriyorum vs.... anlatıyoru işte şu arkadaşa böle olmuş buna şöle olmuş diye

napiim canım ya bişi konşuyoruz bazen topikte biriene bişey oluyo ben kafaya takıp ağlama krizine giriyorum vs.... anlatıyoru işte şu arkadaşa böle olmuş buna şöle olmuş diye

ee artik olmuyor ama Masallah 20 haftaya girmissin her stresini guzel kizcen hissediyor, anliyorum demek istedigini fakat yine de guclu durmaniz lazim. artik sen esin degil Dilaaaaa sultan icinnnnnn her sey
yaa bugun ben de gerildim acaba bas donmem progesteron artisindan mi yoksa cidden bir sey var mi strees sardi beni birden guclubacismile gunler nasil gecer bilmiyorum iki gunluk embroyoydu erken testte de iyi sonuc cikmayabilir nasil bekleyecegim cumartesini alsanaalsanasmile

günaydın kızlarrr huhu kimse yokmu nerdesiniz yaaa özlemcimmm tamam sana katılıyorm ama bu sefer allahın izniyle öyle gecen yaşadıgın gibi olmuşcak tamam mı sen aklından kötü şeyleri sil bitanemm bak rabbim bu kadar cabanı inş karşılıksız bırakmıycakk bizim dularımızı inş geri cevirmiycekk rabbimmden dilegim bir an önce bebegine kavuşmannn cnmmm hep zaten bunun için dua ediyorrrz ccnm benim biz hepinizin duacısıyızzz inş rabbim kabul eder inş dualarımızzzıı

ahhh ahhh
inşallah şu çocuk tutsun
sen bi sev onu kuzum yavrum diye rezil edicem walla seni
dicem noldduuuu iki günlük embriyoydu
tutmazdı kalitesizdi diye

ahh rabbim şu kulunu bi utandır yaaaaa nolurrr
sevmiceksin bu bebeği izin yok sana
duydun mu özlem hnmmmm klava:

ay bayiliom senin kzisina hep boyle kiz bana gizemlicim kaydirigubbakcemile2 canim walla ikinci gun olmasi umrumda bile degil 2 hucre olsa bile anne karninda daha iyi ortamdalar hatta benim derdim cozulurken cok hucre kaybetmeleri baen dnalari bile bozouluyormus cok hucre kaybedince turk sitelerinde hicbir sey yazmiyor ingilizce sitelerde sayfalarca donmus embro yaptiranlarin yazilari var bin tne ornek okumusumdur bir tek benimkisi bu kadar hucre kaybettigi halde transfer olmus eyvahedigeldismile yoksa ben sevmem mi embro dahi canimizdan bir parcamiz bizim. opuyorumnanaktan neyse belki bir ilk olurum enterasan durumlar genelde beni bulur zaten kaydirigubbakcemile5

sagol cigdocum siz nasilsiniz? ben idare eder biraz heyacan var tabii

Tatlım valla bizde idare ediyoruz işte, bulantılrım ve sıcaklarla mücadele ediyorum, hımmm bi de kayınvalide var tab, ya iyi kadın hoş kadın bana hiç bir iş elletirmiyo ama gel görki bana hiç samimi gelmiyor, napcam bilmem..

Sen de rahat ol, yüce Allahımın dediği olu, hücre sayısına takılma bak hatırla seninlede konuşmuştuk ne kadar çok, 2 koysunlar diye çok yalvardım dr. a ama 1 koydular allahımın takdiri o da tek yumurta ikizi oldu

Hergün 2 rekat allah rızası için namaz kılıp kenzül arş duasını oku tatlım, ben hala yapıyorum bunu, ee ne demişler yer gök dua ile...

cigdocum sagol canim hatta bu kadar olur kenzul ars duasinin ismini hatirlamaya calisiyordum cok sasirdim sen yazinca simdi:))
ee kayinvalide ne zaman gidicek? gerci samimi olmasa da sana is yaptirmamasina sevindim sicak da cekilmez yemek vs. ama huzurun da cok onemli tabii.
sana iki embro koysunlar die deliye donmustum:)) haksizlik bu diyordum yana yakala, Allah'a sukurler olsun kirbirkere Masallah canim.

merhaba hanımlar hepinize güzel bir hafta diliyorum mutlu umutlu saglıklı günler olsun hepimize özlemcigimede hayırlı sevinçli haberler diliyorum benim genetikler en az 3 ayda çıkarmış bir hemşire arkadaşa sordum ünüversitede çalışan kısmet artık çalışmalara başladık zaten ama tüpe zaten bu dönem başlıyamıyacagım kızlar tüpte kullanılan ilaçlar bende selülüt başlangıcına sebep oldu hiç birşey yoktu bacaklarda internette araştırdım hormon ilaçları yapabiliyomuş sizde öyle birşey oldumu bir o eksikti:))) öpüyorum sizleri...

yaa sIKINca artik bende de var sanki selulit tedaviden sonra cok bariz degil ama var bir tuhaflik bende kilo yapicak sanki yani soyle tedavi sirasinda hic almadim ama sonrasindaki ay almaya basladim.
uc ay daha mi yani yuh be zaten uc ay olmadi mi toplamda alti ay olmasi garip kkda cok kisi yaptirdi herkes toplamda ucayda aldi sonucu gecen yil bende burda yaptirinca takip ediyordum forumlardan ordan biliyorum. sen yine de agustos sonu bir ara canim.

panadolcum yaa bir kez daha sormustum ama yazmadin galiba bu benim genetikler dedigin sana yapilan mi yani pihtilasma leiden faktor II gb testler mi

hemde nasıl tatlım oluştu hem kilo hem selilüt kafayı yicem bişiler yapmam lazım düzeltmem lazım kendimi ama olmuyo tedaviden bu yana 7 kilo aldım aklınız alıyo mu ve veremiyorum inan her gece ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…