maşallah özlemcim hem nerden biliyorsun birinin tuttugunu cadı inş ikiside tutmuşdur inşşşşşşşşş rabbim ikizlerimiz geliyor annesiiii inş cnm arkadaşım rabbim gönlü muradını versinnn inşşş bunu bütün içtenligimle diliyorm cnm allahım yüzünü güldürsün inşşş şimdilik elimizden gelen tek şey dua etmek inş güzel sonuçlar alıcazz topik hareketlendi resmen özlemcim senden sonra iki arkadaş daha gün sayacak inş onlarda güzel sonuç alcak sen önlerini bir ac güzel haberlerle bakem özlem cnmmm şu yazını görmeyi çok istiyorm inş kızlar hamileyimmmm die yazmanı rabbim bize bu günleride gözterir innş çok öptüm özlemcim seninopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
esinden yana oy kullaniyorum zemuszemus "dila" cok hos guzel bir kadini canlandiriyor bu isim bendeolsun losyonla iyiyse yavas yavas tamamen gecicektir Insallah bu arada pehlivaligina da cok guldum:)))
canim dondurulmus iki embrom vardi cok da saglikli cozulmediler ne yazikki ama umudumuzu korumaya calisiyoruz boshayallersmile daha dogrusu kizlar sayesinde arada cosuyorum sagolsunlar cok destekler opuyorumnanaktan
yaa asil bizim isteklerimiz olsun canim millet sevisip doguruyor nasil olsa iki kiz uc erkek Masallah:)) Allah hepimize gonlumuzdekini nasip etsin Insallah. saglikli hayirli birer kizimiz birer de oglumuz olsun, hepsini tadalim Insallahhhhhhhhhhhh
walla nasıl oliim yavaş yavaş büyütüyoruz işte hayırlısı ile kucağımıza alırsak inşallah rahat edicez bi kavga bi dövüş gidiyo işte hamile kaldıktan sonra da doğduktan sonrada nedişeler bitmiyor şekerim ama allah herkese yaşatsın inşallahsaol cnm sen ne durumdasın nasıl gidiyo?rahat geçiyodur inşallah :)
saol şekercim eşimde okudum sana teşekkür ediyoesinden yana oy kullaniyorum zemuszemus "dila" cok hos guzel bir kadini canlandiriyor bu isim bendeolsun losyonla iyiyse yavas yavas tamamen gecicektir Insallah bu arada pehlivaligina da cok guldum:)))
:
şimdi aradılar p.tesi sabahı transfer yapılacakmış. 5. gün
bi şey sorucam ya 5. gün transfer yapılınca kaçıncı gün kan testi istiyorlar arkadaşlar
gizemli sende benim gb esini kknin bir parcasi yapmissin nerdeyse hepinizin hikayesini biliyor hatta sonuclari soruyor:)))
napiim canım ya bişi konşuyoruz bazen topikte biriene bişey oluyo ben kafaya takıp ağlama krizine giriyorum vs.... anlatıyoru işte şu arkadaşa böle olmuş buna şöle olmuş diye
ee artik olmuyor ama Masallah 20 haftaya girmissin her stresini guzel kizcen hissediyor, anliyorum demek istedigini fakat yine de guclu durmaniz lazim. artik sen esin degil Dilaaaaa sultan icinnnnnn her sey
yaa bugun ben de gerildim acaba bas donmem progesteron artisindan mi yoksa cidden bir sey var mi strees sardi beni birden guclubacismile gunler nasil gecer bilmiyorum iki gunluk embroyoydu erken testte de iyi sonuc cikmayabilir nasil bekleyecegim cumartesini alsanaalsanasmile
ahhh ahhh
inşallah şu çocuk tutsun
sen bi sev onu kuzum yavrum diye rezil edicem walla seni
dicem noldduuuu iki günlük embriyoydu
tutmazdı kalitesizdi diye
ahh rabbim şu kulunu bi utandır yaaaaa nolurrr
sevmiceksin bu bebeği izin yok sana
duydun mu özlem hnmmmmklava:
sagol cigdocum siz nasilsiniz? ben idare eder biraz heyacan var tabii
merhaba hanımlar hepinize güzel bir hafta diliyorum mutlu umutlu saglıklı günler olsun hepimize özlemcigimede hayırlı sevinçli haberler diliyorum benim genetikler en az 3 ayda çıkarmış bir hemşire arkadaşa sordum ünüversitede çalışan kısmet artık çalışmalara başladık zaten ama tüpe zaten bu dönem başlıyamıyacagım kızlar tüpte kullanılan ilaçlar bende selülüt başlangıcına sebep oldu hiç birşey yoktu bacaklarda internette araştırdım hormon ilaçları yapabiliyomuş sizde öyle birşey oldumu bir o eksikti:))) öpüyorum sizleri...
merhaba hanımlar hepinize güzel bir hafta diliyorum mutlu umutlu saglıklı günler olsun hepimize özlemcigimede hayırlı sevinçli haberler diliyorum benim genetikler en az 3 ayda çıkarmış bir hemşire arkadaşa sordum ünüversitede çalışan kısmet artık çalışmalara başladık zaten ama tüpe zaten bu dönem başlıyamıyacagım kızlar tüpte kullanılan ilaçlar bende selülüt başlangıcına sebep oldu hiç birşey yoktu bacaklarda internette araştırdım hormon ilaçları yapabiliyomuş sizde öyle birşey oldumu bir o eksikti:))) öpüyorum sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?