Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

topluca rejime gircez demekki ben zaten tedaviden once 3 kilo almistim yil boyu ustune iki daha geldi 5 kilo bende cok feci ve feci duruyor direk gobekte ustelik spor yapayim diyorum yumurtalamadan sonra ya hamieysem die devam edemiyorum bende cok uzuluyorum zubeydecim hem tedaviden bile degil yillardi kilo almayan ben bir yilda 5 kilo aldim( cok cirkinlestim(

aslinda spora yazilsak psikolojimize de iyi gelir ama her kurus parayi da tedaviye ayirmak istiyorum( yaa artik anne olmak icin mi hamile kalmak istiyorupm yoksa 3 yillik bu kabus bitsin diye mi bilmiyorum((((((

sen bayıl bayıl bize cilveloş bile kızıyo sana
bak özlem böle nasıl olsa tutmicak diye tribe girip inşallah bilinç altında bastırılmış bi heves mekanizması büyütmüysundur

en önemlisi hayırlısı olması anlaştık mı fıstığım

hayirlisi olsun gizemlicim galiba bastirma su bu da degil de bende bir yandan hamilelik korkusu var( yani hamile kalir da kaybeder miyim korkusu aslinda bir psikologa ihtiyacim var belki de. bakmayin ben sizlere pozitifim kendimle ilgili kafam sadece hamile kalip kaybetme korkusuyla dolu esim bana sen hamile kalmak icin tup bebek yaptiran bir kadin gb hic davranmiyorsun diyor(( neyse uzun hikaye sagol canim.

sen eşlerin dediğine bakarsan
ohhoo
onlar adama kafayı yedirtir
boşver
sen
hakkında hayırlısı

sporu düşündüm özlemcim de vaktim yok ki hiç akşam saat 8.30 da evde oluyoruz yemek falan derken saat oluyo 9.30 kilo verdirici bişiler kullansam diyorum ya hamile kalırsam bebişe zarar verirsem korkusu var her ne olursa olsun her ay adet olana kadar belkilerim oluyo belki yaradanım bu ay yüzüme güler diyorum bilmiyorum kafam karıştı ama acil kilo vermem gerek onu biliyorum

zubeydecim tabiiki de normal de hamile kalabilirsin sakin o ilaclardan icme haftasonu iki gun saglam spor gecede evde hafif jimnastik yapsan bir diyetle cok daha mantikli bence.

Canım valla yanlız kalamıyorum çünkü ikiz geblik hiç bi iş yapmamam lazım, zaten yemek yapamıyorum mutfakta yemek yapılırken bile bütün kapıları kapatıyorum o yüzden maalesef kayınvalide bizimle, kurtuluş yok yanisempatiksalakcinni

E kendi annemde gelemiyo ki kardeşim yanlız çalışıyo o da, bi de önümüz ramazan zaten, annem bi an önce kardeşimi evlendirse de hep bebişler büyüyene kadar benimle kalsa keske, kendi anne baban gibi olmuyo kimse, güzel babamda gitti zaten, o olsaydı hep güldürürdü beni,bakalım eğer dr izin verirse ramazanın son haftası ennemlerin yanına balikesire gidicez hem onlarda babamsız ilk bayramlarında yanlız kaşmamış olurlar hem bana da iyi gelir..

Sen kiloları kafaya takma tatlım, bebiş gelicek ya ilk 3 ay vereceksin zaten üzülme sakınopuyorumnanaktan

ay aglancak halime ne guldum gecmisi bir daha okudum da, idrar testi pozitif cikinca ne sevinmisim nasil da inanmisim yazik bana ya( ama cok guldum yine de saf saf kesin diye bir emin gitmisim kan testinin sonucunu almaya 10 sonucuyla mozart donmusum:)))))))))))))))))))))))))

yaa kizlar kendimle ilgili bakarken ne yazilarimizi okudum hey gidi gunler hey, umarim bu formu hepimiz dogurana kadar terketmeyiz. gecmisi okumak komik, huzunlu, heyacanli karmakarisik duygular:))

kızlarrr herkese merhaba bugün blostasist transferim yapıldı 2 embriyo şimdi evdeyim yatıyorun. 5 tanede de dondurduk hayırlısı bakalım 10 ağustos sonuç günüm bu kez çok umutluyum kaderimizde varsa görücez bakalım :)))))

canım inşallah olumlu sonuç alırsında güzün güler hayırlısı olsun..

panadolcum yaa bir kez daha sormustum ama yazmadin galiba bu benim genetikler dedigin sana yapilan mi yani pihtilasma leiden faktor II gb testler mi

özlemcigim iyiyim teşekkür ederim sıcaklar bunaltıyor sadece canım daha önce eşime ve bana yapıldı genetik testler ve pıhtılaşma leiden ve ıı gb hiç sorun yoktu bu yapılacak test kürtajdan sonra embrionun testi olacak aslında bu sonuç beni çokta rahatlatmayacak belkide bende yıllardır 50 kg üzerine çıkamazdım hatta 3 yıllık evliyim evlenriken 48 kg. ben son 1.5 yıldır aşılama ilaçları 2 kürtaj tüp ilaçları derken göbek vs. basen kalınlıgı derken kilom 57 olmuş bu yaşıma kadar ilk kez bu kg görüyorum.sıcaklardan sporda yapılmıyor serinlesin başlıyacagım özlemcigim tüp bebek tedavisinde doktorunuz gerekli tetkikleri yaptırıyormu diye badenur nikinde arkadaş başlık açmış okudunmu hikayesini sinir oldum resmen yılların geçmesinemi yansın kız okadar maddiyatın gitmesinemi kendinin yıpranmasınamı çok üzüldüm hikayesine...

Son düzenleme:
hemde nasıl tatlım oluştu hem kilo hem selilüt kafayı yicem bişiler yapmam lazım düzeltmem lazım kendimi ama olmuyo tedaviden bu yana 7 kilo aldım aklınız alıyo mu ve veremiyorum inan her gece ağlıyorum

hay allah ya demek dogru ilaçların yan etkileri demekki sorma göbek aldı başını gidiyor selilütün olmasına çok üzüldüm bende pürüzsüzdü bacaklarım doktoramı gitsek önlem amaçlı hangi bölüme gitmek lazım onuda bilmiyorum internette yazıyor önlem alın diye ilk kez başıma geldigi için bilgimde yok olumlu olsaydıda hadi diyeceksin sorun degil yan etkilerine yinede saglık olsun gülüm ya..

ay canim Insallah mujdeler veririz burdan karsilikli. Masalah embroyolarin cok iyiymis bence de sansin cok yuksek bu durumda hem de iki tnasfer edilmis morelini cok yuksek tut.

canim ben de 48in ustune cikamazdim once iki yilda 50 oldum iyiydi simdi 55im bir yilda bes kilo ama ben tupten once aldim bu kilolari. yani iki kgya yakini sadece tup zamanina denk geldi( yillarca cirpi gb gezip simdi koca bir gobekle gezmek evet kesinlikle cok agir psikoloji!! ustelik ben hayatimda diyet yapmadim diyet deseniz tek bildigim hicbir sey yeme elmayla yasa derim o kadar yani:))) bilmiyorumkismile ve dusunun o gebege bakip hamilelikten de olabilirdi diyoruz ama bos yag yigini iyice uzuluyor insan( ne yapalim cekicek derdimiz varmis( Allah beterinden korusun.
canim sen bence bu genetik sonucu bekleme bile yani nerdeyse bir anlami yok sonucun onceden yazmistim. bir dahakine en guzeli pgt yaptirarak en bastan iyi embrolari secmek sonuc ne cikarsa ciksin. lutfen sonucta kromozom olarak normal cikmasa bile hic ustunde durma tum erken dusuklerin yuzde sekseni bu yuzden 10 embron olur ucu normal olmaz iyi gorunsede cok normal. diyelimki normal cikti onun da anlami yok cunku belki de senin vucudundan bir dokuya bakiliyor emin olmazlar erken dusuk diye yuzde yuzu yok yani. bana yapildiginda bebek 11 haftayi gecmisti doktor, eger sekiz haftadan once dusuk olsaydi cikan sonuc temiz bile olsa emin olamazdik demisti. yaa uzun uzun anlatiyorum cunku kafana takiyorsun oysaki her turlu sonuc aslinda emin olunmayacak. kotu bir tesaduftu en mantiklisi bir dahakine direk pgt istemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…