ay bayiliom senin kzisina hep boyle kiz bana gizemlicim kaydirigubbakcemile2 canim walla ikinci gun olmasi umrumda bile degil 2 hucre olsa bile anne karninda daha iyi ortamdalar hatta benim derdim cozulurken cok hucre kaybetmeleri baen dnalari bile bozouluyormus cok hucre kaybedince turk sitelerinde hicbir sey yazmiyor ingilizce sitelerde sayfalarca donmus embro yaptiranlarin yazilari var bin tne ornek okumusumdur bir tek benimkisi bu kadar hucre kaybettigi halde transfer olmus eyvahedigeldismile yoksa ben sevmem mi embro dahi canimizdan bir parcamiz bizim. opuyorumnanaktan neyse belki bir ilk olurum enterasan durumlar genelde beni bulur zaten kaydirigubbakcemile5
sen bayıl bayıl bize cilveloş bile kızıyo sana
bak özlem böle nasıl olsa tutmicak diye tribe girip inşallah bilinç altında bastırılmış bi heves mekanizması büyütmüysundur
en önemlisi hayırlısı olması anlaştık mı fıstığım
hayirlisi olsun gizemlicim galiba bastirma su bu da degil de bende bir yandan hamilelik korkusu var( yani hamile kalir da kaybeder miyim korkusu aslinda bir psikologa ihtiyacim var belki de. bakmayin ben sizlere pozitifim kendimle ilgili kafam sadece hamile kalip kaybetme korkusuyla dolu esim bana sen hamile kalmak icin tup bebek yaptiran bir kadin gb hic davranmiyorsun diyor (( neyse uzun hikaye sagol canim.
cigdocum sagol canim hatta bu kadar olur kenzul ars duasinin ismini hatirlamaya calisiyordum cok sasirdim sen yazinca simdi:))
ee kayinvalide ne zaman gidicek? gerci samimi olmasa da sana is yaptirmamasina sevindim sicak da cekilmez yemek vs. ama huzurun da cok onemli tabii.
sana iki embro koysunlar die deliye donmustum:)) haksizlik bu diyordum yana yakala, Allah'a sukurler olsun kirbirkere Masallah canim.
canim bas donmeme doktor progesteron nedeniyle dedi, sicak basmasini bilmiyorum ama transfer gununden beri var belirti olsa transfer gunu baslamazdi direk transferden alti saat sonra basladi, yalniz benim de belim simdi azalsa da heleki ilk gunler cok agridi.
walla tatlikiz beklemek cok zormus ben en gec onuncu gun labratuvar kapisindayim kesin:)) ilk uc gun iyi gecti de dort ve bugun yavasladi vakit:))
gizemlicim nasilsin sonucunu almadan onceki gunler hic regle agrisi yasamismiydin? ben dogal hamile kaldigim ay yasamistim ama yine de soz geciremiyorum kendime,
kizlar bel agrisi disinda yukarda mayis sonu yazdiklarimin hepsini aynen yasiyorum ve teste 10 gun demisim ya dayanamam diye o bile ayni dayanamayip yaptiracagim, o zaman kimyasaldi simdi en azindan kimyasal cepte mi acaba demeye basladim kaydirigubbakcemile5 bilmiyorumkismile hic yoktan iyidir der sacmalarmisim kaydirigubbakcemile3
kızlarrr herkese merhaba bugün blostasist transferim yapıldı 2 embriyo şimdi evdeyim yatıyorun. 5 tanede de dondurduk hayırlısı bakalım 10 ağustos sonuç günüm bu kez çok umutluyum kaderimizde varsa görücez bakalım :)))))
panadolcum yaa bir kez daha sormustum ama yazmadin galiba bu benim genetikler dedigin sana yapilan mi yani pihtilasma leiden faktor II gb testler mi
hemde nasıl tatlım oluştu hem kilo hem selilüt kafayı yicem bişiler yapmam lazım düzeltmem lazım kendimi ama olmuyo tedaviden bu yana 7 kilo aldım aklınız alıyo mu ve veremiyorum inan her gece ağlıyorum
ay canim Insallah mujdeler veririz burdan karsilikli. Masalah embroyolarin cok iyiymis bence de sansin cok yuksek bu durumda hem de iki tnasfer edilmis morelini cok yuksek tut.kızlarrr herkese merhaba bugün blostasist transferim yapıldı 2 embriyo şimdi evdeyim yatıyorun. 5 tanede de dondurduk hayırlısı bakalım 10 ağustos sonuç günüm bu kez çok umutluyum kaderimizde varsa görücez bakalım :)))))
canim ben de 48in ustune cikamazdim once iki yilda 50 oldum iyiydi simdi 55im bir yilda bes kilo ama ben tupten once aldim bu kilolari. yani iki kgya yakini sadece tup zamanina denk geldiözlemcigim iyiyim teşekkür ederim sıcaklar bunaltıyor sadece canım daha önce eşime ve bana yapıldı genetik testler ve pıhtılaşma leiden ve ıı gb hiç sorun yoktu bu yapılacak test kürtajdan sonra embrionun testi olacak aslında bu sonuç beni çokta rahatlatmayacak belkide bende yıllardır 50 kg üzerine çıkamazdım hatta 3 yıllık evliyim evlenriken 48 kg. ben son 1.5 yıldır aşılama ilaçları 2 kürtaj tüp ilaçları derken göbek vs. basen kalınlıgı derken kilom 57 olmuş bu yaşıma kadar ilk kez bu kg görüyorum.sıcaklardan sporda yapılmıyor serinlesin başlıyacagım özlemcigim tüp bebek tedavisinde doktorunuz gerekli tetkikleri yaptırıyormu diye badenur nikinde arkadaş başlık açmış okudunmu hikayesini sinir oldum resmen yılların geçmesinemi yansın kız okadar maddiyatın gitmesinemi kendinin yıpranmasınamı çok üzüldüm hikayesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?