Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4..özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan................................. 07 AĞUSTOS SONUÇ
5.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut................................. .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
7.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
8.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
9,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
10.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
11.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
12.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............,ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
13.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................???????????
14.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
15.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
16.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
17,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... 12 ağustos SONUÇ
18.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
19.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
20.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (DÜŞÜK YAPTI )
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ ( DÜŞÜK YAPTI)
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
OHHH, hamileleri görünce içim açıldı kızlaaaaaaaaaaarrrr alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis benimde kısmetse 6 ağustos belli olacak, hayırlısı olsun bakalım...

kizlar nerdeyse idrar testi aliyordum eczanenin kapisindan dondum bugun 8.gunum ben yarin labratuvarin kapisinda bulurum kendimi ya da eve kitlesin kocam, banane ne ya neyse ne ogreneyim cin iskencesine dondu her basim dondugumde progesterondan mi yoksa ddemekten:))))))))) zaten gardimi aldim kizlar dun doktorlar ikinci tup bebek icin randevuvumu aldim ne olur olmaz teselli hediyesi olsun bana test sonucunda :))))))))
dun gece sol yumurtaligimda bir agri oldu bir saat kivrandim agridan iyi bir sey mi kotu bir sey mi anlamadim aranizda var mi olumlu ya da olumsuz sonucta boyle bir agri ceken, toplama olsa yumurtalik buyuyor o agri yapiyor ama olmadigina gore ne demek acaba? haaaaa yarin sonuca kadar yerim ben sizin kafanizi:)))))))))))) Akli olan kacsin topige gelmesin:))))))))))))))

ay özlem yarın kan mı vericeksin cicim
ay vermesen bu kadar erken
ay yada versen mi yaaaaa

özlemim 2. gün embiriyolarını burda 15. gün test yaptırın diyorlar bende katılıyorum sen 28.inde olmadın mı transfer gülüm çok erken değil mi

agri hakkinda fikri olan yok mu:)))))) gizemlicim yaa dayanamiycam sanki cok mu erken 10.gunu mu beklesem yoksa:))) yarin 9

agri hakkinda fikri olan yok mu:)))))) gizemlicim yaa dayanamiycam sanki cok mu erken 10.gunu mu beklesem yoksa:))) yarin 9

ya dondurulmuşlar ne zaman bakılıyo şekerim eğer seninde normal kan testi günün 12 . günse 7. günde test yaptırab bir insan olarak sana bekle demeye hakkım yok sanırım

ay yaptır gitsin yarın ilk iş
bakalım ne çıkıcak
ağrı konusunda bişey diip hevesendirmek istemem
piskolojikte olabilir
minikselde olabilir

ama inşallah ikincisidir ve sen bu topiğe hamileyim diye yazdığında ben seni değil bebeğini tebrik edicem tüm herşeye rağmen mücadele ettiği için

gizemlicim aslinda doktor soole dedi 12.gun yaziom ama 15tede yaptir ikisinde de yap dedi. agrinin psikolojik olma ihtimali sifir cunku gozumden yaslar geldi agridan acile gitmeyi dusundum oole agridi afedersiniz wcde daha cok agriyor hala ama azaldi. zonk zok bir agri yumurtalikta, bu agriyi kimyasal gebelikte regle olmak uzereyken yasadim doktor yumurtaligin cok buyudu ilaclardan kuculuyor simdi ondan demisti. cok cok benzer bir agri.

tamam ben cumayi bekleyeyim yani 11.gun, zaten o gun ya da cumartesi regle gunum ayni zamanda. egerki gelmezse pazartesi 14.gunde tekrarlarim hem. haklisiniz donmus ve ikinci gun gorunumunde bir embroyoydu beklemek sart gb(

Özlemcim ben gebe kaldığımda bende de olmuştu ağrı. Hatta işten eve giderken tutmuştu. Yolda yığılıp kalacaktım ağrıdan nerdeyse. Umutlandırmak istemem seni ama. Resmen gözümden yaş gelmişti. Batma şeklindeydi benim ağrım. Nefes alamıyordum o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…