Özlemcim ben gebe kaldığımda bende de olmuştu ağrı. Hatta işten eve giderken tutmuştu. Yolda yığılıp kalacaktım ağrıdan nerdeyse. Umutlandırmak istemem seni ama. Resmen gözümden yaş gelmişti. Batma şeklindeydi benim ağrım. Nefes alamıyordum o derece.
İnşallah, sen hamile kalırsan dondurulmuşlarla deneyecek herkese umut olucan. Allahım bu mübarek günlerde boş çevirme dualarımızı.
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızz bunlar neee ne güzel şeyler yazmışsın ben geç kaldımm yaaaa neren agrıyorrr cnm dur bakem benim gibi mi oldun yoksa benimm hamileligimdeki tek belirti sol kasıgımdaki batmaydıı ve ordan rahime vuruyorduu benim tek belirtimm buu seninde mi öyle olduu cnmmm rabbimden dilegim allahım yüzünü güldürsünnn aminnnnnnnnnnnn
hemen kahvaltını yap gel erva mızı aç bırakma sakın bekliyoruz seni biz
ayşecim maşallah güzelim ne güzel ye böyle bol bol tatlım bişi olmaz belki bu sayede tiksintinde kalkar güzelim rahat rahat girer mutfağa yemeğini de yaparsın ervamıza da hareket olur anne karnında yemek yapmayı öğrenir :)
yaa ayse ne guldum :))) asermene guldum komsuya kizdim tabii!! canim ya bir yandan bak istahin aciliyor demekki artik cok sevindim:))) hem bulgurda cok yararli derler hamilelikte:)) oh yarasin:))
tiksinti gb duygular azalsin kimseye muhtac degilsin canim her yemegini mis gb yaparsin ama ev isi yapma lutfen.
cnm çok şükürr benn normal yemek yaprken diksinmiyorm et tavuk hariçç ama ayakta durunca ayaklarım şişiyorr hemen d.r lavabo dışında pek hareket etme dedii yavv koca ramazan var önümüzde herkes her şey yapcak ben ne yapcam bilmiyorm valla mahallede benim bebegimin tüp bebek oldugunu herkes bilyor yemek kokunca belki diyorm banada getiriler off tabi artık onların insafına kalmış bir şeyy gecen gün o dedigim abla zeytin yaglı yapmış zübeyde yemin ederim kapının önünde oturuyorz öyle kokuyorki anlatamam ne yaptın abla yedim sanene dedi güldü şakaya vurduuu ben anladım zeytin yaglı dolma oldugunu ama istemedim allahım sen beni affet ddim ne yalvarcamm tam bir hafta o koku burnumdan gitmedi en sonunda eşim gitti aldıı yok genede olmadı onlar tatlı yaa sonra alttaki komşum çalışıyor garibim akşam 9da eve geliyor anlattım sen neden bana söylemedin dedi kaynanasına tel acıyor hemen kadın bir tencere sardı yolladı sagolsunn(( insanlarda merhamet kalmamış ben öyle degilim işte hamile olsun veya olmasın göz hakkı die bir şey var yaa kokuyor görüyorr veriririm
canim mercimek seviyorum yiyorum diyorsun ya kurufasulye nohut vs yuklen o zaman biraz. bir de ayse aklima ne gildi bir arkadasim senin gb tiksinmisti etten, sonra bir kesffettiler mangalda yiyor ve cok seviyor mangalda acaba tavuk falan bir mangal denesen mi?
yaa kizlar el birligi canini et cektirmemiz lazim:))
ayy bir mangal yapsa biri de yesem:)))))))
Özlemcim özelime linki gönderir misin? Valla teknik terimler ya , google'a ingilizce ne yazsam bilmedim. Ben de okuyayım onları.
ay canim yaa kiyamam hamile kadin ne pisirdin diye sorar da insan vermez mi hic(( aaa insanlarin vidani kalmamis kiyamam sana ben bir sey cekti mi canin al malzemeleri onune oturdugun yerde yap ama cok sukur bak istahin acildi:))) kiz canim mercimek koftesi cekti:))))))))))))))Allahhhhhhhhhh limonluuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?