Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aneeeeee ay Insallahhhhhhhh canim aynen batiyor surekli arada da zonk zonk nasil artiyor.aynen engel olmadim agridan yaslar geldi gozumden dun gece simdi zonklama gecti batma kismi devam.arada yok oluyor. walla bu gidiste kendimi olmasam da hamile sanacagim arkadaslar pek guzel seyler diyorsunuz:))) hadi hayirlisi.

İnşallah, sen hamile kalırsan dondurulmuşlarla deneyecek herkese umut olucan. Allahım bu mübarek günlerde boş çevirme dualarımızı.

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızz bunlar neee ne güzel şeyler yazmışsın ben geç kaldımm yaaaa neren agrıyorrr cnm dur bakem benim gibi mi oldun yoksa benimm hamileligimdeki tek belirti sol kasıgımdaki batmaydıı ve ordan rahime vuruyorduu benim tek belirtimm buu seninde mi öyle olduu cnmmm rabbimden dilegim allahım yüzünü güldürsünnn aminnnnnnnnnnnn

kızlar hepinize slmmmm nasılsınızz daha yeni kalktımm şimdi kahvaltı yapaıcazz off felekat acımm (((((

İnşallah, sen hamile kalırsan dondurulmuşlarla deneyecek herkese umut olucan. Allahım bu mübarek günlerde boş çevirme dualarımızı.

canim zaten benimki olursa degil sadece umut olmak litareture bile gecebilir dusun yuzde elliden fazla hucre kaybi yasanmis embroyolari transfer bile etmiyorlar benim ikisindede kayi yuzde elliden fazla yani olurda kalirsam tup bebek yaptircak herkese sadece bir sey diyebilirim asla ve asla en kotu embroyonuzu bile cope gondermeyin dondurtun ve hepsini zamanla deneyin. gizemli bana kiziyor ama embroyolog bile yuzde 10 sans verdi embro basina yuzde 5; asilamada bile sans daha yuksek aklinialirimsmile bir de asozlemscim ben yabanci sayfalardan cok baktim inanir misin sadece dondurulmus deneyenlerin formlarinda 50 sayfa yani 50 ayri baslik gordum cok cok yaygin. o kadar cok hamile kalan varki sizlere morel olsun diye yaziyorum. ama geneli embroyolari cok iyi cozulenler benimgb yuzde elliden fazla kayip hucre olup transfer olan bile henuz gormedim:)) yani bende olmasa da sen sakin morelini bozma istersen ozelden mesaj atayim ingilizce sitelerdeki ornekleri gorunce cok morel oluyor.

ayse et yiyonnnnnnnnn mu az az da olsaaaaaaaaaaaaa sen et yiyene kadar ben kafani yerimmmmmmmmmm :))))))) Insallah tiksintin azalmistir canim.

ay kızlar ya insan hamileyken ne çok canı bir şeyler istiyorr benim durumum malum her şey yapamıyorm fazla hareket etmemem gerek dün söylemesi ayıp cnm kısır istiyorrr ama nasıll böylee karşıda bir abla var ona söyledim bana kısır yaparmısın die tmm ayşe yapım dedi tabi bunu 12:30 söyledimm saat 2 oldu 3 oldu kadın da ses yokk ama ben duramıyormm sonra aşag indim abla bana kısır yapcan mı dedimm ben bir yere oturmaya gidecem gelince yaparım dedii amam bir gitti saatt 5 hala yokk neyse dedim rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin kurban oldugum mevlam bana saglık versin kalktım yavaş yavaş tam koca derin bir borcam kısır yaptımm valla inanın o kadar yiyesim gelmiş heposini yedimmm sonra oturdum birde halime güldüm kızım madem kendin yapacaktın sabahtan bu tarafa kadına ne yalvarıyorsunn diee:))) yaa midem bulanıyor birde insana başkasının yaptıgı daha tatlı geliyorr hamilleiktee neyse kadın baktım gelmiişini dışarda oturuyor gene ulan bir gel bana sor ayşe ne yaptın kısırı işini diee sonra ben seslendim fatma abla ne zaman gelcen bana diee heee sana kısır yapcaktık demi dedi bende dedim saol sen ben kendim yavaş yavaş yaptım yedim bile dedimm (((( valla yakalarım şişmiştii yeminlee sonra akşam oldu birisi biber dolması yapıyor nasıl kokuyor offf allahım bu seferde biber dolması die tutturdum eşim diyor ssana ne oluyor bu gün kıtlıktan mı çıktın diyorr ama ne yapım cnm istiyor anam olsaydı var ya hepsini yapardı bana (((((( sonra baktım dolapta biber var gece 10da biber dolması yaptım yedimm :))))))) sonrada kalan iç vardıı onlada üzüm yapragından oturdugum yerden bir tencere zytin yaglı yaptımm sonrada oturdum hep agladım hepde halime şükrettim rabbime çok şükür elim ayagım tutuyor allahım bir kapıdan bir kapıya kimseyi kimseye muhtaç etmesin rabbim eşimin kesesine halil ibrahim bereketi versin allahım onun acısını göstermesinn kimseden fayda yokk eş her şeyyy o garibimde peşimde koşturuyor yapma ben sana dışardan alım die ama ben evde yapılmış istiyorm die tutturdum işin özeti kimse bana bir şey yapmadı dün allah elden ayaktan kesmesin kimseyii aminnnnn sonra bir oturdumm 3 tane biber dolasını yedim yattımm:1rolleyes::roflol: yaff ben hiç böyle pis bogazlı degildimm :))))))))

ayşecim maşallah güzelim ne güzel ye böyle bol bol tatlım bişi olmaz belki bu sayede tiksintinde kalkar güzelim rahat rahat girer mutfağa yemeğini de yaparsın ervamıza da hareket olur anne karnında yemek yapmayı öğrenir :)

hemen kahvaltını yap gel erva mızı aç bırakma sakın bekliyoruz seni biz

:))))) yaptım cnm bir haftadır haşlama yumurta yiyorm d.r ye dedi ama artık yemiycem bana alerji yaptı sanırım yüzüm gözüm ayaklarım hep kabardıı offff yaa özlemcim benim ete yumurtaya laerlim varr etten tiksinmem hala devam ediyorr bırak yapmayı eve bile et sokmuyorm valla dolapta olanlarda söylemesi ayıp alt komşuya verdim her gördügümde içim dışıma çıkıyor et yemegi yaptıgında eşime getiriyor saolsuunn

yaa ayse ne guldum :))) asermene guldum komsuya kizdim tabii!! canim ya bir yandan bak istahin aciliyor demekki artik cok sevindim:))) hem bulgurda cok yararli derler hamilelikte:)) oh yarasin:))
tiksinti gb duygular azalsin kimseye muhtac degilsin canim her yemegini mis gb yaparsin ama ev isi yapma lutfen.

canim mercimek seviyorum yiyorum diyorsun ya kurufasulye nohut vs yuklen o zaman biraz. bir de ayse aklima ne gildi bir arkadasim senin gb tiksinmisti etten, sonra bir kesffettiler mangalda yiyor ve cok seviyor mangalda acaba tavuk falan bir mangal denesen mi?
yaa kizlar el birligi canini et cektirmemiz lazim:))
ayy bir mangal yapsa biri de yesem:)))))))

Özlemcim özelime linki gönderir misin? Valla teknik terimler ya , google'a ingilizce ne yazsam bilmedim. Ben de okuyayım onları.

cnm çok şükürr benn normal yemek yaprken diksinmiyorm et tavuk hariçç ama ayakta durunca ayaklarım şişiyorr hemen d.r lavabo dışında pek hareket etme dedii yavv koca ramazan var önümüzde herkes her şey yapcak ben ne yapcam bilmiyorm valla mahallede benim bebegimin tüp bebek oldugunu herkes bilyor yemek kokunca belki diyorm banada getiriler off tabi artık onların insafına kalmış bir şeyy gecen gün o dedigim abla zeytin yaglı yapmış zübeyde yemin ederim kapının önünde oturuyorz öyle kokuyorki anlatamam ne yaptın abla yedim sanene dedi güldü şakaya vurduuu ben anladım zeytin yaglı dolma oldugunu ama istemedim allahım sen beni affet ddim ne yalvarcamm tam bir hafta o koku burnumdan gitmedi en sonunda eşim gitti aldıı yok genede olmadı onlar tatlı yaa sonra alttaki komşum çalışıyor garibim akşam 9da eve geliyor anlattım sen neden bana söylemedin dedi kaynanasına tel acıyor hemen kadın bir tencere sardı yolladı sagolsunn (( insanlarda merhamet kalmamış ben öyle degilim işte hamile olsun veya olmasın göz hakkı die bir şey var yaa kokuyor görüyorr veriririm

sen birde akşam eşimi görseydim özlemcim biber dolmadsını elimle yiyorm die gülmekten ölüyor ne oldu sana diyorr napımm bu hamilelik böyle bir şey demekki valla ilkkez başıma geldimmm allahım bu güzellikleri sizede yaşatsın ama benim gibi ac kalmayınn((((((( tabbii çok şükür özlemm gecen günn pazar günü ama bak gülmeee sakınnnn mercimek köftesi yaptıımmm offf kıvırcıkla limonlu limonlu yedimm tabi eşime hiç vermedimmm r:)))))))))) o çok severr çok şükür özlemmm 4 gündür hemen hemen her şeyi yaoıyormmm iştah konusundaaa valla 3 kişinin yicegini rahat yiyormmm :)))))))))

ay canim yaa kiyamam hamile kadin ne pisirdin diye sorar da insan vermez mi hic(( aaa insanlarin vidani kalmamis kiyamam sana ben bir sey cekti mi canin al malzemeleri onune oturdugun yerde yap ama cok sukur bak istahin acildi:))) kiz canim mercimek koftesi cekti:))))))))))))))Allahhhhhhhhhh limonluuuuuuuuuuuuuu

tatlum zaten o mangal yüzüne ben etten tiksindimm ben 1 aylık hamileyken mangal istedim eşimden burda bir abi var bizi burda tepe üstü die bir yer var ormanlık oraya götürdü bunlar mangal yaptılarr yaff etler çabuk pişti ben şüpelendim ama anam neyse biz yemeye başladık ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy eti yani tavugu bir ısırdımm cigg vee kanlıydı bir daha azıma sürmediimm hiçç (((((( yani ne mangalda nede normal bir süre yemedimm ama d.r gecer diyorr belki başlarımmm ama zaten alerji yapıyorr o dediklerini zaten yiyormm kendime ayran çorbası yapıyorm d.r onun çok süt yaptıgını söylediii ben maşallah yiyormm inşş şu ayaklarımın şişmeside kalkarrr offf

Özlemcim özelime linki gönderir misin? Valla teknik terimler ya , google'a ingilizce ne yazsam bilmedim. Ben de okuyayım onları.

canim ozel mesaj attim, FIV fecondation in vitro normal tup bebek ve hep FIV diye gecer frozen embro transfer FET diye hep gecer. ozelden linkide yolladim. googlenin ceviri sayfasi da var unutma.

vallahı allahım affetsin kadını çekiştiriyorm ama bu anlattıgım kadın çok hayın yaaa yanii bir şey koksada vermiyorr kıss hadi beni bırak yanıonda lohusa kadın varr yaa dogum yapalı 3 gün olmuştu onundaa neyse boş verr allaha havale edelim çok şükür özlemcimm dedigin gibi bende öyle yapıyorm ne cnım çekerse bilmedigimide nette bakıp yapıyorm istedigim gibi olmasada çok şükür iştahım geciyorrr bu kızzz beni deli etti zilli ekşi yaa bir kilo limonu rahat yiyormm bennn offff hatta bitti bu gün eşim alcaktııı:)))) diyor kasayla alım barııı:roflol:gel cnm sanada yaparım bennn oyy kıyamam :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…