Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

asozlemcim mesajimi aldiysan yaza misin cikicam da merak ettim o ara internet gitti gonderdi mi emin olamadim. kizlar ya yumurtaligim cok agriyor yine basladi sanki usutmus gb aslinda. balkona ciktim serindi hemen agridi. gidip yaticam cidden kivrandiriyor.

hamile kızlar, lütfen dua edin banada ki benimkide tutsun, cuma günü test tarihim, hamilelerin duaları kabul olurmuş, lütfen arkadaşlar ihtiyacım var sizin dualarınıza...

kizlar opuyorum hepinizi aksamustu gorusuruz. temmuzcumu da ozledim yuzuyordur ne guzel:)) nedime tamamen unuttu bizi( terketti resmen(
zeynepcim Insallah biraz daha iyidir......

hamile kızlar, lütfen dua edin banada ki benimkide tutsun, cuma günü test tarihim, hamilelerin duaları kabul olurmuş, lütfen arkadaşlar ihtiyacım var sizin dualarınıza...

cnm benim biz herkese dua ediyorz rabbim yüzünü güldürsün inş sonuçun pozitif çıkar hayırlısıı allahım hayırlı ve saglıklı evlatlar versin inş tatlım beniimm bol şanslar sanaa

özlemcim yaradana emanet olun kızın ve sennn:)))))))))))99 çok çok öptümmm bak kız dedim kızın olcak innşş:)))))))))9

inşallah kızlar, çok teşekkür ederim, özlemcim hadi bakalım ikimiz aynı gün haber vericez ve umarım güzel haberler veririz..:Saruboceq:

evet nedime nerde bende anlamadım bir ona birde cancan2 var ya onlara kafam çok takıldı en azından bize bir haber verin yaa iyimisiniz bebekler nasıl diee bak biz burdayız onlar bizi unuttu hemenn(((((((((birde tatlıı kızzz küstüm sana bennn bir aydan fazla olduu kıs bebeginin cinsiyeti ne bagri onu deeee:))))))))))) meraktan ölcemmm

inşallah kızlar, çok teşekkür ederim, özlemcim hadi bakalım ikimiz aynı gün haber vericez ve umarım güzel haberler veririz..:Saruboceq:

inş ikinizinde pozitif sonuç alırsınız kızlar halay cekecez daha :)) bende çıkıyorm kızlarr hepinizi yaradana emanet ediyorm çok öptümm mujjjokkk:)))))))))9buda kızımın öpücügüü:)))

inş ikinizinde pozitif sonuç alırsınız kızlar halay cekecez daha :)) bende çıkıyorm kızlarr hepinizi yaradana emanet ediyorm çok öptümm mujjjokkk:)))))))))9buda kızımın öpücügüü:)))

İNŞALLAAAHH, çok sağol arkadaşım, kendine iyi bak, kızınada iyi bak:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

özlemcigim merhaba açıklayıcı yazdıgın için teşekkür ediyorum canım bende senin gibi düşünüyorum seninde dedigin gibi hücre sayıları azmış falan yabana atmamak gerek olacaksa oluyor buna inanıyorum benim ambrio 2 gün ebriosuydu 4 hücreliydi mesela hamilelik oluştu kısmet buna inanıyorum senin için benide heycan sardı canım hamilesin gibi geliyor bana aman dikkat et sabırlı ol cuma günü yaptır testini bence öpüyorum

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun inşallah güzel haberler yazarsın...bu arada topigimiz ugurludur bilgin olsun:)))

kızlar bişi sorucam ya sizede oldu mu bilmiyorum ama ben bu ay 13 temmuzda regl oldum adetim bittikten sonra yani şöyle diyim 17-18 temmuz gibi gögüslerimde bi doldunluk oluştu ve bu günden güne daha da hassalaştı dokunamıyorum bile kaç gündür ve acayip şiş daha adetim bittiği gibi böylr olması tuhaf geldi bi anlam veremedim normalde benim gögüslerim çok ufaktır yani o yuzden hemen anlayabiliyorum ve anlaşılıyo hala ilaçların etkisi olabilir mi sizce nedersiniz

olabilir canım
ayrıca insan vucudunu bu dönemlerde o kadar dinliyor ki
ister istemez herşeyi fark ediyor
belki önceden de oluyordu
eminmisin

sagol canim evet dayanmaya caliscagim cumartesine kadar cok sagol.

hani gec yumurtladik ya birkac ay tedaviden sonra tersi olup erken de yumurtlayabilirdik cunku ilaclar hala etkili bildigim kadariyla cunku yumurtlama donemi gogusler olgunlasabiliyor.

yok gizemcim eminim diyorum gögüslerim küçük diye sorun eden bi insanım o yuzden fark ettim zaten şişti ve dokunamayacağım kadar acıyo 2 haftadır anlayamadım bakalım hayırlısı belirli olur regl olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…