hamile kızlar, lütfen dua edin banada ki benimkide tutsun, cuma günü test tarihim, hamilelerin duaları kabul olurmuş, lütfen arkadaşlar ihtiyacım var sizin dualarınıza...
inşallah kızlar, çok teşekkür ederim, özlemcim hadi bakalım ikimiz aynı gün haber vericez ve umarım güzel haberler veririz..:Saruboceq:
inş ikinizinde pozitif sonuç alırsınız kızlar halay cekecez daha :)) bende çıkıyorm kızlarr hepinizi yaradana emanet ediyorm çok öptümm mujjjokkk:)))))))))9buda kızımın öpücügüü:)))
canim ozel mesaj attim, FIV fecondation in vitro normal tup bebek ve hep FIV diye gecer frozen embro transfer FET diye hep gecer. ozelden linkide yolladim. googlenin ceviri sayfasi da var unutma.
asozlemcim mesajimi aldiysan yaza misin cikicam da merak ettim o ara internet gitti gonderdi mi emin olamadim. kizlar ya yumurtaligim cok agriyor yine basladi sanki usutmus gb aslinda. balkona ciktim serindi hemen agridi. gidip yaticam cidden kivrandiriyor.
inşallah kızlar, çok teşekkür ederim, özlemcim hadi bakalım ikimiz aynı gün haber vericez ve umarım güzel haberler veririz..:Saruboceq:
kızlar bişi sorucam ya sizede oldu mu bilmiyorum ama ben bu ay 13 temmuzda regl oldum adetim bittikten sonra yani şöyle diyim 17-18 temmuz gibi gögüslerimde bi doldunluk oluştu ve bu günden güne daha da hassalaştı dokunamıyorum bile kaç gündür ve acayip şiş daha adetim bittiği gibi böylr olması tuhaf geldi bi anlam veremedim normalde benim gögüslerim çok ufaktır yani o yuzden hemen anlayabiliyorum ve anlaşılıyo hala ilaçların etkisi olabilir mi sizce nedersiniz
sagol canim evet dayanmaya caliscagim cumartesine kadar cok sagol.özlemcigim merhaba açıklayıcı yazdıgın için teşekkür ediyorum canım bende senin gibi düşünüyorum seninde dedigin gibi hücre sayıları azmış falan yabana atmamak gerek olacaksa oluyor buna inanıyorum benim ambrio 2 gün ebriosuydu 4 hücreliydi mesela hamilelik oluştu kısmet buna inanıyorum senin için benide heycan sardı canım hamilesin gibi geliyor bana aman dikkat et sabırlı ol cuma günü yaptır testini bence öpüyorum
hani gec yumurtladik ya birkac ay tedaviden sonra tersi olup erken de yumurtlayabilirdik cunku ilaclar hala etkili bildigim kadariyla cunku yumurtlama donemi gogusler olgunlasabiliyor.kızlar bişi sorucam ya sizede oldu mu bilmiyorum ama ben bu ay 13 temmuzda regl oldum adetim bittikten sonra yani şöyle diyim 17-18 temmuz gibi gögüslerimde bi doldunluk oluştu ve bu günden güne daha da hassalaştı dokunamıyorum bile kaç gündür ve acayip şiş daha adetim bittiği gibi böylr olması tuhaf geldi bi anlam veremedim normalde benim gögüslerim çok ufaktır yani o yuzden hemen anlayabiliyorum ve anlaşılıyo hala ilaçların etkisi olabilir mi sizce nedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?