yok gizemcim eminim diyorum gögüslerim küçük diye sorun eden bi insanım o yuzden fark ettim zaten şişti ve dokunamayacağım kadar acıyo 2 haftadır anlayamadım bakalım hayırlısı belirli olur regl olunca
allah allah neden öle oldu acabayok gizemcim eminim diyorum gögüslerim küçük diye sorun eden bi insanım o yuzden fark ettim zaten şişti ve dokunamayacağım kadar acıyo 2 haftadır anlayamadım bakalım hayırlısı belirli olur regl olunca
kısmet cnmın içihaa iki haftadir demek ben orasini anlamadim ayyy Insallah bebistendir o zaman Insallahhhhhhhhhhh.
evet gizemlicim hatta 11.gun oluyor cuma dur bakalim dayanabilirsem:)) zaten cuma regle gunum toplama olmadi ya ovulasyon takibi de yapildi o yuzden gununde regle olurum hamile degilsem ya da bir gun gec.
oyss cnm benim benim 3 aylıkken kız dediler:))))))))9 tatlım bu arada hoş geldin cnm benim ya nerdesin teyzesi kızım kocaman olmuş yarım paket sana yagından büyükk:roflol:bende bu gün senden bahsettim cinsiyeti bellimi dieee ay cnm rabbim gönlü muradını versin inşş 3:5 aylık olmuş senin kide belli olur tatlım maşallahhh melegimizee:))))))) nasılsın cnm
hoşbuldum balımmm maşalllah sana yağınakaydirigubbakcemile3baya büyümüş fıstık hai dua et teyzeside bizimkindede bir pipi görelim:roflol:senin kıza karşılık evet büyüyo teyzesi çok şükür iyiyiz sen nasılsınsın canım biraz sıcaklardan şikayetçiyiz o kadar bide sabahları mide bulantım oluyo geçmedi gitti hayırlısı bakalım
kızlarrrrrrrrr, kan testim cuma benim, bu sabah dayanamadım saat 5te test yaptım evde, negatif gördüm ve çok üzüldüm, sanırım en fazla 5 dk falan bekledim testi, üzüldüm gittim yattım, altıbuçukta kalktım bidaha testte baktım ve ikinci çizgiyi gördüm şok oldum, acaba o çizgi nezaman çıktı, silikti biraz, keşke bekleseydim dedim biraz daha, sizce sonuç ne olabilir yaaa, ama cumayı beklemekte ısrarlıyım, kanda çıkacak nasıl olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?