Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

haa iki haftadir demek ben orasini anlamadim ayyy Insallah bebistendir o zaman Insallahhhhhhhhhhh.
evet gizemlicim hatta 11.gun oluyor cuma dur bakalim dayanabilirsem:)) zaten cuma regle gunum toplama olmadi ya ovulasyon takibi de yapildi o yuzden gununde regle olurum hamile degilsem ya da bir gun gec.

allah allah neden öle oldu acaba
bi gözlemle bakalım daha devame dicek mi
kısmet cnmın içi
bakalım nasıl dayanıcaksın:uhm:

atlatırsın bitanem sen dayan birazcık daha bebişler süpriz yapsın annelerine büsbüyük bi değer çıksın da şok ol sen zemuszemuszemuszemus

tık tıkk biz geldik kızlar kimsecikler yokmuu yaff ben dayanamadım burda bir polikinlik var kızımı gözrmeye gittim bakem kilo almışmı die:kedi::kedi:kızıma maşallah teyzeleri 106 grmdı maşallah 150 grm olmuş kocaman olmuşşş eve kadar ayaklarım yere bazmadı ohh çok şükür düzelmş demekki dolmalar kızıma yarıyorr sanırım yarasın minnoşumaa:))))))))) allahıma şükür yaaa aglamaktan bir hal olmuştum çok şükürr kızım düzelmişşşş

AYŞEEEE tatlımm bebişinin cinsiyeti ne zaman belli oldu maşallah kızına yerim ben onu yaaa
bizde cumartesi gidecez cinsiyet için bakalım gösterecekmi bizim minik

oyss cnm benim benim 3 aylıkken kız dediler:))))))))9 tatlım bu arada hoş geldin cnm benim ya nerdesin teyzesi kızım kocaman olmuş yarım paket sana yagından büyükk:roflol:bende bu gün senden bahsettim cinsiyeti bellimi dieee ay cnm rabbim gönlü muradını versin inşş 3:5 aylık olmuş senin kide belli olur tatlım maşallahhh melegimizee:))))))) nasılsın cnm

hoşbuldum balımmm maşalllah sana yağınakaydirigubbakcemile3baya büyümüş fıstık hai dua et teyzeside bizimkindede bir pipi görelim:roflol:senin kıza karşılık evet büyüyo teyzesi çok şükür iyiyiz sen nasılsınsın canım biraz sıcaklardan şikayetçiyiz o kadar bide sabahları mide bulantım oluyo geçmedi gitti hayırlısı bakalım

canım seni merak ediyorum
ama nedense bi girip yazdığın yok daha bugün aklımdan geçtin bizim topiğede uğra

kızlarrrrrrrrr, kan testim cuma benim, bu sabah dayanamadım saat 5te test yaptım evde, negatif gördüm ve çok üzüldüm, sanırım en fazla 5 dk falan bekledim testi, üzüldüm gittim yattım, altıbuçukta kalktım bidaha testte baktım ve ikinci çizgiyi gördüm şok oldum, acaba o çizgi nezaman çıktı, silikti biraz, keşke bekleseydim dedim biraz daha, sizce sonuç ne olabilir yaaa, ama cumayı beklemekte ısrarlıyım, kanda çıkacak nasıl olsa...

canim yaa buyuk ihtimal sonradan cikan dogrudur sadece burda cok hassas testlerden alirsan onlarda sonradan cikarsa dogru degildir yaziyor ve bana kackez oldu bu dogru degildi ama altini cizeyim pahali hassas testlerde oyle. hani cok hasas ya kuruyunca idrar beliriyor ikinci cizgi yalniz surdan da tahmin edebilirsin ikinci cizgi incecikse benim dedigim oluyor eger ikinci cizginle birinci cizgin ayni kalinliktaysa olmustur bu is gec ciksada
bir de ucuz bir testtse eger ki bence en iyi onlar silik de olsa sonradan olsa ikinci cikinca bence dogu sonuc

bu arada bombayi patlatayim :1rolleyes: kan verdimmmmmmmm sizin saatle ucbucuk gb belli olucakkkkkkkkklava: banane banane verdim iste oh be simdien rahatladim baslarim negatif mi pozitif mi diye kafa yemeye neyse ne ogrenyim kurtulayimmmmmmmmmm :dance: negatiftir zatennnnnnnnnnn

ucuz testti kullandığım, bugünde 11.günüm, allahım ne olur çıksın cuma günü sevineyim yaaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…