bide koskoca acıbadem hastanesi salaklar ya bi iğne yapacaklar onuda yüzlerine bulatırıyolar tabi kendi ileri değil ki walla ben kendime yaparken bile 70 kere kontrol ediyodum onlarda nerde o dikkat pislik ya insanın sinirini bozuyolar bideArkadaşlar merhaba,
3 toz bir su olarak menagon kullanıyodum, iş yerim yakın diye Bakırköy Acıbadem.e gittim iğne kas içinden olduğu için, hemşire 1 toz 1 su yapmış, çok moralim bozuldu, sonra dr.la görüştük 2 toz daha yaptılar.
Orda ağlamadım ama çıkınca kendimi tutamadım, ortalığı birbrine kattım orda ama olan olan bi kere.
iğnelerinizi dışarda yaptırıyorsanız aman dikkat edin, kimse bizim işimizi biz gibi takip etmiyor.
senağlama
Temmuzcummm olmayacakkk tatlım sen merak etme herŞey yolunda gİdecek
Temmuzcum benim kistim lucrinden önce olduğu halde bile sorun olmadı.sen kafana takma lütfen.
canım benim her hormon ilacının kist yapma etkisi var ama sonuçta sen 3-4 gün arayla takipte olucaksın ve yumurtan geliştikçe en uygun zamanda onları topluyorlar sonuçta içindeki tüp yumoşları topladıkları için kist falan yapcak bişey kalmıyo sen korkma doktorun ehliyse senin yumoşlarını yeterince büyüdüğünde alcak zaten kiste dönmesine izin vermez mesela ben ilk zamanlar 225 ml gonal-f kullanıyordum yumoşlarım çabuk cvp verdi tedaviye o yüzden 187,5 mle düşürdü doktorum daha fazla büyüyüp kist yapmasın diye ondan kısa bir zaman sonrada topladılar zaten seninde öle takiple olacağı için kist dönüşmesine izin vermezler sen daha tedavinin başında evham yapıp moralini bozma
olmicak kist falan ama sen böle devamlı çağırırsan kistte çıkar herşeyde çıkar sıkma canını nolur temmuzcum nolur bitanem bak olumsuz etkilenicek bedenin bu sefer
arkadaşlar benim de ilk denemem çoook korkuyorumm neden se 14 nisanda lucrin e başlıyacağımmm. dualarımm hepimizlee....
arkadaşlar benim de ilk denemem çoook korkuyorumm neden se 14 nisanda lucrin e başlıyacağımmm. dualarımm hepimizlee....
mehaba cigdo seninkisinin bi benzeri benim basima geldi bugun. canim cok SIKKIn bana yazili olarak gonderdiler ilaclarimi postama nasil kullnacagimi. kagitada gunde 4 kez kullanilacak diye yazmislar ben gunde 4 kez brun spreyi kullaniyorum 3 saat arayla kullandim bu gune kadar 3 haftaya yakin bugun doktora gittim bana 5 saat aralikli kullanacaktin dediler bende cok uzuldum insallah negatif cevap almam sonunda. benimde transferimi carcamba gunu yapacaklarmis bakalim hayirlisi.
arkadaşlar dün gece regl oldum ve yarın başlıyoruz gonalf ile, sevinç heyecan ve korku hepsi bir arada...
Umarım güzel sonuçlarmız olur, şimdi tek korkum ilaçların yan etkisi var mı?
çok dikkat etmen lazım canım öle koşturup oynayamazsın topuklu ayakkabı giymemen gerekiyo dikkatli ol aman diim yani he heba olur walla herşey
koşturuup oynamam öle dikkat ederim inş o kadar eziyeti çekipte o cahilliği yapmam
çok topuklu giyen biri değilim ama dikkat ederim inş ağrım sızım olmasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?