Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

benmasal canım tebrik ederim :)) umarım sorunsuz bir hamileilk geçirir bebişini kucağına alırsın canım. bizlere bolca dua et emi :)))

bide koskoca acıbadem hastanesi salaklar ya bi iğne yapacaklar onuda yüzlerine bulatırıyolar tabi kendi ileri değil ki walla ben kendime yaparken bile 70 kere kontrol ediyodum onlarda nerde o dikkat pislik ya insanın sinirini bozuyolar bide

Temmuzcum benim kistim lucrinden önce olduğu halde bile sorun olmadı.sen kafana takma lütfen.

sağol canım ya sizde olmasanız napardım zaten aileme bile anlatmadım bi eşim bi sizler varsınız eşimde çoğu zaman çok büyütüyosun abartıyosun kendikendine moralini bozuyosun diyip kestirip atıyo benim gibi araştırmadığı için haberi yok bişeyden.

olmicak kist falan ama sen böle devamlı çağırırsan kistte çıkar herşeyde çıkar sıkma canını nolur temmuzcum nolur bitanem bak olumsuz etkilenicek bedenin bu sefer

sağol canım detaylı da bilgi vermişsin teşekkürler
evet doktoruma da güveniyorum endişenmiyorum artık

olmicak kist falan ama sen böle devamlı çağırırsan kistte çıkar herşeyde çıkar sıkma canını nolur temmuzcum nolur bitanem bak olumsuz etkilenicek bedenin bu sefer

ben en iyisi meditasyona başlıyım pozitif düşünme sanatını çözmem lazım.
hayat boyu lazım insana, yapı işte hayatımda hiç rahat biri olmadım ki herşeyin en kötüsünü düşünmek sanki bana mahsuz farkındayım hatamın kendi kendime yapıyorum ama yapmıyacam artık pozitif olucam bundan sonra saldım çayıra mevlam kayıra varmı bizim elimizde bişey yok biz denileni harfiyen yapıcaz gerisi Allaha kalmış haklısın tatlım.

mehaba cigdo seninkisinin bi benzeri benim basima geldi bugun. canim cok SIKKIn bana yazili olarak gonderdiler ilaclarimi postama nasil kullnacagimi. kagitada gunde 4 kez kullanilacak diye yazmislar ben gunde 4 kez brun spreyi kullaniyorum 3 saat arayla kullandim bu gune kadar 3 haftaya yakin bugun doktora gittim bana 5 saat aralikli kullanacaktin dediler bende cok uzuldum insallah negatif cevap almam sonunda. benimde transferimi carcamba gunu yapacaklarmis bakalim hayirlisi.

arkadaşlar benim de ilk denemem çoook korkuyorumm neden se 14 nisanda lucrin e başlıyacağımmm. dualarımm hepimizlee....

arkadaşlar benim de ilk denemem çoook korkuyorumm neden se 14 nisanda lucrin e başlıyacağımmm. dualarımm hepimizlee....

slm, korkmana hıııc gerek yok. cok rahat ol. ben ılk denememı aralıkta yaptırdım ve olumlu sonuc aldım. ınsallah darısı burdakı herkesın basına...

arkadaşım bende ayın 20 de lucrine başlayacağım ama sağolsun arkadaşlar sayesinde artık korkmuyorum korkacak bişey yk tatlım lucrin de minimini bir iğnecik zaten o bizden korksun aklinialirimsmile

canım burun spreyi tedavinin bir parçasımı daha önce duymamıştım sprey kullanan.
canını sıkma bence 3 saat le 5 saat arasında bide burun spreyi olunca pek zararı olmaz diye düşünüyorum kafana takma olan olmuş zaten bundan sonrası önemli.

arkadaşlar dün gece regl oldum ve yarın başlıyoruz gonalf ile, sevinç heyecan ve korku hepsi bir arada...
Umarım güzel sonuçlarmız olur, şimdi tek korkum ilaçların yan etkisi var mı?

arkadaşlar dün gece regl oldum ve yarın başlıyoruz gonalf ile, sevinç heyecan ve korku hepsi bir arada...
Umarım güzel sonuçlarmız olur, şimdi tek korkum ilaçların yan etkisi var mı?

hayırlı olsun tatlım :) umarım herşey yolunda gider. neden gonal f ile başlandı lucrinle başlanmıyomu?

çok dikkat etmen lazım canım öle koşturup oynayamazsın topuklu ayakkabı giymemen gerekiyo dikkatli ol aman diim yani he heba olur walla herşey

koşturuup oynamam öle dikkat ederim inş o kadar eziyeti çekipte o cahilliği yapmam
çok topuklu giyen biri değilim ama dikkat ederim inş ağrım sızım olmasında

valla benim ay sonu tatlım olsun geç olsunda güç olmasın hayırlısı ile bize tutunsunlar 9 ay birlikte bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…