Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

valla benim ay sonu tatlım olsun geç olsunda güç olmasın hayırlısı ile bize tutunsunlar 9 ay birlikte bekleyelim

amin canım inş. hayırlısı olur hepimiz için hamile kalanlarda bırakmasınlar bizi, güç alalım onlardan....benim bugün kürtaj olalı 36 gün oldu 40 ı geçerse doktora gitmek gerekirmiş bende şimdi hergün sayıyorum, sakin olmaya çalışıyorum ama saymaktan alıkoyamıyorum kendimi yinede :)

Arkadaşlar merhaba,

3 gündür menagon kullanıyodum bu sabah tekrra doktora gittim, e2 kan tahlili iyi çıktı ama ultrasonda 2 büyük yumoş diğerleri küçük kalmış dedi, kendi doktum Hale hanım izinli olduğu için Nur hanım ilgilendi tam da soramadım, sizce durum kötü mü, diğerleri yetişir mi?

off Allahım yardım etsenağlama

aşağı yukarı bir toplama tarihi vermişlerdir sana dimi işte o tarihten bir ki gün öncesi birden büyüyolar canım merak etme benim öyle olmuştu. büyümüyolar diye üzülüyodum ama 13 tane yumurta toplamışlardı korkmana gerek yok sonlara doğru birden büyüyolar. :)

Saol canım benim, zaten yumoşlarla ilgili en büyük korkum böyle olunca ister istemez insan kafaya takıyor, buradaki destek ve paylaşım öyle güzel ki..

Bu arada bu benim 2.denemem ve mart ayından beri bu forumdayım ve bu denememde sizler sayesinde öyle rahatım ki, sizleri hiç tanımasamda desteğiniz bana büyük güç veriyor..

Sevgiler diliyorum..a.s.

:) ne mutlu bize o zaman. bende eminim buradaki herkeste aynı şeyleri hissediyoruz canım. inş. o liste hamilelerle dolucak :teytey: :hooray:

kızlar hepinize allah ayrı ayrı kolaylık versin ben transferimin 5. günündeyim yaşadığım zorlukalrı düşünüyorum ama beklemekte zor hepsi zor sanırım bizim en rahat olacağımız zaman onun o melek kokusunu duyup kucağımızda hissettiğimiz zaman inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız :Saruboceq:

ay kıyamam sana :hulya: nasıl rahatmısın, varmı değişiklik ? bu arada kaç tane embriyo yerleştirdiler canım sana.

hayırlı olsun tatlım :) umarım herşey yolunda gider. neden gonal f ile başlandı lucrinle başlanmıyomu?

hiç bilmiyorumki; ilaç listemde gonal f, cetrodite, outrelle (tam isimler bunlar olmayabilir el yazısından okuyamıyorum) var. ilk ay ilk deneme herşeyden bir haberim :)

ay kıyamam sana :hulya: nasıl rahatmısın, varmı değişiklik ? bu arada kaç tane embriyo yerleştirdiler canım sana.
bu aralar rahatım ince ince arada kası ağrısı giriyo arada da bel ağrısı başka bir değişiklik yok inşallah hayırlı olur sonumuz
hiç bilmiyorumki; ilaç listemde gonal f, cetrodite, outrelle (tam isimler bunlar olmayabilir el yazısından okuyamıyorum) var. ilk ay ilk deneme herşeyden bir haberim :)

canım sen medical park göztepede mi yaptırıyorsun tüp bebeğini bende aynı ilaçları kullandımda ölemi diye içime doğdu

amin canım...ilerleyen dönemlerde daha çok hissedersin güzel haberlerini bekliyorum :) kaç tane embriyo yerleştirdiler, ya şu tek embriyo muhabbetinden dolayı soruyorum, bazıları diyoki bir, bazıları da doktora bağlı diyo.

hayırlı olsun tatlım :) umarım herşey yolunda gider. neden gonal f ile başlandı lucrinle başlanmıyomu?

slm kızlar bakıyorumda herkes tam gaz devam.zemuszemusbende öyle hihihihisempatiksalakcinni
benim bugunde kan ve muayene vardı.dr yumoşları buyutmeye devam ediyo:sm_cool:
gonol-f ve citrotıde devam.yarında gıdecegım kan ve muayeneye.kızlar sızde bu kadar sık gıdıyormusunuz.
çigdocum ben yarın orda olcam saat 10:00 da .sen gelıcekmisin orda gorusmek isterim senınle,yarın drum yok hande hanım bakıcakmış
hayırlısı ya:1rolleyes:
hepimiz nisan sonu bu siteden hamiş çıkarız inşallah:CüvCüv:
rabbim gonlumuze gore versın:Saruboceq:

evet canim tedavi icin kullaniyorum hormon ilaci herhalde bende ilk defa kullaniyorum. en son spreyimi akam 7 de yapiyordum sabahta saat 10 da yapmaya basliyordum. hemsire aksamki yaptigimla sabahki yaptiginin arasinda cok saat var dedi simdi 5 saat arayla yapmaya basladim bakalim insallah hayirlis olur.pazarteside yumoslar toplaniyo yumurtalar iyi dedi doktor su andada puregon kullaniyorum yarin son gunum. insallah hepimizde guzel sonuclar aliriz benim bu ikinci denem.

PANY86 canım bende regli oldum yarın e2 ve diğer testlerim yapılacak testleri alıp dotoruma götüreceğim bunlar nedir niçin ve sonrasın da ne olacak hiçbir bilgim yok ayrıca böyle bu halde doktor muayene mi edicek ohaoldumsmile ?????????

gizemli canım o büyük gün ne zaman? kaç gün sonra belli olacak ?kaçtane embriyo transfer edildi?emin ol bizde senin kadar heyecanlıyız dualarımızseninle...ama kendine çok dikkat et opuyorumnanaktan benim bir tanıdığım 12 gün boyunca yatmıştı sen de kendine dikkat et ki sonra üzülmeyelim canım olumunekankayizsmile

bu testlerden sonraherhangibr sıkıntı yoksa iğnelerine başlayacaksın yumoşlarını hayırlısıyla inşallah

çok tatlısın ya saol canım benim benim kan testi günüm 15 nisan 6 gün kaldı ama kimseye söleme ben yarın sabah bi kan vericem 7 günde çıkan arkadaşlar var hemde yavrum benmimlemi bakmış olurum bu arada yeni yasaya çatanlardanım ben 9 yumurtam toplandı ama bi tane blastosist embryo kondu geri kalanlar kalitesizdi donurmadık yani oldu oldu yoksa başka şansım yok rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

günaydın kızlar bende bugün dr gidicem 3 gündür progan kullanıyordum adetimin son günü dr kanama kesilir iğneden sonra demişti ama benim çamur gibi akıntım geldi hep
bugün tahlilde yapıcak dr tekrar iğneleri hiç sevmedim tekrar vericek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…