valla benim ay sonu tatlım olsun geç olsunda güç olmasın hayırlısı ile bize tutunsunlar 9 ay birlikte bekleyelim
Arkadaşlar merhaba,
3 gündür menagon kullanıyodum bu sabah tekrra doktora gittim, e2 kan tahlili iyi çıktı ama ultrasonda 2 büyük yumoş diğerleri küçük kalmış dedi, kendi doktum Hale hanım izinli olduğu için Nur hanım ilgilendi tam da soramadım, sizce durum kötü mü, diğerleri yetişir mi?
off Allahım yardım etsenağlama
aşağı yukarı bir toplama tarihi vermişlerdir sana dimi işte o tarihten bir ki gün öncesi birden büyüyolar canım merak etme benim öyle olmuştu. büyümüyolar diye üzülüyodum ama 13 tane yumurta toplamışlardı korkmana gerek yok sonlara doğru birden büyüyolar. :)
Saol canım benim, zaten yumoşlarla ilgili en büyük korkum böyle olunca ister istemez insan kafaya takıyor, buradaki destek ve paylaşım öyle güzel ki..
Bu arada bu benim 2.denemem ve mart ayından beri bu forumdayım ve bu denememde sizler sayesinde öyle rahatım ki, sizleri hiç tanımasamda desteğiniz bana büyük güç veriyor..
Sevgiler diliyorum..a.s.
kızlar hepinize allah ayrı ayrı kolaylık versin ben transferimin 5. günündeyim yaşadığım zorlukalrı düşünüyorum ama beklemekte zor hepsi zor sanırım bizim en rahat olacağımız zaman onun o melek kokusunu duyup kucağımızda hissettiğimiz zaman inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız :Saruboceq:
hayırlı olsun tatlım :) umarım herşey yolunda gider. neden gonal f ile başlandı lucrinle başlanmıyomu?
hiç bilmiyorumki; ilaç listemde gonal f, cetrodite, outrelle (tam isimler bunlar olmayabilir el yazısından okuyamıyorum) var. ilk ay ilk deneme herşeyden bir haberim :)[/QUOTE
:)) inş. son deneme olur. hadi bakalım bu arada fotoğrafçıymışsın bende fotoğrafa pek bir meraklıyım gerçi yeni bir hobi ama eşimle beraber fotoğraf kulüpleriyle beraber fotoğraf çekmeye gidiyoruz durmadan bu aralar. sen fotoğrafmı okudun ?
bu aralar rahatım ince ince arada kası ağrısı giriyo arada da bel ağrısı başka bir değişiklik yok inşallah hayırlı olur sonumuzay kıyamam sana :hulya: nasıl rahatmısın, varmı değişiklik ? bu arada kaç tane embriyo yerleştirdiler canım sana.
hiç bilmiyorumki; ilaç listemde gonal f, cetrodite, outrelle (tam isimler bunlar olmayabilir el yazısından okuyamıyorum) var. ilk ay ilk deneme herşeyden bir haberim :)
bu aralar rahatım ince ince arada kası ağrısı giriyo arada da bel ağrısı başka bir değişiklik yok inşallah hayırlı olur sonumuz
canım sen medical park göztepede mi yaptırıyorsun tüp bebeğini bende aynı ilaçları kullandımda ölemi diye içime doğdu
hayırlı olsun tatlım :) umarım herşey yolunda gider. neden gonal f ile başlandı lucrinle başlanmıyomu?
hiç bilmiyorumki; ilaç listemde gonal f, cetrodite, outrelle (tam isimler bunlar olmayabilir el yazısından okuyamıyorum) var. ilk ay ilk deneme herşeyden bir haberim :)[/QUOTE
:)) inş. son deneme olur. hadi bakalım bu arada fotoğrafçıymışsın bende fotoğrafa pek bir meraklıyım gerçi yeni bir hobi ama eşimle beraber fotoğraf kulüpleriyle beraber fotoğraf çekmeye gidiyoruz durmadan bu aralar. sen fotoğrafmı okudun ?
karatasoz çok özür dilerim; dün kayıt olurken nasıl olduysa yanlış seçmişim. Fotoğraf çekmeye ve çektirmeye bayılan biriyim sadece :)
karatasoz çok özür dilerim; dün kayıt olurken nasıl olduysa yanlış seçmişim. Fotoğraf çekmeye ve çektirmeye bayılan biriyim sadece :)
:roflol:
canım burun spreyi tedavinin bir parçasımı daha önce duymamıştım sprey kullanan.
canını sıkma bence 3 saat le 5 saat arasında bide burun spreyi olunca pek zararı olmaz diye düşünüyorum kafana takma olan olmuş zaten bundan sonrası önemli.
slm kızlar bakıyorumda herkes tam gaz devam.zemuszemusbende öyle hihihihisempatiksalakcinni
benim bugunde kan ve muayene vardı.dr yumoşları buyutmeye devam ediyo:sm_cool:
gonol-f ve citrotıde devam.yarında gıdecegım kan ve muayeneye.kızlar sızde bu kadar sık gıdıyormusunuz.
çigdocum ben yarın orda olcam saat 10:00 da .sen gelıcekmisin orda gorusmek isterim senınle,yarın drum yok hande hanım bakıcakmış
hayırlısı ya:1rolleyes:
hepimiz nisan sonu bu siteden hamiş çıkarız inşallah:CüvCüv:
rabbim gonlumuze gore versın:Saruboceq:
kızlar hepinize allah ayrı ayrı kolaylık versin ben transferimin 5. günündeyim yaşadığım zorlukalrı düşünüyorum ama beklemekte zor hepsi zor sanırım bizim en rahat olacağımız zaman onun o melek kokusunu duyup kucağımızda hissettiğimiz zaman inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız :Saruboceq:
bu testlerden sonraherhangibr sıkıntı yoksa iğnelerine başlayacaksın yumoşlarını hayırlısıyla inşallahPANY86 canım bende regli oldum yarın e2 ve diğer testlerim yapılacak testleri alıp dotoruma götüreceğim bunlar nedir niçin ve sonrasın da ne olacak hiçbir bilgim yok ayrıca böyle bu halde doktor muayene mi edicek ohaoldumsmile ?????????
gizemli canım o büyük gün ne zaman? kaç gün sonra belli olacak ?kaçtane embriyo transfer edildi?emin ol bizde senin kadar heyecanlıyız dualarımızseninle...ama kendine çok dikkat et opuyorumnanaktan benim bir tanıdığım 12 gün boyunca yatmıştı sen de kendine dikkat et ki sonra üzülmeyelim canım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?