Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

dur bakalım sen şimdiden endişe yapma belkide son kanamandır o yüzden koyu gelmiş bitiyo demek

neden iğneleri sevmedin tatlım bende kullanacağım onu ya

Canım selam,

ben cumartesi sabah saat 09:20.de hastanede olucam dokrum Hale hanım biliyosun, benim yumoşlar biraz yavaş sanırım 2 tanesi büyümüş diğerleri küçük kalmış çok üzülüyorum bilmiyorumkismile, bu arada dün senin doktor muayene etti beni, Nur hanım, çok tatlı biriymiş anlattığın gibi,

Sende mutlaka gelişmelerden haberdar et bizi, senin de benim gibi kısa protokol müydü?

Herkese sevgiler..
opuyorumnanaktan

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................18 nisan lucrin le başlıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................20 nisan lucrinle başlıyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NİSAN LUCRİN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................gone _f kullanıyo yumoş büyütüyo
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... puregon kullanıyor yumoş büyütüyo
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................mene gon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... 15 nisan sonuç bekliyor
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................purog on yumoş büyütüyo
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................regl bekliyor

selam arkadaşlar.. Nasılsınız.. Sitede çok mesaj oluyor artık:)) Takip etmek zorlaşıyor:))) Bendeki son durum, dün yumoşlarım toplandı.. 4 tane topladılar. Az önce de embriyolog aradı, 3 tanesi döllenmiş:))) 3. gün de bir aksilik çıkmaz ise transferimi yapacaklarmış... Yani pazar gününe:))

Hepimize bol şans diliyorum:)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................tedavi 1 ay ertelendi
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................gone _f kullanıyo yumoş büyütüyo
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... puregon kullanıyor yumoş büyütüyo
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................yumoş toplandı pazar transfer
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................mene gon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... 15 nisan sonuç bekliyor
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................purog on yumoş büyütüyo
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................regl bekliyor

canım hayırlısı olsun şimdi b u dönemde beslenmene çok dikkat etmen lazım...bol bol vitaminli gıdalar al et ye balık ye güçlü bünyeyle yumoşunu kabul et ki sımısıkı tutunsun

hayırlısı olsun tatlım darısı bizim başımıza nasıl geçti toplama işlemi rahatmıydın

sağolasın canım, Toplama rahat geçti, Dün saat 13 gibi eve döndüm, akşam biraz rahatsız oldum sadece, narkozun etkisi sanırım inanılmaz gaz sancısı oldu... Ama bugün iyiyim çok şükür.. Darısı hepinize, inşallah buradan hepimiz hamiş çıkarız yarabbiimmmmm.

canım hayırlısı olsun şimdi b u dönemde beslenmene çok dikkat etmen lazım...bol bol vitaminli gıdalar al et ye balık ye güçlü bünyeyle yumoşunu kabul et ki sımısıkı tutunsun

:)) Haklısın CAnım.. Annem geldi zaten yanıma .. Bol bol yeşillik getirmiş bahçesinden:)) Vitaminli şeyler yediriyor :)) Ananas aldım, fındık badem yemeye başladım...

Et de yemeliyim di miii:)) Proteinimi de alayım , noksan kalmasın..

Ya çok heyecanlıyım.. Hakkımıza hayırlısı olsun... Hepimiz hamiş çıkalım buradan.

oohhh ohhh ahh bu annelerimiz olmasa...canlarım ya benimde annem 10 gündür bende kadın çırpınıyo beni beslenemek için hakları ödenmez walla

kızlar biraz konu dağılsın size birşey anlatayım ben daha önce sezeryan operasyon geçirdiğim için narkozdan ayılma halimi çok merak ediyordum yumurta toplamada narkozdan ayılırken nelerden bahsediyorum bi görseniz eşime diyomuşum bu hallerimi çek ben sonra hatırlamıyorum sonra ağlıyorum diorum ki allahım en azından tüp bebekte olsa anne olma şansımız var olmayanlara sabır ver diorum zmeliyatımı hatalı yapan doktoruma saydırıyorum işte allah çocuklarından çıkarsın demiyorum ama oda çeksin diye...sonra şükrediyorum falan ama kendimi seyrederken eşimde bende dayanamadık ağladık..eşim diyorki aşkım yıpratma kendini ağlama bak herşey yolunda diyor bende diorum ki ama bitanem ben bunları sonra hatırlamicam nolur bırak konuşayım diorum hemşire bile içi bi hoş olmuş caanıımm yaaa diip çıkmış odadan..öle işte ilerde çocuğum olursa bak ben seni yapabilmek için neler çektim diye anlatıcam göstericem ona hep.........

:)) canım bol şans Allah yardımcın olsun , hadi bakalım kendine iyi bak, yediğine içtiğine dikkat et. hamilelerimiz artıcak inş. :)) :dance:

içimi bir hoş ettin kız Allah iyiliğini versin emi inş. bundan sonra heeeeep mutlu oluruz canım benim... amaaaaaaaaan bunları yaşamak varmış kaderde napalım. Allah daha beterinden korusun.

aaayyyyy canım hadi hayırlısı maşallahhh mahaşallah bu maşallah yumoşlarınaa!!!!!!!!! inan çok heyecanlandım güzel haberlerini bekliyoruz....pazar günü eve gelir gelmez bize yaz olur muu???????? hihoyyyt olumunekankayizsmile

gizemlii canımmm konuyu ne kadar dağıttın bilmiyorum ama emin ol beni dağıttın;((((((

zübeyde karatasoz boş turmayın güzel bişiler yazın hihoyyyt bilmece sorun fıkra anlatın ....hadi ama bende sizi seviyorum :1hug: :roflol:

zübeydecim bu arada ben bugün testlerimi yaptırdım saat 17.00 doktoruma gidicem bakalım ne diyecek .yani listedeki durumum değişebilir.bu arada sen ne aşamadasınnnn)))))? :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…