günaydın kızlar bende bugün dr gidicem 3 gündür progan kullanıyordum adetimin son günü dr kanama kesilir iğneden sonra demişti ama benim çamur gibi akıntım geldi hep
bugün tahlilde yapıcak dr tekrar iğneleri hiç sevmedimtekrar vericek galiba
günaydın kızlar bende bugün dr gidicem 3 gündür progan kullanıyordum adetimin son günü dr kanama kesilir iğneden sonra demişti ama benim çamur gibi akıntım geldi hep
bugün tahlilde yapıcak dr tekrar iğneleri hiç sevmedimtekrar vericek galiba
slm kızlar bakıyorumda herkes tam gaz devam.zemuszemusbende öyle hihihihisempatiksalakcinni
benim bugunde kan ve muayene vardı.dr yumoşları buyutmeye devam ediyo:sm_cool:
gonol-f ve citrotıde devam.yarında gıdecegım kan ve muayeneye.kızlar sızde bu kadar sık gıdıyormusunuz.
çigdocum ben yarın orda olcam saat 10:00 da .sen gelıcekmisin orda gorusmek isterim senınle,yarın drum yok hande hanım bakıcakmış
hayırlısı ya:1rolleyes:
hepimiz nisan sonu bu siteden hamiş çıkarız inşallah:CüvCüv:
rabbim gonlumuze gore versın:Saruboceq:
selam arkadaşlar.. Nasılsınız.. Sitede çok mesaj oluyor artık:)) Takip etmek zorlaşıyor:))) Bendeki son durum, dün yumoşlarım toplandı.. 4 tane topladılar. Az önce de embriyolog aradı, 3 tanesi döllenmiş:))) 3. gün de bir aksilik çıkmaz ise transferimi yapacaklarmış... Yani pazar gününe:))
Hepimize bol şans diliyorum:)
hayırlısı olsun tatlım darısı bizim başımıza nasıl geçti toplama işlemi rahatmıydın
canım hayırlısı olsun şimdi b u dönemde beslenmene çok dikkat etmen lazım...bol bol vitaminli gıdalar al et ye balık ye güçlü bünyeyle yumoşunu kabul et ki sımısıkı tutunsun
:)) Haklısın CAnım.. Annem geldi zaten yanıma .. Bol bol yeşillik getirmiş bahçesinden:)) Vitaminli şeyler yediriyor :)) Ananas aldım, fındık badem yemeye başladım...
Et de yemeliyim di miii:)) Proteinimi de alayım , noksan kalmasın..
Ya çok heyecanlıyım.. Hakkımıza hayırlısı olsun... Hepimiz hamiş çıkalım buradan.
selam arkadaşlar.. Nasılsınız.. Sitede çok mesaj oluyor artık:)) Takip etmek zorlaşıyor:))) Bendeki son durum, dün yumoşlarım toplandı.. 4 tane topladılar. Az önce de embriyolog aradı, 3 tanesi döllenmiş:))) 3. gün de bir aksilik çıkmaz ise transferimi yapacaklarmış... Yani pazar gününe:))
kızlar biraz konu dağılsın size birşey anlatayım ben daha önce sezeryan operasyon geçirdiğim için narkozdan ayılma halimi çok merak ediyordum yumurta toplamada narkozdan ayılırken nelerden bahsediyorum bi görseniz eşime diyomuşum bu hallerimi çek ben sonra hatırlamıyorum sonra ağlıyorum diorum ki allahım en azından tüp bebekte olsa anne olma şansımız var olmayanlara sabır ver diorum zmeliyatımı hatalı yapan doktoruma saydırıyorum işte allah çocuklarından çıkarsın demiyorum ama oda çeksin diye...sonra şükrediyorum falan ama kendimi seyrederken eşimde bende dayanamadık ağladık..eşim diyorki aşkım yıpratma kendini ağlama bak herşey yolunda diyor bende diorum ki ama bitanem ben bunları sonra hatırlamicam nolur bırak konuşayım diorum hemşire bile içi bi hoş olmuş caanıımm yaaa diip çıkmış odadan..öle işte ilerde çocuğum olursa bak ben seni yapabilmek için neler çektim diye anlatıcam göstericem ona hep.........
kızlar biraz konu dağılsın size birşey anlatayım ben daha önce sezeryan operasyon geçirdiğim için narkozdan ayılma halimi çok merak ediyordum yumurta toplamada narkozdan ayılırken nelerden bahsediyorum bi görseniz eşime diyomuşum bu hallerimi çek ben sonra hatırlamıyorum sonra ağlıyorum diorum ki allahım en azından tüp bebekte olsa anne olma şansımız var olmayanlara sabır ver diorum zmeliyatımı hatalı yapan doktoruma saydırıyorum işte allah çocuklarından çıkarsın demiyorum ama oda çeksin diye...sonra şükrediyorum falan ama kendimi seyrederken eşimde bende dayanamadık ağladık..eşim diyorki aşkım yıpratma kendini ağlama bak herşey yolunda diyor bende diorum ki ama bitanem ben bunları sonra hatırlamicam nolur bırak konuşayım diorum hemşire bile içi bi hoş olmuş caanıımm yaaa diip çıkmış odadan..öle işte ilerde çocuğum olursa bak ben seni yapabilmek için neler çektim diye anlatıcam göstericem ona hep.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?