zübeyde karatasoz boş turmayın güzel bişiler yazın hihoyyyt bilmece sorun fıkra anlatın ....hadi ama bende sizi seviyorum :1hug: :roflol:
Canım selam,
ben cumartesi sabah saat 09:20.de hastanede olucam dokrum Hale hanım biliyosun, benim yumoşlar biraz yavaş sanırım 2 tanesi büyümüş diğerleri küçük kalmış çok üzülüyorum bilmiyorumkismile, bu arada dün senin doktor muayene etti beni, Nur hanım, çok tatlı biriymiş anlattığın gibi,
Sende mutlaka gelişmelerden haberdar et bizi, senin de benim gibi kısa protokol müydü?
Herkese sevgiler..
opuyorumnanaktan
:))))))))))))) bana yasemin deyin. valla benim sürekli açık nerdeyse sayfa ama kimselerin sesi çıkmıyo, kocama kazak örüyorum bende. topik yeniya heralde ondan insanlar tam kaynaşamadılar dimiii :kedi: , fıkra mıkra hiiiiiç bilmem yaw ben.
hemen size konu fazla kilonuz varmı :)) varsa bebişlerden önce vermek için ne yapıyosunuz... hadi bakalım böyle zor bir soruuuu kendiniz kaşındınızzz haaaaa hadiii hadiiiiii
Kızlar sabah gittik, herşey yolunda, tedaviye engel bi durum yokmuş, başlıyoruz.
Akşam iğneyi yapmaya başlayacağız :) 187,5 mg ganol f yapacağız.
Pazartesi günü de kontrole gideceğiz.
Çok heyecanlı bir durum, hepimize hayırlısı :)
amaan be yasemincim fıkra bilmezsin bilmece bilmezsin .....benimde geceleri sürekli açık)geceleri de benden başka kimse olmuyor.ayy çok heyecanlıyım canım sen hangi aşamadasın kusura bakma bende hafıza kaybı var (yaştan olmalı 36)benim reglinin 3.günü doktor çağırdı yani buakşam gidicem böyle kanamalı halde doktor muayene ediyor mu )? senağlama
hemen size konu fazla kilonuz varmı :)) varsa bebişlerden önce vermek için ne yapıyosunuz... hadi bakalım böyle zor bir soruuuu kendiniz kaşındınızzz haaaaa hadiii hadiiiiii
sağolasın canım, Toplama rahat geçti, Dün saat 13 gibi eve döndüm, akşam biraz rahatsız oldum sadece, narkozun etkisi sanırım inanılmaz gaz sancısı oldu... Ama bugün iyiyim çok şükür.. Darısı hepinize, inşallah buradan hepimiz hamiş çıkarız yarabbiimmmmm.
yarama tuz basma arkadaşım zaten 63 kıloyum hamiş kalırsam daha cok alıcam ama olsun cokacimcoook
nedime sen brüksel tüp bebek merkezinde mi tedavi oluyorsun?
yasemin sen varyaaaa işte bunu bana sornucaktın......başlıyorum) hayat hikayemi anlatmaya ) ben 38 beden dimmm..oldum 48 beden )) bu benim için bir felaketti!!! ama neden anti deprasan kullandım aynı zamanda sigarayı bıraktım şu an fil gibiyim ) tammmm 83 kiloyum bu halime ne ben ne de kocam alşabildi delikafadulden zayıflayabilmek için 24 saat çikolata yiyorum ) kaydirigubbakcemile3 n apayım kendimi firenliyemiyorum kendimi doğum sonrası estetik ameliyat yaptrıcam diye avutmaya çalışıyorumm :içelim: amaan ne edeyim sağlık olsun ) nasıl bi oh çektiniz umarım benim kilomu duyunca ??? hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?