PANY86 canım bende regli oldum yarın e2 ve diğer testlerim yapılacak testleri alıp dotoruma götüreceğim bunlar nedir niçin ve sonrasın da ne olacak hiçbir bilgim yok ayrıca böyle bu halde doktor muayene mi edicek ohaoldumsmile ?????????
selam herkese nedıme abla nasılsın nerelerdesın kac gundur gorusemıyoruz
yasemin sen varyaaaa işte bunu bana sornucaktın......başlıyorum) hayat hikayemi anlatmaya ) ben 38 beden dimmm..oldum 48 beden )) bu benim için bir felaketti!!! ama neden anti deprasan kullandım aynı zamanda sigarayı bıraktım şu an fil gibiyim ) tammmm 83 kiloyum bu halime ne ben ne de kocam alşabildi delikafadulden zayıflayabilmek için 24 saat çikolata yiyorum ) kaydirigubbakcemile3 n apayım kendimi firenliyemiyorum kendimi doğum sonrası estetik ameliyat yaptrıcam diye avutmaya çalışıyorumm :içelim: amaan ne edeyim sağlık olsun ) nasıl bi oh çektiniz umarım benim kilomu duyunca ??? hihoyyyt
mrb arkadaşlar bende bu ay doğum kontrol hapına başleyıp önümüzdeki ay allahın izniyle tüp bebeğe geçicez.Ben 3 yıllık evliyim,sebepsiz infertilite teşhisi konuldu.1 kez aşılama yaptık ama malesef tutmadı.Bu uzun ve zor yolda birbirimize destek olalım.Umarım en kısa zamanda bizde meleklerimize kavuşuruz.Hepinize bol şanslar dilerim...
aminnnn...tedavin hayırlı olsun arkadaşım. bol şans diliyorum. bende ilk tedavimde doğum kontrol hapıyla başlamıştım.
mrb arkadaşlar bende bu ay doğum kontrol hapına başleyıp önümüzdeki ay allahın izniyle tüp bebeğe geçicez.Ben 3 yıllık evliyim,sebepsiz infertilite teşhisi konuldu.1 kez aşılama yaptık ama malesef tutmadı.Bu uzun ve zor yolda birbirimize destek olalım.Umarım en kısa zamanda bizde meleklerimize kavuşuruz.Hepinize bol şanslar dilerim...
melek hoşgeldin. evet nedime ablan regliden dolayı rahatsızdı ayrıca bana çok halsizlik ve uyku yapıyor o yüzden nete giremedim.yaa şu an çok kalabalığız ne güzel ama benim çarşıya inmem gerekiyor ama sizi kıyamıyorum;((sende bir gelişme var mı?
valla nedimecim bende dogumdan sonra vercem dıe kendımı avutuyorum meleklerımıze kavusalımda 100 kılo olalım boşveeereyvahedigeldismile
saka şakabilmiyorumkismile
çok teşekkürler canım.Senin kaçıncı denemen?
gecmıs olsun ablacım. ben pazar gunu unıversıte sınavına gırecem. tedavımı mayısta yaptırmayı dusunuyorum kısmet olursa:ecrin_bebek:
yok be canımm ne 100.. ben 110 kilo garanti olurum. bende acaip bir metabolizma var zaten çok kilo alır ve çok kilo veririm ;(( o fazlalıkları da kestirmeden olmazz senağlama boşşşveerr hihoyyyt
kızlar güzel güzel yazınşın bakııym ben gece 3 te okurum)alın size yeni bir konu KİM KAYNANASINI DAHA ÇOK SEVİYOR??? cevaplayın bakıım alkisalkisalkis :roflol:hihoyyyt
almazsın, almazsın o kadar korkma. dediğin gibi boşvermek lazımmm hihoyyyt
yasmin canım ben kaçar siz soruları yanıtlayın canım benimmdoktoru bekletmemem lazım opuyorumnanaktan
sen bide seyretsen beni o görüntüde spastik gibiyim yüz göz şiş ağlıyorum bi yandanda söleniyorum :)içimi bir hoş ettin kız Allah iyiliğini versin emiinş. bundan sonra heeeeep mutlu oluruz canım benim... amaaaaaaaaan bunları yaşamak varmış kaderde napalım. Allah daha beterinden korusun.
aman abla geçti işte herşey bir sene oldu ameliyat olalı bugün kanserle bir yıldır yaşıyorum işte allah devasız dert vermesingizemlii canımmm konuyu ne kadar dağıttın bilmiyorum ama emin ol beni dağıttın;((((((
aşk olsun yasemin ben gece gündüz açığım walla hakkımı yeme dün gece 00:30 du kapadım walla:))))))))))))) bana yasemin deyin. valla benim sürekli açık nerdeyse sayfa ama kimselerin sesi çıkmıyo, kocama kazak örüyorum bende. topik yeniya heralde ondan insanlar tam kaynaşamadılar dimiii :kedi: , fıkra mıkra hiiiiiç bilmem yaw ben.
haddiiii bismillahhhh hep iğnelerini yaparken besmele çek şifa niyetine de canım ve korkma hiç acımıyoKızlar sabah gittik, herşey yolunda, tedaviye engel bi durum yokmuş, başlıyoruz.
Akşam iğneyi yapmaya başlayacağız :) 187,5 mg ganol f yapacağız.
Pazartesi günü de kontrole gideceğiz.
Çok heyecanlı bir durum, hepimize hayırlısı :)
evet ya adetken doktora gitmek iğrenç bide benim doktorum erkek adam probu bi çıkarıyo kan içindeamaan be yasemincim fıkra bilmezsin bilmece bilmezsin .....benimde geceleri sürekli açık)geceleri de benden başka kimse olmuyor.ayy çok heyecanlıyım canım sen hangi aşamadasın kusura bakma bende hafıza kaybı var (yaştan olmalı 36)benim reglinin 3.günü doktor çağırdı yani buakşam gidicem böyle kanamalı halde doktor muayene ediyor mu )? senağlama
caaannımmmm allah yardımcın olsun aramıza hoşgeldin inşallah anne olursun sendemrb arkadaşlar bende bu ay doğum kontrol hapına başleyıp önümüzdeki ay allahın izniyle tüp bebeğe geçicez.Ben 3 yıllık evliyim,sebepsiz infertilite teşhisi konuldu.1 kez aşılama yaptık ama malesef tutmadı.Bu uzun ve zor yolda birbirimize destek olalım.Umarım en kısa zamanda bizde meleklerimize kavuşuruz.Hepinize bol şanslar dilerim...
walla ben sitrestenmidir nedir 3 kilo verdim yüzüm küçüldü dert etmekten bakalım nolcak halimben tedaviye başlayalı 4 klilo aldım kzılar doğumdan sonra eşime diyorum hemen spor merkezine kayıt oluyorum bide selülütlerim oluştu bişi kullanamıyorum korkuyorum
canım ben bugun gıttım kan verdim muayene oldum .yumoşlar buyumuş artık catlamak istiyorlarnaniknanik
çatlatma iğnelerimi aldım bugun arayacaklar belkı aksam olurum iğneCADIARZU
kısa protokol benımkı de bıtıyo insallah ama asıl şimdi meraklı bi donem geçircem ne olcak diye inşallah hakıımda ve hakkımızda hayırlısı olur.:Saruboceq:
yarın bende 9.00 da memorialda olucam kan için yarın kesin gorusuruz dıye dusunuyorum belkıde gorduk bırbırımızıdelikafadulden
ben msn adresimi sana mesaj atım ordan mutlaka goruseleım belkı yarın karsılasırız .ok canım:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?