Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım e2 kanını hergun alıyorlar bendende.e2 degerıne gore ilaçlarını ayarlayacaklar muayenede edeceklerdır ben olmustumnaniknanik

selam herkese nedıme abla nasılsın nerelerdesın kac gundur gorusemıyoruz

melek hoşgeldin. evet nedime ablan regliden dolayı rahatsızdı ayrıca bana çok halsizlik ve uyku yapıyor o yüzden nete giremedim.yaa şu an çok kalabalığız ne güzel ama benim çarşıya inmem gerekiyor ama sizi kıyamıyorum;((sende bir gelişme var mı?

valla nedimecim bende dogumdan sonra vercem dıe kendımı avutuyorum meleklerımıze kavusalımda 100 kılo olalım boşveeereyvahedigeldismile
saka şakabilmiyorumkismile

aminnnn...tedavin hayırlı olsun arkadaşım. bol şans diliyorum. bende ilk tedavimde doğum kontrol hapıyla başlamıştım.

canım aramıza hoşgeldin hihoyyyt inşallah Allah isteklerini dileklerini kabul eeder, umarım burada bebişlerimizinde yaramazlıklarını yazmak kısmet olur.. :teselli:

gecmıs olsun ablacım. ben pazar gunu unıversıte sınavına gırecem. tedavımı mayısta yaptırmayı dusunuyorum kısmet olursa:ecrin_bebek:

valla nedimecim bende dogumdan sonra vercem dıe kendımı avutuyorum meleklerımıze kavusalımda 100 kılo olalım boşveeereyvahedigeldismile
saka şakabilmiyorumkismile

yok be canımm ne 100.. ben 110 kilo garanti olurum. bende acaip bir metabolizma var zaten çok kilo alır ve çok kilo veririm ;(( o fazlalıkları da kestirmeden olmazz senağlama boşşşveerr hihoyyyt

çok teşekkürler canım.Senin kaçıncı denemen?

2. denemem canım ama benim ilk deneme başarılı olmuştu, bebişim karnımda iki aylıkken bizi terketti. bizde sıcağı sıcağına tekrar denemek istedik. bu sefer doktorumla konuşucam ama yumurtalarımdan bir kısmını dondurma imkanı varsa dondursun diye. üçüncü bir deneme ihtimaline karşı aynı ilaçları almamak için, aslında sizler sorabilirsiniz böyle bişi varsa dondurtun yaaa.

gecmıs olsun ablacım. ben pazar gunu unıversıte sınavına gırecem. tedavımı mayısta yaptırmayı dusunuyorum kısmet olursa:ecrin_bebek:

helal kız sana kariyerde yaparım çocuk da diyorsun heee çok severim okuma isteği olan insanı müthiş de saygı duyarım tahsilli ve tahsil yapmayı isteyen kişilere kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

yok be canımm ne 100.. ben 110 kilo garanti olurum. bende acaip bir metabolizma var zaten çok kilo alır ve çok kilo veririm ;(( o fazlalıkları da kestirmeden olmazz senağlama boşşşveerr hihoyyyt

almazsın, almazsın o kadar korkma. dediğin gibi boşvermek lazımmm hihoyyyt

kızlar güzel güzel yazınşın bakııym ben gece 3 te okurum)alın size yeni bir konu KİM KAYNANASINI DAHA ÇOK SEVİYOR??? cevaplayın bakıım alkisalkisalkis :roflol:hihoyyyt

kızlar güzel güzel yazınşın bakııym ben gece 3 te okurum)alın size yeni bir konu KİM KAYNANASINI DAHA ÇOK SEVİYOR??? cevaplayın bakıım alkisalkisalkis :roflol:hihoyyyt

ben cok sevıyorum ablaaaaalülülülülülü

yasmin canım ben kaçar siz soruları yanıtlayın canım benimmdoktoru bekletmemem lazım opuyorumnanaktan

doktor bekletilmez tabi haklısında , kimin kaynanasını daha çok sevdiğini nerden anlıcazz :jeyyar: olumunekankayizsmile

ben tedaviye başlayalı 4 klilo aldım kzılar doğumdan sonra eşime diyorum hemen spor merkezine kayıt oluyorum bide selülütlerim oluştu bişi kullanamıyorum korkuyorum

içimi bir hoş ettin kız Allah iyiliğini versin emi inş. bundan sonra heeeeep mutlu oluruz canım benim... amaaaaaaaaan bunları yaşamak varmış kaderde napalım. Allah daha beterinden korusun.
sen bide seyretsen beni o görüntüde spastik gibiyim yüz göz şiş ağlıyorum bi yandanda söleniyorum :)
gizemlii canımmm konuyu ne kadar dağıttın bilmiyorum ama emin ol beni dağıttın;((((((
aman abla geçti işte herşey bir sene oldu ameliyat olalı bugün kanserle bir yıldır yaşıyorum işte allah devasız dert vermesin
aşk olsun yasemin ben gece gündüz açığım walla hakkımı yeme dün gece 00:30 du kapadım walla
haddiiii bismillahhhh hep iğnelerini yaparken besmele çek şifa niyetine de canım ve korkma hiç acımıyo
evet ya adetken doktora gitmek iğrenç bide benim doktorum erkek adam probu bi çıkarıyo kan içinde
caaannımmmm allah yardımcın olsun aramıza hoşgeldin inşallah anne olursun sende
ben tedaviye başlayalı 4 klilo aldım kzılar doğumdan sonra eşime diyorum hemen spor merkezine kayıt oluyorum bide selülütlerim oluştu bişi kullanamıyorum korkuyorum
walla ben sitrestenmidir nedir 3 kilo verdim yüzüm küçüldü dert etmekten bakalım nolcak halim

Pany canım özel mesajını aldım bende sana cevap vereyim dedim ama forumda 50 mesaj yazmadan özel mesaj yazamıyomuşum benim ki 33 olmuş:)

Ben seninkini aldım, akşama (malum çalışıyoruz) eşiminkinden ekliycem seni benim msn yok:kedi:

Görüşürüz..

aaaaaaaaaaaaa ama kızlar benden sonra yazışın bende sonra okurum dedim kimse bişi yazmamış lmaz: neyse hadi yine kendi kendime yazışayım...kızlar ben bu akşam doktora gittim ya beni öyle kırmızı kırmızı muayene etti :kedi: 5 taneyumoşum var 8 yada 9 tane bekliyorum senden dedi eyvahedigeldismile hem lucrine devam hemde kalçadan iğneye başladık.çarşamba yine tahlil ve muayene var bakalım hayırlısı ....ben şimdi çarşambayı nasıl beklicem :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…