doktor bekletilmez tabi haklısında , kimin kaynanasını daha çok sevdiğini nerden anlıcazz :jeyyar: olumunekankayizsmile
aaaaaaaaaaaaa ama kızlar benden sonra yazışın bende sonra okurum dedim kimse bişi yazmamışlmaz: neyse hadi yine kendi kendime yazışayım...kızlar ben bu akşam doktora gittim ya beni öyle kırmızı kırmızı muayene etti :kedi: 5 taneyumoşum var 8 yada 9 tane bekliyorum senden dedi eyvahedigeldismile hem lucrine devam hemde kalçadan iğneye başladık.çarşamba yine tahlil ve muayene var bakalım hayırlısı ....ben şimdi çarşambayı nasıl beklicem :enbuyukkk:
ben cok sevıyorum ablaaaaalülülülülülü
ayyy ii ii hadi hayırlısı bakalım abla senin çocuğun varda ikincimi istiyosun yada hiç mi yok
ayrıca yarın bende sabahtan kan vericem 7. günüm benim 5. gün embriyosuydu bişiler çıkar herhalde bakalım...........
gizem canım benim 15 yaşında bir oğlum var ağır başlı duygusal çok akıllı bi evlat Allah sizede versin güzelim.ama yıllar sonra bir bebek özlemi çekmeye başladık ama olmadı eşim çok istiyor oğlumda bakalım hayırlısı.hadi bakalım ben senden güzel haberler bekliyorum dualarımızseninle :Saruboceq:
Pany canım özel mesajını aldım bende sana cevap vereyim dedim ama forumda 50 mesaj yazmadan özel mesaj yazamıyomuşumbenim ki 33 olmuş:)
Ben seninkini aldım, akşama (malum çalışıyoruz) eşiminkinden ekliycem seni benim msn yok:kedi:
Görüşürüz..
:)) canım bol şans Allah yardımcın olsun , hadi bakalım kendine iyi bak, yediğine içtiğine dikkat et. hamilelerimiz artıcak inş. :)) :dance:
amin ablam inşallah hepimiz sevinirizgizemlicanımmm YARADAN çok büyük derdi veren ALLAH sana öyle bir derman vericektir ki mutluluğun tahmininden de büyük olucaktır :CüvCüv: gör bak canım ALLAHIM seni seviyor ve sevindirecek :Saruboceq:
canım kan verdim 12:30 gibi çıkıcak inşallah hayırlı olur senin yumoşlar fazla hızlı cvp verdiyse kiste dönüşmesin diye baskılamaya devam edicektir belkidegizemli yarin test mi yapiyorsun Insallahhhhhhhhh mujdeyi getirirsin de bayram ederiz, Insallah.
kizlar doktora gittim bugun, sormayin keyfim kacti, yumurta sayin iyi olucak vs dedi tamam iyi hos da, belki bir hafta yerine uc hafta baskilamamiz gerek dedi, nedeni de yumurtalarin bazilarinin daha buyuk olmasi yakin oranlarda baslamaliyiz dedi( hicbir sey anlamadim uzun protokolde baskilamadan sonra yeni yumurtalar olusmuyor mu regleyle??? yaa fransizcam az anliyamadim siz anliyabildiniz mi? baskilama bir hafta yapilir regle olunur ve baskilama arti yumurta gelistirici igneyle devam edilmez mi? ee boylelikle yeni yumurtalar olusmus olur regleyle??? niye simdiki yumurtalarima taktiki? 18.gunde gittigimizde kesinlesicekmis!!! bir hafta mi uc hafta mi baskilama ignesi.
gizemli almadın mı sonucu tatlım haber bekliyoruz senden
amin ablam inşallah hepimiz seviniriz
canım kan verdim 12:30 gibi çıkıcak inşallah hayırlı olur senin yumoşlar fazla hızlı cvp verdiyse kiste dönüşmesin diye baskılamaya devam edicektir belkide
canım 12:30 gibi çıkıcak sonuç acil yazdılar normalde 5 ydi bakalım midemde kelebekler uçuşuyo
selam kızlar.pzrtesi transferim yapıldı benim.3.gün emriyosu.ama ben meraktan çatlıcam.hiç bi belirti yok.sadece iğnelerimin yerleri ağrıyor.korkuyorum.idrar testialdım ama çok erken sanırım onun için.yardımcı olun bana lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?