Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ayyy ii ii hadi hayırlısı bakalım abla senin çocuğun varda ikincimi istiyosun yada hiç mi yok

ayrıca yarın bende sabahtan kan vericem 7. günüm benim 5. gün embriyosuydu bişiler çıkar herhalde bakalım...........

gizem canım benim 15 yaşında bir oğlum var ağır başlı duygusal çok akıllı bi evlat Allah sizede versin güzelim.ama yıllar sonra bir bebek özlemi çekmeye başladık ama olmadı eşim çok istiyor oğlumda bakalım hayırlısı.hadi bakalım ben senden güzel haberler bekliyorum dualarımızseninle :Saruboceq:

abblaammmm saol allah bağışlasın yavrunu inşallah seninde hayallerin gerçek olur kucağın tekrar dolar öle bir duygu içindeyim ki şimdiden bile seviyorum onu.doğduğu anı kokusunu hayal ediyorum eşimde diyo bugün gün içinde o kadar çok aklıam geliyor ki diye...

inşallah hayırlı haberler veririm yarın ilgin için tekrar teşekkürler

gizemlicanımmm YARADAN çok büyük derdi veren ALLAH sana öyle bir derman vericektir ki mutluluğun tahmininden de büyük olucaktır :CüvCüv: gör bak canım ALLAHIM seni seviyor ve sevindirecek :Saruboceq:

Pany.cim selam cnm,

çok macubum sana msn.i açamadım ama yarın sabah hastanede seni mutlaka bulucamkaydirigubbakcemile3 en azından bulmaya çalışıcama.s.

iyi geceler..

kızlarr BENMASAL hiç görünmüyor. onu çok merak ettim..sonuç bekliyordu yoksa bi aksilik mi var;(( umarım onu burada tekrar güzel haberlerle görürüz :Saruboceq:

gizemli yarin test mi yapiyorsun Insallahhhhhhhhh mujdeyi getirirsin de bayram ederiz, Insallah.
kizlar doktora gittim bugun, sormayin keyfim kacti, yumurta sayin iyi olucak vs dedi tamam iyi hos da, belki bir hafta yerine uc hafta baskilamamiz gerek dedi, nedeni de yumurtalarin bazilarinin daha buyuk olmasi yakin oranlarda baslamaliyiz dedi( hicbir sey anlamadim uzun protokolde baskilamadan sonra yeni yumurtalar olusmuyor mu regleyle??? yaa fransizcam az anliyamadim siz anliyabildiniz mi? baskilama bir hafta yapilir regle olunur ve baskilama arti yumurta gelistirici igneyle devam edilmez mi? ee boylelikle yeni yumurtalar olusmus olur regleyle??? niye simdiki yumurtalarima taktiki? 18.gunde gittigimizde kesinlesicekmis!!! bir hafta mi uc hafta mi baskilama ignesi.

bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)

ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN!!!!!!!!!!!!kuru dala can verenALLAHIM inşallah arkadaşlarıma da banada evlat vericek üzülmeyin kızlar ALLAH hakkımızda hayırlı olanı versin :Saruboceq:

:)) canım bol şans Allah yardımcın olsun , hadi bakalım kendine iyi bak, yediğine içtiğine dikkat et. hamilelerimiz artıcak inş. :)) :dance:

:)))) Akşamdan beri halimi görmelisiniz kızlarrr.. Anneme diyorum ki, laboratuvarda 3 tane torunun var, çabuk git bi bak, üstlerini falan ört de üşümesinle:))))))))))))))))))))))) Annem valla giderim bak, gaza getirme beni diyor:))))

Çok güldük kızlar, Allah ağlatmasın.. Hepimiz bu siteden güzel habrler ile çıkalım...

Ananas aldım, fındik, badem ceviz stokladım:) Bebişler iyi tutunsunlar diye...

Şimdi haber bekleyen var mı ki arkadaşlar..

gizemlicanımmm YARADAN çok büyük derdi veren ALLAH sana öyle bir derman vericektir ki mutluluğun tahmininden de büyük olucaktır :CüvCüv: gör bak canım ALLAHIM seni seviyor ve sevindirecek :Saruboceq:
amin ablam inşallah hepimiz seviniriz
canım kan verdim 12:30 gibi çıkıcak inşallah hayırlı olur senin yumoşlar fazla hızlı cvp verdiyse kiste dönüşmesin diye baskılamaya devam edicektir belkide
gizemli almadın mı sonucu tatlım haber bekliyoruz senden

canım 12:30 gibi çıkıcak sonuç acil yazdılar normalde 5 ydi bakalım midemde kelebekler uçuşuyo

gizemcim bende heyecanlandım şimdi kuyunca bir saatten az kaldı müjdeli haberini bekliyoruz canım

selam kızlar.pzrtesi transferim yapıldı benim.3.gün emriyosu.ama ben meraktan çatlıcam.hiç bi belirti yok.sadece iğnelerimin yerleri ağrıyor.korkuyorum.idrar testialdım ama çok erken sanırım onun için.yardımcı olun bana lütfen.

of canım ya bilirim o merakı allah yardımcın olsun benimde 5. gün embriyosuydu bende 7. günüm bugün dayanamadım kan verdim yarım saat sonra çıkıcak bakalım hayırlısı kalbim fırlicak yerinden ana idrar testi için aşırı derecede erken 5 izin oılması lazım ki çıksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…