Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aysecim o ne sacmalikmis Allah'in bos gunu mu kalmadi da 11.20yi kabul ettiniz. aaa sinir oldum walla 5 aylik hamile kadini nasil o saate ac birakmyi goulleri el vermis, cikmamis olsan baskiyla gondermezdim seni!!! kiyamam size ya. sonucun iyi cikicak Insallah.

gunaydin kizlar. aysecim Insallah guzel haberlerle geliceksin. perden de cok guzelmis en guzel gunlerde saglikla huzurla kullanin.
temmuzcum burda gorunuyorsun gunaydin canim nasilsin?

canım benim sayfam açıktı ama biraz işlerim vardı yazamadım tatlım.
hepinize günaydın nasılsınız bugün acaba umarım anneler ve bebişleri iylerdir.

bencede sana katılıyorum bugün yoksa yarına versinler ne garip şey
ama belki böyle olmasımı gerekiyordu bilemedim.

tahmin ettim temuuzcum iyisin degil mi, evet ya aayseye oyle gec vermeleirne inan cok sinir oldum cunku ben daha 9 haftada sabah kalkinca bulantima ragmen yemeden icmeden duramiyorum aysenin hamileligi cok ileri o nasil dayansin, yavrum ya. neyse sonucta az kaldi yarim saate yer Insallah.

iyiyim canım benim işe adapte olmaya çalışıyorum ama hala olmuş değilim içimden hiçbirşey yapmak gelmiyo bişiler yapmaya çalışıyorum işte.

slm kızlar nasılsınız.
ayşe ne zaman gelicek biliyomusunuz merak ettim.

iyi allaha şükür tatlım bildiğin gibi iş güç hep aynı kızlar dün proxeed plus diye bi ilaç varmış ondan sipariş ettim eşim için faydasını gören varmış bayağ bakalım belki bize de vesile olur

evet duymuştum inş. faydasını görürsünüz canım. ne yaptın yağmur suyunu içtinmi.

önce bi kaynatsaydın keşke malum havamız eskisi gibi temiz değilki, kaynatmadıysan kaynat sen o suyu.

kaynat falan demiyo ama tatlım ya direk yağmur suyu diyo zaten bi yumum içiyoruz bakalım allahım vesile eder belki her hastalığa dermanmış ya

ya ne saçma bişey sonuçta bi kan alıcak bi su vericek iç diye olucak iş mi aç karnına beklemek salak mıdır nedir bunlar yaaa

bişi olacağını sanmam ama kalbin bozulmasın tabi nasıl istersen.
amin canım inş. her derdinize deva olsun. bende yağmurun yağmasını bekliyorum denicem ama yağmurun yağacağı yok buralara :) gerçi tedaviye başlıcam ama olsun denicem yinede
kızlar nere kayboldu yaw

selm fıstıklar nasılsınız bakalım

zübeyde zem zem içseydin şifa niyetine kız
asit mi yağdı ne yağdı bilmeden içtin elimizdekinden de olmayalım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…