gunaydin kizlar. aysecim Insallah guzel haberlerle geliceksin. perden de cok guzelmis en guzel gunlerde saglikla huzurla kullanin.
temmuzcum burda gorunuyorsun gunaydin canim nasilsin?
aysecim o ne sacmalikmis Allah'in bos gunu mu kalmadi da 11.20yi kabul ettiniz. aaa sinir oldum walla 5 aylik hamile kadini nasil o saate ac birakmyi goulleri el vermis, cikmamis olsan baskiyla gondermezdim seni!!! kiyamam size ya. sonucun iyi cikicak Insallah.
tahmin ettim temuuzcum iyisin degil mi, evet ya aayseye oyle gec vermeleirne inan cok sinir oldum cunku ben daha 9 haftada sabah kalkinca bulantima ragmen yemeden icmeden duramiyorum aysenin hamileligi cok ileri o nasil dayansin, yavrum ya. neyse sonucta az kaldi yarim saate yer Insallah.
günaydın kızlarrr daha gitmedim anca hazırlandım eşimi bekliyorm sanırım 10 gibi falan çıkacaz bu arada ben formdan çıkıyorm ama girdigimde gene şifre istemeden giriyor nie böyle oluyor anlamadım kızlar sizdede böyle oluyormu 24 saat acık gibi görünüyorm yani
özlemcim tşk ederim cnm çok saol
inş güzel haberlerler gelirim bakalım görcez ama açlıktan ölüyorm yaa 11:20 randevu offf aç karna yapılıyormuş bu test erkene almaya calıştım randevuyu ama yer kalmamaış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?