yaa bu arada kilo almaya devam 57 kilo olmusum. 52 ile mayistatedaviye basladim. dondurulmusulari denemeden once 56 idim. simdi 57 hatta biraz daha fazla da kusuratini kendime bile soylemiyorum:)))) dusunsenize ben normalde hamile kalsaydim hormon ilacsiz su 57 kiloyu sanirim hamileligin 5.ayinda ancak gorurdum hatta gormezdim bile. aslinda kilo umrumda degil veririz. ama kilo cok olunca catlaklar oluyormus. hos gerci her derdim bitti de catlak kaldi:))) neyse ama ne biliim ya catlamasak iyi di mi kizlar. hamile kalana kadar icimiz catliyor zaten
canım benim ablam mustelanın kremlerini kullandı hiç çatlağı olmadı. 67 kiloydu hemde hamile kaldığında ikiz bebeklere gebeydi bide düşün. :) ama bebe yağıda aynı işi görüyo diyolar bence şimdiden kullan badem yağı kullanma tüylenme yapıyo bi arkdaşım badem yağı kullanmıştı ordan biliyorum.
kızlar dün çok yağmur yağdı ya yağmur suyu biriktirdim bi kavanoz:) akşam eşim okuyacak bakalım belki vesiledir bizlere bi deniyeceğim
saol bi tanem iyiyim. perşembe günü gidicem doktora bakalım ne dicek çok heyecanlıyım şu an kendiliğinden hamile olmuş olmayı çok istiyorum 20 si regl tarihim çok dua ettim belki Rabbim kabul etmiştir.
hey Masallah.genetik diyorlar sen de catlamassin demekki Insallah.
canim Insallah dualarin kabul olur ve dogal hamile kalmissindir, Allah buyuk en dogru zamanda olucak Insallah ve umarim o dogru zaman bu aydir canim.
çatlayacak yerler belli göğüsler göbek çevresi belden kayçaya inen kısım oralara düzenli olarak krem sür zeytin yağını tavsiye ederin bol bol yağlan hiç biyerin çatlamaz gülüm senin kilon çok iyiymiş ben şuan 58 ile 60 arasında gidip geliyorum 70 kilo olsamda farketmez verilir bişekilde dediğin doğru dertler bitti sıra çatlaklaramı geldi kafamızı çatlatıyoruz onlar nolcak gülüm.
hadi bakalım inşallah bir hafta varmış regli tarihine bu perşembe gidersen doktora alttan muayene ettirme ozaman belli mi olur üstten baksınlar inşallah güzelim hamilesindir.
10. haftaya kadar alttan bakılır bişi olmaz demişlerdi ben ilk hamileliğimde çok korkuyodum sormuştum o zaman . inş. tedaviye hapla başlamamda çabucak kavuşurum bebişime :)
kizlarrrrrr :) ayseyi de ozledik gelir herhalde bu hafta ici.
kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum)
aysecim hosgeldin Insallah cikmayacak sekerin canim. kizini da Masallah evet anne hareketliyken uyurlarmis anne uzaninca kipirdarlarmis:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?