Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

çatlayacak yerler belli göğüsler göbek çevresi belden kayçaya inen kısım oralara düzenli olarak krem sür zeytin yağını tavsiye ederin bol bol yağlan hiç biyerin çatlamaz gülüm senin kilon çok iyiymiş ben şuan 58 ile 60 arasında gidip geliyorum 70 kilo olsamda farketmez verilir bişekilde dediğin doğru dertler bitti sıra çatlaklaramı geldi kafamızı çatlatıyoruz onlar nolcak gülüm.

hey Masallah. genetik diyorlar sen de catlamassin demekki Insallah.
canim Insallah dualarin kabul olur ve dogal hamile kalmissindir, Allah buyuk en dogru zamanda olucak Insallah ve umarim o dogru zaman bu aydir canim.

kızlar dün çok yağmur yağdı ya yağmur suyu biriktirdim bi kavanoz:) akşam eşim okuyacak bakalım belki vesiledir bizlere bi deniyeceğim

dene tabi :) inş. olur. bende yağmurun yağmasını bekliyorum hava kapalı bugün belki yağar.

saol bi tanem iyiyim. perşembe günü gidicem doktora bakalım ne dicek çok heyecanlıyım şu an kendiliğinden hamile olmuş olmayı çok istiyorum 20 si regl tarihim çok dua ettim belki Rabbim kabul etmiştir.

hadi bakalım inşallah bir hafta varmış regli tarihine bu perşembe gidersen doktora alttan muayene ettirme ozaman belli mi olur üstten baksınlar inşallah güzelim hamilesindir.

hey Masallah. genetik diyorlar sen de catlamassin demekki Insallah.
canim Insallah dualarin kabul olur ve dogal hamile kalmissindir, Allah buyuk en dogru zamanda olucak Insallah ve umarim o dogru zaman bu aydir canim.

amin canım benim inş. :)

:)))))))) di mi canim. ay bir de beni bilseniz makkaj bile yapmam kuafore nerdeyse hic gitmem oyle umursamam aslinda, nerden ciktiysa bu catlak konusu hayir bir de derdim yokmus gb:)) tabii canim sonucta canimiz sagolsun. hayatimda ilk kez bu kiloyu gordum 52 bile bana imkansiz derecede cok kiloydu. herhalde 30 yildan sonra bu kilo sok yaratti. ondan catlaga bagladim mevzuyu:)) yaglanicaz artik. tabiiki de bebegim saglikli olsun ben daha bu hayatta ne isterim. gerisi bos.

hadi bakalım inşallah bir hafta varmış regli tarihine bu perşembe gidersen doktora alttan muayene ettirme ozaman belli mi olur üstten baksınlar inşallah güzelim hamilesindir.

10. haftaya kadar alttan bakılır bişi olmaz demişlerdi ben ilk hamileliğimde çok korkuyodum sormuştum o zaman . inş. tedaviye hapla başlamamda çabucak kavuşurum bebişime :)

10. haftaya kadar alttan bakılır bişi olmaz demişlerdi ben ilk hamileliğimde çok korkuyodum sormuştum o zaman . inş. tedaviye hapla başlamamda çabucak kavuşurum bebişime :)

evet canim hatta benim iki doktorum da ilk 10 hafta vaginal bakilmali yoksa dogru hesaplar cikmaz ya da ufak kistler vs gorunmez hicbir zarari yok diyorlar. Insallah dogrudur tabii.

görüşürüz özlemcim. bende bi kahvaltı hazırlıcam kendime kızlar gelirim

slmmmmmmmm fıstıklarrr ben evime geldimmmmmmmmmmmmmmmmm:)))))) yarın d.r gidecem o yüzden erken geldim şeker yüklemesi var yarın rabbim izin verirse inş bir sorun çıkmaz kızlar bana çok dua edin emi(((( korkuyorm valla allahım inş güzel sonuçlar çıkar d.r erken yapalım dedi yüksek çıkarda 6.ayda yani 15 gün sonra tekrar 100 grm yapcaklarmış ilk 50 grm yapcaklarr offf düşünmekten beynim durdu inş şeker çıkmazzz

kizlarrrrrr :) ayseyi de ozledik gelir herhalde bu hafta ici.

huhhh huuuuu ben geldim zaten cadımmm nasılsın cnmmm valla bende çok özledim hepinizi d.r aradı salı günü gelmem gerektigini söyledi bizde erkekn döndükkk maşallah sizeee nerdeysee 2.bucuk aylık olcanızzz ohh az kalıyor özlemmm 3. aydan sonra az az hissedersin zillini eger kız olursa daha erken hissediliyorrr benimki tam bir oynakk:))))) maşallah sübhan allah gündüz uyuyor gece sabaha kadarr oyun oynuyor zilli yaaa

aysecim hosgeldin Insallah cikmayacak sekerin canim. kizini da Masallah evet anne hareketliyken uyurlarmis anne uzaninca kipirdarlarmis:))

kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum )

nedimeeeeeee cnm seninde geçmiş bayramın kutlu olsun cadı nerdesin sen yaaa vallahi kendini çok özlettiriyorsun kızz bebegin kaçıncı ayında kaç haftalık oldu hiç söylemiyorsunnn heeee iki kez sordum laf arasında kaynadı sanırımm tatlım ara ara gel özletme kendini çok öpüyorm seni ve ogluşunu:)))) yaradana emanetsinizzz ikinizdee

aysecim hosgeldin Insallah cikmayacak sekerin canim. kizini da Masallah evet anne hareketliyken uyurlarmis anne uzaninca kipirdarlarmis:))

hoş bulduk cnm saoll evet aynen öyle maşallah bu gün tam 5.bucuk aylık olduk kaldı 3.bucuk ay allahın izniyle sorunsuz bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz inşşş artık daha net hissediyormmm çok şükür sık sık d.r gitmemede gerek kalmadıı :)))) zaten kendini belli ediyor benim zilllimm allahım nazarlardan korusun kendim nazar edecem bebegimii ((

Masallah canim darisi basimiza olsun. artik hissediyorsun net dogru gerek kalmaz doktora sIk gitmeye. Rabbim saglikcakla kucagina aldigin gunleri de nasip etsin.

bu arada kızlar nerde yaff ben geldim hepsi çıkmışşş ((((((
temmuzzzzzzzz
zübeydeee
karatasöz
evoeveo
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
valla hepinizi çok özledimmm insanın evi gibisi yok saolsun ablam üzerime titredi çok ii baktı ama ,iişte evim evim kuşu altın kafesse koymuşlar genede vatanım demişş :))))))) evime geldim güzel bir duşş aldım ohhhhhhhh dünya benim şimdii:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…