Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Masallah canim darisi basimiza olsun. artik hissediyorsun net dogru gerek kalmaz doktora sIk gitmeye. Rabbim saglikcakla kucagina aldigin gunleri de nasip etsin.

ecmain özlemcim cemi cümlemize rabbim nasip etsin inşş en kısa zamanda diger kızlarda nasip ettsin inşş zaten hep her zaman aklımdalar her ezan okundugunda konuşuyorm tek tek izimlerini sayıyorm kızlarrr rabbim onlarada hayırlı saglıklı evlatlar ver diyorm kızm kadar şirin tatlı olsun diyor dimi annem diyorm maşallah sübhan allah hemen bir tekme vuruyorr:))) allahım bütün evlat hasreti ceken her kese tanıdıgım tanımadıgım her kese hayırlı ve saglıklı evlatlar versin bu güzel duyguları onlarada yaşatsınn inan dünyayı verseler boş onun bir tekmesi kadar degerli bir şey yokk inan özlem inş zamanla ne dedigimi anlıycaksınn

kızlar bebek odası için bu perdeden diktircem nasıll sizce güzelmii ?

tmm özlemcim allaha emanet ol tatlımmm bebegine ve kendine ii bak tatlımm mojjok öptük senii:)))))

çok güzel ayşecim bayıldım vallaa

gercekten mi tatlım ohh içim şimdi dahada rahatladı günlerdir araştırıyorm ben bunu çok sevdimm ama sorcakta kimsem olmadıgı için yani sizden başkaa:)) kimsem yokk sizleri çok seviyorm ve zevklerinize çok güveniyormmm o zaman tamm perdemiz buuu :)
nasılsın tatlım nasıl geçti bayram biraz daha iyisindir inşş iyleşmişsdindir umarumm

daha iyiyim bugun regl oldum sancılıyım biraz onun dışında iyi herşey güzel geçti bayram bol bol misafirli :)

daha iyiyim bugun regl oldum sancılıyım biraz onun dışında iyi herşey güzel geçti bayram bol bol misafirli :)

ohh maşallah cnm iyi olmana çok sevindim rabbim dahada ii yapsın inşşş benimde ilk gün evdeydim öylene kadar saolsun bütün komşularım geldii:)))) zaten başkada kimsem yokk sonra ablamlara gittik çok güzeldi bol bol gezdimmm:))) inan bana kafam çok rahatladıı evde kafayı sıyırmıştım her gün aglamaktan içim acıldıı tek rahat olmadıgım notkta evde daha rahat giydigim için orda daha resmi giyinmek zorunda kaldım eniştem evde ve büsürü misafiri geldi ablamınn ama sonra bol bol gezdik pendige indikk kızma bir şeyler aldım korka korka şuana kadar hiç bir şey almamıştım içimde bir korku varr hepp inş bir sorun olmaz melegim en güzel günlerde giyer aldıklarımızzı aminnn fazla almadım zaten içim el vermedi biraz daha yaklaşsında günümüz alırım niş gidip gelip onları seviyormm :) ve aglıyorm ne tuaf bir şey bu hamilelik her şeye aglıyor insan eşimle bol bol kavga ediyor benle nie aglıyorsun diee ne bilim içimden hep aglamak geliyorr alt üst oldu hormonlarım

canım benim yaa hamilelikte normal bu duygusallık ağlamalar ama olsun sen yine de çok ağlama ervamızı üzme

bende ne oldugunu anlamıyorm bu kadar sulu gözlü degildim valla eşim bile korktu benden sana ne oluyor böyle diyor çok hayal peres oldum aşırı hemde hayal ettigim şeyleri gercekte olmuş gibi algılıyorm ve başlıyorm aglamayaa (((( eşimde tuturmuş sen ii degilsin seni psikologa götürcem diyorr bende diyorm bu hamilelikten ablamlada konuştum onun 5 yaşında bir oglu varr oda diyor bende aynen öyleydim normal diyorr kafanı sürekli başka şeylerle meşgul et gezebiliyorsan gez dolaş diyor aslında orda kalcaktım eşim izin vermedi birde d.r aradı yarın şeker yüklemem var birde onun stresi varr acıkcası korkuyorm da hayırlısı olur inş sorun çıkmaz bakalım yarın büyük günn

gunaydin kizlar. aysecim Insallah guzel haberlerle geliceksin. perden de cok guzelmis en guzel gunlerde saglikla huzurla kullanin.
temmuzcum burda gorunuyorsun gunaydin canim nasilsin?

günaydın kızlarrr daha gitmedim anca hazırlandım eşimi bekliyorm sanırım 10 gibi falan çıkacaz bu arada ben formdan çıkıyorm ama girdigimde gene şifre istemeden giriyor nie böyle oluyor anlamadım kızlar sizdede böyle oluyormu 24 saat acık gibi görünüyorm yani
özlemcim tşk ederim cnm çok saol
inş güzel haberlerler gelirim bakalım görcez ama açlıktan ölüyorm yaa 11:20 randevu offf aç karna yapılıyormuş bu test erkene almaya calıştım randevuyu ama yer kalmamaış

bende iyiyim bitanem sorma ya bende acıktım hala kahvaltı yapamadım ne yazık ki

(((( benim içimdekide sanki beni yiyor garibim ac bi sefil kaldı daha 11 nerde yaaa(( ayakta zor duruyorm halsizlikten eşim gelsede erken gitsem bagrii

kızlar eşim geldi ben çıkıyorm umarım bir sorun çıkmaz dualarınız eksik etmeyin yaradana emanetsiniz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…