bir de muzda seker coktu o aklimda kaldi.
özlemcim ben hiç tatlı yemiyorm zaten cnmda istemiyorr
neden bu kadar şeker çıktı anlamadım gizeme msl atarım şimdi ben tşk ederim cnm ben kaçtım karnıma krplar giriyor valla acayip bir agrı varr azacık uzanayım
canım çok teşekkür ederim evet uzun bir yol hamilelik insanın piskolojisi bozuluyor endişeler vs. çok büyük bir emek oyüzden annelik duygusu çok farklı allah yardımcımız olsun hepimizinyaa kizlar hamilelik cidden cok zor bir psikoloji biz kadinlar tas gb saglam olmak zorundayiz. hamile kalmak icin yillarca ugrasiyoruz ama asil maraton 9 ay sanki( nasil bir sorumluluk insan saskina donuyor ufacik bir olumsuzlukta ama Rabbim buyuk yardim edicek hepimize, hem hamile kalmamiz icin hem de saglikla dogurmak icin. cok emek veriyoruz cok dua ediyoruz.
canım gözün aydın ikitane afacan geliyor desene erkek çocuklar yaramaz olurlar saglıklı olsunlarda sen iyi olda bir arkadaşımın bebekleri 1,5 yaşında tek yumurta ikizi anneleri bile ayırt edemiyor sende karıştırabilirisn artık:)))Tatlım selam nasılsın?
Valla ederiz heralde, ne bilim, işaret koyarız olmazsa bebişlerekaydirigubbakcemile3
Zaten tıpatıp aynı giydirmemek lazımmış ikizleri,eee anne olunca ben ayırt ederim heralde...
Canlarımmm selam hepinize,
Ben uzun zamandır giremedim, bayram tatilinde istanbuldaydık ama güzel geçti, eşim bol bol gezdirdi beni, arkadaşlarımızla falan da görüştük.
Sizlerde iyisinizdir umarım.
Dün dr.daydık ayrıntılı ultrasona girdim, allahıma çok şükür bi sorun çıkmadı Veeeeeeeeeeeee bebişlerimizin cinsiyeti belli oldu, 2 tane erkek!!!
Herkes kız hissediyoruz deyince bizde kendimizi hazırlamıştık dr erken deyince şaşırmadık desem yalan olur:) Eşim de çok sevindi kız olsada üzülmeyeceğini biliyodum ama erkeği duyunca bu kadar sevineceğine bilmiyodum vallakaydirigubbakcemile3
Allah sağlıklı sıhhatli versinde, hepimize inşallah, özledim sizleriopuyorumnanaktan
benimde aksama misafirim var kizlar hazirliklara baslayayim.opuyorum hepinizi
G Ü N A Y D I N
güzel anneler anne adayları.
bugün güzel bir gün olsun hepimiz için.
günaydın fıstık nasılsın bakalım durumlar nasılll
ilk kez tarhana yedi bayildi kizlarrrrrrrrrr
günaydınnn güzelliklerr bunlar sizlere ve minik kızçelerinize ve oğluşlarınıza gelsinn a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
saol cnmiyiyim be gülüm bildiğin gibi işte hala işe adapte olmaya çalışıyorum.
sen nasılsın şekeri hemen kontrol altına almışsın gözün aydın canım mervenin morali çok bozuk dedi özlem derken ayşe indirdi yelkenleri ama düzene girmesine çok sevindim canım herkezin başına gelebilecek problemler bunlar tek derdiniz bu olsun dikkat edersiniz olur biter.
ay aynen bende öle yapıorum önce tarhanayı kavuruyorumeşinmi ilk kez yedi hazır tarhanamıydı
ben tarhana çorbasına bir yada iki diş sarımsak koyuyorum ve biraz yağını salçasını çok koyuyorum eşim bayılıyor ben hiç sevmezdim evlenene kadar kendimce biraz tatlandırınca artık bende severek içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?