Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bir de muzda seker coktu o aklimda kaldi.

özlemcim ben hiç tatlı yemiyorm zaten cnmda istemiyorr
neden bu kadar şeker çıktı anlamadım gizeme msl atarım şimdi ben tşk ederim cnm ben kaçtım karnıma krplar giriyor valla acayip bir agrı varr azacık uzanayım

yine kimse yokk;((kızlar nasılsınız yaaa benim sorunlarım çok bunun başına oturamıyorum sizlerlede görüşemiyorum;(( kendinizeiyi bakın çok dikkat edin olur mu sizi seviyorum by)

canım çok teşekkür ederim evet uzun bir yol hamilelik insanın piskolojisi bozuluyor endişeler vs. çok büyük bir emek oyüzden annelik duygusu çok farklı allah yardımcımız olsun hepimizin
Tatlım selam nasılsın?
Valla ederiz heralde, ne bilim, işaret koyarız olmazsa bebişlerekaydirigubbakcemile3
Zaten tıpatıp aynı giydirmemek lazımmış ikizleri,eee anne olunca ben ayırt ederim heralde...
canım gözün aydın ikitane afacan geliyor desene erkek çocuklar yaramaz olurlar saglıklı olsunlarda sen iyi olda bir arkadaşımın bebekleri 1,5 yaşında tek yumurta ikizi anneleri bile ayırt edemiyor sende karıştırabilirisn artık:)))

günaydınnn güzelliklerr bunlar sizlere ve minik kızçelerinize ve oğluşlarınıza gelsinn a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

gunaydin kizlar zubeydecim sana da kocaman bir opucuk gelsin o zaman a.s.
aysecim nasil oldun daha iyi hissediyorsun Insallah.

evet canim yemekliydi firinda tavuk patatesli tarhana corbasi salata, tatli da hazirdi:)) walla ne yapayim bu halde bu kadar elimden geldi bir de yabanci degildi esimin abisiydi:))

günaydın fıstık nasılsın bakalım durumlar nasılll

iyiyim be gülüm bildiğin gibi işte hala işe adapte olmaya çalışıyorum.
sen nasılsın şekeri hemen kontrol altına almışsın gözün aydın canım mervenin morali çok bozuk dedi özlem derken ayşe indirdi yelkenleri ama düzene girmesine çok sevindim canım herkezin başına gelebilecek problemler bunlar tek derdiniz bu olsun dikkat edersiniz olur biter.

ilk kez tarhana yedi bayildi kizlarrrrrrrrrr

eşinmi ilk kez yedi hazır tarhanamıydı
ben tarhana çorbasına bir yada iki diş sarımsak koyuyorum ve biraz yağını salçasını çok koyuyorum eşim bayılıyor ben hiç sevmezdim evlenene kadar kendimce biraz tatlandırınca artık bende severek içiyorum.

aslında bende uzun zamandır favet etmek istediğim arkadaşlarım var ama çalışınca çok zor hele hafta içi imkansız hafta sonuda bir ara bende aradan çıkartayım ben çok severim geliş gidişleri bir çok arkadaşımda yatılı kalmışımdır hepside muhakkak bende yatmışlardır zevkli oluyo geceyarılarına kadar muhabbet.

yok canim esimin kardesi ilk kez yedi benim kocam mucver bile yapmasini biliyor ki ben bilmem:))) turklestirdim ben onu:)) tarhanamda egeden koyden geldi ev yapimi:) sarmisagi deneyeyim bakimmm:))

saol cnm
kendine olsa neyse de insanın içinde can olunca bi tuaf oluyo
haberlerde milletin çocuklarını doğruyorlar falan önceden de çok duygulanırdım ama şimdi bi tuaf oldum
geçicek inşallah ya bu günler hepimiz 2-3 yıl sonra anne olmuş olucaz o zaman tek derdimiz memeyi nasıl kesicem çişimi sölemiyo olucak

ay aynen bende öle yapıorum önce tarhanayı kavuruyorum
içine sarımsak biraz saçla birazda domates rendesi koyuyorum
ohhh miss gibi oluyo bnmde ev tarhanası kayınvaldem yapmış
ay olsada içsek yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…