Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

valla hamiş kızlar bol bol için derim tarhanayı çünkü besin değeri yüksek ve sağlıklı bi çorba ben de kastamonu tarhanasını çok severim tavuk suyu ile harika oluyo çok farklı bir tadı var bardak bardak içerim kışın valla

özlem senin eşin yabancı mıydı kız ben kaçırmışım o konuyu :)

bende çok severim walla benim diyetimde de 1 esmer ekmek bi tabak çorbaya eşit
o akşam 3 esmer ekmek yiyiorsam 2 esmer ekmek bi tabak çorba yapabiliyorum

bu akşam öle yapiiim bari canım çekti

ay o kısmını bende kaçırmışım zübeyde

Diyabet, hipertansiyon ve obezitenin tıbbi beslenme tedavisinde glisemik indeksinin beyaz ekmekten düşük olması ve doyurucu özelliğinin fazla olması nedeniyle tavsiye edilen bir besindir.
tarhana icin:
100 gr toz tarhanada 14,1 gr protein, 58,8 gr karbonhidrat ve 3,9 gr yağ, 78 mg kalsiyum, 0,5 mg demir bulunur. İyi bir protein, kalsiyum, A vitamini, B1 vitamini, B2 vitamini ve likopen kaynağıdır.

Yoğurt tüketemeyen kişiler ve bebeklerin beslenmesinde çok iyi bir alternatiftir. Ayrıca tahılların fermentasyonu sonucu oluşan tarhana probiyotik özellikte bir besindir.

Kurutulan besinlerde C vitamini yok denecek kadar azdır bu nedenle tarhana da sofrada salata vb. C vitamininden zengin besinlerle birlikte tüketilirse besleyici değeri artar.

Kızlarrr herkese selamlara.s.

Herkesden iyi haberler gelsin inşallah bugün ve hergün..

Tarhana muhabbeti yapmışsınız benimde canım çekti valla, zaten iştahım öyle açıldı ki kızlar, gündüzleri geçtim geceleri uykumdan uyanıp kendimi mutfakta buluyorum, şimdiye kadar 2 kilo aldım yani 54.5 kiloyum ama allah sonumu hayretsin inşallahkaydirigubbakcemile3

AYŞEcim sen nasıl oldun tatlım?

kızlar slm daha şimdi geldim hastaneden sabah 9dan bu tarafa ordayım 100 grm şeker yüklemesi yapıldı tam 4 kes kan alındı her yerim delik deşik ve bu saate kadar yemek yemeye izin vermediler en sonunda biz bayıldıkki sonra bir şeyler getirdiler etıştırmalık onları yedim ve eve geldimm şimdi yorgun be halsiz bir durumdayım kızımda bu gün çok aç kaldıı(((((( şimdi uykuya yatacazzz offf ölüyorm gözlerim kapanıyorrr kan testim 3 te çıkacak her şeyse artık beklemiycem ben yatmaya gidiyorm hepinizi öptüm fıstıklarr

Sağol bitanem sen nasılsın oğluşların nasıl :) ay pek bi hoşuma gitti

Tatlım saol, valla iyiyiz inşallah sonuna kadar da iyi oluruz, onlara iyi gelsin diye balık yedim az önce, henüz bu balık olayı ile aram pek iyi değil ama herşey bebişler için..

Darısı başına kuşum..

yaf kafam sepet gibi oldu az önce aradılar 100 normal çıkmış azacık bir ezilim var fazla degil dedi biz normal görüyorz dedi tatlılardan uzak dur diyor eee bu ne şimdi kendi d.r diyor ki bizde 100 yüklemeyi 1 hafta sonra yapıyorz neden yaptırdın diyor bence şekerin yüksek dedi allahım yaa kafamda balon gibii olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…